Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava - Portal hrvatskih arhitekata

Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava

Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava

Organizacija “Dođi Pogodi Osvoji” s ponosom najavljuje natjecanje za 2023. godinu. Ovo je prilika za sve natjecatelje da pokažu svoje vještine i talente i osvoje velike nagrade.

Dođi Pogodi Osvoji je jedinstveno natjecanje koje se sastoji od različitih kategorija, kao što su kvizovi općeg znanja, sportska natjecanja, plesne izvedbe i još mnogo toga. Cilj natjecanja je okupiti ljude svih dobi i interesa i pružiti im nezaboravno iskustvo i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada.

Za sudjelovanje na natjecanju potrebno je ispunjavati uvjete prijave. Sudionici moraju biti stariji od 16 godina i posjedovati važeću osobnu iskaznicu. Prijava se vrši putem upisnice koju možete preuzeti s naše web stranice.

Prijave će biti otvorene od 1. siječnja 2023. godine do 1. ožujka 2023. godine. Molimo sve zainteresirane da pravovremeno pošalju svoje upisnice kako bi osigurali mjesto na natjecanju.

Natjecanje će se održati u različitim gradovima diljem Hrvatske, pružajući priliku da se sudionici upoznaju s različitim kulturama i tradicijama. Također, predviđeno je organiziranje posebnih događanja i zabavnih aktivnosti tijekom trajanja natjecanja kako bi se osiguralo da svi uživaju u iskustvu.

Pridružite nam se na natjecanju Dođi Pogodi Osvoji 2023 i pokažite svoje talente i znanje. Ne propustite priliku da sudjelujete u ovom jedinstvenom događaju i osvojite fantastične nagrade!

Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava

O natjecanju

Dođi Pogodi Osvoji 2023 je natjecanje koje se održava novembra 2023. godine. To je prilika za sve ljubitelje igara i kvizova da testiraju svoje znanje i vještine kroz izazove i pitanja. Natjecanje se sastoji od različitih rundi u kojima sudionici moraju brzo i tačno odgovarati na postavljena pitanja.

Kako se prijaviti

Svi zainteresovani pojedinci mogu se prijaviti za Dođi Pogodi Osvoji 2023 putem online upisnice. Da biste se prijavili, molimo da popunite sve neophodne informacije na upisnici dostupnoj na našoj web stranici. Nakon što popunite upisnicu, potrebno je platiti kotizaciju kako biste dovršili prijavu.

Kotizacija

Da bi prijava bila kompletna, potrebno je platiti kotizaciju u iznosu od 50 HRK. Kotizaciju možete platiti putem otpremnice koja će vam biti poslana nakon popunjavanja upisnice. Nakon što potvrdimo vašu uplatu, smatraćemo vas službeno prijavljenim za natjecanje.

Pravila natjecanja

Na samom natjecanju će biti primjenjena određena pravila koja će biti objašnjena svim sudionicima prije početka natjecanja. Potrebno je poštovati sve pravila koja će biti ustanovljena kako bi natjecanje bilo pošteno i fer. Sudionici koji se ne pridržavaju pravila mogu biti diskvalificirani iz natjecanja.

Nagrade

Dođi Pogodi Osvoji 2023 nudi razne nagrade za najbolje sudionike. Prva tri mjesta će biti nagrađena novčanim nagradama, dok će ostali sudionici dobiti prigodne poklone. Također, najbolji sudionik će imati priliku da se pridruži timu organizatora i sudjeluje u organizaciji budućih natjecanja.

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije o Dođi Pogodi Osvoji 2023 natjecanju, molimo posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte putem e-pošte ili telefona. S veseljem ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i odgovoriti na sva vaša pitanja.

