Bujica Večeras Uživo 2023 - Portal hrvatskih arhitekata

Bujica Večeras Uživo 2023

Bujica Večeras Uživo 2023

S većim uzbuđenjem i napetošću nego ikad prije, najnovija sezona omiljene političke emisije Bujica stiže ravno u vaše domove. Spremite se za večer ispunjenu intenzivnim raspravama, intrigama i otkrićima koje vam donosi vam Bujica.

Bujica je talk show koji se emitira na nacionalnoj televiziji, a posvećen je raznim temama od politike, društva do kulture. Ova emisija je poznata po svojoj hrabrosti i neustrašivosti u iznošenju istine, bez obzira na političke ili društvene posljedice.

Voditelj Bujice, Velimir Bujanec, poznat je po svom oštroumnosti i pronicljivom novinarstvu. Uz pomoć svojih gostiju, stručnjaka i analitičara, Bujanec donosi dublje uvide u aktualne teme i izaziva rasprave koje se rijetko viđaju na televiziji.

Ne propustite priliku da uživo pratite emisiju Bujica i budete svjedoci povijesnih trenutaka koji se događaju pred vašim očima. Bujica večeras uživo 2023 – gledajte večeras i svakog tjedna kako se razvijaju najaktualnije teme u politici i društvu.

“Spremite se za emisiju koja vas neće ostaviti ravnodušnima. Bujica večeras uživo 2023 – emisija koja mijenja perspektivu!”

Bujica Večeras Uživo 2023

Emisija Bujica

Bujica je popularna politička i društvena emisija koja se emituje u Hrvatskoj. Predstavlja platformu za razgovor o aktualnim političkim, društvenim, kulturnim i sportskim temama. Emisija se emituje uživo i često naginje konzervativnoj perspektivi.

Gledajte uživo emisiju Bujica

Ako želite gledati emisiju Bujica uživo, možete to učiniti putem različitih medija. Emisija se emituje na nekoliko televizijskih kanala i može se pratiti i preko interneta.

Evo nekoliko načina na koji možete gledati emisiju Bujica uživo:

 • Putem televizijskog kanala
 • Preko interneta putem službenog web mjesta emisije
 • Preko mobilne aplikacije emisije

Bujica u 2023. godini

Bujica je dugogodišnja emisija koja je stekla veliku popularnost u Hrvatskoj. U 2023. godini nastavlja sa svojim emitiranjem, donoseći gledaocima najnovije vijesti i analize. Gosti emisije često su političari, novinari i stručnjaci iz različitih područja.

Raspored emitiranja emisije Bujica u 2023. godini
Dan Vrijeme Televizijski kanal
Ponedjeljak 20:00 Nova TV
Srijeda 21:30 Sportklub
Petak 19:00 RTL

Ukoliko ste zainteresirani za političke rasprave i intrigantne teme, gledanje emisije Bujica uživo može biti odličan način da ostanete informirani. Budite sigurni da provjerite raspored emitiranja kako biste se uvijek mogli pridružiti uživo ili koristiti snimljene epizode putem interneta.

Gledajte uživo emisiju Bujica

Gledajte uživo emisiju Bujica svaki tjedan kako biste saznali najnovije vijesti i aktualnosti iz Hrvatske i svijeta. Emisija Bujica poznata je po svom neovisnom i kritičkom izvještavanju o političkim, društvenim i gospodarskim događanjima.

Bujica se emitira na više televizijskih kanala i dostupna je svim gledateljima diljem Hrvatske. Emisija se uvijek emitira uživo, omogućavajući gledateljima da sudjeluju u diskusijama, postavljaju pitanja gostima i komentiraju aktualne teme.

Kako gledati Bujica uživo?

Da biste gledali emisiju Bujica uživo, trebate pronaći televizijski kanal koji emitira emisiju u vašem području. Obično se Bujica emitira u večernjem terminu, pa provjerite raspored programa svog lokalnog televizijskog kanala.

