Konzum popust za umirovljenike - ožujak 2023. | Konzum.hr

Konzum Popust Za Umirovljenike Ožujak 2023

Konzum Popust Za Umirovljenike Ožujak 2023

Tijekom ožujka 2023. godine, Konzum.hr priprema posebne popuste za umirovljenike. Ova posebna ponuda namijenjena je svim umirovljenicima koji posjeduju Konzumovu karticu vjernosti. Ovaj popust omogućuje umirovljenicima dodatne uštede prilikom kupovine u Konzumovim trgovinama i na Konzumovoj internetskoj stranici.

Konzum je vodeći maloprodajni lanac u Hrvatskoj, koji ima dugogodišnje iskustvo u pružanju najkvalitetnijih proizvoda i usluga svojim kupcima. Konstantno se trudi pružiti razne beneficije svojim vjernim kupcima, a popusti za umirovljenike jedan su od načina da im zahvale na dugogodišnjem povjerenju.

Za ostvarivanje popusta, umirovljenici trebaju predočiti svoju karticu vjernosti prilikom plaćanja. Popust će se automatski primijeniti na odabrane proizvode. Uz redovne popuste, umirovljenici će imati priliku ostvariti dodatne uštede, što je sjajan način za iskoristiti svoju kupovinu i uštedjeti novac.

Uz ovu posebnu ponudu, Konzum.hr želi omogućiti umirovljenicima da uživaju u kupovini uz povoljnije cijene. Iskoristite ove posebne popuste tijekom ožujka 2023. i nabavite sve potrebne proizvode po još povoljnijim cijenama. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i posjetite Konzumovu trgovinu ili internetsku stranicu već danas!

Konzum popust za umirovljenike – ožujak 2023. Konzum.hr

Konzum.hr nudi poseban popust za umirovljenike tijekom ožujka 2023. godine. Ovaj popust je namijenjen svim umirovljenicima koji posjeduju Konzum karticu i omogućuje im da ostvare dodatne pogodnosti pri kupovini u Konzum trgovinama.

Koje pogodnosti donosi popust za umirovljenike?

Umirovljenici koji koriste Konzum karticu imaju mogućnost ostvariti dodatne popuste na određene proizvode tijekom ožujka 2023. godine. Ovi popusti mogu značajno smanjiti troškove umirovljenicima i omogućiti im da uštede prilikom svakodnevnih kupovina u Konzum trgovinama.

Kako ostvariti popust?

Umirovljenici mogu jednostavno ostvariti popust za umirovljenike koristeći svoju Konzum karticu prilikom plaćanja. Pri svakoj kupovini, umirovljenici će automatski dobiti popust na proizvode koji su obuhvaćeni ovom promocijom. Umjesto da plaćaju punu cijenu, umirovljenici će imati priliku platiti manji iznos za odabrane proizvode.

 • Prilikom plaćanja, umirovljenici trebaju pokazati svoju Konzum karticu prodavaču na blagajni.
 • Popust će se automatski primijeniti na kupovinu.
 • Umirovljenici mogu uštedjeti znatnu sumu novca tijekom ožujka koristeći ovaj popust.

Ova promocija je izvrstan način da umirovljenici iskoriste dodatne pogodnosti pri kupovini u Konzum trgovinama. Uz povoljnije cijene, umirovljenici mogu kupovati sve što im je potrebno i istovremeno štedjeti novac.

Za više informacija o ovoj promociji, posjetite konzum.hr.

You might be interested:  Pad Cijena Nekretnina 2023

Povoljnosti i uštede za umirovljenike

Umirovljenici mogu uživati u raznim pogodnostima i uštedama kako bi njihov životni standard bio još bolji. Konzum se pridružuje podršci umirovljenicima i nudi popuste i posebne pogodnosti za sve umirovljenike.

Jedna od takvih pogodnosti je popust na određene proizvode tijekom mjeseca ožujka 2023. godine. Ova posebna ponuda omogućava umirovljenicima da ostvare dodatne uštede prilikom kupovine namirnica, higijenskih proizvoda, kućanskih potrepština i mnogih drugih proizvoda dostupnih u Konzumu.

