Kalendar Moto Susreta 2023 - Planirajte svoju moto avanturu

Kalendar Moto Susreta 2023

Kalendar Moto Susreta 2023

Planiranje moto avanture za 2023. godinu može biti vrlo uzbudljiv proces, posebno ako ste ljubitelj moto susreta i putovanja na motoru. Srećom, postoji mnogo događaja širom Hrvatske i Europe koji će vam omogućiti da se pridružite drugim motociklistima, upoznate nove ljude i istražite nove puteve.

Ovaj kalendar moto susreta za 2023. godinu donosi vam pregled najvažnijih događaja koji se održavaju tijekom godine. Bez obzira jeste li zaljubljenik u klasične motocikle, brze utrke ili avanturističke vožnje, ovaj kalendar ima nešto za svakoga.

Od popularnih susreta poput “Kupa Koprivnice” i “Motovuna”, do međunarodnih događaja kao što su “Europski Harley-Davidson susret” i “BMW Motorrad Days”, ovaj kalendar obuhvaća širok spektar moto susreta i pruža vam mogućnost da odaberete one događaje koji su vam najzanimljiviji.

Neovisno o tome jeste li veteran na moto susretima ili se tek upuštate u ovu avanturu, kalendar moto susreta za 2023. godinu pomoći će vam da planirate svoje putovanje na motoru i sudjelujete u najuzbudljivijim događajima moto zajednice.

Stoga, pripremite svoje motore, rezervirajte svoje slobodne dane i krenite u nevjerojatnu moto avanturu tijekom 2023. godine. Upoznajte nove prijatelje, istražite nove puteve i uživajte u ljepoti putovanja na motoru!

Kalendar Moto Susreta 2023

Moto susreti su uvijek događaji koje motociklisti s nestrpljenjem iščekuju. Ako ste ljubitelj adrenalina i brzine, evo kalendara moto susreta za 2023. godinu kako biste mogli isplanirati svoje moto avanture.

Travanj 2023

 • Moto Susret Plitvice – 5. travnja
 • Moto Susret Zagreb – 15. travnja

Svibanj 2023

 • Moto Susret Rijeka – 7. svibnja
 • Moto Susret Split – 20. svibnja

Lipanj 2023

 • Moto Susret Pula – 10. lipnja
 • Moto Susret Zadar – 25. lipnja

Srpanj 2023

 • Moto Susret Šibenik – 8. srpnja
 • Moto Susret Osijek – 22. srpnja

Kolovoz 2023

 • Moto Susret Dubrovnik – 5. kolovoza
 • Moto Susret Varaždin – 19. kolovoza

Rujan 2023

 • Moto Susret Samobor – 2. rujna
 • Moto Susret Karlovac – 16. rujna

Planirajte svoje putovanje na temelju ovog kalendara. Uživajte u vožnji i druženju s ostalim motociklistima na ovim nezaboravnim događajima. Sretan put!

Planirajte svoju moto avanturu

Planirajte svoju moto avanturu

Ako ste ljubitelj motocikala, sigurno znate da je planiranje moto avanture ključni korak kako biste iskoristili svoje putovanje na najbolji mogući način. Evo nekoliko korisnih savjeta kako planirati svoju moto avanturu:

1. Odaberite destinaciju

Prvi korak u planiranju moto avanture je odabir odredišta. Hoćete li se odlučiti za avanturu u planinama, vožnju obalnim cestama ili istraživanje gradova, odredište će utjecati na vaše iskustvo. Razmislite o vrsti ceste, krajoliku i zanimljivostima koje želite posjetiti.

2. Napravite raspored

Nakon što odaberete odredište, vrijeme je za izradu rasporeda putovanja. Razmislite o koliko kilometara želite preći svaki dan i koliko vremena želite provesti na određenim mjestima. Uzmite u obzir i potencijalne zastoj puta, posebno ako planirate putovati u vrijeme velikih događaja ili putovanja sezone.

You might be interested:  Sasa Matic Koncerti 2023

Napomena: Budite fleksibilni s rasporedom kako biste mogli prilagoditi svoje planove nepredviđenim situacijama ili iznenađenjima na putu.

3. Provjerite vremenske uvjete

Prije nego krenete na moto avanturu, provjerite vremenske uvjete za vrijeme vašeg putovanja. To će vam pomoći da se pripremite za eventualne vremenske uvjete i odaberete pravu opremu za vožnju. Također, budite spremni na promjene u vremenskim uvjetima tijekom putovanja i prilagodite svoje planove prema potrebi.

