Cijena ulaznica u Zoološki vrt Zagreb 2023: Saznajte najnovije cijene ulazica!

Cijena ulaznice u Zoološki vrt Zagreb 2023

Zoološki Vrt Zagreb Cijena 2023

Dobrodošli u Zoološki vrt u Zagrebu! Ako planirate posjetiti čarobni svijet životinja u 2023. godini, trebate znati najnovije cijene ulaznica. Zoološki vrt Zagreb je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj, gdje možete vidjeti i upoznati raznovrsne vrste divljih životinja iz cijelog svijeta.

Za djecu do 3 godine starosti ulaz u Zoološki vrt Zagreb je besplatan. Cijena ulaznice za djecu od 3 do 7 godina je 20 kuna, dok je za djecu od 7 do 18 godina 30 kuna. Odrasle osobe mogu uživati u prekrasnom zoološkom vrtu po cijeni od 50 kuna. Za osobe starije od 65 godina, cijena ulaznice je smanjena na 40 kuna.

Za posjetitelje s posebnim potrebama postoji posebna cijena ulaznice od 30 kuna. Također, obitelji s više od dvoje djece ostvaruju popust od 20% na ukupnu cijenu ulaznica. Napomena: Za ostvarivanje popusta, potrebno je predočiti važeće isprave.

Zoološki vrt Zagreb nudi nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje. Uživajte u opuštenoj šetnji i promatranju predivnih životinja iz različitih dijelova svijeta. Uz najnovije cijene ulaznica, Zoološki vrt Zagreb je dostupan za sve posjetitelje. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i doživite čaroliju divljih životinja u srcu grada Zagreba!

Cijena ulaznica u Zoološki vrt Zagreb 2023

Zoološki vrt Zagreb je popularno odredište posjetitelja svih dobnih skupina i jedinstvena atrakcija u Hrvatskoj. Uživajte u danu ispunjenom divljim životinjama iz cijelog svijeta i doživite nezaboravno iskustvo bliskog susreta s prirodom.

Ulaznica u Zoološki vrt Zagreb pruža vam neograničen pristup svim izložbama, predstavama i aktivnostima unutar vrta.

Cijene ulaznica za odrasle

 • Jednodnevna ulaznica: HRK 60
 • Dvodnevna ulaznica: HRK 100
 • Mjesečna ulaznica: HRK 200

Cijene ulaznica za djecu (3-15 godina)

 • Jednodnevna ulaznica: HRK 30
 • Dvodnevna ulaznica: HRK 50
 • Mjesečna ulaznica: HRK 100

Cijene ulaznica za obitelji

 • Jednodnevna ulaznica za obitelj (2 odraslih i 1 dijete): HRK 120
 • Jednodnevna ulaznica za obitelj (2 odraslih i 2 djece): HRK 150
 • Jednodnevna ulaznica za obitelj (2 odraslih i 3 djece): HRK 180
You might be interested:  Let 3 Antivalentinovo 2023

Vrt je otvoren svaki dan od 9 do 17 sati, osim tijekom blagdana. Ulaznice možete kupiti na ulazu u vrt ili online.

Nemojte propustiti priliku posjetiti Zoološki vrt Zagreb i istražiti fascinantan svijet životinja. Očekujemo vas s mnogo zabave i edukativnih sadržaja!

Saznajte najnovije cijene ulaznica!

Zoološki vrt Zagreb ponosno objavljuje svoje najnovije cijene ulaznica za 2023. godinu. Ne propustite priliku posjetiti naš prekrasan vrt i istražiti različite vrste životinja iz cijelog svijeta. S novim cijenama ulaznica, pristupačnije je nego ikad!

Za odrasle, cijena ulaznice iznosi 70 kuna. Djeca od 3 do 14 godina plaćaju samo 40 kuna za ulaznicu, dok je ulaz za djecu mlađu od 3 godine besplatan. Cijena ulaznice za umirovljenike i studente iznosi također 40 kuna.

Ne zaboravite provjeriti našu posebnu ponudu za obitelji. Za obitelji s dvoje odraslih i dvoje djece, cijena karte iznosi samo 180 kuna. To je odličan način da cijela obitelj uživa u danu provedenom u Zoološkom vrtu Zagreb.

Kupite ulaznice online i uštedite! Posjetite našu internetsku stranicu gdje možete kupiti ulaznice unaprijed i izbjeći gužve na ulazu. Također ćete dobiti i popust od 10 posto na cijenu ulaznice kada kupite online.

