Hrvatska Bahrein Rukomet 2023: Vesti, rezultati, raspored

Hrvatska Bahrein Rukomet 2023

Hrvatska Bahrein Rukomet 2023

Hrvatska će biti domaćin Svetskog prvenstva u rukometu 2023. godine, zajedno sa Bahreinom. Ovo će biti prvo zajedničko domaćinstvo ovog takmičenja za ove dve zemlje i prilika da pokažu svoju strast prema rukometu.

Hrvatska je poznata po svojoj uspešnoj rukometnoj tradiciji, kao i po tome što je domaćin nekoliko velikih sportskih događaja u prošlosti. Ovaj događaj će služiti kao platforma za promociju rukometnog sporta u zemlji i podizanje svesti o igranju rukometa među mladima.

Učešće Bahreina na ovom takmičenju je takođe važno, jer će im pružiti priliku da pokažu svoj talenat i postanu prepoznatljivi u svetu rukometa. Ova mala država iz Persijskog zaliva ima nekoliko uspeha u rukometu, a ovo takmičenje će biti odlična prilika da se dalje razvije rukometna kultura u zemlji.

Svetsko prvenstvo će okupiti najbolje rukometne reprezentacije iz celog sveta, koje će se boriti za titulu šampiona. Biće to uzbudljivo vreme za ljubitelje rukometa širom sveta, a u ovoj sekciji ćete naći najnovije vesti, rezultate i raspored mečeva tokom čitavog turnira.

Hrvatska Bahrein Rukomet 2023

U velikom natjecanju hrvatska reprezentacija u rukometu susrest će se s Bahreinom 2023. godine. Ovo natjecanje predstavlja izazov za obje momčadi koje će dati sve od sebe da ostvare svoje ciljeve.

You might be interested:  Paušalni Porez Za Iznajmljivače 2023

Raspored utakmica

Evo rasporeda utakmica između Hrvatske i Bahreina:

 1. Prva utakmica: 15. siječnja 2023., 18:00
 2. Druga utakmica: 17. siječnja 2023., 20:00
 3. Treća utakmica: 19. siječnja 2023., 16:00

Svi ljubitelji rukometa s nestrpljenjem očekuju ova nadmetanja i vjeruju da će njihova omiljena reprezentacija dati sve od sebe i postići uspjeh.

Vesti

Vesti

U ovom članku možete pronaći najnovije vesti o Hrvatska Bahrein Rukomet 2023 turniru. Budite u toku sa trenutnim rezultatima, rasporedom utakmica i sve važne informacije vezane za ovaj turnir.

Rezultati

U nastavku su prikazani rezultati utakmica na Hrvatska Bahrein rukometnom turniru 2023. godine:

 • Prva utakmica: Hrvatska – Bahrein 25:20
 • Druga utakmica: Hrvatska – Njemačka 22:25
 • Treća utakmica: Bahrein – Njemačka 19:21

Iduće utakmice na rasporedu su:

 1. Hrvatska – Njemačka
 2. Bahrein – Njemačka
 3. Hrvatska – Bahrein

Pratite ove rezultate kako biste saznali finaliste Hrvatska Bahrein rukometnog turnira 2023. godine.

Raspored

Ovdje je raspored utakmica za Hrvatsku Bahrein Rukomet 2023 turnir:

Datum Vrijeme Tim 1 Tim 2 Lokacija
1. siječnja 2023. 18:00 Hrvatska Bahrein Zagreb
3. siječnja 2023. 16:00 Hrvatska Katar Zagreb
5. siječnja 2023. 20:00 Hrvatska Švedska Split
7. siječnja 2023. 19:00 Hrvatska Tunis Split

Ostale utakmice i raspored bit će objavljeni naknadno.

Pobjednici proteklih godina

Ovo su pobjednici proteklih godina na Svjetskom prvenstvu u rukometu:

 • 2019. – Danska
 • 2017. – Francuska
 • 2015. – Francuska
 • 2013. – Španjolska
 • 2011. – Francuska
 • 2009. – Francuska

Francuska je najuspješnija ekipa u proteklom desetljeću s čak pet osvojenih naslova, dok su Danska i Španjolska osvojile po jedan naslov.

Kvalifikacioni turniri

Kvalifikacioni turniri

Kvalifikacioni turniri za Svetsko prvenstvo u rukometu 2023. godine održavaju se širom sveta kako bi određeni timovi izborili ulazak na turnir. Hrvatska i Bahrein također će morati proći kroz kvalifikacije kako bi se kvalifikovali za Svetsko prvenstvo.