Tijekom ovog mjeseca, umirovljenici će moći iskoristiti poseban popust i uživati u smanjenim cijenama na proizvode koje redovito koriste u svakodnevnom životu. Ova ponuda pruža mogućnost umirovljenicima da ostvare značajne uštede i pametno troše svoje financije.

Kako bi iskoristili ovu ponudu, umirovljenici jednostavno trebaju predočiti svoju umirovljeničku iskaznicu prilikom plaćanja na blagajni. Na taj način će dobiti pravo na popust i moći će uživati u dodatnim pogodnostima koje Konzum pruža svojim vjernim umirovljeničkim kupcima.

Umirovljenici su važan dio našeg društva i zaslužuju dodatne pogodnosti i uštede. Konzum se raduje što može pridonijeti boljem životnom standardu umirovljenika i nastavit će pružati popuste i posebne ponude kako bi im omogućio ugodnu i financijski povoljnu kupovinu.

Ponude za ožujak 2023.

Tijekom mjeseca ožujka 2023. godine, Konzum ima nevjerojatne ponude koje će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje. Pogledajte neke od njih:

 • Popust od 10% na sve voće i povrće svježe iz regije
 • 2 za 1 na odabrane prehrambene proizvode
 • Posebni popust od 20% na mliječne proizvode
 • Paket snižene cijene na deterdžente i sredstva za čišćenje

Osim hrane i kućnih potrepština, Konzum također nudi posebne ponude na odjeću i obuću. Evo nekoliko zanimljivih ponuda:

 • Potrošite 300 kn na odjeću i dobijete 50 kn popusta
 • Popust od 40% na sve tenisice i sportsku odjeću
 • Kupite dva para čarapa i dobijete treći besplatno

Ovo su samo neki od vrhunskih popusta koje Konzum nudi u ožujku 2023. Ne propustite priliku uštedjeti i iskoristite ove izvrsne ponude. Posjetite najbližu Konzum trgovinu i iskoristite ove povoljnosti danas!

Dostupnost popusta

Popust za umirovljenike vrijedi samo za umirovljenike s važećom iskaznicom za umirovljenike.

Popust se primjenjuje samo na određene proizvode koji su označeni popustom za umirovljenike. Detaljan popis proizvoda dostupan je u odjelu za korisnike na našoj web stranici.

Popust za umirovljenike može se iskoristiti samo tijekom ožujka 2023. Popust se ne može kombinirati s drugim popustima i posebnim ponudama.

Za ostvarivanje popusta, umirovljenici trebaju pokazati važeću iskaznicu za umirovljenike na blagajni prije plaćanja.

Izuzeci

Popust za umirovljenike ne vrijedi za alkohol, duhanske proizvode, telefoniju, cigarete, mlijeko za novorođenčad i subsidiranu hranu.

Dostupnost popusta u trgovinama

Popust za umirovljenike dostupan je u svim Konzum trgovinama diljem Hrvatske. Uzmite u obzir da neke trgovine mogu imati posebna pravila i uvjete za korištenje popusta.

Trgovina Adresa Radno vrijeme
Konzum Zagreb Ilica 100, Zagreb Pon – Pet: 7:00 – 21:00, Sub: 8:00 – 20:00, Ned: 9:00 – 18:00
Konzum Split Trg Ivana, Split Pon – Pet: 7:30 – 21:30, Sub: 8:00 – 20:00, Ned: 10:00 – 17:00
You might be interested:  Oliver Vela Luka koncert 2023

Kako iskoristiti popust

Da biste iskoristili popust za umirovljenike u Konzumu u ožujku 2023., slijedite ove korake:

 1. Posjedovati valjanu umirovljeničku iskaznicu. Iskaznica mora biti važeća i prilikom svake kupovine ju trebate pokazati kasiru na blagajni.
 2. Obavijestite kasira ili kasirku na blagajni da želite iskoristiti popust za umirovljenike.
 3. Kasnije ćete skinuti popust s ukupnog iznosa svoje kupovine.

