2023. Ski-pass Kranjska Gora - Najnovije informacije i cijene

Kranjska Gora Ski Pass 2023

Kranjska Gora Ski Pass 2023

Ski-pas je važan faktor kada planirate zimski odmor. Kranjska Gora, smještena u slikovitom dijelu Slovenije, poznata je po svojim beskonačnim mogućnostima za skijanje i snowboarding. Za sezonu 2023, Kranjska Gora je pripremila najnovije informacije i cijene ski-pasova kako bi svojim posjetiteljima pružila nezaboravno iskustvo na padinama.

Postoji nekoliko vrsta ski-pasova dostupnih za sezonu 2023. Jednodnevni ski-pasovi omogućuju vam da uživate u skijanju i snowboardingu tijekom jednog dana. Ako planirate duži boravak, tu su i višednevni ski-pasovi koji vam omogućuju pristup padinama tijekom cijelog vašeg boravka. Za one koji žele uživati u večernjem skijanju, tu su i noćni ski-pasovi koji vam omogućuju da koristite staze do kasnih sati.

U cijenu ski-pasa uključen je pristup svim stazama u Kranjskoj Gori, uključujući i najzahtjevnije staze za iskusne skijaše. Također postoji mogućnost unajmljivanja opreme za skijanje i snowboarding, kao i mogućnost pohađanja satova i tečajeva u školi skijanja. Bez obzira na vašu razinu iskustva, Kranjska Gora ima pravi ski-pas i aktivnosti za vas.

Kranjska Gora je idealno odredište za obitelji, parove i solo putnike koji žele istražiti ljepotu planine i uživati u zimskim sportovima. Ne propustite priliku da iskusite jedinstvenu atmosferu Kranjske Gore i skijate na njenim čarobnim padinama. Rezervirajte svoj ski-pas za sezonu 2023 i uživajte u nezaboravnom zimskom odmoru u ovom prekrasnom slovenskom skijalištu.

Plan informacijskog članka o ski-pasu Kranjska Gora – Najnovije informacije i cijene za 2023. godinu:

1. Opis skijališta Kranjska Gora:

 • Površina skijališta
 • Raznovrsnost staza
 • Težine staza
 • Broj žičara i ski-liftova

2. Najnovije informacije o ski-pasu:

 • Cijene za odrasle, djecu i studente
 • Vrste ski-pasova (dnevni, tjedni, sezonski)
 • Mogućnosti kupnje ski-pasa (online, na lokaciji)
 • Popusti i posebne ponude

3. Radno vrijeme skijališta:

 • Radno vrijeme žičara i ski-liftova
 • Noćno skijanje
 • Radno vrijeme skijaške škole

4. Usluge i sadržaji na skijalištu:

 • Iznajmljivanje opreme
 • Servisiranje opreme
 • Restorani i kafići
 • Prodavnice suvenira

5. Dodatne aktivnosti u Kranjskoj Gori:

 • Sanjkanje
 • Planinarenje
 • Wellness centri
 • Kulturne manifestacije

6. Kako doći do skijališta:

 • Javni prevoz
 • Automobil
 • Transferi

Kako doći do ski-pasa Kranjska Gora

Ako želite osigurati svoj ski-pas za Kranjsku Goru, postoji nekoliko načina kako to možete učiniti. Jedan od načina je kupiti ski-pas online preko službene web stranice skijališta Kranjska Gora. Ovo je jednostavan način da izbjegnete gužve na blagajnama i osigurate sebi ski-pas prije dolaska na skijalište.

Također, ski-pas možete kupiti na samom skijalištu, na blagajnama koje se nalaze kod ulaza na staze. Ovdje također možete dobiti sve potrebne informacije o različitim tipovima ski-pasa, cijenama i mogućnostima koje skijalište nudi.

You might be interested:  Hari Mata Hari Koncerti 2023

Važno je napomenuti da ski-pas vrijedi za određeni broj dana, ovisno o vašem izboru. Postoje jednodnevni, višednevni i sezonski ski-pasovi, tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i planu boravka u Kranjskoj Gori.

Prilikom kupovine ski-pasa, bitno je imati na umu da se cijene mogu razlikovati ovisno o razdoblju sezone i vašim osobnim preferencijama. Također, dostupne su i posebne cijene za djecu, mladež i starije osobe, tako da se svatko može pronaći u ponudi ski-pasa.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija, uvijek se možete obratiti službi za korisnike skijališta Kranjska Gora. Stručno osoblje bit će vam na raspolaganju i pružiti sve potrebne informacije kako bi vaša posjeta skijalištu bila što ugodnija.

Vrijeme trajanja ski-pasa Kranjska Gora

Ski-pas Kranjska Gora možete kupiti za jedan dan ili više dana, ovisno o vašim potrebama.

Dnevni ski-pas

Dnevni ski-pas vrijedi za jedan cijeli dan, od otvaranja skijališta do zatvaranja istog dana.

Cijena dnevnog ski-pasa varira ovisno o sezoni i starosnoj dobi skijaša.

Višednevni ski-pas

Za duži boravak na skijalištu, možete kupiti višednevni ski-pas.

Ovaj ski-pas vrijedi za uzastopne dane i dobivate popust na ukupnu cijenu u usporedbi s dnevnim kartama.

Molimo imajte na umu da se vrijeme trajanja višednevnog ski-pasa računa u kontinuiranim danima, bez obzira na vašu stvarnu prisutnost na skijalištu.

