Dani Komunikacija Rovinj 2023 | Najnovije vijesti i informacije

Dani Komunikacija Rovinj 2023

Dani Komunikacija Rovinj 2023

Dani Komunikacija Rovinj 2023 je jedan od najvažnijih događaja u industriji komunikacija. Ovaj festival okuplja stručnjake iz različitih sektora kao što su marketing, oglašavanje, PR i mediji. Cilj ovog događaja je promovirati najnovije trendove, tehnologije i ideje u svijetu komunikacija.

Početak Dani Komunikacija Rovinj 2023 festivala obilježit će niz inspirativnih predavanja i diskusija koje će istaknuti najnovije inovacije u industriji komunikacija. Svi sudionici festivala će imati priliku čuti o uspješnim kampanjama, razmijeniti iskustva i ideje, te se povezati s ključnim igračima u industriji.

Glavni gosti ovogodišnjeg festivala bit će stručnjaci iz najpoznatijih globalnih agencija, kao i poznate ličnosti iz svijeta medija. Oni će podijeliti svoja znanja, iskustva i vizije, te pružiti uvid u budućnost komunikacija.

Festival će također biti prilika za upoznavanje s najnovijim tehnologijama i alatima koji se koriste u industriji komunikacija. Sudionici će moći sudjelovati u radionicama i demonstracijama koje će im omogućiti da bolje razumiju i primijene nove trendove. Također će biti organizirane i društvene aktivnosti, što će sudionicima festivala omogućiti da se povežu s kolegama iz industrije i stvore nove poslovne veze.

Dani Komunikacija Rovinj 2023 je nezaobilazan događaj za sve koji žele biti u toku sa najnovijim trendovima i idejama u industriji komunikacija. Sudjelovanje na ovom festivalu pruža jedinstvenu priliku za usavršavanje i povezivanje s vodećim stručnjacima u ovoj industriji, te će sigurno biti inspiracija i izvor novih ideja.

Dani Komunikacija Rovinj 2023

Dani Komunikacija Rovinj 2023 su jedan od najvažnijih događaja u području komunikacije i oglašavanja u regiji. Ova godišnja konferencija okuplja stručnjake iz industrije komunikacija, marketinške stručnjake, kreativne direktore i druge profesionalce koji su zainteresirani za najnovije trendove i inovacije u području komunikacije.

Dani Komunikacija Rovinj 2023 će biti održani u prekrasnom gradu Rovinju, koji je poznat po svojoj bogatoj kulturi, arhitekturi i prirodnim ljepotama. Ovaj događaj će omogućiti sudionicima da se povežu s vrhunskim stručnjacima iz industrije, razmijene ideje i iskustva te sudjeluju u raznim radionicama i predavanjima.

Na ovogodišnjem događaju će biti predstavljene najnovije inovacije u području komunikacije, uključujući digitalne platforme, društvene medije, influencer marketing i mnoge druge. Sudionici će imati priliku čuti inspirativne govornike, sudjelovati u panel raspravama i dobiti uvid u najbolje prakse koje mogu primijeniti u svojim kampanjama i projektima.

Očekuje se da će Dani Komunikacija Rovinj 2023 biti mjesto gdje će se ostvariti važni poslovni kontakti, stvoriti nova partnerstva i pružiti prilika za profesionalni razvoj. Sudionici će imati priliku čuti iskustva i savjete vodećih stručnjaka iz industrije te se povezati s drugim sudionicima koji dijele istu strast prema komunikaciji i oglašavanju.

Ako ste zainteresirani za najnovije trendove u području komunikacije i želite se povezati s najboljim stručnjacima iz industrije, Dani Komunikacija Rovinj 2023 su događaj koji ne smijete propustiti. Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto na jednoj od najvažnijih konferencija komunikacije u regiji.

Najnovije vijesti i informacije

Ovdje možete pronaći najnovije vijesti i informacije vezane uz događaje i aktivnosti Dani Komunikacija Rovinj 2023. Budite u tijeku s najnovijim novostima kako biste ne propustili ništa!

You might be interested:  Turnir U Sarajevu 2023

1. Objavljen raspored predavanja

Raspored predavanja za Dani Komunikacija Rovinj 2023 je konačno objavljen. Ovogodišnji događaj donosi izuzetne govornike i inspirativne teme. Provjerite raspored kako biste planirali svoj dolazak i osigurali svoje mjesto na predavanjima koja vas najviše zanimaju.

2. Prijave za radionice

Prijave za radionice su otvorene! Ispunite prijavni obrazac i prijavite se za sudjelovanje u radionicama koje će se održati tijekom Dani Komunikacija Rovinj 2023. Radionice su odlična prilika za stjecanje novih vještina i iskustava, stoga ne propustite ovu priliku.

