Dino Merlin Arena Pula 2023 - Informacije, ulaznice i sve što trebate znati!

Dino Merlin Arena Pula 2023

Dino Merlin Arena Pula 2023

Dragi ljubitelji muzike, s oduševljenjem vam predstavljamo Dino Merlin Arena Pula 2023! Ova nevjerojatna muzička manifestacija izuzetna je prilika da doživite jedno od najvećih imena muzičke scene Balkana – Dina Merlina – u prekrasnom okruženju grada Pule, Hrvatska.

Dino Merlin, legendarni pjevač i kantautor, poznat po svojim emotivnim tekstovima i zaraznim melodijama, priprema poseban spektakl za svoje obožavatelje. Ova jedinstvena koncertna serija će se održati u Puli, poznatom po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i impresivnoj amfiteatru.

Ulaznice za Dino Merlin Arena Pula 2023 su već u prodaji i očekuje se veliko interesovanje. Ne čekajte predugo da ih nabavite, jer su dostupne u ograničenim količinama. Ovaj koncert je prilika da čujete Dina Merlina uživo i uživate u njegovim hitovima kao što su “Sredinom”, “Bosnom Behar Probeharao”, “Love in Rewind” i mnogi drugi.

Ne propustite priliku da se pridružite hiljadama oduševljenih fanova i budete dio ovog nezaboravnog muzičkog događaja. Dino Merlin Arena Pula 2023 će vam pružiti nevjerojatno iskustvo i ostati u vašim sjećanjima zauvijek. Nabavite ulaznice već danas i pripremite se za spektakl koji će vas ostaviti bez daha!

Sve informacije o ulaznicama, datumima koncerata i dodatnim sadržajima biće objavljene na zvaničnoj web stranici događaja. Pratite nas i budite u toku s najnovijim vijestima kako biste osigurali svoje mjesto na Dino Merlin Arena Pula 2023. Vidimo se u Puli, uživajmo zajedno u nezaboravnoj muzičkoj večeri!

Dino Merlin Arena Pula 2023

Dino Merlin Arena Pula 2023 bit će jedan od najuzbudljivijih događaja u glazbenom svijetu iduće godine. Dino Merlin, legendarni bosanskohercegovački pjevač i tekstopisac, održat će svoj koncert u Areni Pula, jednom od najljepših i najvećih amfiteatara na svijetu.

Arena Pula poznata je po svojoj bogatoj povijesti i impresivnoj arhitekturi, a koncert Dine Merlina bit će spektakularan događaj koji će okupiti tisuće obožavatelja iz cijele regije. Dino Merlin Arena Pula 2023 obećava nezaboravno iskustvo koje ne smijete propustiti!

Kada i gdje?

Koncert Dine Merlina održat će se 17. lipnja 2023. godine u Areni Pula, koja se nalazi na predivnoj obali Jadranskog mora. Arena je lako dostupna i nudi savršenu kulisu za ovaj glazbeni događaj.

Kako kupiti ulaznicu?

Ulaznice za Dino Merlin Arena Pula 2023 bit će dostupne za kupnju online putem službene web stranice događaja. Budite sigurni da ćete pratiti najnovije vijesti i obavijesti kako biste osigurali svoje mjesto na ovom nevjerojatnom koncertu.

Ne propustite priliku biti dio ovog posebnog događaja. Osigurajte svoju ulaznicu i pridružite se tisućama drugih obožavatelja na koncertu Dine Merlina u Areni Pula 2023!

Informacije o koncertu, lokacija i datum

Datum: 15. srpnja 2023.

Lokacija: Dino Merlin Arena, Pula, Hrvatska.

You might be interested:  Osnovica Za Obračun Plaće 2023: Važne Informacije I Smjernice

Dino Merlin će održati koncert na Dino Merlin Areni u Puli, Hrvatska. Koncert će se održati 15. srpnja 2023. Pula je poznata po svojoj bogatoj povijesti i prekrasnoj obali, što je čini idealnom lokacijom za koncerte. Dino Merlin Arena je moderna koncertna dvorana sa sjajnom akustikom i kapacitetom za veliki broj posjetitelja. Koncert će se sigurno sastojati od nevjerojatne produkcije i nezaboravnih izvedbi poznatih hitova.

