Josipa Lisac Lisinski 2023 - Koncerti, datum, ulaznice i informacije

Josipa Lisac Lisinski 2023

Josipa Lisac Lisinski 2023

Josipa Lisac, legendarna hrvatska pjevačica, najavila je svoje koncerte u Lisinskom 2023. godine. Ovaj veličanstveni glazbeni događaj predstavlja jedinstvenu priliku za obožavatelje da dožive nevjerojatnu energiju, strast i talent koji Josipa posjeduje.

Josipa Lisac je poznata po svojoj moćnoj vokalnoj izvedbi i emotivnom interpretiranju pjesama. Njezine izvedbe su uvijek prikaz njene umjetničke slobode i kreativnosti. Ovaj koncert u Lisinskom predstavlja posebnu prigodu da doživite Josipino prepoznatljivo izvođenje i izvanrednu scensku prisutnost.

Josipa Lisac je glazbena ikona koja je tijekom svoje duge karijere osvojila srca mnogih ljudi. Njezine pjesme prenose snažne poruke i duboku emotivnost, te se smatraju klasikom hrvatske glazbene scene.

Ulaznice za ove koncerte bit će dostupne za kupovinu od 1. siječnja 2023. godine. Svi zainteresirani mogu posjetiti službenu web stranicu Lisinskog kako bi se informirali o dostupnim terminima i cijenama ulaznica. Ovo je prilika koja se ne smije propustiti, stoga nabavite svoje ulaznice na vrijeme i doživite nevjerojatno glazbeno iskustvo uz Josipu Lisac!

Josipa Lisac Lisinski 2023

Josipa Lisac, poznata hrvatska pjevačica, će održati seriju koncerata na Lisinskom u 2023. Koncerti će se održati u veljači i ožujku, a ulaznice su već dostupne za kupnju.

Evo datuma i informacija o koncertima:

Datum Vrijeme Ulaznica
5. veljače 2023. 20:00 150 kn
10. veljače 2023. 20:00 150 kn
15. ožujka 2023. 20:00 150 kn
20. ožujka 2023. 20:00 150 kn

Ulaznice možete kupiti na službenim prodajnim mjestima i online.

Koncerti

Josipa Lisac će održati seriju koncerata u Lisinskom 2023. godine. Koncerti će se održavati u različitim terminima tijekom godine, a Josipa će izvoditi svoje najpoznatije pjesme uz pratnju live benda.

Ulaznice za koncerte mogu se kupiti putem službene web stranice Lisinskog ili na blagajni dvorane. Cijene ulaznica će biti objavljene nekoliko tjedana prije svakog koncerta, a ljubitelji Josipe Lisac imat će mogućnost osigurati svoje mjesto na vrijeme. Broj ulaznica će biti ograničen i očekuje se veliko zanimanje publike.

Josipa Lisac je jedna od najpoznatijih hrvatskih glazbenica i svojim jedinstvenim vokalom ostavlja snažan dojam na svaku izvedbu. Njeni koncerti su nevjerojatno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha.

Ako ste ljubitelj glazbe i Josipe Lisac, nemojte propustiti priliku da doživite njen koncert. Očekuje se da će Josipa Lisac rasprodati sve koncerte brzo, stoga osigurajte svoje ulaznice i budite dio jedinstvenog glazbenog događaja.

Datum

Koncerti Josipe Lisac u Lisinskom za 2023. godinu održat će se u sljedećim terminima:

Datum Vrijeme

18. siječnja 2023.

20:00

19. siječnja 2023.

20:00

20. siječnja 2023.

20:00

Ulaznice za koncerte mogu se kupiti online putem službene stranice Lisinskog ili na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Preporučuje se da posjetitelji provjere točne datume i vrijeme koncerata prije dolaska na koncert.

Ulaznice

Ulaznice za koncerte Josipe Lisac u Lisinskom 2023. godine možete kupiti na sledeće načine:

Online kupovina

Za kupovinu ulaznica online posetite zvaničnu internet stranicu Lisinskog i pratite uputstva za kupovinu. Prilikom online kupovine možete izabrati sedište u dvorani, a ulaznice će vam biti dostavljene putem pošte ili možete preuzeti elektronsku verziju ulaznice.

Prodajna mesta

Ulaznice možete kupiti i na prodajnim mestima u Lisinskom. Prodajna mesta su otvorena radnim danima od 9 do 16 časova. Molimo vas da se raspitate o raspoloživosti ulaznica pre dolaska na prodajno mesto.

Cene ulaznica će biti objavljene nekoliko meseci pre koncerta. Raspitajte se na zvaničnoj internet stranici Lisinskog ili pozovite službu za rezervaciju ulaznica za više informacija.

Informacije

Josipa Lisac će održati koncerte u Lisinskom 2023. godine. Ovi koncerti su prilika za sve fanove da uživaju u njenom nevjerojatnom glasu i izvedbama.

Koncerti će se održati na sljedećim datumima:

Koncert 1: 15. ožujka 2023.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti putem službene web stranice Lisinskog ili na blagajni Lisinskog.

Koncert 2: 20. ožujka 2023.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti putem službene web stranice Lisinskog ili na blagajni Lisinskog.

Ova dva koncerta su jedinstvena prilika za sve ljubitelje Josipe Lisac da dožive njen vrhunski talent uživo. Ulaznice su dostupne po povoljnim cijenama, ali ih je ograničen broj, stoga je preporučljivo nabaviti ih što prije.

Ako želite biti dio ovog nezaboravnog glazbenog događaja, obavezno nabavite ulaznice na vrijeme i pripremite se za jedinstveno iskustvo slušanja Josipe Lisac u koncertnoj dvorani Lisinski.