You might be interested:  Bodovi za upis u srednju školu 2023

Upisnica na natjecanje

Molimo vas da popunite sljedeće podatke kako biste se prijavili za natjecanje:

Ime: [polje za unos imena]
Prezime: [polje za unos prezimena]
Godina rođenja: [polje za unos godine rođenja]
Škola: [polje za unos škole]
Grad: [polje za unos grada]
Telefon: [polje za unos telefona]
E-mail: [polje za unos e-maila]
Želim se prijaviti za:
 • 1. kategoriju – [polje za odabir]
 • 2. kategoriju – [polje za odabir]
 • 3. kategoriju – [polje za odabir]
Jeste li sudjelovali na ovom natjecanju prije? [polje za odabir]
Ako ste sudjelovali, koju nagradu ste osvojili? [polje za unos]

Potvrdite svoju prijavu klikom na Pošalji gumb. Nakon obrade vaše prijave, dobit ćete potvrdu i daljnje upute putem e-maila.

Početak natjecanja

Natjecanje “Dođi Pogodi Osvoji 2023” je jedinstveno natjecanje koje se organizira u sklopu kampanje za promociju sporta i tjelesne aktivnosti. Cilj natjecanja je potaknuti sudionike da se bave sportskim aktivnostima i da razvijaju svoje tjelesne sposobnosti.

Natjecanje će se održati u 2023. godini i bit će otvoreno za sve zainteresirane sudionike. Natjecanje će se provoditi u nekoliko različitih sportova, kao što su nogomet, košarka, stolni tenis i atletika.

Sudionici će se moći prijaviti na natjecanje putem online upisnice koja će biti dostupna na službenoj web stranici natjecanja. Nakon što se prijave, sudionici će dobiti detaljne informacije o terminima i lokacijama natjecanja.

Na početku natjecanja, sudionici će biti podijeljeni u različite kategorije prema dobi i tjelesnoj spremnosti. Svaka kategorija će imati svoje vlastite pravila i bodovni sustav.

Pravila natjecanja

 • Svi sudionici moraju biti registrirani članovi natjecanja i posjedovati važeću upisnicu.
 • Sudionici moraju poštovati pravila fair playa i sportskog ponašanja.
 • Pravila svakog sporta bit će objašnjena prije početka natjecanja i moraju se poštivati tijekom cijelog natjecanja.
 • Pobjednici će biti odabrani na temelju broja osvojenih bodova u svakoj kategoriji.
 • U slučaju izjednačenosti bodova, odlučivat će dodatni kriteriji, kao što su postignuti golovi, prosječno vrijeme, ili drugi relevantni čimbenici.

Nagrade

Najbolji sudionici svake kategorije bit će nagrađeni s prigodnim poklonima i diplomama. Također će biti organizirana svečana dodjela nagrada na kojoj će se sudionicima uručiti nagrade i priznanja.

Ovom natjecanju je cilj promovirati sport i tjelesnu aktivnost među mladim ljudima i potaknuti ih na zdrav životni stil. Nagrađivanje najboljih sudionika je način da se njihov trud i zalaganje priznaju i da im se pruži dodatna motivacija za nastavak bavljenja sportom.

U sljedećem dijelu članka ćemo se detaljnije obratiti pravilima natjecanja i rasporedu događanja. Ostanite s nama!

Pravila i uvjeti natjecanja

Sudjelovanje

Sudjelovanje na natjecanju Dođi Pogodi Osvoji 2023 je otvoreno za sve osobe starije od 18 godina.

Prijava

Prijave za natjecanje trebaju biti predane putem online obrasca koji je dostupan na našoj web stranici. Ispunjavanjem obrasca, sudionici potvrđuju svoje sudjelovanje na natjecanju te prihvaćaju sve pravila i uvjete.

Način natjecanja

Natjecanje se sastoji od serije pitanja iz različitih područja znanja. Sudionici će dobiti pitanja koja trebaju točno odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Bodovanje

Za svako točno odgovoreno pitanje, sudionici dobivaju određeni broj bodova. Točan broj bodova za svako pitanje bit će objavljen prije početka natjecanja. Sudionik s najviše bodova bit će proglašen pobjednikom.

