Konzum za umirovljenike u travnju 2023.

Konzum za umirovljenike Travanj 2023

Konzum Umirovljenici Travanj 2023

U travnju 2023. godine, trgovački lanac Konzum će lansirati poseban program namijenjen umirovljenicima. Ova inicijativa je dio Konzumove posvećenosti zadovoljstvu i potrebama svojih starijih kupaca.

Program će omogućiti umirovljenicima da svoju kupovinu obave u opuštenoj atmosferi i bez gužvi. Konzum je odlučio otvoriti svoje prodavaonice ranije, specijalno za umirovljenike, omogućavajući im privatnost i sigurnost. Time će umirovljenici imati priliku obaviti svoje kupovine bez stresa i bez potrebe za čekanjem u redovima.

Uz to, Konzum će uvesti i dodatne pogodnosti za umirovljenike. Na primjer, bit će dostupne posebne akcije i popusti za ove kupce. Također, umirovljenici će moći koristiti poseban parking koji je rezerviran samo za njih.

Program za umirovljenike u Konzumu ima za cilj pružiti potrebnu podršku i olakšati svakodnevni život starijim osobama. Ovo je samo jedna od mnogih inicijativa koje Konzum provodi kako bi svoje kupce učinio sretnima.

Konzum nudi posebne pogodnosti za umirovljenike u travnju 2023.

Travnj je mjesec kada Konzum, jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nudi posebne pogodnosti za umirovljenike. Ove pogodnosti uključuju popuste na određene proizvode u Konzumovim trgovinama diljem zemlje, kao i dodatne pogodnosti za članove Konzum kluba umirovljenika.

Popusti na određene proizvode

Tijekom travnja 2023., umirovljenici će moći ostvariti popuste na određene proizvode u Konzumovim trgovinama. Ovi popusti će biti dostupni na širokom rasponu proizvoda, uključujući prehrambene proizvode, higijenske proizvode, kućanske potrepštine i mnoge druge. Uz posebne obavijesti i reklame, umirovljenici će biti informirani o popustima koji se odnose na određene proizvode, kako bi mogli iskoristiti ove pogodnosti tijekom svog redovnog kupovnog iskustva.

Pogodnosti za članove Konzum kluba umirovljenika

Za umirovljenike koji su članovi Konzum kluba umirovljenika, travanj 2023. donosi dodatne pogodnosti. Članovi kluba će moći uživati u ekskluzivnim popustima i ponudama, kao i pristupiti posebnim događanjima i radionicama koje organizira Konzum. Ove aktivnosti su osmišljene kako bi dodatno obogatile život umirovljenika, pružajući im priliku da se druže i uživaju u zajedničkim aktivnostima, dok istovremeno ostvaruju dodatne pogodnosti tijekom kupovine.

Tijekom travnja 2023., Konzum će nastaviti pružati podršku umirovljenicima kroz posebne pogodnosti i program Konzum kluba umirovljenika. Ove inicijative naglašavaju važnost i poštovanje prema umirovljenicima, pružajući im dodatne pogodnosti i podršku tijekom njihove svakodnevne kupovine.

Pregled akcija i popusta

Tijekom travnja 2023. godine, Konzum je pripremio posebne akcije i popuste za umirovljenike.

U sklopu ovih akcija, umirovljenici će moći ostvariti brojne pogodnosti prilikom kupovine u Konzumu.

Posebne cijene bit će dostupne na raznim proizvodima iz asortimana Konzuma, uključujući prehrambene proizvode, svježe voće i povrće, mliječne proizvode, mesne prerađevine, također i na proizvode s odjela kućanstva, kozmetike i higijene.

You might be interested:  Mundijal u rukometu 2023

Umirovljenici će također moći ostvariti dodatne uštede i popuste uz Konzum kartice vjernosti, koje će omogućiti dodatne pogodnosti prilikom svake kupovine.

Napominjemo da će se akcije i popusti moći ostvariti isključivo uz predočenje valjane umirovljeničke iskaznice, kako bi se osiguralo da samo umirovljenici mogu koristiti ove pogodnosti.

Uz sve ove akcije i popuste, Konzum nastoji pružiti dodatne pogodnosti umirovljenicima i zahvaliti im na dugogodišnjoj vjernosti i podršci.