Nemojte čekati, posjetite Zoološki vrt Zagreb i istražite čudesni svijet životinja. Povedite svoju obitelj, prijatelje ili voljenu osobu i provedite nezaboravan dan u prirodi!

Početak prodaje ulaznica

Ulaznice za posjet Zoološkom vrtu Zagreb 2023. godine bit će dostupne za kupnju od datuma 1. siječnja 2023. godine. Svi posjetitelji koji žele posjetiti Zoološki vrt i upoznati raznolike vrste životinja koje tu obitavaju mogu kupiti ulaznice na prodajnim mjestima u samom vrtu, putem interneta ili kod ovlaštenih prodavača.

Kupovina ulaznica u Zoološkom vrtu

U Zoološkom vrtu, posjetitelji imaju mogućnost da kupuju ulaznice na dan posjeta. Na ulazu u vrt nalazi se blagajna gdje možete kupiti ulaznice po redovnoj cijeni ili po popustima koji su dostupni. Ulaznice se mogu platiti gotovinom ili karticom.

Online kupovina

Online kupovina

Da biste kupili ulaznice za Zoološki vrt putem interneta, posjetitelji mogu posjetiti službenu web stranicu vrta. Tamo će se nalaziti informacije o cijenama ulaznica, popustima i raspoloživim terminima. Korištenjem online sustava za kupovinu ulaznica, posjetitelji mogu odabrati željeni datum i vrijeme posjeta te izvršiti plaćanje putem kartice. Nakon uspješne kupovine, ulaznice će biti poslane na e-mail posjetitelja, koji će ih trebati predočiti pri dolasku u vrt.

Napominjemo da je broj ulaznica ograničen, stoga je preporučljivo kupiti ulaznice unaprijed kako biste osigurali svoje mjesto. Također, cijene ulaznica mogu se razlikovati ovisno o dobi posjetitelja, danu u tjednu i eventualnim promocijama koje se nalaze na snazi.

You might be interested:  Besplatni Paketi za Bebe 2023 - Sve Što Trebate Znati!

Različite vrste ulaznica

U Zoološkom vrtu Zagreb postoje različite vrste ulaznica koje posjetitelji mogu odabrati ovisno o svojim željama i potrebama.

Redovna ulaznica

Trajanje Cijena (HRK)
Cjelodnevna ulaznica 80
Poludnevna ulaznica (poslije 13:00) 60

Redovna ulaznica omogućuje posjetiteljima pristup svim dijelovima Zoološkog vrta tijekom radnog vremena.

Djeca i umirovljenici

Trajanje Cijena (HRK)
Cjelodnevna ulaznica za djecu (3-7 godina) 40
Cjelodnevna ulaznica za umirovljenike 60

Za djecu od 3 do 7 godina i umirovljenike, Zoološki vrt nudi posebne cijene ulaznica.

Napomena: Cijene ulaznica su podložne promjenama i mogu varirati ovisno o sezoni i posebnim događanjima.

Cijene ulaznica za odrasle

Cijena ulaznice u Zoološki vrt Zagreb za odrasle osobe iznosi 70 kn.

Ulaznice za odrasle mogu se kupiti na blagajnama Zoološkog vrta ili putem interneta.

Ulaznice vrijede za cijeli dan i omogućuju pristup svim dijelovima Zoološkog vrta, kao i sudjelovanje u svim aktivnostima i izložbama.

Važno je napomenuti da se cijene ulaznica mogu promijeniti, stoga je uvijek preporučljivo provjeriti najnovije informacije na službenoj web stranici Zoološkog vrta Zagreb.

Cijene ulaznica za djecu

Djeca imaju povoljnije cijene ulaznica u Zoološki vrt Zagreb. Evo najnovijih cijena ulaznica za djecu u 2023. godini:

Djeca mlađa od 3 godine: Besplatno.

Djeca od 3 do 7 godina: 30 HRK.

Djeca od 8 do 15 godina: 40 HRK.

Djeca starija od 15 godina: Plaćaju punu cijenu ulaznice.

Uz kupljenu ulaznicu, djeca će moći uživati u raznim atrakcijama koje Zoološki vrt Zagreb nudi. Na raspolaganju su im razgledavanje različitih životinjskih vrsta, susret s kućnim ljubimcima, hrana za životinje i interaktivne igre.

Posebne ponude i popusti

Zoološki vrt Zagreb nudi različite posebne ponude i popuste kako bi učinio posjet zanimljivim i povoljnim za sve posjetitelje.