Nagrada

Pobjednik natjecanja Dođi Pogodi Osvoji 2023 osvojit će nagradu u iznosu od X HRK. Nagrada će biti isplaćena pobjedniku nakon završetka natjecanja.

Pravila

Sudionici se moraju pridržavati sljedećih pravila i uvjeta natjecanja:

 • Sve prijave moraju biti ispunjene ispravno i potpuno.
 • Sudionici ne smiju koristiti nikakve nedozvoljene izvore informacija tijekom natjecanja.
 • Sudionici moraju poštivati prava intelektualnog vlasništva i ne koristiti tuđe radove bez dozvole autora.
 • Ponašanje sudionika tijekom natjecanja mora biti primjereno i sportski.
 • Odluke organizatora natjecanja su konačne i neprijeporne.

Izjava o odgovornosti

Organizator natjecanja neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke ili oštećenja koje sudionici mogu pretrpjeti tijekom sudjelovanja na natjecanju. Sudionici sudjeluju na vlastitu odgovornost.

Zaštita podataka

Organizator natjecanja će štititi privatnost i povjerljivost osobnih podataka sudionika i koristiti ih isključivo u svrhu organizacije i provedbe natjecanja. Podaci sudionika neće biti dostupni trećim stranama bez njihovog izričitog pristanka.

You might be interested:  Carmina Burana Lisinski 2023

Završne odredbe

Ovi pravila i uvjeti mogu biti promijenjeni ili ažurirani od strane organizatora natjecanja. Sudionici će biti obaviješteni o svim promjenama pravila i uvjeta na vrijeme. Sudjelovanjem na natjecanju nakon objave promjena, sudionici prihvaćaju nove pravila i uvjete.

Kategorije

 • Opća znanja – U ovoj kategoriji će se provjeravati opće znanje u raznim područjima kao što su povijest, geografija, znanost, umjetnost i sl.
 • Sport – Ovdje će se natjecatelji testirati na znanje o raznim sportskim disciplinama, sportskim događajima i poznatim sportašima.
 • Zabava – Ova kategorija će obuhvatiti znanja o raznim zabavnim sadržajima kao što su filmovi, glazba, televizija i sl.
 • Tehnologija – Natjecatelji će se natjecati u znanju o najnovijim tehnološkim dostignućima, gadgetima, internetskim inovacijama i sl.
 • Kultura – U ovoj kategoriji će se ispitivati poznavanje kulturnih događaja, književnosti, kazališta i umjetnosti općenito.

U svakoj kategoriji će biti postavljena pitanja od lako do teško, kako bi se testiralo znanje natjecatelja na različitim razinama. Pobjednici svake kategorije će osvojiti nagradu i priznanje kao najbolji u svom području.

Odabir kategorije i priprema za natjecanje

Da biste se prijavili na natjecanje “Dođi Pogodi Osvoji 2023” potrebno je prvo odabrati kategoriju za koju se želite natjecati. Natjecanje ima nekoliko kategorija, uključujući opću kulturu, sport, znanost, umjetnost i mnoge druge.

Prije nego što odaberete kategoriju, preporučujemo da pažljivo proučite pravila i uvjete natjecanja kako biste bili sigurni da vas odabrana kategorija zanima i da imate dovoljno znanja iz te oblasti. Pravila natjecanja možete pronaći na službenoj internetskoj stranici natjecanja ili kontaktiranjem organizatora.

Kada odaberete kategoriju, vrijeme je da započnete s pripremama za natjecanje. Priprema za natjecanje uključuje proučavanje materijala iz odabrane kategorije, istraživanje važnih tema, rješavanje testova i kvizova, gledanje dokumentaraca i čitanje relevantne literature.