Napomena: Obratite pažnju na sezonalne varijacije u vremenu, posebno kada planirate putovanje u planine ili regije s ekstremnim vremenskim uvjetima.

4. Opremite se prikladno

Ne zaboravite odgovarajuću opremu za svoju moto avanturu. Nosite kacigu, zaštitne naočale, jaknu i hlače otporne na udarce, rukavice i čizme. Također, budite sigurni da vaš motocikl prolazi redovne tehničke preglede kako biste osigurali sigurnu vožnju.

Napomena: Ponesite i rezervnu opremu, poput zračne pumpe, ključeva i svjetiljke, u slučaju nepredviđenih situacija.

Nadam se da će vam ovi savjeti pomoći da planirate svoju moto avanturu i da ćete uživati u nevjerojatnim iskustvima na cesti. Sretan put!

Obilježite datume

Planirajte svoju moto avanturu unaprijed i obilježite ove važne datume u kalendaru. Bilo da ste ljubitelj brzine, putovanja ili želite provesti vrijeme u društvu drugih moto entuzijasta, moto susreti su idealna prilika za to.

Prvi susret koji ne smijete propustiti je “Moto susret Zagreb” koji će se održati 15. siječnja 2023. godine. Ovaj susret je jedinstvena prilika da se susretnete s drugim vozačima iz regije i razmijenite iskustva. Očekuju vas razni događaji, poput izložbi motocikala, natjecanja i koncerta.

Sljedeći susret je “Moto susret Rijeka” koji će se održati 20. travnja 2023. godine. Ovaj susret je poznat po svojoj raznolikosti i velikom broju aktivnosti. Moći ćete vidjeti različite vrste motocikala, sudjelovati u vožnjama kroz predivne krajolike i uživati u bogatom programu zabave.

Moto susret Split

Moto susret Split će se održati 10. lipnja 2023. godine i bit će pravi moto spektakl. Očekuje vas veliki broj motociklista iz cijele zemlje, kao i iz inozemstva. Tijekom susreta moći ćete prisustvovati raznim natjecanjima, uživati u koncertima i upoznati se s najnovijim modelima motocikala.

Moto susret Osijek

Moto susret Osijek će se održati 25. rujna 2023. godine i bit će izvrstan način za završetak moto sezone. Ovaj susret je poznat po svom prijateljskom ozračju i ugodnoj atmosferi. Tijekom susreta moći ćete sudjelovati u vožnji kroz prekrasne krajobraze i družiti se s drugim motociklistima.

Započnite planiranje već danas!

Planiranje putovanja može biti jednako uzbudljivo kao i samo putovanje. Upravo zato je važno da započnete planiranje svoje moto avanture već danas! Bez obzira da li ste već iskusni motociklist ili tek započinjete svoju avanturu na dva točka, pažljivo planiranje će vam omogućiti da iskoristite svaki trenutak i uživate u nevjerojatnim krajolicima i događajima.

Istražite destinacije

Počnite sa istraživanjem mogućih destinacija za svoje moto putovanje. Hrvatska je poznata po prekrasnim krajolicima, a moto susreti pružaju odličnu priliku da istražite različite regije zemlje. Započnite svoje istraživanje sa planinskim putevima u Gorskom kotaru ili otkrijte čaroliju Jadranske obale vozeći uzduž Dalmacije.

Savjet: Provjerite koja mjesta će biti domaćini moto susreta u 2023. godini i uključite ih u svoj plan putovanja. Moto susreti nisu samo prilika za druženje sa drugim motociklistima, već često uključuju i različite događaje kao što su koncerti, utrke i izložbe.

Pripremite svoju opremu i motocikl

Prije nego krenete na put, važno je da se pripremite za sve vremenske uvjete i situacije na putu. Provjerite da li vam je potrebna nova oprema kao što su kaciga, rukavice ili gume. Također, redovito održavajte svoj motocikl kako biste bili sigurni da će vas pouzdano služiti tokom cijelog putovanja.

Savjet: Napravite popis stvari koje trebate provjeriti i nabaviti prije nego krenete na put. Na taj način ćete biti sigurni da ništa ne zaboravljate i spremni ste za sve izazove koji mogu nastati na putu.

You might be interested:  Pun Mjesec u siječnju 2023

Organizujte svoje vrijeme

Planiranje puta podrazumijeva i dobru organizaciju vremena. Razmislite o koliko vremena želite provesti na putu i saznajte koliko vam je vremena potrebno da stignete do svake destinacije. Također, imajte u vidu da vožnja motocikla može biti fizički naporna, pa je važno uključiti dovoljno vremena za odmor i regeneraciju.

