Jadrolinija Vozni Red 2023 - Portal hrvatskih arhitekata

Jadrolinija Vozni Red 2023

Jadrolinija Vozni Red 2023

Dobrodošli na službeni portal Jadrolinija, Hrvatske Državne Agencije za Plovila i Putovanja. Ovdje možete pronaći najnovije informacije o voznim redovima brodova, cijenama karata i mogućnostima rezervacije za 2023. godinu.

Jadrolinija nudi brojne linije koje povezuju različite otoke, gradove i luke duž obale Hrvatske. Bez obzira želite li se opustiti na slikovitoj plaži, istražiti prirodne ljepote nacionalnih parkova ili doživjeti bogatu kulturu i povijest, Jadrolinija ima pravu liniju za vas.

Osim pouzdane usluge prijevoza, Jadrolinija se ponosi ljubaznim osobljem i udobnim brodovima koji će vaše putovanje učiniti ugodnim i opuštajućim. Cijene karata su pristupačne, a možete birati između različitih kategorija sjedala i kabina, ovisno o vašim potrebama i željama.

Za najbolje iskustvo putovanja, preporučljivo je unaprijed rezervirati svoje karte. Na našoj web stranici možete jednostavno provjeriti raspoloživost mjesta i rezervirati svoje mjesto na željenoj liniji. Vaše putovanje počinje samo nekoliko klikova dalje!

Contents

Opće informacije o Jadroliniji

Podrijetlo i povijest poduzeća

Jadrolinija je hrvatsko javno poduzeće koje se bavi prijevozom putnika i vozila na Jadranu. Osnovano je 1947. godine pod imenom “Javno poduzeće za pomorski promet (Jadrolinija)”. Od tada je postalo jedan od najvažnijih prijevoznika u regiji.

Plovni objekti

Jadrolinija ima veliki broj plovila kojima obavlja svoje usluge prijevoza. Flota obuhvaća trajekte, katamarane i brzobrodske linije. Plovni objekti opremljeni su suvremenom navigacijskom i sigurnosnom opremom, pružajući siguran i udoban prijevoz putnicima.

Linije i destinacije

Jadrolinija pruža brojne linije i destinacije kako za domaće tako i za međunarodne putnike. Uključuje brojne poznate hrvatske otoke, kao što su Krk, Cres, Brač i Hvar, kao i međunarodne rute prema Italiji, Sloveniji i Crnoj Gori. Svake godine Jadrolinija doprinosi razvoju turizma obalnih regija.

Cjenik i rezervacije

Jadrolinija nudi razne cjenike za svoje usluge. Cijene se mogu razlikovati ovisno o destinaciji, vremenu putovanja i kategoriji vozila. Rezervacije se mogu obaviti putem interneta, telefonom ili na prodajnim mjestima Jadrolinije.

Kontakt informacije

Za dodatne informacije o Jadroliniji, možete ih kontaktirati putem sljedećih kontaktnih podataka:

Adresa: Jadrolinija d.d.
  Riva 16
  51000 Rijeka
Telefon: +385 51 666 111
Email: [email protected]

Jadrolinija – najveći prijevoznik u Hrvatskoj

Jadrolinija je najveći prijevoznik u Hrvatskoj i pruža usluge trajektne i brodske povezanosti između otoka i obalnih gradova. Svojom kvalitetom usluge, profesionalnošću i dugogodišnjim iskustvom, Jadrolinija je postala lider u industriji. Nudi putnicima brojne linije, povoljne cijene i mogućnost rezervacije putem interneta.

Linije i cijene

Jadrolinija posluje na velikom broju linija, povezujući otvoreno more, otoke i obalne gradove. Putnici mogu rezervirati prijevoz na popularnim linijama kao što su Rijeka – Split, Dubrovnik – Bari (Italija), kao i na manje poznatim linijama koje nude otkrivanje skrivenih ljepota hrvatskih otoka.

Cijene prijevoza ovise o dužini putovanja, broju putnika i vrsti vozila. Jadrolinija pruža povoljne cijene koje su pristupačne svima. Također, za putnike koji često koriste usluge Jadrolinije dostupni su posebni popusti i pogodnosti.