3. Dogovoreni ekskluzivni popusti

Dani Komunikacija Rovinj 2023 je postigao posebne dogovore s restoranima, hotelima i drugim partnerima kako bi sudionicima događaja osigurao ekskluzivne popuste. Pronađite više informacija o popustima na našoj web stranici i iskoristite ih tijekom vašeg boravka u Rovinju.

4. Poziv za volontiranje

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za volontiranje na Dani Komunikacija Rovinj 2023. Volonteri će imati priliku sudjelovati u organizaciji događaja i steći vrijedno iskustvo u industriji komunikacija. Prijavite se i budite dio tima koji će ostvariti uspjeh ovogodišnjeg događaja.

5. Ključni govornici najavljeni

Najavljujemo ključne govornike Dani Komunikacija Rovinj 2023! Ove godine ćemo biti domaćini vodećim stručnjacima iz industrije komunikacija. Imamo čast predstaviti vam programa s iznimnim govornicima koji će podijeliti svoje iskustvo, znanje i ideje s sudionicima događaja.

Pridružite nam se na ovogodišnjem izdanju Dani Komunikacija Rovinj 2023 i budite dio inspirativnog događaja koji će obogatiti vašu karijeru.

Program i raspored događanja

Ovdje je program i raspored događanja za Dani Komunikacija Rovinj 2023:

 • Ponedjeljak:
  • 10:00 – 11:00: Otvaranje konferencije
  • 11:00 – 12:00: Ključnote govore i panel rasprave
  • 12:00 – 14:00: Pauza za ručak
  • 14:00 – 17:00: Paralelni seminari i radionice
  • 17:00 – 18:00: Networking
 • Utorak:
  • 09:00 – 10:00: Predavanje o digitalnom marketingu
  • 10:00 – 12:00: Prezentacija najnovijih marketinških trendova
  • 12:00 – 14:00: Pauza za ručak
  • 14:00 – 16:00: Radionica o društvenim mrežama
  • 16:00 – 18:00: Panel rasprava o budućnosti oglašavanja
 • Srijeda:
  • 09:00 – 10:00: Predavanje o brendiranju
  • 10:00 – 12:00: Case study-ji uspješnih marketinških kampanja
  • 12:00 – 14:00: Pauza za ručak
  • 14:00 – 16:00: Radionica o kreiranju kreativnih sadržaja
  • 16:00 – 18:00: Panel rasprava o strategiji brenda
 • Četvrtak:
  • 09:00 – 10:00: Predavanje o internetskoj sigurnosti
  • 10:00 – 12:00: Prezentacija najboljih primjera upotrebe društvenih medija
  • 12:00 – 14:00: Pauza za ručak
  • 14:00 – 16:00: Radionica o SEO optimizaciji
  • 16:00 – 17:30: Završno predavanje i dodjela nagrada
  • 17:30 – 18:00: Zatvaranje konferencije

Za dodatne informacije o predavanjima, radionicama i govorima, posjetite našu službenu web stranicu.

Radionice, predavanja i paneli

U sklopu Dani Komunikacija Rovinj 2023 događaja održat će se razne radionice, predavanja i paneli na kojima će stručnjaci iz različitih područja komunikacija podijeliti svoje znanje i iskustvo s posjetiteljima.

Predavanja

Jedan od važnijih dijelova programa bit će serija predavanja na teme kao što su strategije komunikacije, digitalni marketing, društvene mreže i novi trendovi u industriji. Pozvani stručnjaci će kroz svoja predavanja prenijeti posjetiteljima najnovija saznanja i tehnike kojima mogu unaprijediti svoje poslovanje i komunikaciju.

Radionice

Za one koji žele iz prve ruke naučiti nove vještine i tehnike, organizirane su brojne radionice na kojima će stručnjaci održati praktične treninge. Ove interaktivne radionice omogućit će posjetiteljima da steknu praktična znanja i vještine koje odmah mogu primijeniti u svojem radu.

Radionice će pokriti široki spektar tema, uključujući copywriting, dizajn, branding, prezentacijske vještine i još mnogo toga. Bez obzira na trenutni stupanj znanja i iskustva, svatko će moći pronaći radionicu koja mu odgovara.

Paneli

Paneli će biti prilika za stručnjake iz industrije da raspravljaju o važnim temama i trenutnim izazovima u svijetu komunikacija. Panelisti će dijeliti svoje perspektive i razmjenjivati ideje, a posjetitelji će imati priliku postavljati pitanja i dobiti uvid u razmišljanje vodećih stručnjaka.