Uz to, neke televizijske kuće omogućuju i praćenje emisija uživo putem interneta. Posjetite web stranice tih televizijskih kuća i pronađite opciju za praćenje uživo emitiranja.

Zašto gledati Bujicu?

Emisija Bujica pruža perspektivu koja često nije pokrivena mainstream medijima. Kroz emisiju možete saznati više o političkim i društvenim temama koje su bitne za Hrvatsku, ali o kojima se rijetko govori u drugim medijima.

Gosti emisije Bujica često su stručnjaci iz određenih područja ili ključni sudionici u političkom ili društvenom životu. Njihova mišljenja i informacije mogu vam pružiti drugačiji uvid u aktualne događaje.

Gledajući emisiju Bujica, možete biti informirani o ključnim problemima i izazovima s kojima se Hrvatska suočava te bolje razumjeti političke i društvene procese.

Završne misli

Ako želite biti informirani o aktualnim događajima u Hrvatskoj i svijetu te čuti različite perspektive, preporučujemo da pratite emisiju Bujica. Ne zaboravite provjeriti raspored emitiranja i koristiti dostupnost internetskog praćenja uživo.

Trenutna situacija

U trenutnoj situaciji, emisija Bujica je jedan od najgledanijih političkih talk showova u Hrvatskoj. Emisija se emituje svake srijede uživo na kanalu Bujica TV. Emisiju vodi novinar i politički komentator Velimir Bujanec.

Bujica se bavi različitim političkim temama i problemima u Hrvatskoj. Emisija je poznata po svom kritičkom pristupu prema aktualnoj vlasti i političkim strankama. Velimir Bujanec otvoreno iznosi svoje stavove i često intervjuira kontroverzne političke ličnosti.

U emisiji gostuju različiti političari, stručnjaci i javne ličnosti. Diskusije su često žive i kontroverzne. Bujica se također bavi i društvenim temama, kao što su imigracija, nacionalna sigurnost i kultura.

Emisija je popularna među gledateljima koji žele čuti drugačija mišljenja i stavove o političkim i društvenim pitanjima. Bujica ima veliki broj pratitelja na društvenim mrežama i redovito se komentira u javnosti.

Uz to, emisija ima i kritičare koji je optužuju za senzacionalizam i pristranost. Ipak, Bujica ostaje jedna od najutjecajnijih političkih emisija u Hrvatskoj.

Bujica emisija na vrhuncu popularnosti

Bujica je popularna politička emisija koja se emitira u Hrvatskoj. Emisija je na vrhuncu popularnosti zbog svog kontroverznog sadržaja i oštre retorike voditelja, Velimira Bujanca.

Bujica je postala omiljena emisija među gledateljima jer se bavi aktualnim političkim i društvenim temama koje mnoge zanimaju. Velimir Bujanec je poznat po svom nepristranom pristupu i često iznosi kontroverzne stavove koji podižu mnogo prašine.

Emisija Bujica se emitira uživo, što dodatno doprinosi njenom uspjehu. Gledatelji mogu pratiti emisiju u stvarnom vremenu i sudjelovati u raspravi putem društvenih mreža i telefonskih poziva. Ova interakcija sa gledateljima čini Bujicu još atraktivnijom.

Bujica također ima impresivan broj gledatelja na YouTubeu i društvenim mrežama. Njena popularnost se širi izvan granica Hrvatske, jer su mnogi zainteresirani za političke teme o kojima se govori u emisiji.

U emisiji se često gostuju političari, društvene ličnosti i stručnjaci koji komentiraju aktualne događaje. Ova raznolikost gostiju dodaje dodatnu dimenziju emisiji i čini je još zanimljivijom za gledatelje.

Bujica emisija je i dalje na vrhuncu popularnosti zbog svoje jedinstvene formule i uspješne kombinacije politike i zabave. Velimir Bujanec i njegova emisija Bujica imaju veliki utjecaj na društvo i često su tema rasprava u javnosti.

