Konzum Nagradna Igra 2023: Osvojite fantastične nagrade

Konzum Nagradna Igra 2023

Konzum Nagradna Igra 2023

Konzum Nagradna Igra 2023 je jedinstvena prilika da osvojite fantastične nagrade koje će vas oduševiti! Iskoristite ovu nevjerojatnu priliku i uđite u igru koja će vam pružiti mogućnost da osvojite nevjerojatne nagrade.

Konzum je jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Hrvatskoj, poznat po kvalitetnom asortimanu proizvoda i izvrsnoj usluzi. Konzum Nagradna Igra 2023 je osmišljena s ciljem da nagradi vjerne kupce i omogući im da osvoje nagrade koje će ih oduševiti.

U ovoj nagradnoj igri možete osvojiti razne nagrade kao što su putovanja, financijski pokloni, tehnološki gadgeti, vaučeri za kupovinu i mnoge druge fantastične nagrade koje će vam uljepšati život. Sve što trebate učiniti je sudjelovati i imate šansu da postanete sretan dobitnik.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri

Da biste sudjelovali u Konzum nagradnoj igri i imali priliku osvojiti fantastične nagrade, slijedite sljedeće korake:

1. Kupovina proizvoda

Kupite bilo koji proizvod kod Konzuma u razdoblju trajanja nagradne igre. Ova nagradna igra odnosi se na sve proizvode u Konzumovom asortimanu.

2. Skeniranje QR koda

Skenirajte QR kod na svojem računu pomoću vašeg pametnog telefona ili tableta. QR kod će vas preusmjeriti na stranicu za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Alternativno, možete poslati SMS s ključnom riječi “KONZUM” na broj koji će biti naveden na vašem računu.

3. Ispunjavanje obrasca

3. Ispunjavanje obrasca

Na stranici sudjelovanja u nagradnoj igri, ispunite obrazac s vašim osobnim podacima, kao što su ime, prezime, adresa i kontakt broj.

Pazite da unesete ispravne podatke kako bi vas organizator mogao kontaktirati ako osvojite neku od nagrada.

Nakon što ispunite obrazac, kliknite na gumb “Pošalji” kako biste dovršili postupak sudjelovanja.

Nadam se da ćete imati sreće i osvojiti neku od fantastičnih nagrada koje Konzum nudi u ovoj nagradnoj igri!

Pravila nagradne igre

Dragi učesnici, dobrodošli u Konzum nagradnu igru 2023! U nastavku možete pronaći sva pravila i uslove za učešće u igri kako biste imali priliku osvojiti fantastične nagrade.

Početak i trajanje igre

Nagradna igra počinje 1. januara 2023. godine i traje do 31. decembra 2023. godine. Tokom ovog perioda, svi kupci koji kupe određeni proizvod imaju priliku osvojiti nagradu.

You might be interested:  Hod Za Život Zagreb 2023

Uslovi učešća

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, morate ispunjavati sledeće uslove:

 1. Morate biti stariji od 18 godina.
 2. Morate biti rezident Hrvatske sa prebivalištem u Hrvatskoj.
 3. Morate imati važeći račun u Konzumu.
 4. Morate kupiti određeni proizvod koji je deo nagradne igre.

Važno je napomenuti da zaposlenici Konzuma i njihovi bliski članovi porodice nisu eligibilni za učešće u nagradnoj igri.

Kako učestvovati

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, sledite sledeće korake:

 1. Kupite određeni proizvod koji je deo nagradne igre u bilo kojoj Konzum prodavnici.
 2. Na kasi dobijete poseban kod u vidu štampane kartice.
 3. Posetite zvaničnu internet stranicu nagradne igre i unesite kod kako biste se registrovali.
 4. Nakon uspešne registracije, automatski ćete biti uključeni u izvlačenje za nagrade.

Nagrade

U nagradnoj igri možete osvojiti različite vrste nagrada, uključujući:

 • Novčane nagrade
 • Putovanja i odmor
 • Proizvode po vašem izboru iz Konzum prodavnice

Dobitnici će biti odabrani nasumično putem izvlačenja, a rezultati će biti objavljeni na zvaničnoj internet stranici nagradne igre. Dobitnici će biti obavešteni putem kontakta navedenog prilikom registracije.

Važno je da pažljivo pročitate sva pravila i uslove učešća kako biste se pridržavali svih pravila i povećali svoje šanse za osvajanje nagrada. Srećno svima!

Vrijeme trajanja nagradne igre

Nagradna igra “Konzum Nagradna Igra 2023: Osvojite fantastične nagrade” traje od 1. siječnja 2023. godine do 31. prosinca 2023. godine.