You might be interested:  Rukometno Prvenstvo 2023 Hrvatska

Rezervacija

Rezervacija putovanja Jadrolinijom vrlo je jednostavna. Putnici mogu rezervirati svoje mjesto na trajektu ili brodu putem internet stranice Jadrolinije. Na stranici je moguće pronaći raspored vožnje, cijene, dostupnost i izvršiti rezervaciju u samo nekoliko koraka.

Rezervacija putem interneta omogućuje putnicima da unaprijed osiguraju svoje mjesto na željenom trajektu ili brodu, izbjegnu gužve i neugodnosti na samom pristaništu. Osim toga, putnici mogu lako provjeriti stanje rezervacije, izmijeniti ili otkazati rezervaciju ako je potrebno.

Usluge i pogodnosti

Jadrolinija pruža putnicima brojne usluge i pogodnosti kako bi putovanje bilo ugodno i sigurno. Na trajektima i brodovima putnici mogu koristiti restorane i kafiće, a za djecu su osigurane dječje igraonice. Također, Jadrolinija ima posebne kabine za putnike s invaliditetom i kućnim ljubimcima.

Jadrolinija redovito održava i servisira svoju flotu kako bi osigurala sigurnost i pouzdanost prijevoza. Također, pruža i informacije o vremenskim uvjetima i stanju mora kako bi putnici bili obaviješteni o mogućim promjenama u rasporedu vožnje.

Usluge Pogodnosti
 • Restorani i kafići
 • Dječje igraonice
 • Kabine za putnike s invaliditetom
 • Kabine za kućne ljubimce
 • Povoljne cijene
 • Mogućnost rezervacije putem interneta
 • Informacije o vremenskim uvjetima
 • Servisirana i sigurna flota

Putovanje s Jadrolinijom omogućuje putnicima da istraže ljepote Jadranskog mora i otoke Hrvatske na jedinstven način. Sa sjajnim uslugama, povoljnim cijenama i pouzdanim prijevozom, Jadrolinija je pravi izbor za sve koji žele uživati u prekrasnom hrvatskom obalnom području.

Vozni red Jadrolinije za 2023. godinu

Cijene i rezervacija

Cijene i rezervacija

Jadrolinija je najveća hrvatska prijevoznička kompanija koja pruža usluge pomorskog prijevoza putnika i vozila. Uvođenje vozni red za 2023. godinu donosi nove mogućnosti i pogodnosti za putnike. Cijene karata i rezervacija mogu se obaviti na nekoliko načina. Putnici mogu rezervirati karte putem internetske stranice Jadrolinije ili posjetiti neku od poslovnica ili agencija koje surađuju s Jadrolinijom.

Cijene karata ovise o destinaciji i vrsti putovanja. Jadrolinija nudi različite opcije, uključujući putovanje osobnim automobilom, motociklom, biciklom ili kao pješak. Cijene se također mogu razlikovati ovisno o sezoni, pa je važno provjeriti vozni red i cijene prije rezervacije.

Linije i raspored

Jadrolinija nudi širok spektar linija koje povezuju različite dijelove Hrvatske, kao i međunarodne linije za Italiju i druge susjedne zemlje. U voznom redu za 2023. godinu može se očekivati ažuriranje i poboljšanje postojećih linija, kao i moguće dodavanje novih.

Vrijeme polaska i dolaska, kao i trajanje putovanja, bitni su elementi vozni reda. Putnicima se preporučuje da provjere raspored kako bi se informirali o točnom vremenu polaska i dolaska, kao i o eventualnim promjenama.

Preporuke i korisne informacije

Prije putovanja s Jadrolinijom, putnicima se preporučuje da se informiraju o svim potrebnim detaljima. Ovdje su neke korisne informacije za putnike:

 • Provjerite potrebnu putnu dokumentaciju i uvjete putovanja
 • Pratite najnovije promjene i ažuriranja u voznom redu
 • Osigurajte dovoljno vremena za dolazak na ukrcaj
 • Pripremite se za putovanje s obzirom na vrstu prijevoza (automobil, bicikl, pješak itd.)