Pripazite na uvjete popusta:

 • Popust se odnosi samo na određene proizvode koji su označeni popustom za umirovljenike.
 • Popust se ne može kombinirati s drugim popustima, akcijama ili karticama vjernosti.
 • Popust vrijedi samo u ožujku 2023. i ne može se iskoristiti nakon isteka tog razdoblja.

Slijedeći ove korake i pridržavajući se uvjeta popusta, možete ostvariti popust za umirovljenike i uštedjeti prilikom svoje kupovine u Konzumu.

Važni datumi

Ožujak 2023.

 • 1. ožujka – Početak mjeseca
 • 3. ožujka – Akcija Konzum popusta za umirovljenike
 • 8. ožujka – Međunarodni dan žena
 • 17. ožujka – Dan sv. Patrika
 • 20. ožujka – Prvi dan proljeća
 • 25. ožujka – Dana mladosti
 • 31. ožujka – Završetak mjeseca

Popusti na odabrane proizvode

U sklopu Konzum popusta za umirovljenike u ožujku 2023., imate priliku ostvariti popuste na odabrane proizvode. Ova posebna ponuda omogućuje umirovljenicima da uštede novac i pronađu sve što im je potrebno po nižim cijenama.

Ponuda uključuje široku raspon proizvoda iz različitih kategorija. Možete pronaći popuste na prehrambene proizvode kao što su svježe voće i povrće, meso, riba, mliječni proizvodi, paštete i konzervirane namirnice.

Također, možete ostvariti popuste na higijenske proizvode kao što su šamponi, sapuni, dezodoransi, pasta za zube i ostala kozmetika. Tu su i popusti na kućanske potrepštine poput deterdženata za pranje rublja, sredstava za čišćenje, toaletnog papira i drugih proizvoda koji vam mogu biti potrebni u vašem domu.

Da biste iskoristili ove popuste, jednostavno posjetite najbliži Konzum prodajni objekt i prilikom plaćanja pokažite svoju umirovljeničku iskaznicu. Osoblje će se pobrinuti da vaši popusti budu primijenjeni na odabrane proizvode.

 • Popusti vrijede samo za umirovljenike s važećom umirovljeničkom iskaznicom.
 • Popusti se ne mogu kombinirati s drugim promotivnim ponudama i vaučerima.
 • Ponuda vrijedi do isteka zaliha.
 • Konzum zadržava pravo promjene ponude bez prethodne najave.

Ne propustite priliku iskoristiti ovu posebnu ponudu i ostvariti popuste na odabrane proizvode u Konzumu. Posjetite nas već danas i uživajte u kupovini uz uštede!

Posjetite svoju najbližu Konzum prodavaonicu

Ako ste umirovljenik, imate priliku iskoristiti Konzum popust u ožujku 2023. Posjetite svoju najbližu Konzum prodavaonicu i iskoristite posebne pogodnosti koje vam nudimo.

U Konzumu možete pronaći sve što vam je potrebno za svakodnevni život. Naša široka ponuda namirnica, svježeg voća i povrća, mesnih i mliječnih proizvoda zadovoljit će sve vaše potrebe. Osim hrane, nudimo i kućanske potrepštine, kozmetiku, higijenske proizvode, te druge artikle koje vam mogu zatrebati.

Naši ljubazni i stručni djelatnici bit će vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i potrebe. Uvijek smo spremni pružiti vam najbolju uslugu i pomoći vam u izboru proizvoda.

Zašto posjetiti Konzum?

Konzum je jedan od vodećih lanaca supermarketa u Hrvatskoj. U našim prodavaonicama možete pronaći širok asortiman proizvoda po povoljnim cijenama. Naša misija je pružiti vam najbolju kupovno iskustvo i omogućiti vam uštedu vašeg vremena i novca.

You might be interested:  Arena Zagreb Koncerti 2023

U Konzumu se posebno brinemo o našim umirovljenicima. Uz redovne popuste i akcije, omogućujemo vam dodatne pogodnosti u ožujku 2023. Iskoristite ove posebne pogodnosti i uživajte u povoljnijoj kupovini.

