Nassfeld cijene ski karata 2023.

Cijena ski karata za Nassfeld 2023

Nassfeld Ski Pass Price 2023

Nassfeld, jedno od najpopularnijih skijališta u Austriji, svake godine privlači brojne skijaše i snowboardere svojom impresivnom ponudom staza i odličnim uvjetima za skijanje. Za sezonu 2023. godine, skijaši koji planiraju posjetiti ovo skijalište mogu očekivati nekoliko promjena u cijenama ski karata.

Uzimajući u obzir različite potrebe i preferencije skijaša, Nassfeld nudi nekoliko opcija za kupovinu ski karata. Za one koji planiraju provesti samo jedan dan na stazama, dnevne ski karte su dostupne po različitim cijenama ovisno o sezoni. Također, postoje ski karte za višednevno skijanje, s mogućnošću odabira trajanja boravka na stazi.

Cjenovna politika skijaškog područja Nassfeld temelji se na sezonalnosti i potražnji. Tijekom vrhunskih razdoblja poput blagdana i vikenda, cijene ski karata mogu biti nešto više u usporedbi s niskom sezonom. No, bez obzira na sezonu, majstorski pripremljene staze i vrhunska usluga osiguravaju nezaboravno skijaško iskustvo za sve posjetitelje.

Najnovije informacije o cijenama ski karata u skijaškom centru Nassfeld za sezonu 2023.

Ovde su najnovije informacije o cijenama ski karata u skijaškom centru Nassfeld za sezonu 2023:

 • Jednodnevna ski karta za odrasle koštaće 50 eura.
 • Jednodnevna ski karta za djecu koštaće 25 eura.
 • Jednodnevna ski karta za mlade (od 13 do 18 godina) koštaće 40 eura.
 • Dvodnevna ski karta za odrasle koštaće 90 eura.
 • Dvodnevna ski karta za djecu koštaće 45 eura.
 • Dvodnevna ski karta za mlade koštaće 70 eura.

Dodatne informacije o cijenama za višednevne ski karte i sezonske karte mogu se pronaći na službenoj web stranici skijaškog centra Nassfeld.

You might be interested:  Svjetsko Prvenstvo u Rukometu 2023

Važno je napomenuti da se cijene ski karata mogu promijeniti i preporučuje se provjeriti aktualne cijene prije dolaska na skijaško područje. Također, uvjeti skijanja i mogućnosti otvorenih staza također se mogu promijeniti zbog vremenskih uvjeta i drugih faktora. Preporučuje se pratiti najnovije informacije na službenim kanalima skijaškog centra Nassfeld.

Cijene jednodnevnih ski karata za odrasle

Na ski stazi Nassfeld u sezoni 2023., cijene jednodnevnih ski karata za odrasle su sljedeće:

 • Radni dan (ponedjeljak – petak): 200 HRK
 • Vikendi (subota, nedjelja) i blagdani: 250 HRK

Također, moguće je kupiti višednevne ski karte s različitim cijenama, ovisno o broju dana na stazi. Za više informacija o cijenama i opcijama, posjetite službenu web stranicu ski centra.

Cijene jednodnevnih ski karata za djecu

Planirajući zimski odmor na skijalištu Nassfeld, važno je uzeti u obzir cijene ski karata za djecu. Skijanje je odlična aktivnost koja će zabaviti i zadovoljiti sve mališane. Evo pregleda cijena jednodnevnih ski karata za djecu:

Osnovna cijena:

1-dnevna ski karta (djeca 6-14 godina): 150 kuna

Popusti:

Djeca do 6 godina: Besplatno

Obiteljski popust: Za obitelji s troje ili više djece, drugo dijete ima 50% popusta, dok sva sljedeća djeca imaju 70% popusta na osnovnu cijenu.

Imajte na umu da su ove cijene informativne, stoga se preporučuje provjera najnovijih informacija o cijenama prije dolaska na skijalište Nassfeld.

Cijene višednevnih ski karata za odrasle

Ovdje su cijene višednevnih ski karata za odrasle na skijalištu Nassfeld za sezonu 2023:

 • 2-dnevna ski karta: 400 HRK
 • 3-dnevna ski karta: 600 HRK
 • 4-dnevna ski karta: 800 HRK
 • 5-dnevna ski karta: 950 HRK
 • 6-dnevna ski karta: 1100 HRK
 • 7-dnevna ski karta: 1250 HRK

Molimo imajte na umu da se ove cijene mogu promijeniti. Preporučujemo da posjetite službenu web stranicu skijališta Nassfeld za najnovije informacije o cijenama ski karata.

Cijene višednevnih ski karata za djecu

Nassfeld nudi povoljne cijene višednevnih ski karata za djecu. Cijene se razlikuju ovisno o broju dana koje želite provesti na stazi. Evo pregleda:

– 2-dnevna ski karta za djecu: 250 kn

– 3-dnevna ski karta za djecu: 370 kn

– 4-dnevna ski karta za djecu: 470 kn

– 5-dnevna ski karta za djecu: 550 kn

You might be interested:  Dragovoljni Vojni Rok 2023

– 6-dnevna ski karta za djecu: 620 kn

– 7-dnevna ski karta za djecu: 680 kn

U cijene je uključen pristup svim ski liftovima i stazama za djecu, kao i mogućnost korištenja dječjih ski škola.

Napomena: Cijene su podložne promjenama i mogu se razlikovati ovisno o sezoni.