Kontakt informacije

Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate više informacija, možete se obratiti Jadroliniji putem sljedećih kontakata:

Telefon: +385 51 666 111

Email: [email protected]

Posjetite njihovu internetsku stranicu za više informacija: www.jadrolinija.hr

Cijene karata za putovanje s Jadrolinijom

Jadrolinija je vodeći hrvatski operator trajektnih linija koji pruža usluge prijevoza putnika i vozila na Jadranu. Evo pregleda cijena karata za putovanje s Jadrolinijom u 2023. godini:

Trajektne linije unutar Hrvatske

 • Zadar – Otok Ugljan: 18 kn za odrasle, 9 kn za djecu (2-11 godina).
 • Rijeka – Otok Krk: 36 kn za odrasle, 18 kn za djecu.
 • Split – Otok Brač: 42 kn za odrasle, 21 kn za djecu.

Trajektne linije između Hrvatske i Italije

Linija Cijena karte za odrasle Cijena karte za djecu
Rijeka – Trst 105 kn 52,50 kn
Pula – Trst 115 kn 57,50 kn
Zadar – Ancona 200 kn 100 kn

Trajektne linije između Hrvatske i Grčke

 • Zadar – Igoumenitsa: 400 kn za odrasle, 200 kn za djecu.
 • Rijeka – Patras: 450 kn za odrasle, 225 kn za djecu.

Važno je napomenuti da su navedene cijene informativnog karaktera te se mogu mijenjati ovisno o sezoni i dostupnosti. Također, cijene za vozila razlikuju se ovisno o veličini i tipu vozila. Za najnovije informacije o cijenama i rezervacijama, preporučuje se posjetiti službenu web stranicu Jadrolinije.

You might be interested:  Dječji doplatak Siječanj 2023

Različite linije Jadrolinije u 2023. godini

Linija Split – Dubrovnik

Linija Jadrolinije između Splita i Dubrovnika je jedna od najpopularnijih linija za putovanje duž Jadranske obale Hrvatske. Ova linija nudi prekrasne poglede na more i obalu, što putovanje čini vrlo pitoresknim i ugodnim. Putnici će imati priliku posjetiti neke od najljepših hrvatskih otoka, uključujući Brač, Hvar i Korčulu, dok se kreću prema Dubrovniku.

Linija Split – Dubrovnik ima redovite polaske tijekom cijele godine, i to nekoliko puta dnevno. Putovanje traje oko 4 sata, ovisno o vremenskim uvjetima i brodu koji se koristi. Cijene karata variraju ovisno o sezoni i trajanju putovanja.

Linija Zadar – Ancona

Jadrolinija također nudi liniju između Zadra u Hrvatskoj i Ancone u Italiji. Ova linija je popularan izbor za putnike koji žele posjetiti Italiju nakon što su istražili hrvatsku obalu. Putovanje traje oko 8 sati, ovisno o vremenskim uvjetima i vrsti broda.

Na ovoj liniji putnici imaju mogućnost uživati u prekrasnom pogledu na Jadransko more, te se diviti obalama dviju prelijepih zemalja. Linija Zadar – Ancona ima polaske nekoliko puta tjedno tijekom cijele godine. Cijene karata variraju ovisno o sezoni i vrsti putnika.

Linija Rijeka – Cres – Mali Lošinj

Jadrolinija također ima liniju koja povezuje Rijeku sa otocima Cresom i Malim Lošinjem. Ova linija je idealna za putnike koji žele istražiti ljepotu Kvarnerskog zaljeva i otoka. Putovanje traje oko 2 sata, ovisno o vremenskim uvjetima i vrsti broda.

Na ovoj liniji putnici mogu uživati u prekrasnim krajolicima Kvarnerskog zaljeva, te posjetiti neka od prekrasnih otočkih naselja. Linija Rijeka – Cres – Mali Lošinj ima redovite polaske tijekom cijele godine. Cijene karata variraju ovisno o sezoni i trajanju putovanja.

Linija Dubrovnik – Bari

Za putnike koji žele posjetiti Italiju, Jadrolinija nudi liniju između Dubrovnika i Baria. Putovanje je idealan način za istraživanje obale Jadranskog mora i otkrivanje talijanskog šarma. Putovanje traje oko 10 sati, ovisno o vremenskim uvjetima i vrsti broda.

Na ovoj liniji putnici mogu uživati u prekrasnom pogledu na more i obalu dok se kreću prema Italiji. Linija Dubrovnik – Bari ima polaske nekoliko puta tjedno tijekom cijele godine. Cijene karata variraju ovisno o sezoni i vrsti putnika.

