Dani Piva Daruvar 2023 - Najava, Program, Datum, Lokacija

Dani Piva Daruvar 2023

Dani Piva Daruvar 2023

Cijela regija će uskoro dobiti priliku da doživi najveći pivski događaj godine – Dani Piva Daruvar 2023! Ova manifestacija, koja je već postala tradicija, okuplja pivske entuzijaste iz cijele zemlje i inozemstva. Fantastičan program, raznovrsna gastronomija i odlična atmosfera čine ove dane savršenim za uživanje uz čašu omiljenog piva.

Prošle godine je manifestacija održana online zbog situacije s pandemijom, ali ove godine se očekuje povratak uživo. Lokacija za ovogodišnje Dane Piva Daruvar je prekrasni gradska jezgra u centru Daruvara, koja ima dugu tradiciju u pivarstvu. Ovaj festival će posebno biti poseban jer organizatori planiraju oboriti rekord u broju izlagača i posjetitelja.

Program će biti prepun raznih događanja, kao što su kušanje piva, glazbeni koncerti, plesne izvedbe, radionice i natjecanja. Tijekom festivala bit će organizirane i brojne tematske večeri, kao što su “Piva iz cijelog svijeta” i “Pivo i gastronomija”. Posjetitelji će imati priliku kušati različite vrste piva i upoznati se s proizvođačima i stručnjacima iz pivarstva.

Dani Piva Daruvar 2023 su prilika da se provede nezaboravan vikend, uživajući u vrhunskom pivu i dobroj glazbi. Ne propustite priliku da posjetite jedan od najvećih pivskih festivala u regiji i doživite pravu pivsku kulturu na vlastitoj koži!

Datum održavanja će biti objavljen uskoro, stoga pratite službenu web stranicu Dana Piva Daruvar za najnovije informacije. Ne zaboravite rezervirati smještaj na vrijeme i pripremiti se za tri dana uzbudljive zabave i ukusnog piva. Vidimo se na Danima Piva Daruvar 2023!

Contents

You might be interested:  Rezultati Wrc Hrvatska 2023

Dani Piva Daruvar 2023

Dani Piva u Daruvaru su dugogodišnja tradicija koja okuplja ljubitelje piva iz Hrvatske i širom svijeta. Sljedeće godine, Dani Piva Daruvar će se održati u prekrasnom gradiću Daruvaru u Hrvatskoj.

Najava

Za sve ljubitelje piva, Dani Piva Daruvar 2023 bit će nezaboravno iskustvo. Posjetitelji će imati priliku kušati razne vrste domaćeg i stranog piva, uživati ​​u bogatom programu i prošetati kroz prekrasne ulice Daruvara.

Program

Program Dani Piva Daruvar 2023 uključuje raznovrsne aktivnosti i zabavu za sve generacije. Posjetitelji će moći sudjelovati u pivskim radionicama, kušanju piva, sportskim natjecanjima, glazbenim koncertima i drugim kulturnim događanjima. Također će biti organiziran i dječji kutak kako bi obitelji mogle uživati ​​u ovom festivalu zajedno.

Uz bogat program, Daruvar je također poznat po svojim ljekovitim termalnim izvorima i prekrasnoj prirodi. Posjetitelji će imati priliku istražiti ove prirodne ljepote i opustiti se u termalnim kupkama nakon obilaska festivala.

Nemojte propustiti priliku posjetiti Dani Piva Daruvar 2023 i doživjeti jedinstvenu atmosferu, ukusna piva i prekrasna mjesta koja ovaj festival nudi. Vidimo se tamo!

Najava

Dani Piva Daruvar 2023 bit će održani u prelijepom gradu Daruvaru. Ovo je jedan od najpoznatijih festivala piva u regiji, koji okuplja ljubitelje piva iz cijele zemlje i inozemstva. Festival će se održati u velikom parku pored centra grada, gdje će posjetitelji moći uživati u preko 100 različitih vrsta piva.

Program festivala bit će bogat i raznolik, s brojnim koncertima, natjecanjima u pivu, kušanjima piva i drugim zabavnim aktivnostima. Svi posjetitelji će imati priliku degustirati vrhunska piva i naučiti više o procesu proizvodnje piva od stručnjaka iz pivovara.

Datum festivala bit će objavljen uskoro, tako da pratite našu web stranicu za najnovije informacije. Lokacija festivala je atraktivna i pristupačna, sa dovoljno parkirnih mjesta za sve posjetitelje.

Vrijeme Događaj
10:00 – 12:00 Natjecanje u kuhanju piva
12:00 – 13:00 Kušanje vrhunskih piva
13:00 – 15:00 Koncert lokalnih bendova
15:00 – 17:00 Natjecanje u brzom ispijanju piva
17:00 – 18:00 Radionica o procesu proizvodnje piva
18:00 – 20:00 Koncert glavnog izvođača
You might be interested:  Ps Plus ožujak 2023

Program

Dani Piva Daruvar 2023 će biti obilježeni bogatim programom koji će uključivati razne aktivnosti i događaje za sve posjetitelje.