Zato ne propustite ovu jedinstvenu priliku i iskoristite akcije i popuste u Konzumu, koje će vam omogućiti još veću uštedu prilikom svake kupovine.

Kako ostvariti pogodnosti

Da biste ostvarili pogodnosti namijenjene umirovljenicima u trgovini Konzum u travnju 2023. godine, slijedite ove korake:

1. U potpunosti iskoristite svoj status umirovljenika

Prilikom dolaska u Konzum, predočite svoju umirovljeničku iskaznicu kako biste potvrdili svoj status umirovljenika i ostvarili pravo na pogodnosti.

2. Provjerite uvjete akcije

Informirajte se o uvjetima akcije za umirovljenike koja se provodi u Konzumu u travnju 2023. godine. Ovi uvjeti mogu se odnositi na određene proizvode, vremensko ograničenje ili druge kriterije. Budite sigurni da ispunjavate sve uvjete kako biste mogli iskoristiti pogodnosti.

3. Odaberite proizvode s pogodnostima

Pronađite proizvode koji su obuhvaćeni akcijom za umirovljenike i koje želite kupiti. Moguće je da su neki proizvodi sniženi ili da imate pravo na posebne popuste na njihovu redovnu cijenu.

4. Plaćanje i ostvarivanje pogodnosti

Na blagajni, prilikom plaćanja svoje kupnje, predstavite svoju umirovljeničku iskaznicu. Blagajnik/ica će provjeriti vašu iskaznicu i unijeti pogodnosti u sustav. Nakon toga, vaša cijena će biti snižena u skladu s akcijom za umirovljenike.

5. Uživajte u pogodnostima

Sada kada ste ostvarili pogodnosti, možete uživati u sniženim cijenama i drugim beneficijama koje vam Konzum pruža kao umirovljeniku. Iskoristite akciju i razveselite sebi ili svojim najbližima!

Uživajte u povoljnostima koje vam Konzum nudi kao umirovljeniku u travnju 2023. godine i obavite svoju kupovinu uz posebne pogodnosti!

Odjeljci u kojima vrijede pogodnosti

Konzum za umirovljenike nudi posebne pogodnosti u nekim odjeljcima kako bi omogućio udobnu kupovinu za umirovljenike. U nastavku su navedeni odjeljci koji su obuhvaćeni ovim pogodnostima:

 • Prehrambeni odjel: U ovom odjeljku možete iskoristiti različite popuste na prehrambene proizvode i svježe namirnice.
 • Odeća i obuća: Uz posebne cijene na odabrane odjevne predmete i obuću, možete obnoviti svoj garderobni ormar ili nabaviti udobne cipele.
 • Ljekarna: U ovoj odjeljku možete ostvariti posebne popuste na lijekove i medicinske proizvode koji vam mogu biti potrebni.
 • Kozmetika: Pruža se posebna ponuda kozmetičkih proizvoda za njegu kože, kose i tijela.
 • Tehnička roba: Ako ste zainteresirani za elektroniku, računalnu opremu ili kućanske aparate, možete uštedjeti na kupnji u ovom odjeljku.

Vrijednost ovih pogodnosti ovisi o svakom odjeljku i aktualnoj ponudi. Svi umirovljenici su pozvani iskoristiti ove pogodnosti kako bi svoju kupovinu učinili još povoljnijom.

Rokovi i uvjeti

Projekt Konzum za umirovljenike u travnju 2023. ima određene rokove i uvjete koji se trebaju poštivati. Evo nekoliko ključnih informacija:

Registracija

 • Registracija za sudjelovanje u programu otvara se 1. veljače 2023. godine.
 • Svi umirovljenici stariji od 65 godina s prebivalištem u Hrvatskoj imaju pravo se prijaviti.
 • Registracija je besplatna i može se izvršiti putem web stranice Konzuma ili odlaskom u najbližu poslovnicu.