Linija Split – Hvar – Korčula – Dubrovnik

Jadrolinija također nudi liniju koja povezuje neke od najljepših hrvatskih otoka i gradova na Jadranskom moru. Linija Split – Hvar – Korčula – Dubrovnik je savršena za putnike koji žele istražiti otočke ljepote Hrvatske.

Na ovoj liniji putnici će imati priliku posjetiti otok Hvar, poznat po svojim luksuznim plažama i bogatoj povijesti, te otok Korčulu, koji je dom jednog od najbolje očuvanih srednjovjekovnih gradova na svijetu. Linija ima redovite polaske tijekom cijele godine, a putovanje traje oko 8 sati, ovisno o vremenskim uvjetima i vrsti broda.

Kako rezervirati putovanje s Jadrolinijom

Rezervirati putovanje s Jadrolinijom vrlo je jednostavno. Evo koraka koje trebate slijediti kako biste rezervirali svoje putovanje:

Korak 1: Odaberite odredište

Posjetite službenu web stranicu Jadrolinije i pronađite odredište na koje želite putovati. Jadrolinija nudi brojne linije koje povezuju različite dijelove Hrvatske i susjedne zemlje.

Korak 2: Provjerite raspored i cijene

Korak 2: Provjerite raspored i cijene

Pregledajte raspored Jadrolinije za željenu liniju kako biste vidjeli dostupne datume i vrijeme polaska. Također provjerite cijene kako biste odabrali najprikladniju opciju za svoj budžet.

Korak 3: Napravite rezervaciju

Kada odaberete željeni datum i vrijeme polaska, kliknite na gumb “Rezerviraj” ili “Kupi kartu” na web stranici. Bit ćete preusmjereni na obrasce za rezervaciju gdje ćete morati unijeti osobne podatke i odabrati vrstu karte (jedan smjer, povratna karta, vozilo itd.).

Korak 4: Platite rezervaciju

Nakon što ispunite obrazac za rezervaciju, bit ćete preusmjereni na stranicu za plaćanje. Jadrolinija prihvaća različite načine plaćanja, uključujući kreditne kartice i bankovne transfere. Slijedite upute na stranici za plaćanje kako biste dovršili transakciju.

Korak 5: Potvrda rezervacije

Nakon uspješno završene uplate, dobit ćete potvrdu rezervacije putem e-pošte. Ova potvrda sadržavat će sve važne informacije o vašem putovanju, uključujući broj rezervacije, datum i vrijeme polaska, luku polaska i dolaska te eventualno vozilo koje putuje s vama.

Sada kada znate kako rezervirati putovanje s Jadrolinijom, možete planirati svoje putovanje bez brige. Uživajte u plovidbi Jadrolinijom i istražujte prekrasne destinacije Hrvatske i okolnih zemalja!

Savjeti za putovanje s Jadrolinijom u 2023. godini

1. Rezervirajte unaprijed

Ako planirate putovati s Jadrolinijom u 2023. godini, preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed. Budući da Jadrolinija ima veliki broj putnika tijekom ljetnih mjeseci, rezervacija će vam osigurati sigurno mjesto na brodu. Rezervaciju možete obaviti putem njihove web stranice ili pozivom njihovog centra za korisnike.

You might be interested:  Efootball 2023 Master League: Najnovije vijesti o popularnoj nogometnoj videoigri

2. Provjerite vozni red i cijene

Prije nego krenete na putovanje, svakako provjerite Jadrolinijin vozni red za 2023. godinu kako biste bili sigurni da će vam raspored odgovarati. Također, budite upoznati s cijenama karata za brodove kako biste mogli planirati svoj proračun. Jadrolinija obično objavljuje vozni red i cijene na svojoj web stranici, stoga svakako provjerite te informacije prije nego se uputite na putovanje.

3. Budite tamo ranije

Kako biste izbjegli stres i gužve, preporučljivo je stići na trajektnu luku ranije prije polaska. Na taj način imate dovoljno vremena da se parkirate, obavite potrebne formalnosti i smjestite se na brod bez žurbe. Ako dolazite s automobilom, također je važno imati pri ruci dokumente vozila i važeću vozačku dozvolu prilikom prijave na prijevoz.