Također je važno da se upoznate s pravilima natjecanja, formatom pitanja i ostalim detaljima kako biste se mogli pravilno pripremiti. Također, može biti korisno sudjelovati na sličnim natjecanjima ili kvizovima kako biste stekli iskustvo i osjećaj za atmosferu natjecanja.

Organizirajte svoje vrijeme i postavite raspored priprema kako biste imali dovoljno vremena da se detaljno pripremite za natjecanje. Rad u grupi može biti koristan jer možete razmjenjivati ideje, provjeriti jedni druge i međusobno se motivirati.

Nakon što se osjećate spremno, možete se prijaviti na natjecanje i dati sve od sebe na dan natjecanja. Uživajte u cijelom procesu priprema i natjecanja jer je put do znanja jednako važan kao i konačni rezultat.

Prijave i upisnica

Prijavite se na natjecanje “Dođi Pogodi Osvoji 2023” putem online upisnice.

Upisnica je dostupna na službenoj web stranici natjecanja. Nakon što popunite upisnicu, potrebno je uplatiti kotizaciju kako biste finalizirali prijavu. Kotizacija se može platiti putem bankovne transakcije.

Upisnica sastoji se od sljedećih podataka koje je potrebno popuniti:

 • Ime i prezime: Vaše ime i prezime koje će biti korišteno za natjecanje.
 • Godina rođenja: Vaša godina rođenja kako bi se odredila kategorija natjecanja.
 • Adresa: Vaša adresa prebivališta kako bi se mogli kontaktirati u slučaju potrebe.
 • Kontakt broj: Broj telefona ili e-mail adresa kako bi se mogli kontaktirati u slučaju potrebe.
 • Naziv škole: Naziv škole koju pohađate (ukoliko ste učenik).
 • Naziv organizacije: Naziv organizacije kojoj pripadate (ukoliko niste učenik).

Nakon što prijavite, provjerite e-mail za potvrdu prijave. U e-mailu će biti detalji o plaćanju kotizacije.

Primjer upisnice:

Ime i prezime: Ivan Ivanović
Godina rođenja: 1998
Adresa: Ulica 123, Grad
Kontakt broj: 123456789
Naziv škole: Srednja škola Ivan Horvat
Naziv organizacije: “Dođi Pogodi Osvoji” udruga

Popunjenu upisnicu možete poslati putem e-maila ili ju možete donijeti osobno na adresu organizatora natjecanja.

Molimo vas da pažljivo provjerite sve podatke prije slanja upisnice kako biste osigurali ispravnu prijavu.

Kako se prijaviti i popuniti upisnicu

Za prijavu na natjecanje “Dođi Pogodi Osvoji 2023”, potrebno je popuniti upisnicu. Evo koraka kako se prijaviti:

 1. Otvorite web stranicu natjecanja “Dođi Pogodi Osvoji 2023”.
 2. Pronađite gumb ili link za prijavu na natjecanje i kliknite na njega.
 3. Otvorit će vam se obrazac za prijavu, koji se naziva upisnica.
 4. Popunite sva polja na upisnici sa svojim osobnim podacima. Obavezna polja su označena zvjezdicom (*).
 5. Pazite da unesete ispravne podatke kao što su ime i prezime, datum rođenja, adresa i kontakt informacije. Ove informacije će biti korištene za komunikaciju s vama u vezi natjecanja.
 6. Ako imate neka posebna dijetetska ili zdravstvena ograničenja koja morate prijaviti, to možete učiniti u odjeljku “Posebni zahtjevi” na upisnici.
 7. Prije nego što pošaljete upisnicu, provjerite još jednom da su svi podaci ispravno uneseni.
 8. Kliknite na gumb “Pošalji” ili sličan gumb kako biste poslali svoju upisnicu.
You might be interested:  Kalendar 2023. Neradni Dani

Nakon što pošaljete upisnicu, primit ćete potvrdu o prijavi putem e-pošte s dodatnim informacijama o natjecanju i daljnjim koracima.