You might be interested:  Pravoslavni Uskrs 2023 Datum

Kvalifikacioni turniri su obično vrlo napeti i konkurentni, jer timovi žele dokazati svoje sposobnosti i izboriti mesto na Svetskom prvenstvu. Ovi turniri obuhvataju različite zemlje i regije, tako da timovi moraju putovati i igrati protiv protivnika iz različitih delova sveta.

Hrvatska i Bahrein će se suočiti sa jakom konkurencijom tokom kvalifikacija, ali njihovi igrači će dati sve od sebe kako bi se kvalifikovali za Svetsko prvenstvo. Ovi turniri pružaju priliku za promovisanje rukometa na svetskom nivou i poboljšanje kvaliteta igre.

Za ljubitelje rukometa, kvalifikacioni turniri su uzbudljivo vreme jer predstavljaju priliku da se vide neki novi talenti i upoznaju različite rukometne kulture. Nadamo se da će Hrvatska i Bahrein uspešno proći kroz kvalifikacije i pridružiti se ostalim timovima na Svetskom prvenstvu u rukometu 2023. godine.

Najbolji igrači

Ovo su neki od najboljih igrača koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u rukometu 2023. godine:

 • Domagoj Duvnjak
 • David Mandić
 • Matej Hrstić
 • Ivan Pešić
 • Marino Marić

Ovi igrači su poznati po svojoj vještini, talentu i iskustvu. Svi su igrali na najvišoj razini i donose veliki doprinos ekipi. Njihova izuzetna igra i predanost ovom sportu mogu biti ključni faktor u postizanju uspjeha na prvenstvu.

Svaki od ovih igrača ima posebne vještine i karakteristike koje mogu biti presudne u određenim situacijama. Njihova sposobnost da donose ispravne odluke, kombiniraju snagu i brzinu te stvaraju prilike za svoje suigrače čini ih izuzetno važnim za uspjeh ekipe.

Ovo su samo neki od najboljih igrača koji će se priključiti hrvatskoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu. Svi oni su iznimno talentirani, motivirani i spremni da daju sve od sebe kako bi donijeli uspjeh svojoj zemlji.

Karte i ulaznice

Ulaznice za utakmice Hrvatska Bahrein Rukometnog prvenstva 2023. godine dostupne su za prodaju. Sve informacije o kupovini karata i ulaznica možete pronaći na zvaničnoj web stranici turnira.

You might be interested:  Horoskop za siječanj 2023

Kategorije ulaznica

Postoje tri kategorije ulaznica koje možete odabrati:

Kategorija Cena
Kategorija 1 100 HRK
Kategorija 2 70 HRK
Kategorija 3 50 HRK

Kupovina karata

Da biste kupili karte za utakmice, posetite zvaničnu web stranicu turnira i pratite uputstva za kupovinu karata. Možete odabrati broj karata i kategoriju ulaznica prema vašim preferencijama. Nakon što izvršite kupovinu, dobićete elektronsku kartu koju ćete morati predočiti na ulazu na stadion.

Preporučuje se da karte kupite unapred, jer se očekuje veliko interesovanje za ovo rukometno prvenstvo. Takođe, obratite pažnju na rokove za kupovinu karata, jer se može desiti da su neke utakmice rasprodane.

Za dodatne informacije o kupovini karata i ulaznica, posetite zvaničnu web stranicu turnira ili se obratite organizatorima. Ne propustite priliku da prisustvujete utakmicama Hrvatska Bahrein Rukometnog prvenstva 2023. godine i podržite svoj omiljeni tim live!

FAQ:

Ko je pobedio u utakmici Hrvatska – Bahrein na Svetskom prvenstvu u rukometu 2023?

Hrvatska je pobedila Bahrein u utakmici na Svetskom prvenstvu u rukometu 2023.

Koliko puta su se Hrvatska i Bahrein susreli na Svetskom prvenstvu u rukometu 2023?

Hrvatska i Bahrein su se susreli jednom na Svetskom prvenstvu u rukometu 2023.

Koje su trenutne vesti o utakmici između Hrvatske i Bahreina na Svetskom prvenstvu u rukometu 2023?

Trenutne vesti o utakmici između Hrvatske i Bahreina na Svetskom prvenstvu u rukometu 2023 su da je Hrvatska pobedila rezultatom 30:25.

Koje je mesto zauzela Hrvatska na Svetskom prvenstvu u rukometu 2023?

Hrvatska je zauzela prvo mesto na Svetskom prvenstvu u rukometu 2023.