4. Provjerite ograničenja za prtljagu

Jadrolinija ima određena ograničenja za prtljagu koju možete ponijeti na brod. Prije putovanja, provjerite ta ograničenja kako biste izbjegli moguće probleme prilikom ukrcavanja. Ovisno o liniji, može postojati ograničenje po težini ili dimenzijama prtljage. Također je važno da prtljagu označite svojim podacima kako biste je lakše prepoznali prilikom iskrcavanja.

5. Budite strpljivi

Putovanje s Jadrolinijom može biti vrlo popularno, posebno tijekom ljetnih mjeseci. Stoga je važno biti strpljiv i imati razumijevanje za gužve i redove na trajektnim lukama. Pokušajte se organizirati na način da stignete ranije kako biste izbjegli stres. Također, pričekajte da se svi putnici ukrcaju i iskrcaju prije nego pokušate napustiti brod na kraju putovanja.

Vožnja Cijena
Zadar – Preko 30 kn
Split – Hvar 50 kn
Dubrovnik – Korčula 80 kn

Kontakt informacije i korisni linkovi

Kontakt

 • Telefon: +385 51 666 111
 • Email: [email protected]
 • Adresa: Riva 16, 51000 Rijeka, Hrvatska

Korisni linkovi

Radno vrijeme

Dani u tjednu Radno vrijeme
Ponedjeljak – Petak 08:00 – 16:00
Subota 08:00 – 13:00
Nedjelja Zatvoreno

Molimo vas da se obratite našem timu za dodatne informacije o voznim redovima, cijenama i rezervacijama. Rado ćemo vam pomoći!

FAQ:

Koje su cijene karata za Jadrolinija Vozni Red 2023?

Cijene karata za Jadroliniju u 2023. godini variraju ovisno o duljini putovanja i vrsti vozila. Za putnike bez vozila, cijene počinju od 40 kn za kraća putovanja, a mogu doseći i preko 500 kn za duža putovanja. Za putovanje s vozilom, cijene se kreću od 250 kn pa naviše, također ovisno o duljini putovanja i vrsti vozila.

Koje su dostupne linije u Jadrolinija Voznom Redu za 2023. godinu?

Jadrolinija nudi širok izbor linija za 2023. godinu. Neki od popularnih destinacija su Rijeka, Dubrovnik, Zadar, Split, Pulaski otoci poput Korčule i Hvara, kao i brojne druge destinacije duž jadranske obale. Također, postoje i međunarodne linije prema Italiji i Crnoj Gori.

Kako mogu rezervirati karte za Jadrolinija Vozni Red 2023?

Rezervacija karata za Jadroliniju u 2023. godini može se obaviti na nekoliko načina. Možete rezervirati putem njihove službene web stranice, telefonom ili osobno na brodu ili u njihovim uredima. Preporučljivo je rezervirati karte unaprijed, posebno za popularne linije ili tijekom ljetne sezone.

Koliko unaprijed trebam rezervirati karte za Jadrolinija Vozni Red 2023?

Preporučuje se rezervirati karte za Jadroliniju unaprijed, posebno za popularne linije ili tijekom ljetne sezone. Uobičajeno, rezervacije se mogu obaviti nekoliko mjeseci unaprijed, ali to se može promijeniti ovisno o raspoloživosti mjesta. Stoga je najbolje provjeriti raspoložive datume i rezervirati što je ranije moguće.

Koje su alternative za putovanje između otoka na Jadrolinija Voznom Redu 2023?

Pored Jadrolinije, postoji nekoliko drugih kompanija koje nude prijevoz putnika između otoka na Jadranu. Neke od poznatih alternativa su catamarani, trajekti i privatni brodovi. Svakako je važno provjeriti raspored, cijene i dostupnost prijevoza kako biste pronašli najbolju opciju za svoje putovanje.

Kakva je usluga na Jadrolinija brodovima u 2023. godini?

Jadrolinija je poznata po svojoj profesionalnoj i prijateljskoj usluzi na brodu. Usluga uključuje udobna sjedala, restorane, kafiće, trgovine i druge sadržaje na većim brodovima. Osoblje je obučeno da pruži sigurno i ugodno putovanje putnicima.