Kako do najbliže prodavaonice?

Posjetite našu web stranicu Konzum.hr i pronađite najbližu Konzum prodavaonicu u vašem gradu ili naselju. Na stranici možete pronaći sve potrebne informacije o radnom vremenu, adresi i kontaktu prodavaonice koju želite posjetiti.

Pripremite svoj popis kupovine i posjetite svoju najbližu Konzum prodavaonicu. Čekamo vas s najboljim proizvodima i posebnim pogodnostima koje smo pripremili samo za vas! Ne propustite priliku i iskoristite Konzum popust za umirovljenike u ožujku 2023.

Zaključak: Posjetite Konzum i iskoristite posebne pogodnosti za umirovljenike! Očekujemo vas s najboljom ponudom i uslugom!

Kako ostvariti popust putem Konzum.hr

Kako ostvariti popust putem Konzum.hr

Da biste ostvarili popust za umirovljenike putem Konzum.hr, slijedite sljedeće korake:

 1. Posjetite službenu web stranicu Konzum.hr.
 2. Kliknite na odjeljak “Popusti” na vrhu stranice.
 3. Odaberite opciju “Popusti za umirovljenike” iz padajućeg izbornika.
 4. Provjerite dostupne proizvode i njihove snižene cijene.
 5. Dodajte željene proizvode u košaricu klikom na gumb “Dodaj u košaricu”.
 6. Kada ste završili s odabirom proizvoda, kliknite na ikonu košarice u gornjem desnom kutu stranice.
 7. Pregledajte svoju košaricu i kliknite na gumb “Nastavi na blagajnu”.
 8. Prijavite se na svoj Korisnički račun ili, ako nemate jedan, registrirajte se.
 9. Unesite svoje podatke za dostavu i odaberite željeni način plaćanja.
 10. Nakon što ste unijeli sve potrebne informacije, potvrdite svoju narudžbu klikom na gumb “Naruči”.
 11. Pratite status svoje narudžbe putem e-maila ili putem svog Korisničkog računa.
 12. Vaši proizvodi će biti dostavljeni na odabrano mjesto prema dogovoru.

Uživajte u sniženim cijenama uz Konzum.hr i iskoristite popust za umirovljenike!

FAQ:

Kakve popuste nudi Konzum za umirovljenike?

Konzum nudi posebne popuste za umirovljenike. Tijekom ožujka 2023. godine, umirovljenici imaju pravo na 10% popusta na odabrane proizvode.

Kako mogu ostvariti popust za umirovljenike u Konzumu?

Da biste ostvarili popust za umirovljenike u Konzumu, potrebno je predočiti svoju umirovljeničku iskaznicu prilikom plaćanja. Nakon što provjerite svoj identitet kao umirovljenik, dobit ćete 10% popusta na odabrane proizvode.

Koje proizvode obuhvaća popust za umirovljenike u Konzumu?

Popust za umirovljenike u Konzumu odnosi se na odabrane proizvode koji su označeni posebnom oznakom. Ovi proizvodi mogu uključivati ​​prehrambene proizvode, higijenske proizvode, kućanske potrepštine i druge artikle u Konzumovoj ponudi.

Postoji li ograničenje po pitanju iznosa ili količine proizvoda na koje se može dobiti popust za umirovljenike?

Ne postoje ograničenja po pitanju iznosa ili količine proizvoda na koje se može ostvariti popust za umirovljenike u Konzumu. Međutim, popust će vrijediti samo za odabrane proizvode označene posebnom oznakom, stoga je važno provjeriti koje proizvode možete dobiti po sniženoj cijeni.

Do kada traje popust za umirovljenike u Konzumu?

Popust za umirovljenike u Konzumu vrijedi tijekom ožujka 2023. godine. Nakon tog razdoblja, popust može biti promijenjen ili se više neće nuditi, stoga je važno iskoristiti ga dok je još dostupan.