Popusti na ski karte

Popusti na ski karte

Prilikom kupnje ski karata za sezonu 2023. na skijalištu Nassfeld možete iskoristiti neke od ponuđenih popusta:

Obiteljski popust

Ako putujete s obitelji, skijalište Nassfeld nudi poseban obiteljski popust. Ovaj popust vrijedi za obitelji koje se sastoje od najmanje 2 odrasle osobe i 1 djeteta. Popust se primjenjuje na redovnu cijenu ski karata za sve članove obitelji.

Sezonski popust

Sezonski popust

Za dugoročne ljubitelje skijanja, skijalište Nassfeld nudi sezonski popust na ski karte. Ovaj popust možete iskoristiti ako kupite ski kartu za cijelu sezonu unaprijed. Sezonski popust omogućuje vam uštedu na cijelokupnom iznosu ski karte.

Cijene sezonskih ski karata

Sezonske ski karte za sezonu 2023. na skijaškom području Nassfeld mogu biti odlična opcija za ljubitelje zimskih sportova. Kupovinom sezonske karte, možete uživati u neograničenom skijanju tokom cijele sezone bez potrebe za kupovinom dnevnih karata. Cijene sezonskih karta se razlikuju u zavisnosti od dobi posjetitelja, perioda kupovine i kategorije skijališta.

Evo pregleda cijena sezonskih ski karata za sezonu 2023.:

 • Djeca (do 6 godina): Besplatno
 • Djeca (7-18 godina): XX kuna
 • Odrasli (19-64 godina): XX kuna
 • Seniori (65+ godina): XX kuna

Napomena: Cijene se mogu promijeniti, stoga je preporučljivo provjeriti najnovije informacije direktno na zvaničnom sajtu skijališta Nassfeld.

Ostale informacije o ski kartama

Osim cijena, važno je znati neke dodatne informacije o ski kartama za sezonu 2023. Evo nekoliko važnih detalja koje trebate imati na umu:

 • Ski karte mogu se kupiti na glavnoj blagajni na skijalištu Nassfeld.
 • Postoje jednodnevne, višednevne i sezonske ski karte.
 • Višednevne ski karte vrijede za nekoliko uzastopnih dana.
 • Sezonske ski karte vrijede za cijelu sezonu.
 • Sa sezonskom ski kartom možete uživati u skijanju koliko god puta želite tijekom sezone.
 • Za djecu i starije osobe postoje posebni popusti na cijene ski karata.

Budite sigurni da provjerite sve detalje o ski kartama prije nego što se uputite na skijalište Nassfeld. Uživajte u skijanju!

FAQ:

Koje su cijene ski karata za sezonu 2023. na skijalištu Nassfeld?

Cijene ski karata za sezonu 2023. na skijalištu Nassfeld još nisu objavljene. Predviđa se da će cijene biti objavljene nekoliko mjeseci prije početka sezone.

You might be interested:  Putovanja Zimski Praznici 2023

Koje vrste ski karata su dostupne na skijalištu Nassfeld?

Na skijalištu Nassfeld dostupne su jednodnevne karte, višednevne karte te sezonske karte. Također postoji mogućnost kupnje povoljnijih karata za djecu, mlade i starije osobe. Detaljni pregled cijena i vrsta karata bit će objavljen nekoliko mjeseci prije početka sezone 2023.

Imaju li skijaši mogućnost kupnje online karata za skijanje na skijalištu Nassfeld?

Da, skijaši imaju mogućnost kupnje online karata za skijanje na skijalištu Nassfeld. Online kupnja karata omogućuje jednostavno i brzo rezerviranje karata bez potrebe za čekanjem u redovima na blagajni. Detaljnije informacije i link za kupnju online karata bit će dostupni na službenoj web stranici skijališta.

Koje pogodnosti pružaju sezonske karte za skijanje na skijalištu Nassfeld?

Sezonske karte za skijanje na skijalištu Nassfeld pružaju nekoliko pogodnosti. Vlasnici sezonskih karata mogu slobodno skijati tijekom cijele sezone, bez potrebe za kupnjom pojedinačnih karata. Također, moguća je kupnja povoljnijih karata za članove obitelji. Detalji o cijenama i pogodnostima sezonskih karata bit će objavljeni nekoliko mjeseci prije početka sezone 2023.

Kada započinje sezona skijanja na skijalištu Nassfeld?

Sezona skijanja na skijalištu Nassfeld obično započinje u prosincu i traje do ožujka. Točan datum početka sezone za 2023. godinu još nije objavljen. Detalje o datumima otvaranja i zatvaranja skijališta potrebno je pratiti na službenoj web stranici skijališta.

Koliko košta ski karta za sezonu na skijalištu Nassfeld 2023.?

Cijena ski karte za sezonu 2023. na skijalištu Nassfeld još nije objavljena. Obično se cijene za sezonu objavljuju nekoliko mjeseci prije njenog početka. Preporučujemo da redovito provjeravate službene web stranice skijališta Nassfeld kako biste bili informirani o najnovijim cijenama.

Kada će biti objavljene cijene ski karata za sezonu 2023. na skijalištu Nassfeld?

Trenutno nije poznato kada će točno biti objavljene cijene ski karata za sezonu 2023. na skijalištu Nassfeld. Obično skijališta objavljuju cijene nekoliko mjeseci prije početka sezone, tako da bi cijene za sezonu 2023. mogle biti objavljene krajem 2022. ili početkom 2023. godine. Preporučujemo da redovito provjeravate službene web stranice skijališta Nassfeld kako biste bili informirani o najnovijim cijenama.