Popularnost Bujice na društvenim mrežama

Bujica je prisutna na mnogim društvenim mrežama, što doprinosi njenom širokom dosegom i popularnosti. Gledatelji mogu pratiti emisiju na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

Na Facebooku, Bujica ima velik broj pratitelja i redovito objavljuje snimke emisija, vijesti i intervjue s gostima. Ova prisutnost na Facebooku omogućuje gledateljima da budu u tijeku s najnovijim događanjima vezanim uz emisiju Bujica.

Bujica također ima aktivan YouTube kanal na kojem se objavljuju snimke emisija. Gledatelji mogu pristupiti svim prošlim epizodama emisije i uživati u sadržaju kad god to žele. YouTube kanal Bujice također omogućuje gledateljima da komentiraju i raspravljaju o emisiji.

Gledatelji također mogu pratiti Bujicu na Instagramu, gdje se objavljuju slike i videozapisi iz kulisa emisije. Ova prisutnost na Instagramu omogućuje gledateljima da vide ekskluzivne trenutke iza kamere i doznaju više o voditelju i gostima.

Zaključak

Bujica emisija se nalazi na vrhuncu popularnosti zbog svoje kontroverznosti i angažmana s gledateljima. Velimir Bujanec je postao poznat po svojim oštrim stavovima i zahvaljujući popularnosti emisije, mnogi prate Bujicu kako bi dobili informacije o političkim i društvenim temama koje zanimaju javnost.

Prisutnost Bujice na društvenim mrežama dodatno pojačava njenu popularnost, omogućujući gledateljima da prate emisiju na različitim platformama i sudjeluju u raspravi. Bujica emisija je postala važan dio medijske krajolika u Hrvatskoj i nastavlja privlačiti veliki broj gledatelja i pratitelja na društvenim mrežama.

Voditelj

Velimir Bujanec

Velimir Bujanec je poznati hrvatski novinar i urednik te voditelj emisije Bujica. Rođen je 11. rujna 1974. godine u Zagrebu. Bujanec je postao popularan zbog svog nekonvencionalnog pristupa novinarstvu i otvorenog izražavanja političkih stavova.

Bujanec je započeo svoju novinarsku karijeru radio emisijama u Hrvatskom radiju. Također je radio kao novinar na HTV-u i vodio je vlastitu televizijsku emisiju Bujica, koja se emitira od 2011. godine.

Kao voditelj emisije Bujica, Bujanec je ostao poznat po intervjuiranju prominentnih političara i javnih ličnosti iz Hrvatske. Emisija se bavi aktualnim političkim temama i često izaziva kontroverze.

Stil voditelja

Bujanec se ističe svojim oštrim i direktnim stilom voditeljstva. Njegovi intervjui često su ispunjeni neposrednošću i kritičkim pitanjima prema sugovornicima.

On se često fokusira na političke teme i otvoreno izražava svoje političke stavove tijekom emisije. Njegov stil voditeljstva često izaziva kontroverze i podjele u javnosti.

Nagrade i priznanja

Bujanec je dobio nekoliko nagrada za svoj rad u novinarstvu, uključujući Nagradu za novinarstvo Hrvatskog novinarskog društva. Također je bio nominiran za Nagradu HND-a za najboljeg radijskog voditelja.

Unatoč kontroverzama koje prate njegovu emisiju, Velimir Bujanec ostaje popularan i utjecajan voditelj u Hrvatskoj.

Milan Domazet: lice emisije

Milan Domazet je popularno lice emisije Bujica, koja se emituje uživo. On je voditelj i novinar, poznat po svojoj energičnosti i oštrim stavovima. Rođen je u Hrvatskoj i ima bogato iskustvo u novinarstvu.