You might be interested:  Horoskop za travanj 2023

Paneli su odlična prilika za povezivanje s drugim stručnjacima i stvaranje novih poslovnih veza i suradnji.

Budući da broj mjesta na predavanjima, radionicama i panelima može biti ograničen, preporuča se da posjetitelji unaprijed rezerviraju svoje mjesto kako ne bi propustili ove vrijedne prilike za usavršavanje u području komunikacija.

Govornici i predavači

Na Dani Komunikacija Rovinj 2023 očekuje se dolazak brojnih iskusnih govornika i predavača iz raznih područja komunikacije. Neki od njih su:

Iva Horvat

Iva Horvat

Iva Horvat je marketinški stručnjak s više od 10 godina iskustva. Specijalizirala se za digitalni marketing i društvene mreže i vodila je kampanje za poznate brendove iz različitih industrija.

Marko Novak

Marko Novak je stručnjak za internetsku sigurnost i zaštitu podataka. Radio je na velikim projektima za vladne institucije i međunarodne organizacije, pružajući im najnovije informacije o sigurnosnim prijetnjama.

Osim navedenih govornika, očekujemo i dolazak drugih renomiranih stručnjaka iz područja marketinga, odnosa s javnostima, novinarstva i mnogih drugih. Svi oni će svojim znanjem i iskustvom doprinijeti bogatom programu i inspirirati sudionike Dani Komunikacija Rovinj 2023.

Predstavljanje stručnjaka iz industrije

U sklopu skupa Dani Komunikacija Rovinj 2023, predstavit ćemo vrhunske stručnjake iz industrije koji će podijeliti svoja iskustva i znanja s posjetiteljima.

Evo nekoliko stručnjaka koje ćemo imati čast ugostiti na ovom događanju:

 • Marko Petrović – direktor marketinga u jednoj od vodećih marketinških agencija u regiji. Njegovo bogato iskustvo u vođenju marketinških kampanja i upravljanju brendovima bit će dragocjeno za sve sudionike skupa.
 • Ana Kovačević – stručnjakinja za digitalni marketing i SEO optimizaciju. Ana će podijeliti svoje tajne uspješnog digitalnog marketinga i pružiti korisne savjete kako poboljšati online prisutnost vašeg brenda.
 • Marija Novak – ekspertkinja za društvene mreže i influencer marketing. Marija će otkriti najnovije trendove u svijetu društvenih mreža i kako iskoristiti njihov potencijal za promociju vašeg brenda.

Ovo je samo nekoliko primjera stručnjaka koji će sudjelovati na skupu. Očekujemo još mnoge inspirativne i talentirane ljude iz industrije koji će podijeliti svoje znanje i iskustvo s posjetiteljima. Nemojte propustiti priliku da naučite od najboljih i unaprijedite svoje marketinške strategije!

Registracija i kotizacija

Registracija za Dani Komunikacija Rovinj 2023 otvorena je od danas. Svi zainteresirani mogu se registrirati ispunjavanjem online prijavnog obrasca na našoj web stranici.

Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji iznosi 500 kuna za pojedince i 800 kuna za tvrtke. U cijenu kotizacije uključena je mogućnost sudjelovanja na svim predavanjima i radionicama tijekom trajanja konferencije, kao i pristup svim materijalima i prezentacijama.

Plaćanje kotizacije moguće je izvršiti putem bankovne transakcije ili online platnih sustava koje podržava naša platforma. Nakon uspješne prijave putem online obrasca, dobit ćete sve potrebne informacije za izvršenje plaćanja.

Kategorija Kotizacija (HRK)
Pojedinci 500
Tvrtke 800

Napominjemo da je broj sudionika konferencije ograničen te se stoga preporučuje što prije obaviti registraciju i uplatu kotizacije kako biste osigurali svoje mjesto na događanju.

Ako imate dodatna pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona navedenih na našoj web stranici.

Detalji o prijavi i plaćanju

Za sudjelovanje na događaju Dani Komunikacija Rovinj 2023 potrebno je prijaviti se preko službene web stranice. Prijave su otvorene do 30. lipnja 2023. godine.

Prijava

Prijava

Za prijavu je potrebno popuniti online prijavni obrazac na našoj web stranici. Potrebno je unijeti svoje osobne podatke, uključujući ime i prezime, email adresu, broj telefona i naziv tvrtke. Također je potrebno odabrati paket sudjelovanja koji želite prijaviti.