Jedna od najpopularnijih ponuda je obiteljski paket, koji omogućuje cijeloj obitelji da uživa u posjetu Zoološkom vrtu po povoljnoj cijeni. Ovaj paket uključuje ulaznice za roditelje i djecu te omogućuje pristup svim atrakcijama i izlošcima.

Ukoliko ste student, možete ostvariti dodatni popust na ulaznicu uz predočenje studentske iskaznice. Ova posebna ponuda omogućuje svim studentima da istraže i uživaju u Zoološkom vrtu po još povoljnijoj cijeni.

Zoološki vrt Zagreb također ima posebne ponude za grupe izleta, kao što su školske ekskurzije ili organizirani izleti za udruge i klubove. Za grupe određenog broja osoba omogućuje se popust na ulaznice, a dostupni su i različiti oblici vođenih tura i predavanja.

Naravno, Zoološki vrt Zagreb također nudi članstvo, koje donosi brojne beneficije i posebne ponude tijekom godine. Članstvo vam omogućuje neograničene posjete Zoološkom vrtu, besplatne ulaznice za goste te popuste u trgovinama suvenirima i kafićima unutar vrta.

You might be interested:  Cijena Tehničkog Pregleda 2023

Budite sigurni da provjerite internetsku stranicu Zoološkog vrta Zagreb za najnovije posebne ponude i popuste kako biste iskoristili sve povoljnosti prilikom posjeta.

Radno vrijeme Zoološkog vrta

Zoološki vrt Zagreb nudi prekrasno i edukativno iskustvo za sve posjetitelje. Evo radnog vremena Zoološkog vrta:

Ljetno radno vrijeme:

Ponedjeljak – Nedjelja:

Od 9:00 do 19:00 sati

Zimsko radno vrijeme:

Ponedjeljak – Nedjelja:

Od 9:00 do 16:00 sati

Vrt je otvoren svakodnevno, uključujući praznike.

Molimo imajte na umu da se radno vrijeme može promijeniti bez prethodne najave.

Kako kupiti ulaznice

Ulaznice za posjet Zoološkom vrtu Zagreb možete kupiti na više načina. Evo nekoliko načina kako to možete učiniti:

 1. Online kupnja:
 2. Ulaznice možete kupiti putem službene web stranice Zoološkog vrta Zagreb. Jednostavno odaberite datum posjeta, broj ulaznica i slijedite upute za plaćanje. Nakon uspješne kupnje, ulaznice će vam biti poslane na e-mail.

 3. Kupnja na blagajni:
 4. Ulaznice možete kupiti i na blagajni Zoološkog vrta Zagreb. Blagajna je otvorena tijekom radnog vremena Zoološkog vrta, a plaćanje se može vršiti gotovinom ili karticama.

 5. Putem turističkih agencija:
 6. Ako koristite usluge turističke agencije za posjet Zoološkom vrtu Zagreb, agencija će se pobrinuti za kupnju ulaznica za vas. Sve što trebate učiniti je kontaktirati agenciju i rezervirati svoje mjesto.

Ne zaboravite da su ulaznice za djecu mlađu od 3 godine besplatne, dok postoje popusti za djecu i starije osobe. Provjerite trenutne cijene ulaznica prije nego što kupite ulaznice kako biste bili sigurni da imate najtočnije informacije.

FAQ:

Koliko koštaju ulaznice u Zoološki vrt Zagreb u 2023. godini?

Cijena ulaznice za odrasle iznosi 60 kn, za djecu od 7 do 14 godina 40 kn, a za djecu do 7 godina ulaz je besplatan.

Da li su ulaznice uključene u cijenu za vožnju žičarom u Zoološki vrt Zagreb?

Ne, ulaznica za vožnju žičarom nije uključena u cijenu ulaznice. Za vožnju žičarom se plaća dodatnih 20 kn.

Postoje li popusti na ulaznice za umirovljenike i studente?

Da, postoje popusti na ulaznice za umirovljenike i studente. Za umirovljenike je cijena ulaznice 50 kn, a za studente 45 kn.

Mogu li kupiti sezonsku ulaznicu za Zoološki vrt Zagreb?

Da, Zoološki vrt Zagreb nudi sezonske ulaznice. Cijena sezonske ulaznice za odrasle iznosi 240 kn, za djecu od 7 do 14 godina 160 kn, a za djecu do 7 godina 80 kn.