Otvorenje festivala

Prvi dan festivala započinje svečanim otvorenjem u 18:00 sati na glavnoj pozornici. Na otvorenju će se održati svečano rezanje vrpce i pozdravni govori lokalnih zvaničnika.

Koncerti i nastupi

Tijekom svih dana festivala će se održavati razni koncerti i nastupi poznatih domaćih bendova i glazbenika. Posjetitelji će imati priliku uživati u različitim glazbenim žanrovima kao što su rock, pop, folk i tamburaška glazba.

Vrijeme Pozornica Izvođač
20:00 Glavna pozornica Hladno Pivo
22:00 Pozornica 2 Maja Šuput
23:30 Pozornica 3 Tamburaški sastav Fijaker

Gastronomska ponuda

Tokom festivala, posjetitelji će moći probati različite vrste piva, kao i tradicionalnu hranu koja se odlično slaže sa pivom.

Uz to, bit će organizirane i radionice kuhanja piva i edukativne degustacije vina.

Nadamo se da ćete uživati u bogatom programu koji smo pripremili za Vas na Dani Piva Daruvar 2023!

Datum

Datum

Dani Piva Daruvar 2023 održavat će se u periodu od 15. do 17. rujna. Ovaj popularni festival piva redovito okuplja veliki broj posjetitelja iz Hrvatske i inozemstva.

Ove godine, Dani Piva Daruvar će se održati na tradicionalnoj lokaciji – gradskom trgu u samom centru Daruvara. U tri dana trajanja festivala posjetitelji će imati priliku uživati u bogatom programu koji uključuje koncerte, gastronomske specijalitete, pivske radionice i druge zabavne aktivnosti.

Na festivalu će biti predstavljeno više od 40 vrsta domaćih i stranih piva, a posjetitelji će moći kušati različite okuse i mirise ovog popularnog napitka.

Nemojte propustiti priliku da posjetite Dani Piva Daruvar 2023 i uživate u atmosferi ovog jedinstvenog festivala.

Lokacija

Dani Piva Daruvar 2023 održavat će se na prekrasnom trgu u centru grada Daruvara.

Trg je okružen tradicionalnim zgradama s prekrasnom arhitekturom i bogatom poviješću. Mjesto je lako dostupno i pruža mnogo mogućnosti za istraživanje grada i okolnih atrakcija.

You might be interested:  Dječji dodatak za veljaču 2023

Daruvar je slikoviti grad smješten u srcu Hrvatske, poznat po svojim ljekovitim termalnim izvorima i predivnoj prirodi. Dolazak na Dani Piva Daruvar svakako je prilika za upoznavanje s tim povijesnim gradom.

Na trgu će biti postavljene različite pivovare i obrtnici koji će predstaviti svoje proizvode. Posjetitelji će moći kušati razne vrste piva i upoznati se s procesom proizvodnje.

Tijekom cijelog događaja bit će organizirane različite aktivnosti i zabava za sve posjetitelje, uključujući i koncerte poznatih izvođača.

Posjetite Dani Piva Daruvar 2023 i uživajte u jedinstvenoj atmosferi, bogatom pivskom iskustvu i prekrasnoj lokaciji grada Daruvara.

FAQ:

Kada će se održati Dani Piva Daruvar 2023?

Dani Piva Daruvar 2023 će se održati od 16. do 18. lipnja.

Gdje će se održati Dani Piva Daruvar 2023?

Dani Piva Daruvar 2023 će se održati na Trgu kralja Tomislava u Daruvaru.

Koje će aktivnosti biti na programu Dani Piva Daruvar 2023?

Program Dani Piva Daruvar 2023 će uključivati mnoge aktivnosti kao što su koncerti domaćih i stranih glazbenika, gastronomske prezentacije, sajam piva i razne druge zabavne sadržaje.

Koje su najave za Dani Piva Daruvar 2023?

Organizatori Dani Piva Daruvar 2023 najavljuju da će to biti najveći i najuzbudljiviji festival dosad, s više od 50 izlagača piva, bogatim kulturnim programom i vrhunskom glazbom.

Kada je najbolje posjetiti Dani Piva Daruvar 2023?

Najbolje je posjetiti Dani Piva Daruvar 2023 tijekom cijelog festivala, od 16. do 18. lipnja, kako biste imali priliku uživati u svim aktivnostima i doživjeti punu atmosferu festivala.

Kada će se održati Dani Piva Daruvar 2023?

Dani Piva Daruvar 2023 će se održati određenog datuma, koji će biti objavljen uskoro.

Gdje će se održati Dani Piva Daruvar 2023?

Dani Piva Daruvar 2023 će se održati na lokaciji koja će biti objavljena uskoro.