Srećno planiranje vaše moto avanture!

Istražite destinacije

Istražite prekrasne destinacije na kojima će se održavati moto susreti 2023. Imate priliku posjetiti različite regije Hrvatske i doživjeti moto avanturu u jedinstvenom okruženju.

 • Zagreb – Glavni grad Hrvatske bogate kulturne baštine. Uživajte u vožnji kroz slikovite ulice i posjetite povijesne znamenitosti poput Katedrale sv. Stjepana i Gornjeg grada.
 • Plitvička jezera – Nacionalni park s jedinstvenim kaskadnim jezerima i slikovitom prirodom. Ovdje možete istražiti prekrasne staze i uživati u ljepoti netaknute prirode.
 • Zadar – Grad bogate povijesti i arhitekture. Prošetajte početkom 9. stoljeća izgrađenim crkvama i istražite poznate znamenitosti poput Morskih orgulja i Pozdrava suncu.
 • Split – Drugi najveći grad u Hrvatskoj s prekrasnom starom gradskom jezgrom. Posjetite Dioklecijanovu palaču, koja je pod zaštitom UNESCO-a, i istražite živahne gradske ulice.
 • Dubrovnik – Poznat po svojim impresivnim zidinama i povijesnoj jezgri. Prošetajte prekrasnim ulicama i posjetite poznate lokacije iz popularne serije “Igra prijestolja”.
 • Pula – Grad s najvećim sačuvanim rimskim amfiteatrom na svijetu. Ovdje možete istražiti rimske ruševine i uživati u prekrasnim plažama Jadranskog mora.

Ne propustite priliku otkriti ove nevjerojatne destinacije tijekom moto susreta 2023. Svaka regija nudi jedinstvene atrakcije i dobrodošlicu za ljubitelje motocikala.

Prekrasni krajolici za vožnju

Upustite se u vožnju kroz prekrasne krajolike Hrvatske i uživajte u nevjerojatnim prirodnim ljepotama koje ova zemlja nudi. Bez obzira na to želite li voziti kroz planinske lance, obalna područja ili ruralna sela, Hrvatska ima nešto za svakog motociklista. Evo nekoliko odredišta koja biste trebali razmotriti za svoju moto avanturu:

Nacionalni park Plitvička jezera

Ovaj nacionalni park poznat je po svojim prekrasnim jezerima i slapovima koji se protežu na području od 300 četvornih kilometara. Ovdje ćete doživjeti nevjerojatne prizore kristalno čiste vode i zelenih šuma koje će vam oduzeti dah.

Otok Krk

Otok Krk je jedan od najvećih otoka u Hrvatskoj i nudi spektakularne krajolike za vožnju. Ovdje možete istražiti slikovita sela, uživati u pogledima na more i voziti kroz zavojite ceste koje vode do prekrasnih plaža.

Uz ova odredišta, Hrvatska ima i mnoge druge prekrasne krajolike za vožnju. Ne zaboravite provjeriti vremenske uvjete i planirati svoju vožnju unaprijed kako biste maksimalno iskoristili svoju moto avanturu.

Doživite jedinstvene događaje

Ako želite doživjeti nevjerojatnu moto avanturu, ne propustite sudjelovanje u jedinstvenim događajima koji se održavaju tijekom kalendara moto susreta 2023. Ovi događaji privlače zaljubljenike u motore iz cijelog svijeta i pružaju nezaboravno iskustvo.

Tijekom kalendara moto susreta 2023., imat ćete priliku sudjelovati u različitim vrstama događaja, od klasičnih moto utrka do izložbi oldtimera. Bez obzira jeste li ljubitelj brzine ili ljubitelj motora s dušom, sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Jedan od vrhunaca kalendara moto susreta je legendaran “Moto Rally Croatia”, koji okuplja hiljade motociklista iz cijelog svijeta na prekrasnim rutama diljem Hrvatske. Ovo je idealna prilika da istražite ljepotu zemlje na motociklu i upoznate ljude sličnih interesa.

Tijekom kalendara susreta imat ćete priliku razgledati najnovije modele motora na vodećim moto sajmovima. Ovdje ćete pronaći sve, od najnovijih sportskih motora do klasičnih modela koji će vam natjerati suze na oči. Ako ste pravi zaljubljenik u motore, ovo je događaj koji ne smijete propustiti.

Za ljubitelje kulture i povijesti, događaji poput vintage moto paradu definitivno će biti vrhunac vašeg putovanja. Uzbuđenje motora, prekrasni kostimi i mnogo smijeha zajamčeni su na ovim događajima. Budite dio ovih jedinstvenih trenutaka i stvorite vlastite uspomene.