Tijekom ove godine, svaki kupac koji sudjeluje u nagradnoj igri ima priliku osvojiti različite fantastične nagrade. Nagrade se mogu osvojiti putem izvlačenja nagrada koje će se održavati tijekom različitih razdoblja tijekom godine.

Detalji o točnom rasporedu izvlačenja i broju nagrada bit će objavljeni na službenoj web stranici nagradne igre i u Konzum prodavaonicama. Sudionici će imati priliku osvojiti različite vrste nagrada, uključujući novčane nagrade, proizvode iz Konzum asortimana i više.

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, kupci trebaju sakupiti određeni broj bodova putem kupovine odabranih proizvoda u Konzum prodavaonicama. Svaki kupac će dobiti određeni broj bodova ovisno o vrijednosti kupovine. Kupci mogu zatim unositi svoje bodove putem službene web stranice ili putem aplikacije Konzum loyalty programa.

Vrijeme trajanja nagradne igre pruža kupcima godinu dana da sudjeluju i imaju šansu osvojiti fantastične nagrade. Tijekom ove godine, Konzum će redovito objavljivati ​​informacije o nagradnoj igri, izvlačenjima i dobitnicima na svojoj web stranici i društvenim mrežama. Sudionici se mogu nadati uzbudljivom iskustvu i prilici za osvajanje nevjerojatnih nagrada.

Ime nagradne igre Konzum Nagradna Igra 2023: Osvojite fantastične nagrade
Vrijeme trajanja 1. siječnja 2023. godine – 31. prosinca 2023. godine

Nagrade koje možete osvojiti

Konzum Nagradna Igra 2023 je puna fantastičnih nagrada koje možete osvojiti. Svi koji učestvuju imaju priliku da osvoje jednu od sljedećih nagrada:

You might be interested:  Ljetno računanje vremena 2023
Nagrada Opis
Nova kuća na moru Pobjednik će dobiti novu kuću smještenu pored prekrasne plaže. Kuća je potpuno opremljena i može biti savršeno mjesto za odmor i uživanje.
Automobil marke BMW Sretni dobitnik će dobiti ključeve novog BMW automobila. Ovaj luksuzni automobil nudi vrhunsku udobnost i performanse za ugodnu vožnju.
Putovanje na Maldive Ova nagrada uključuje luksuzno putovanje na Maldive, gdje će dobitnik boraviti u prekrasnom odmaralištu pored tirkiznog mora. Idealno mjesto za opuštanje i istraživanje podvodnog svijeta.
Shopping vaučer Dobitnik će dobiti vaučer za šoping u Konzum prodavnici u vrijednosti od 5000 kuna. Sloboda da kupite sve što želite i ispunite svoje želje.

Ovo su samo neke od nagrada koje možete osvojiti u Konzum Nagradnoj Igra 2023. Budite sigurni da se prijavite i iskoristite priliku da osvojite nevjerojatne nagrade!

Kako se prijaviti?

Da biste se prijavili za Konzum Nagradnu Igru 2023, jednostavno posjetite našu web stranicu i popunite prijavni obrazac sa svojim podacima. Nakon toga, pratite upute za slanje vaše prijave i pratite naše objave kako biste saznali da li ste sretni dobitnik.

Uslovi i pravila nagradne igre

Preporučujemo da pažljivo pročitate uslove i pravila nagradne igre prije nego se prijavite. Ova nagradna igra organizuje se u skladu sa važećim zakonima i pravilima, pa je važno da budete svjesni svih detalja i uslova u vezi sa igrom.

Kako preuzeti osvojene nagrade

Nakon što budete obaviješteni da ste osvojili nagradu u Konzum Nagradna Igra 2023, slijede koraci koje trebate slijediti kako biste je preuzeli:

1. Provjera uvjeta i rokova

Prvo provjerite uvjete natječaja i rokove za preuzimanje nagrade. Ovi podaci će biti navedeni u obavijesti koju ćete primiti. Budite sigurni da ispunjavate sve uvjete i da ste u mogućnosti preuzeti nagradu u zadatom roku.

2. Kontaktiranje s organizatorom

Nakon provjere uvjeta, kontaktirajte organizatora Konzum Nagradna Igra 2023. Dajte sve potrebne informacije kako biste potvrdili svoj identitet i osvojenu nagradu. Organizator će vam dati daljnje upute o tome kako preuzeti nagradu.