Rezervacija

Rezervacija ulaznica održava se putem službene web stranice Lisinskog. Za rezervaciju ulaznica za koncert Josipe Lisac Lisinski 2023, posjetite stranicu za rezervaciju na lisinski.hr.

Na stranici za rezervaciju, odaberite željeni datum koncerta i broj željenih ulaznica. Nakon toga, kliknite na gumb “Rezerviraj” kako biste započeli proces rezervacije.

Prilikom rezervacije važno je unijeti točne podatke, uključujući svoje ime, prezime, adresu e-pošte i broj telefona. Ovi podaci će biti korišteni za slanje potvrde rezervacije i obavijesti o eventualnim promjenama.

Nakon uspješne rezervacije, bit će vam poslana potvrda rezervacije putem e-pošte. Molimo vas da provjerite svoj sandučić za dolazne poruke kako biste potvrdili rezervaciju.

Važno je napomenuti da rezervacija ulaznica ne jamči automatski dolazak na koncert. Rezervirane ulaznice treba preuzeti najkasnije 1 sat prije početka koncerta na blagajni Lisinskog. U suprotnom, rezervacija može biti poništena i ulaznice ponuđene drugim zainteresiranim osobama.

Rezervacija ulaznica za koncert Josipe Lisac Lisinski 2023 je ograničena i dostupna do isteka zaliha. Preporučujemo da rezervirate ulaznice što prije kako biste osigurali svoje mjesto na koncertu.

Za dodatne informacije o rezervaciji ulaznica za koncert Josipe Lisac Lisinski 2023, posjetite službenu web stranicu Lisinskog ili se obratite njihovom službenom kanalu za rezervacije.

Cijena ulaznica

Cijena ulaznica za koncerte Josipe Lisac u Lisinskom 2023. godine varirat će ovisno o kategoriji sjedala i datumu koncerta.

Redovna ulaznica

Cijena redovne ulaznice za koncerte Josipe Lisac bit će 200 kn za sve koncerte.

VIP ulaznica

Za ljubitelje Josipe Lisac koji žele doživjeti koncert na poseban način, dostupne su VIP ulaznice. Cijena VIP ulaznice varirat će ovisno o datumu koncerta:

  • Za koncert 1: 500 kn
  • Za koncert 2: 600 kn
  • Za koncert 3: 700 kn

VIP ulaznice omogućuju pristup posebnim zonama i pogodnostima kao što su rezervirana mjesta u prvom redu, posebna ugostiteljska ponuda i darovi.

Prodajna mjesta

Osim online prodaje ulaznica, ulaznice za koncerte Josipe Lisac na Lisinskom 2023. godine mogu se nabaviti i na prodajnim mjestima u Hrvatskoj.

Evo nekoliko prodajnih mjesta gdje možete kupiti ulaznice za koncerte:

  • Lisinski box office – Lokacija: Trg Stjepana Radića 4, Zagreb
  • Tisak Media centar – Lokacija: Trg Drage Iblera 10, Zagreb
  • Croatia Records – Lokacija: Unska 3, Zagreb
  • Eventim prodajna mjesta – popis dostupan na web stranici Eventim.hr

Preporučujemo da provjerite radno vrijeme prodajnih mjesta i dostupnost ulaznica prije odlaska na prodajno mjesto.

Budite sigurni da ćete na vrijeme nabaviti ulaznice i ne propustiti nezaboravne koncerte Josipe Lisac na Lisinskom!

FAQ:

Kada će se održati koncert Josipe Lisac u Lisinskom?

Planirani koncert Josipe Lisac u Lisinskom održat će se u 2023. godini, međutim datum koncerta još nije objavljen.

Gdje mogu kupiti ulaznice za koncert Josipe Lisac u Lisinskom?

Ulaznice za koncert Josipe Lisac u Lisinskom mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima, kao i online putem websitea lisinski.hr.

Koje su informacije o koncertu Josipe Lisac u Lisinskom?

Koncert Josipe Lisac u Lisinskom će biti jedinstvena prilika da se uživo čuje i vidi ovu legendarnu hrvatsku glazbenicu. Detaljnije informacije o koncertu, kao i o ulaznicama, možete pronaći na službenim kanalima Lisinskog.

Koliko koštaju ulaznice za koncert Josipe Lisac u Lisinskom?

Cijene ulaznica za koncert Josipe Lisac u Lisinskom mogu varirati ovisno o kategoriji sjedala i mjestu na kojem se sjedi. Za detaljan popis cijena preporučuje se provjeriti službene kanale Lisinskog ili kontaktirati njihovo prodajno mjesto.

Da li je potrebna rezervacija mjesta za koncert Josipe Lisac u Lisinskom?

Da, za koncert Josipe Lisac u Lisinskom potrebna je rezervacija mjesta. Ulaznice se mogu kupiti na službenim prodajnim mjestima ili online putem Lisinskog websitea. Preporučuje se rezervirati ulaznice unaprijed, jer bi koncert mogao biti rasprodan.

Koja je lista datuma i lokacija Josipe Lisac Lisinski 2023 koncerta?

Josipa Lisac održat će niz koncerta u sklopu Lisinski 2023 turneje, a popis datuma i lokacija bit će objavljen uskoro.

Koja je cijena ulaznica za koncert Josipe Lisac u Lisinskom 2023?

Cijena ulaznica za koncert Josipe Lisac u Lisinskom 2023 još nije objavljena. Za više informacija o cijeni ulaznica, preporučujemo da pratite službenu web stranicu Lisinskog ili kontaktirate prodajno mjesto.