You might be interested:  Nba All Star 2023

Neovisno o tome jeste li motociklist s dugogodišnjim iskustvom ili tek početnik, kalendarski moto susreti 2023. pružit će vam priliku da iskusite jedinstvene događaje i upoznate nove ljude. Planirajte svoju moto avanturu već danas i pripremite se za nevjerojatno iskustvo koje ćete dugo pamtiti.

Pružite si nevjerojatna iskustva

Zahvaljujući Kalendaru Moto Susreta 2023, imate priliku doživjeti nevjerojatna iskustva na vašoj moto avanturi. Bilo da ste zaljubljenik u brzu vožnju ili želite istražiti prekrasne pejzaže, ova manifestacija će vam pružiti sve što vam treba.

Uz Moto Susreta, imat ćete priliku sresti istomišljenike i upoznati nove ljude s kojima dijelite strast prema motociklima. Moći ćete razgovarati o svojim iskustvima, dijeliti savjete i inspirirati se jedni od drugih. Sigurno ćete stvoriti nevjerojatna prijateljstva koja će trajati dugo nakon što se susret završi.

Tijekom vaše moto avanture, imat ćete priliku istraživati prekrasne krajolike Hrvatske. Bez obzira jeste li avanturist koji voli divljinu ili preferirate slikovite planinske ceste, ovo je idealna prilika za vas. Moći ćete iskusiti adrenalin vozeći se kroz zavoje brdskih cesta ili se opustiti vozeći uz obalu Jadranskog mora. Svaki dan donosi novu avanturu i nova predivna mjesta za istražiti.

Osim vožnje, Kalendar Moto Susreta 2023 nudi razne druge aktivnosti koje će vam pružiti još više nevjerojatnih iskustava. Možete sudjelovati u utrkama, motocross natjecanjima ili čak naučiti nešto novo na radionicama. Nema sumnje da će svatko pronaći nešto što mu odgovara.

Dakle, ne propustite priliku da se prepustite nevjerojatnim iskustvima koje vam pruža Kalendar Moto Susreta 2023. Planirajte svoju moto avanturu i pripremite se za nezaboravno putovanje, puno uzbuđenja i novih prijateljstava. Vaše nevjerojatno iskustvo čeka samo na vas!

Pridružite se zajednici

Ako ste ljubitelj motocikala i želite upoznati istomišljenike, pridružite se našoj zajednici. Moto susreti su sjajna prilika da upoznate nove ljude, razmijenite iskustva i provodite vrijeme s osobama koje dijele istu strast prema motociklima. Na našim susretima nećete samo uživati u vožnji, već ćete imati priliku sudjelovati u raznim aktivnostima, natjecanjima i izložbama.

Zajednica motociklista je vrlo otvorena i dobrodošla je svaka osoba koja dijeli naše interese. Bez obzira na to jeste li već iskusni motociklist ili tek početnik, kod nas ste uvijek dobrodošli. Naša zajednica nudi podršku, savjete i resurse za sve članove. Možete se pridružiti uređenju i održavanju moto staza, sudjelovati u humanitarnim akcijama i organizirati zajedničke vožnje.

Na našoj web stranici možete pronaći sve informacije o nadolazećim moto susretima i aktivnostima. Također, možete se prijaviti za članstvo i tako postati dio naše zajednice. Ne propustite priliku pridružiti se velikoj obitelji motociklista i zajedno stvarati nezaboravne moto avanture.

FAQ:

Koji su najvažniji moto susreti u Hrvatskoj u 2023. godini?

U 2023. godini, neki od najvažnijih moto susreta u Hrvatskoj su “Moto susret Međimurje”, “Moto susret Karlovac”, “Moto susret Slavonija” i “Moto susret Istria”.

Kada će se održati “Moto susret Međimurje” u 2023. godini?

“Moto susret Međimurje” u 2023. godini održat će se od 10. do 12. svibnja.

Koje vrste događanja mogu se očekivati na moto susretima?

Na moto susretima možete očekivati brojne aktivnosti kao što su vožnje, natjecanja, koncerti, izložbe motocikala, sajmovi opreme i još mnogo toga. Također, odlična je prilika za upoznavanje i druženje s drugim motociklistima.

Mogu li sudjelovati na moto susretima ako nisam član motociklističkog kluba?

Da, možete sudjelovati na moto susretima čak i ako niste član motociklističkog kluba. Moto susreti su otvoreni za sve ljubitelje motocikala i pružaju priliku za uživanje u zajedničkom druženju i dijeljenju strasti prema motociklima.