Ulaznice za koncert bit će dostupne za prodaju na različitim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Posjetitelji mogu očekivati ​​uzbudljivo iskustvo u Dino Merlin Areni, gdje će moći uživati ​​u glazbi legendarnog umjetnika uz vrhunski zvučni sustav i svjetlosne efekte.

Datum Lokacija
15. srpnja 2023. Dino Merlin Arena, Pula, Hrvatska

Ulaznice za Dino Merlin Arena Pula 2023

Ulaznice za koncert Dino Merlina u Areni Pula 2023. godine bit će dostupne za prodaju određenim kanalima prodaje. Koncert će se održati u predivnom ambijentu Arene Pula, koja je jedna od najimpresivnijih povijesnih građevina u regiji.

Cijene ulaznica:

 • VIP ulaznice – 500 kn
 • Parter ulaznice – 300 kn
 • Tribina ulaznice – 200 kn

Ulaznice će se moći kupiti putem online prodaje na službenoj web stranici, kao i na određenim prodajnim mjestima u Puli i okolici. Preporučuje se kupovina ulaznica na vrijeme jer se očekuje veliki interes za koncert.

Broj ulaznica je ograničen, stoga se savjetuje da budete brzi kako biste osigurali svoje mjesto na koncertu. Ulaznice će biti dostupne za kupnju i na dan koncerta, ali se preporučuje kupovina unaprijed kako biste izbjegli gužve i osigurali svoje mjesto na vrijeme.

Napomene:

 • Ulaznice se ne mogu vratiti niti zamijeniti, osim u slučaju otkazivanja koncerta.
 • Za ulazak na koncert potrebno je imati važeću ulaznicu koja će biti skenirana na ulazu.
 • Organizatori koncerta zadržavaju pravo izmjene programa i rasporeda.
 • Na koncertu će biti osigurane i posebne pogodnosti za osobe s invaliditetom i osobe s posebnim potrebama.

Ako želite doživjeti neverovatan koncert u predivnom ambijentu Arene Pula, ne propustite priliku da kupite ulaznice za Dino Merlin Arena Pula 2023 i priključite se tisućama obožavatelja koji će uživati u nezaboravnoj glazbenoj večeri.

Kako kupiti ulaznice?

Ulaznice za koncert u Dino Merlin Areni Pula 2023. godine mogu se kupiti na nekoliko načina.

1. Online kupovina

Najjednostavniji način kupovine ulaznica je putem online prodaje. Posjetite službenu web stranicu koncerta gdje će biti dostupne sve informacije o koncertu i link za online kupovinu ulaznica. Nakon odabira željenog datuma i sjedala, slijedite upute za plaćanje i izvršite transakciju. Nakon uspješne kupovine, ulaznice će vam biti dostavljene putem e-maila ili moći ćete ih preuzeti s web stranice. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili probleme s online kupovinom, kontaktirajte službu za korisnike.

2. Fizička prodaja

Ulaznice se mogu kupiti i na određenim prodajnim mjestima. Informacije o prodajnim mjestima bit će dostupne na službenoj web stranici koncerta. Posjetite jedno od tih prodajnih mjesta i kupite ulaznice na licu mjesta. Plaćanje se vrši gotovinom ili karticom, ovisno o mogućnostima prodajnog mjesta. Molimo provjerite radno vrijeme prodajnog mjesta prije posjeta.

3. Telefonska kupovina

Ako vam je draže obaviti kupovinu putem telefonskog poziva, možete nazvati službu za korisnike koja će vam pružiti sve potrebne informacije o kupovini ulaznica. Prilikom telefonske kupovine, morat ćete dati sve potrebne podatke za plaćanje i dostavu ulaznica.

Važno je napomenuti da je broj ulaznica ograničen, stoga preporučujemo da ulaznice kupite što prije kako biste osigurali svoje mjesto na koncertu. Također, provjerite uvjete kupovine i povratka ulaznica prije kupovine.

Program i repertoar koncerta

Koncert u Dino Merlin Areni Pula 2023 pruža jedinstvenu priliku da uživate u izvedbi jednog od najvećih regionalnih glazbenika, Dine Merlina. Evo pregleda programa i repertoara koncerta:

You might be interested:  Godišnji odmor Baden-Württemberg 2023

Prvi dio koncerta:

1. Uvodna pjesma

2. Pozdrav i dobrodošlica

3. Izvedba hitova s novog albuma

4. Posebna gostujuća izvedba

Drugi dio koncerta:

1. Izvedba starih klasika iz Dino Merlinove karijere

2. Emotivne balade i ljubavne pjesme

3. Pjesme za ples i zabavu

4. Finale koncerta s posebnim gostima

Uzimanje u obzir želja publike, Dino Merlin će se pobrinuti za dobro raspoloženje i neprekidnu energiju tokom cijelog koncerta!