Milan Domazet je često opisan kao kontroverzna figura, ali je omiljen među gledaocima emisije Bujica. On je poznat po svojoj hrabrosti i neustrašivosti u suočavanju s kontroverznim temama i javnim ličnostima. Njegovi intervjui često izazivaju žustre rasprave i kontroverze u javnosti.

Milan Domazet je poznat po svom oštrim jeziku i sposobnosti da postavlja provokativna pitanja. Njegovi intervjui su često puni strasti i emocija, a on je poznat po tome da ne ulazi u kompromise kada su u pitanju njegova ubeđenja i stavovi.

U emisiji Bujica, Milan Domazet često dovodi goste iz političkog, javnog i medijskog sveta. Njegovi intervjui pokrivaju različite teme, uključujući politiku, društvo, kulturu i sport. On se često fokusira na teme koje su aktuelne i koje izazivaju interesovanje javnosti.

Milan Domazet je poznat po tome da snažno brani svoje stavove i ne boji se da se sukobi sa svojim gostima. Njegova energija i strast za novinarstvom čine emisiju Bujica jedinstvenom i omiljenom među gledaocima.

Neke od ključnih tačaka o Milanu Domazetu
Ime Milan Domazet
Profesija Voditelj, novinar
Emisija Bujica
Siguran stil Oštar, kontroverzan
Poznat po Provokativnim intervjuima

Gosti emisije

 • Ivo Goldstein

  Ivo Goldstein je profesor povijesti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Specijalizirao je za

  povijest 20. stoljeća, a posebno za povijest Hrvatske. Autor je brojnih knjiga i znanstvenih radova.

  U emisiji Bujica, Ivo Goldstein će govoriti o temi Drugog svjetskog rata i njegovom utjecaju na Hrvatsku.

 • Božo Petrov

  Božo Petrov je političar i bivši predsjednik Mosta nezavisnih lista. Tijekom svoje političke karijere

  bio je zastupnik u Hrvatskom saboru i gradonačelnik grada Metkovića. U emisiji Bujica će Božo Petrov

  govoriti o aktualnim političkim temama i svojim stavovima.

 • Nives Celzijus

  Nives Celzijus je popularna hrvatska pjevačica i influencerica. Poznata je po svojim provokativnim nastupima

  i otvorenom stavu. U emisiji Bujica će Nives Celzijus govoriti o svojoj karijeri i novim glazbenim projektima.

Poznate osobe iz javnog života

Mate Bulić

Mate Bulić je poznati hrvatski pjevač narodne glazbe. Rođen je 1963. godine u Zagrebu. Bulić je postao popularan početkom 90-ih godina prošlog stoljeća, a neke od njegovih najpoznatijih pjesama su “Dalmatinka”, “Pismo tebi”, i “Zemlja dide mog”.

Nikolina Pišek

Nikolina Pišek je hrvatska televizijska voditeljica, manekenka i glumica. Rođena je 1976. godine u Osijeku. Nikolina je postala poznata kao voditeljica popularne emisije “Bujica” u kojoj je gostovalo mnogo poznatih osoba iz javnog života.

Milan Bandić

Milan Bandić je bio hrvatski političar koji je služio kao gradonačelnik Zagreba od 2000. godine sve do svoje smrti u 2021. godini. Bandić je bio poznat po svojim kontroverznim političkim metodama, ali je također bio vrlo popularan među građanima Zagreba.

Politika:

 • Ivo Sanader
 • Zoran Milanović
 • Kolinda Grabar-Kitarović
 • Andrej Plenković

Glazba:

 1. Severina
 2. Tina Turner
 3. Đorđe Balašević
 4. Miroslav Škoro

Sport:

undefinedSport:</em data-lazy-src=

Rasprava o političkim temama

U emisiji Bujica večeras, tema rasprave je politika. Pozvani gosti su politički analitičari i stručnjaci koji će raspravljati o aktuelnim političkim temama u zemlji i inostranstvu.

