• PRINT
  • E-MAIL
A A A
proizvođači i zastupnici

Linia2

Linia2 naziv je prve serije namještaja dvojice braće, Danijela i Marka Miholića, majstora stolarije koji su nastavili višegodišnju obiteljsku tradiciju oblikovanja drva.

Danijel i Marko Miholić već godinama rade na uređenju stambenih i poslovnih interijera po cijeloj Hrvatskoj, izrađuju scenografije za modne revije, razna svečana događanja te su prepoznati kao vrsni poznavaoci obrade drva. Zajedno sa svojim klijentima pronalaze najbolja rješenja, bilo da se radi o uređenju nečije kuhinje, stana, restorana, ili pak modnog događanja.

Nakon petnaest godina rada u Zagrebu preselili su se iz grada u Repišće kraj Jastrebarskog i otvorili tamo svoj atelijer želeći biti što bliže prirodi. Skladan i miran život uz hrastovu šumu ih je inspirirao u kreiranju te su počeli izrađivati samostalne komade namještaja, nazvavši prvu liniju namještaja Linia2.
Linia2 je izvorni hrvatski proizvod napravljen od najkvalitetnijih materijala među kojima prevladava upotreba slavonskog hrasta, domaćeg tradicionalnog građevnog elementa. Svi komadi Linije2 odlikuje preciznost obrade drva, kvaliteta i postojanost. Elementi serije su napravljeni od slavonskog hrasta i mdf ploha lakiranih struktur mat lakom koji je otporan na trošenje i jednostavan za održavanje.
U ponudi je 9 boja koje se koriste za lakiranje ploha, a i pojedine ručke na komodama se također mogu naručiti u različitim bojama.

  

Danijel Miholić, idejni dizajner Linije2, želio je napraviti urbani dizajn lako uklopljiv u sve prostore te je nogice od stolića, stolica i komoda ukosio davši im tako prepoznatljiv i originalan izgled. Tapecirani dijelovi namještaja izrađeni su od postojanih i kvalitetnih materijala poznatog hrvatskog brenda Textum, a svi korišteni okovi na namještaju suod proizvođača Haffele. Svaki element odražava životnu filozofiju braće Miholić, život uz prirodu, što se vidi i po nazivima namještaja: svaki komad nosi ime jednog vjetra.Linia2 je moderan namještaj koji se svojim jednostavnim, estetsko čistim linijama može uklopiti u prostore različitog tipa: hotele, hostele, caffe barove, restorane, stanove, liječničke ordinacije, škole, vrtiće...
Ukoliko želite svoj prostor obogatiti elementima serije namještaja Linia2 te time promovirati proizvodnju izvornoghrvatskog dizajna i kvalitetnog proizvoda, stojimo vam na usluzi.

Linia2_katalog

Linia2...iz medija  • Share |

BRZA PRETRAGA

POKROVITELJI

TERRA SOL
-
-