Pregled repertoara:

Redni broj Naziv pjesme
1 Sve dok te bude imalo
2 Ljubav je
3 Deset mlađa
4 Kokuzna vremena
5 Da sutra umrem
6 Burek
7 Moj je život Švicarska
8 Zid
9 Ruža
10 Ostani, ja još hicem

Još mnogo drugih sjajnih pjesama čeka vas na koncertu Dine Merlina u Dino Merlin Areni Pula 2023! Nabavite svoje ulaznice i rezervirajte svoje mjesto za nezaboravno glazbeno iskustvo!

Savjeti za posjetitelje

Savjeti za posjetitelje

Ako planirate posjetiti Dino Merlin Arenu u Puli 2023. godine, evo nekoliko savjeta koje biste mogli koristiti:

Pripremite se za gužvu

Kako je Dino Merlin jedan od najpopularnijih izvođača na Balkanu, očekujte da će Arena biti vrlo popunjena. Preporučuje se da dođete najmanje nekoliko sati prije početka koncerta kako biste izbjegli gužve i osigurali dobra mjesta.

Ponesite dovoljno gotovine

Unutar Arene možete pronaći različite ugostiteljske objekte, ali većina njih može prihvatiti samo gotovinu. Stoga je pametno da unaprijed osigurate dovoljno novca kako biste mogli kupiti hranu i piće tijekom koncerta.

Preporučujemo da ponesete i nekoliko sitniša za napojnice ili eventualne druge dodatne troškove, kao što su parkiranje ili usluge garderobe.

Pratite upute osoblja Arene

Osoblje Arene će biti prisutno kako bi vam pomoglo i osiguralo siguran i ugodan boravak. Molimo vas da slijedite njihove upute i upozorenja te se pridržavajte pravila i propisa kako biste održali sigurnost sebe i drugih posjetitelja.

Budite strpljivi i poštujte red, kako na ulazu u Arenu tako i prilikom kupovine hrane i pića. To će vam pomoći da izbjegnete nepotrebne probleme i učinite svoj posjet što ugodnijim.

S ovim savjetima, vaš posjet Dino Merlin Areni bit će još bolji! Uživajte u glazbi i nezaboravnom iskustvu koje vam pruža jedan od najvećih glazbenih događaja u regiji.

Najbliži smještaj i prevoz

Ako planirate posjetiti Dino Merlin Arenu u Puli 2023. godine, važno je unaprijed razmisliti o smještaju i prevozu. Srećom, u blizini arene postoje mnoge opcije koje vam mogu pružiti udoban boravak i praktičan pristup događanju.

Smještaj

U blizini Dino Merlin Arene u Puli nalaze se mnogi hoteli, apartmani i hostel. Evo nekoliko popularnih smještajnih opcija koje biste mogli razmotriti:

Smještaj Udaljenost od arene Cijena
Hotel Pula 500 metara 200 HRK po noćenju
Apartmani Arena 300 metara 150 HRK po noćenju
Hostel Puljanka 1 kilometar 100 HRK po noćenju

Ovi smještaji nude udobne sobe s različitim kapacitetima i različitim sadržajima. Ovisno o vašem budžetu i preferencijama, možete odabrati smještaj koji vam najviše odgovara.

Prevoz

Kada je riječ o prevozu do Dino Merlin Arene, postoje različite mogućnosti koje možete razmotriti:

 • Autobus: Gradski autobusi redovito voze do Arene iz različitih dijelova Pule. Cijena karte je obično oko 10 HRK.
 • Taxi: Taxi usluge su dostupne u Puli i mogu vam pružiti brz i udoban prijevoz do Arene. Cijena vožnje ovisi o udaljenosti.
 • Vlastiti automobil: Ako dolazite vlastitim automobilom, postoji javni parking u blizini Arene gdje možete parkirati.

Bez obzira na način na koji odlučite doći do Arene, važno je uzeti u obzir vrijeme puta i moguće gužve, posebno tijekom velikih događanja poput koncerta Dine Merlina.