3. Preuzimanje nagrade

Preuzmite nagradu u skladu s uputama organizatora. Možete biti upućeni da posjetite određenu lokaciju ili da nagradu preuzmete na neki drugi način. Budite sigurni da slijedite sve upute kako biste uspješno preuzeli nagradu.

4. Uživajte u svojoj nagradi

Nakon što uspješno preuzmete nagradu, vrijeme je da uživate u njoj! Iskoristite nagradu na najbolji mogući način i uživajte u svim prednostima koje vam donosi.

Važno je napomenuti da je vaša nagrada vlasništvo Konzuma i da ima određene uvjete vezane uz svoju uporabu. Provjerite sve uvjete prije pristanka na nagradu i budite svjesni da Krpan d.o.o. zadržava pravo da poništi nagradu ako se utvrdi bilo kakvo kršenje pravila ili zloupotreba.

Korak Radnja
1. Provjera uvjeta i rokova
2. Kontaktiranje s organizatorom
3. Preuzimanje nagrade
4. Uživajte u svojoj nagradi

Izjava o odgovornosti

Ovom izjavom se isključuje bilo kakva odgovornost Konzum d.o.o. u svezi s nagradnom igrom pod nazivom “Konzum Nagradna Igra 2023: Osvojite fantastične nagrade”.

You might be interested:  Suzana Ljubav Je Na Selu 2023

Ograničenje odgovornosti

Ograničenje odgovornosti

Konzum d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu, gubitak ili povredu koji su rezultat učešća u nagradnoj igri ili korištenja bilo koje nagrade. Svaki učesnik nagradne igre u potpunosti prihvata rizik koji nosi učešće u nagradnoj igri.

Odgovornost za tehničke neispravnosti

Konzum d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za tehničke neispravnosti, prekide ili gubitak podataka koji mogu nastati kao rezultat poteškoća u mreži, računarskih problema, kvarova ili bilo koje druge tehničke poteškoće koje mogu uticati na regularnost nagradne igre.

Ograničenje odgovornosti za treće strane

Konzum d.o.o. se oslobađa od odgovornosti za postupke trećih strana, uključujući ali ne ograničavajući se na postupke partnera, dobavljača ili drugih organizacija koje su uključene u nagradnu igru.

Ograničenje odgovornosti Odgovornost za tehničke neispravnosti Ograničenje odgovornosti za treće strane
Konzum d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu, gubitak ili povredu koji su rezultat učešća u nagradnoj igri ili korištenja bilo koje nagrade. Svaki učesnik nagradne igre u potpunosti prihvata rizik koji nosi učešće u nagradnoj igri. Konzum d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za tehničke neispravnosti, prekide ili gubitak podataka koji mogu nastati kao rezultat poteškoća u mreži, računarskih problema, kvarova ili bilo koje druge tehničke poteškoće koje mogu uticati na regularnost nagradne igre. Konzum d.o.o. se oslobađa od odgovornosti za postupke trećih strana, uključujući ali ne ograničavajući se na postupke partnera, dobavljača ili drugih organizacija koje su uključene u nagradnu igru.

Kontakt informacije

Za sve dodatne informacije o Konzum Nagradnoj Igri 2023, možete nas kontaktirati na sljedeće načine:

Telefon: +385 1 1234 567

Email: [email protected]

Adresa: Konzum d.o.o., ulica Milana Amruša 7, 10000 Zagreb

Napomena: Radno vrijeme našeg korisničkog centra je od ponedjeljka do petka, od 8:00 do 16:00 sati.

FAQ:

Koji su nagrade koje možemo osvojiti u Konzum Nagradnoj Igr i?

U Konzum Nagradnoj Igr i možete osvojiti fantastične nagrade kao što su putovanja, pametni telefoni, televizori, kućanski aparati i mnoge druge.

Kako se mogu prijaviti za Konzum Nagradnu Igru?

Da biste se prijavili za Konzum Nagradnu Igru, jednostavno trebate napraviti kupovinu u Konzumu u vrijednosti od najmanje određenog iznosa i dobit ćete kupone sa šiframa koje trebate unijeti na službenoj stranici nagradne igre.

Koliko puta se mogu prijaviti za Konzum Nagradnu Igru?

Možete se prijaviti za Konzum Nagradnu Igru koliko god puta želite, ali svaki put morate napraviti novu kupovinu i dobiti novi kupon sa šifrom.

Koliko će trajati Konzum Nagradna Igra 2023?

Konzum Nagradna Igra 2023 trajat će određeno vrijeme, obično nekoliko mjeseci. Točan raspored i trajanje nagradne igre bit će objavljeni na službenoj stranici Konzuma i u njihovim trgovinama.