• PRINT
  • E-MAIL
A A A
novosti

Međunarodna studentska praksa

Pozivaju se zainteresirani studenti osnovnih, master i doktorskih studija iz regije da se do 15. ožujka 2016. prijave na 6. međunarodnu studentsku praksu
U sklopu prakse će se 10. lipnja 2016. god. (od 11. do 17.30 h) u okviru stručne ture obići znamenite građevine i kulturno-povijesne cjeline Beograda.

Sudionici: ukupno 450 polaznika – 160 studenata Filozofskog fakulteta u Beogradu, 140 studenata sa Arhitektonskog i drugih fakulteta Univerziteta u Beogradu, 50 studenata FTN iz Novog Sada, 100 studenata iz Niša, Kragujevca, Zagreba, Ljubljane, Sarajeva i drugih akademskih centara u regiji.

U amfiteatru Filozofskog fakulteta iste večeri(10. lipnja 2015, 19-22h) organizira se završni skup sudionika s tematskim panelom Beograd i proces urbane obnove – glavni predavači prof. dr Eva Vaništa Lazarević i mr Svetlana Dimitrijević Marković (uz sudjelovanje voditelja svih grupa i studenata u diskusiji).

Zbog velikog interesa prijave ažurno slati na mail nosioca programa dr Aleksandra Kadijevića, redovnog profesora Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. U prijavi navesti ime i prezime, mail adresu, broj indeksa, godinu studiranja matičnog fakulteta i naziv odabrane grupe. PDF literaturu o temi grupe i dnevnu marš rutu za 10. lipanj polaznici će od voditelja dobiti pravovremeno.


Crkva Sv. Antuna na Crvenom krstu - Jože Plečnik

Praksu su podržali: Filozofski fakultet u Beogradu, Studentski parlament Filozofskog fakulteta, Klub studenata Istorije umetnosti, Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu, Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda, Muzej primenjene umetnosti, Studio Alfirević, udruženje Distrikt 6, arhitektonski portal Superprostor, ambasade Italije, Francuske, SAD, Češke Republike, Norveške i Alžira.

naslovnica: Novinarski dom, Ernest Weissmann

Tematske grupe potražite na stranicama Superprostora.Izvor: DAZ i Superprostor

Komentari

Trenutno nema komentara.
  • Share |

BRZA PRETRAGA

POKROVITELJI

Kera Term
-
-