Nadamo se da će vam ove informacije pomoći u planiranju i organizaciji posjeta Dino Merlin Areni u Puli 2023. godine. Uživajte u koncertu!

You might be interested:  Split Doček Nove Godine 2023

Parking i pravila na koncertu

Ako dolazite na koncert u Dino Merlin Arenu u Puli, važno je znati nekoliko stvari o parkiranju i pravilima. Evo nekih smernica koje vam mogu pomoći:

Parking

Postoji nekoliko opcija za parkiranje u blizini Arene. Na raspolaganju su javni parking prostori, ali su ograničeni i mogu se brzo popuniti. Preporučujemo da dođete ranije kako ne biste imali problema sa pronalaženjem parking mesta.

Takođe, postoji mogućnost parkiranja u obližnjim garažama, mada se može naplatiti. Preporučujemo da se unapred informišete o cenama i dostupnosti garaža kako biste se pripremili.

Pravila na koncertu

Na koncertu će biti primenjena određena pravila koja će osigurati vašu sigurnost i udobnost. Evo nekih od važnih pravila kojih se trebate pridržavati:

 • Nosićemo maske: Na koncertu je obavezno nošenje maski u svim zatvorenim prostorima, kao i na otvorenom gde nije moguće održavati fizičku distancu.
 • Držanje fizičke distance: Molimo vas da poštujete preporučenu fizičku distancu od drugih posetilaca tokom celog koncerta.
 • Praćenje uputstava osoblja: Molimo vas da pažljivo pratite uputstva osoblja za smer kretanja, ulazak i izlazak iz Arene.
 • Nema nošenja opasnih predmeta: Molimo vas da ne unosite opasne predmete, kao što su oružje ili bilo koje posude koja sadrži tečnost.
 • Nema profesionalne opreme za snimanje: Snimanje događaja profesionalnom opremom nije dozvoljeno bez prethodne dozvole organizatora.

Nadam se da će vam ove informacije pomoći da se pripremite za koncert u Dino Merlin Areni. Uživajte u večeri uz omiljene pesme Dina Merlina!

Novosti i najave vezane za događaj

Dino Merlin Arena Pula 2023 će biti nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje muzike. Evo nekoliko novosti i najava vezanih za ovaj spektakularan događaj:

Potvrđeni izvođači

Do sada su potvrđena neka poznata imena koja će nastupiti na Dino Merlin Areni Pula 2023. Među njima su:

 • Dino Merlin
 • Nina Badrić
 • Gibonni
 • Josipa Lisac

Ovo su samo neki od izvođača koji će vas oduševiti svojim nastupima na ovoj velikoj bini. Očekujte još iznenađenja i nova imena koja će biti potvrđena u narednim nedeljama.

Pretprodaja ulaznica

Pretprodaja ulaznica za Dino Merlin Arenu Pula 2023 će početi 1. marta 2023. godine. Svi zainteresovani će moći da kupe svoje ulaznice putem zvanične prodajne mreže. Cena ulaznica će biti objavljena zajedno sa početkom pretprodaje. Ne propustite priliku da budete deo ovog velikog spektakla!

Pratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa svim novostima i najavama vezanim za Dino Merlin Arenu Pula 2023. Očekujte mnogo uzbuđenja i iznenađenja!

Uskoro će biti objavljene nove informacije, stoga ostanite u toku!

FAQ:

Kada će se održati koncert Dino Merlina u Areni Pula 2023?

Koncert Dino Merlina u Areni Pula 2023 će se održati 15. lipnja 2023. godine.

Gdje mogu kupiti ulaznice za koncert Dino Merlina u Areni Pula 2023?

Ulaznice za koncert Dino Merlina u Areni Pula 2023 mogu se kupiti na službenoj web stranici koncerta, na prodajnim mjestima diljem Hrvatske i putem online prodaje.

Koje su cijene ulaznica za koncert Dino Merlina u Areni Pula 2023?

Cijene ulaznica za koncert Dino Merlina u Areni Pula 2023 variraju ovisno o sjedalu i kategoriji ulaznice. Najjeftinije ulaznice koštaju 100 kuna, dok cijene za premium sjedala mogu biti i do 500 kuna.

Koliko ljudi može primiti Arena Pula za koncert Dino Merlina?

Arena Pula može primiti oko 7000 ljudi za koncert Dino Merlina. To je veliki i spektakularan prostor koji je idealan za održavanje velikih glazbenih događaja.