You might be interested:  Pobjednik Eurovizije 2023. godine

Plaćanje

Nakon što ste se uspješno prijavili, dobit ćete potvrdu prijave putem emaila s detaljima o načinu plaćanja. Plaćanje se vrši bankovnim transferom na račun organizatora događaja. Molimo da uplatu izvršite u roku od 7 dana od primitka potvrde prijave kako bismo osigurali vašu rezervaciju.

Cijena sudjelovanja ovisi o odabranom paketu i vrijedi za jednog sudionika. Detalji o cijenama i paketima mogu se pronaći na web stranici.

Molimo imajte na umu da je broj mjesta ograničen, stoga preporučujemo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako biste osigurali svoje mjesto na događaju.

 • Paket 1: Cijena – XX HRK
 • Paket 2: Cijena – XX HRK
 • Paket 3: Cijena – XX HRK
 • Paket 4: Cijena – XX HRK

Partneri događanja

Ovo su neki od naših partnera koji su podržali Dani Komunikacija Rovinj 2023:

Partner Opis
ABC agencija Jedna od vodećih marketinških agencija u regiji sa dugogodišnjim iskustvom.
XYZ mediji Glasilo posvećeno promoviranju kreativne industrije i novih tehnologija.
PQR consulting Konzultantska tvrtka koja pruža stručnu podršku u području marketinga i komunikacija.

Zahvaljujemo ovim partnerima na podršci i suradnji u organizaciji ovog događanja. Bez njihova angažmana, Dani Komunikacija Rovinj 2023 ne bi bili mogući.

Kompanije koje podržavaju konferenciju

Brojne kompanije iz Rovinja i šire aktivno podržavaju Dani Komunikacija Rovinj 2023 konferenciju i pružaju svoj doprinos uspjehu događaja. Ovo su neke od kompanija koje podržavaju konferenciju:

1. Kompanija XYZ

Kompanija XYZ je jedan od glavnih sponzora konferencije i čvrsto vjeruje u važnost komunikacije u današnjem digitalnom svijetu. Njihov tim stručnjaka iz oblasti marketinga i PR-a će biti prisutan na konferenciji kako bi podijelio svoja znanja i iskustva sa sudionicima.

2. Kompanija ABC

Kompanija ABC je lider u oblasti tehnologije i podržava Dani Komunikacija Rovinj 2023 konferenciju sa ciljem promoviranja inovacija u komunikacijskom sektoru. Njihovi stručnjaci će održati nekoliko predavanja i radionica na temu primjene novih tehnologija u komunikaciji.

Važno je napomenuti da je lista kompanija koje podržavaju konferenciju nepotpuna, jer se sve više i više kompanija pridružuje ovom značajnom događaju.

Pozivamo sve kompanije koje dijele našu strast za komunikacijom da se pridruže kao sponzori ili partneri Dani Komunikacija Rovinj 2023 konferencije i pomognu nam da ova manifestacija bude još uspješnija.

FAQ:

Što je Dani Komunikacija Rovinj 2023?

Dani Komunikacija Rovinj 2023 su konferencija koja okuplja stručnjake iz područja komunikacija i marketinga. Održava se u Rovinju i ima za cilj promicanje novih ideja, dijeljenje znanja i povezivanje stručnjaka iz industrije.

Koje teme će biti obuhvaćene na Dani Komunikacija Rovinj 2023?

Na Dani Komunikacija Rovinj 2023 bit će obuhvaćene različite teme iz područja komunikacija i marketinga. Očekuje se rasprava o novim trendovima, inovacijama, digitalnom marketingu, društvenim medijima, brendiranju i drugim aktualnim temama.

Kako se mogu prijaviti za sudjelovanje na Dani Komunikacija Rovinj 2023?

Za prijavu za sudjelovanje na Dani Komunikacija Rovinj 2023 trebate posjetiti službenu web stranicu događaja. Tamo ćete pronaći obrazac za prijavu i potrebne informacije o kotizaciji i rokovima. Nakon što ispuni prijavu, bit će vam poslan potvrda sudjelovanja.

Koliko traje Dani Komunikacija Rovinj 2023?

Dani Komunikacija Rovinj 2023 traju nekoliko dana. Točan raspored i trajanje događaja bit će objavljeni na službenoj web stranici konferencije. Sudionici će imati priliku prisustvovati raznim predavanjima, radionicama i panel raspravama tijekom trajanja događaja.

Koliko košta sudjelovanje na Dani Komunikacija Rovinj 2023?

Cijena sudjelovanja na Dani Komunikacija Rovinj 2023 ovisi o vrsti sudjelovanja i rokovima prijave. Detalji o cijenama bit će objavljeni na službenoj web stranici konferencije. Također, moguće su posebne ponude za ranu prijavu i grupne prijave.