Korištenje popusta

 • Popust se može koristiti isključivo svakog ponedjeljka u travnju 2023. godine.
 • Popust vrijedi samo na proizvode označene kao “Konzum za umirovljenike”.
 • Kupovina se može obaviti isključivo u fizičkim poslovnicama Konzuma. Online kupovina nije podržana ovim programom.
 • Umjesto ostvarivanja popusta, umirovljenici također mogu koristiti poklon bonove dobivene putem programa vjernosti.
You might be interested:  Fifa 2023 Ps4 Cijena

Umirovljenici koji žele sudjelovati u programu Konzum za umirovljenike u travnju 2023. trebaju se pridržavati gore navedenih rokova i uvjeta. Dodatne informacije mogu se dobiti na web stranici Konzuma ili putem telefonskog broja za korisničku podršku.

Kako se prijaviti za akciju

Da biste se prijavili za akciju Konzum za umirovljenike u travnju 2023., potrebno je ispuniti prijavni formular koji će biti dostupan na internetskoj stranici Konzuma. Kako biste osigurali svoje mjesto, važno je da se prijava izvrši na vrijeme, s obzirom na ograničeni broj sudionika koji će biti prihvaćen.

U prijavnom formularu bit će potrebno unijeti osobne podatke, kao što su ime i prezime, adresa stanovanja, kontakt broj telefona i broj osobne iskaznice. Također, bit će potrebno navesti svoj OIB kako bi se provjerila vaša umirovljenička status.

Važno je posebno naglasiti da se akcija odnosi samo na umirovljenike koji su stariji od 65 godina, prema važećim propisima. Ukoliko ne ispunjavate ove uvjete, nažalost, nećete biti u mogućnosti sudjelovati u ovoj akciji.

Ako je vaša prijava prihvaćena, dobit ćete potvrdu putem e-maila ili telefonskim putem. Prilikom dolaska u Konzum prodavaonice, bit će potrebno predočiti tu potvrdu kako biste ostvarili pravo na poseban popust prilikom kupovine.

Srdačno vas pozivamo da iskoristite ovu mogućnost i pridružite se Konzum akciji za umirovljenike u travnju 2023. Ne propustite priliku za uštedu i dodatne pogodnosti koje vam Konzum pruža!

Potrebni dokumenti

Potrebni dokumenti

Da biste koristili pogodnosti programa Konzum za umirovljenike, potrebni su vam sljedeći dokumenti:

 • Umirovljenička iskaznica ili drugi dokument koji potvrđuje vaš status umirovljenika.
 • Identifikacijski dokument (npr. osobna iskaznica, putovnica).

Molimo vas da pokažete ove dokumente na blagajni kako biste ostvarili pravo na popuste i druge pogodnosti programa Konzum za umirovljenike.

Informacije o dostavi

Usluga dostave dostupna je za sve umirovljenike koji sudjeluju u programu Konzuma za umirovljenike u travnju 2023. Dostava se vrši na području cijele Hrvatske i omogućuje vam da naručite proizvode iz naše ponude i primite ih iz udobnosti vlastitog doma.

Kako naručiti putem dostave?

Kako naručiti putem dostave?

Za naručivanje putem dostave, jednostavno se prijavite na našu web stranicu Konzum.hr i odaberite željene proizvode iz naše bogate ponude. Nakon toga, odaberite opciju dostave i unesite svoju adresu.

Ukoliko imate pitanja ili trebate dodatnu pomoć pri kreiranju narudžbe, naša korisnička podrška je dostupna putem telefona ili e-maila i rado će vam pomoći.

Uslovi i vrijeme dostave

Proizvode koji su dostupni za isporuku možete naručiti tijekom cijelog radnog tjedna. Vaša narudžba bit će obradena u najkraćem mogućem roku i dostavljena na vašu adresu.

Imajte na umu da za uslugu dostave postoji minimalni iznos narudžbe i da se može primijeniti dodatna naknada za dostavu, ovisno o udaljenosti i veličini narudžbe.

Nakon što dostava stigne na vašu adresu, bit ćete obaviješteni putem e-maila ili telefona. Važno je da netko bude prisutan na adresi kako bi preuzeo dostavu.

Ukoliko imate bilo kakve reklamacije ili problema s dostavom, molimo vas da odmah kontaktirate našu korisničku podršku, kako bismo mogli riješiti situaciju.

Radujemo se što vam možemo ponuditi uslugu dostave i olakšati vam kupovinu kroz naš program Konzum za umirovljenike.