Gosti emisije

 • Marko Marković – politički analitičar
 • Jelena Jovanović – stručnjak za međunarodne odnose
 • Igor Ivanović – politikolog

Glavne teme emisije

 1. Situacija u zemlji
 2. Razvoj političke scene
 3. Međunarodni odnosi
 4. Ekonomska situacija
 5. Borba protiv korupcije

Razgovori i polemike

Voditelj Gost Tema
Ivan Ivanović Marko Marković Situacija u zemlji
Ivan Ivanović Jelena Jovanović Razvoj političke scene
Ivan Ivanović Igor Ivanović Međunarodni odnosi
Ivan Ivanović Marko Marković Ekonomska situacija
Ivan Ivanović Jelena Jovanović Borba protiv korupcije

U emisiji će se voditi žive rasprave i polemike između voditelja i gostiju, sa ciljem da se pruže različite perspektive na političke teme. Gledatelji će imati priliku postavljati pitanja putem telefona ili društvenih mreža.

Ključne teme i rasprave

1. Politika

Emisija Bujica često obrađuje političke teme koje su aktualne u Hrvatskoj i šire. Emisija se fokusira na političke skandale, korupciju, sukobe i druge političke probleme. Gosti emisije često su poznate političke ličnosti koje iznose svoje stavove i mišljenja.

2. Društvo

Društvene teme često su prisutne u emisiji Bujica. To može uključivati rasprave o društvenim promjenama, demografiji, migracijama, kriminalu i drugim društvenim pitanjima koja utječu na hrvatsko društvo.

3. Mediji

Jedna od ključnih tema u emisiji Bujica je medijska kritika. Emisija često analizira pokrivenost medija određenih događaja i iznosi svoje stavove o pristranosti i objektivnosti izvještavanja. Ova tema često izaziva rasprave i kontroverze.

4. Povijest

Povijest je također važna tema u emisiji Bujica. Emisija često analizira povijesne događaje, osobito one koji se odnose na ratne zločine i Drugi svjetski rat. Gosti emisije često su povjesničari i stručnjaci koji iznose svoja stajališta i tumačenja povijesnih događaja.

5. Kultura

Bujica također obrađuje kulturne teme, kao što su umjetnost, film, književnost i glazba. Emisija često ima goste iz kulturnog svijeta koji predstavljaju svoje projekte i razgovaraju o trenutnom stanju kulture u Hrvatskoj.

6. Gospodarstvo

Gospodarske teme često su prisutne u emisiji Bujica. To može uključivati rasprave o ekonomskim problemima, investicijama, porezima, zapošljavanju i drugim pitanjima koja utječu na hrvatsko gospodarstvo. Gosti emisije često su ekonomski stručnjaci i poduzetnici.

7. Sport

Sport je također važna tema u emisiji Bujica. Emisija često prati sportske događaje i raspravlja o sportskim temama, kao što su nogomet, košarka, tenis i drugi sportovi. Gosti emisije često su sportski novinari i bivši sportaši koji komentiraju aktualna sportska događanja.

FAQ:

Koja je tema emisije Bujica večeras?

Tema večerašnje emisije Bujica je politika i aktualnosti u Hrvatskoj.

Gdje mogu gledati emisiju Bujica uživo?

Emisiju Bujica možete gledati uživo na kanalu televizije Bujica, kao i na njihovoj internetskoj stranici.

Koje goste očekujete večeras u emisiji Bujica?

Večeras u emisiji Bujica očekujemo razne goste iz svijeta politike i javnog života, ali točan popis gostiju nije objavljen.

Koliko traje emisija Bujica?

Emisija Bujica obično traje oko sat vremena, ali može se produžiti ovisno o temama i gostima.

Ima li mogućnost da pogledam emisiju Bujica naknadno, ako propustim uživo?

Da, emisiju Bujica možete pogledati naknadno na internetskoj stranici televizije Bujica ili na njihovom YouTube kanalu.