• PRINT
  • E-MAIL
A A A
proizvođači i zastupnici

M.M. Projekt

M.M. Projekt d.o.o. je tvrtka koja je prepoznala potrebu i nedostatak visokokvalitetnih proizvoda kako u toplinskoj izolaciji tako i u korištenju obnovljivih izvora energije. Trudimo se približiti Europski način razmišljanja kada je briga o okolišu u pitanju, ponuditi izuzetno visoke standarde kvalitete, pouzdanosti i korporativnu odgovornost, a glavni cilj je povećanje kvalitete življenja i ušteda novca.

Izabrali smo proizvode vrhunske kvalitete najpoznatijih i najcjenjenijih proizvođača u segmentu toplinskih i hidroizoloacija kao BAUDER, BRIANZA PLASTICA, obnovljivih izvora energije SAINT-GOBAIN SOLAR, inovativan proizvod tvrtke SEMPERGREEN u području zelenih krovova te ventilirane fasade svjetski prepoznatljive grupacije ULMA te postali generalni zastupnici svih navedenih brendova za podučje Republike Hrvatske. Svi naši partneri rade po ekstremno visokim standardima kvalitete te su dobili najprestižnija priznanja i certifikate za svoje proizvode i rad.

Jedini i osnovni cilj nam je stvoriti jeftiniji i zdraviji način života uz maksimalne uštede energije i novca, promijeniti svijest okoline u pravcu održivog razvoja i očuvanja okoliša. Inovativnim idejama i visokokvalitetnim proizvodima želimo pomoći projektantima da njihov proizvod bude još bolji i kvalitetniji, a krajnji kupac i korisnik prostora zadovoljan. Želimo savjetovati i pomoći ljudima da usvoje globalni trend za stvaranje i korištenje obnovljivih izvora energije. Također nam je želja savjetovati tvrtke i kućanstva na koji način mogu smanjiti troškove energije, kako stvoriti vlastitu energiju te kako toplinska izolacija povoljno utječe na mnoge čimbenike i olakšava stanovanje u zgradama i kućama.

Županija: Primorsko-goranska županija
Grad: Rijeka
Adresa: Primorska 1c
Web: www.mmprojekt.hr
Mail: info@mmprojekt.hr
Tel.: +385 51 341 194
Fax.: +385 51 341 196
  • Share |

BRZA PRETRAGA

POKROVITELJI

TERRA SOL
-
-