Za dodatne informacije ili pomoć pri prijavi, možete se obratiti organizatorima natjecanja putem navedenih kontaktnih informacija na web stranici natjecanja.

Termin natjecanja

Natjecanje Dođi Pogodi Osvoji 2023 održat će se u nedjelju, 15. svibnja 2023. godine.

Natjecanje će se održati u sportskoj dvorani “Zagrebački velesajam” u Zagrebu.

Prijave za natjecanje otvaraju se 1. ožujka 2023. godine i traju do 1. svibnja 2023. godine.

Prilikom prijave potrebno je ispuniti upisnicu s osobnim podacima i kontakt informacijama.

Detaljniji raspored natjecanja i satnica bit će objavljeni na službenoj web stranici natjecanja.

Termin natjecanja – raspored
Datum Vrijeme Arena
15. svibnja 2023. 10:00 – 18:00 Sportska dvorana “Zagrebački velesajam”, Zagreb
 • Registracija sudionika: od 9:00 do 9:45
 • Podjela timova i zadataka: od 9:45 do 10:00
 • Natjecanje: od 10:00 do 16:00
 • Završna svečanost i proglašenje pobjednika: od 16:00 do 18:00

Budite sigurni da stignete na vrijeme kako biste imali dovoljno vremena za registraciju i pripremu prije početka natjecanja.

Ukoliko imate dodatna pitanja o terminu natjecanja ili drugim detaljima, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona.

Datum i vrijeme održavanja natjecanja

Natjecanje “Dođi Pogodi Osvoji 2023” će se održati u sljedećim terminima:

 • Datum: 15. svibnja 2023.
 • Vrijeme: 9:00 – 16:00 sati.

Molimo sve sudionike da dođu na vrijeme kako bi se mogli pripremiti za natjecanje. Natjecanje će se održavati tijekom cijelog dana, s kratkim pauzama između rundi.

Svi sudionici će dobiti raspored natjecanja po dolasku na lokaciju natjecanja.

FAQ:

Koja je svrha natjecanja “Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava – Upisnica na natjecanje”?

Svrha natjecanja “Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava – Upisnica na natjecanje” je da okupi talentirane ljude i pruži im mogućnost sudjelovanja u izazovima i testiranju svojih vještina.

Kako se prijaviti za natjecanje “Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava – Upisnica na natjecanje”?

Da biste se prijavili za natjecanje “Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava – Upisnica na natjecanje”, trebate ispuniti prijavnicu koja je dostupna na službenoj web stranici natjecanja. Prijavu je potrebno popuniti s osobnim podacima i priložiti relevantne dokumente, ako je potrebno.

Koje su kategorije natjecanja u “Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava – Upisnica na natjecanje”?

U “Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava – Upisnica na natjecanje” postoje različite kategorije natjecanja, uključujući matematiku, jezike, znanost i tehnologiju, umjetnost i glazbu. Svaka kategorija ima svoje specifične zahtjeve i testove koje sudionici trebaju proći.

Koje su nagrade za pobjednike natjecanja “Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava – Upisnica na natjecanje”?

Nagrade za pobjednike natjecanja “Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava – Upisnica na natjecanje” variraju ovisno o kategoriji i razini natjecanja. Moguće nagrade uključuju novčane nagrade, diploma i posebna priznanja. Također, pobjednici se često imaju priliku upisati na prestižne fakultete ili škole.

Koje su koristi od sudjelovanja u natjecanju “Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava – Upisnica na natjecanje”?

Sudjelovanje u natjecanju “Dođi Pogodi Osvoji 2023 Prijava – Upisnica na natjecanje” može donijeti brojne koristi. To može pomoći sudionicima da razviju svoje vještine, pokažu svoj talent i steknu priznanje za svoje postignuće. Također, sudjelovanje u natjecanju može biti korisno prilikom prijave na fakultete i dobivanja stipendija.