You might be interested:  Ljubav Je Na Selu 2023 Suzana

Napomena: Usluga dostave za umirovljenike dostupna je samo u travnju 2023. Molimo vas da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uživate u pogodnostima koje vam pruža Konzum.

Za dodatne informacije kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona: 123-456-789 ili putem e-maila: [email protected].

Najčešća pitanja i odgovori

1. Koji su uvjeti za ostvarivanje prava na Konzum za umirovljenike?

Da biste ostvarili pravo na Konzum za umirovljenike, morate biti umirovljenik stariji od 65 godina i imati važeću umirovljeničku ispravu.

2. Kada se program Konzum za umirovljenike održava?

Konzum za umirovljenike održava se u travnju 2023. godine. Točan datum bit će objavljen na našoj web stranici.

3. Kako mogu saznati detaljnije informacije o Konzumu za umirovljenike?

Detaljnije informacije o Konzumu za umirovljenike možete pronaći na našoj web stranici, na odjelu posvećenom ovom programu. Tamo možete pronaći popis svih Konzum prodavaonica uključenih u program, kao i dodatne informacije o pogodnostima i akcijama.

4. Jesu li sve vrste proizvoda uključene u Konzum za umirovljenike?

Većina vrsta proizvoda je uključena u Konzum za umirovljenike, uključujući prehrambene proizvode, higijenske proizvode i kućanske potrepštine. Međutim, neke vrste proizvoda mogu biti isključene iz programa, kao što su alkoholna pića i duhanski proizvodi.

Pitanje Odgovor
1. Koji su uvjeti za ostvarivanje prava na Konzum za umirovljenike? Da biste ostvarili pravo na Konzum za umirovljenike, morate biti umirovljenik stariji od 65 godina i imati važeću umirovljeničku ispravu.
2. Kada se program Konzum za umirovljenike održava? Konzum za umirovljenike održava se u travnju 2023. godine. Točan datum bit će objavljen na našoj web stranici.
3. Kako mogu saznati detaljnije informacije o Konzumu za umirovljenike? Detaljnije informacije o Konzumu za umirovljenike možete pronaći na našoj web stranici, na odjelu posvećenom ovom programu. Tamo možete pronaći popis svih Konzum prodavaonica uključenih u program, kao i dodatne informacije o pogodnostima i akcijama.
4. Jesu li sve vrste proizvoda uključene u Konzum za umirovljenike? Većina vrsta proizvoda je uključena u Konzum za umirovljenike, uključujući prehrambene proizvode, higijenske proizvode i kućanske potrepštine. Međutim, neke vrste proizvoda mogu biti isključene iz programa, kao što su alkoholna pića i duhanski proizvodi.

FAQ:

Kako će izgledati konzum za umirovljenike u travnju 2023?

Konzum za umirovljenike u travnju 2023. bit će preuređen kako bi pružio bolje iskustvo kupovine za starije osobe. Planira se dodavanje više sjedećih mjesta, širih prolaza i rasvjete prilagođene slabijem vidu.

Koji su razlozi za preuređenje konzuma za umirovljenike?

Preuređenje konzuma za umirovljenike ima za cilj poboljšati iskustvo kupovine za starije osobe. Dodavanje sjedećih mjesta, širih prolaza i rasvjete prilagođene slabijem vidu pomoći će umirovljenicima u udobnoj i sigurnoj kupovini.

Kako će sjedeća mjesta biti raspoređena u konzumu za umirovljenike u travnju 2023?

U konzumu za umirovljenike u travnju 2023. sjedeća mjesta će biti raspoređena na strategičnim mjestima kako bi umirovljenici mogli odmoriti noge tijekom kupovine. Vjerojatno će biti dostupne klupe ili stolice duž prolaza i na drugim povoljnim lokacijama.

Koliko će konzum u travnju 2023. biti prilagođen slabom vidu umirovljenika?

Konzum u travnju 2023. bit će prilagođen slabom vidu umirovljenika dodavanjem posebne rasvjete u prodavaonicama. Ova rasvjeta će osvijetliti police i proizvode na način koji je lakši za starije osobe s oštećenim vidom.