Na primjer, ako kupite trodnevni ski-pas i koristite ga samo dva dana, nećete moći koristiti preostali dan skijaške karte u drugom tjednu.

Za detaljnije informacije o cijenama i mogućnostima ski-pasa u Kranjskoj Gori, molimo posjetite službenu web stranicu skijališta ili kontaktirajte njihovu korisničku podršku.

Cijene ski-pasa Kranjska Gora

Cijene ski-pasa u Kranjskoj Gori mogu varirati ovisno o razdoblju i trajanju boravka. Navedene cijene vrijede za sezonu 2022/2023.

1-dnevni ski-pas:

 • Odrasli: 45 kn
 • Djeca (7-14 godina): 25 kn
 • Studenti: 35 kn
 • Umirovljenici: 35 kn

2-dnevni ski-pas:

 • Odrasli: 85 kn
 • Djeca (7-14 godina): 45 kn
 • Studenti: 65 kn
 • Umirovljenici: 65 kn

3-dnevni ski-pas:

 • Odrasli: 125 kn
 • Djeca (7-14 godina): 65 kn
 • Studenti: 95 kn
 • Umirovljenici: 95 kn

4-dnevni ski-pas:

 • Odrasli: 155 kn
 • Djeca (7-14 godina): 85 kn
 • Studenti: 120 kn
 • Umirovljenici: 120 kn

Napomena: Cijene su podložne promjenama. Preporučuje se provjeriti aktualne cijene prije dolaska.

Skijanje na stazama Kranjska Gora

Kranjska Gora je jedno od najpopularnijih skijališta u Sloveniji. Nalazi se u prelijepom okruženju Julijskih Alpa i nudi brojne staze za sve nivoe skijaša. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni skijaš, Kranjska Gora će vam pružiti odlično iskustvo na snijegu.

Na raspolaganju vam je više od 30 kilometara staza koje su dobro održavane i sigurne za skijanje. Staze su raznolike i pružaju različite izazove – od lakših staza pogodnih za početnike do zahtjevnih staza za eksperte.

Jedna od najpoznatijih staza u Kranjskoj Gori je staza Podkoren, koja je domaćin svjetskog kupa u alpskom skijanju. Ova staza je izuzetno zahtjevna i namijenjena je samo iskusnim skijašima.

Također, na raspolaganju vam je i staza Vitranc koja je idealna za srednje napredne skijaše. Ova staza se nalazi na južnoj strani Kranjske Gore i pruža prekrasan pogled na okolne planine.

Ako ste početnik, možete se uputiti na stazu Srednji Vrh koja je idealna za učenje. Tu su i druge lakše staze kao što su Mojca I i II, Kekec i Piskovca.

You might be interested:  Zvijezde Pjevaju 2023 Forum

Uz staze, na raspolaganju vam je i moderna infrastruktura koja uključuje žičare i ski-liftove. Ove infrastrukturne pogodnosti omogućavaju vam brzo i jednostavno kretanje između staza.

Bilo da ste ljubitelj skijanja ili jednostavno želite uživati u snježnoj idili, Kranjska Gora je savršeno mjesto za zimski odmor. Uživajte u skijanju na stazama Kranjska Gora i stvorite nezaboravne uspomene.

Snowboardanje na stazama Kranjska Gora

Snoubording je jedan od najpopularnijih zimskih sportova koji možete prakticirati na stazama Kranjska Gora. Ova prelijepa planina nudi izvrsne mogućnosti za sve snowboardere, bez obzira na njihovo iskustvo i razinu vještine. Bilo da ste početnik ili profesionalac, ovdje ćete naći staze za vaš ukus i potrebe.

Ponuda staza

Kranjska Gora ima raznoliku ponudu staza za snowboardere svih razina. Neka od najpoznatijih staza uključuju:

Staza Težina Duljina
Podkoren Srednje teško 2.5 km
Podkorenska Dolina Teško 3 km
Brdska cesta Lako 4 km

Staze su dobro održavane i redovito se pripremaju za snowboarding. Ovdje ćete naći različite vrste terena, uključujući strme padine za adrenalinske ljubitelje i ravne površine za početnike.

Snoubording škola

Ako ste novi u snoubordingu ili želite poboljšati svoje vještine, možete se upisati u snoubording školu u Kranjskoj Gori. Ovi vrhunski instruktori pružaju individualne ili grupne tečajeve za sve razine. Bez obzira jeste li početnik ili želite naučiti nove trikove, škola snoubordinga vam može pomoći da dostignete svoje ciljeve.

Rezervirajte svoju ski-kartu Kranjska Gora danas i doživite uzbudljivo snoubording iskustvo na ovim prekrasnim stazama!

Najnovije informacije o ski-pasu Kranjska Gora

Najnovije informacije o ski-pasu Kranjska Gora

Ski-pas Kranjska Gora je najbolji način da uživate u zimskim radostima u jednom od najpoznatijih skijališta u Sloveniji. Evo nekoliko najnovijih informacija o ski-pasu za sezonu 2023.

Cijene ski-pasa

Cijene ski-pasa se mogu razlikovati ovisno o periodu sezone i dužini vašeg boravka. Za odrasle osobe, dnevni ski-pas košta 40 eura u visokoj sezoni, a 35 eura u niskoj sezoni. Djeca do 14 godina imaju popust od 50% na sve ski-pase. Također postoje i razne druge opcije ski-pasa, kao što su tjedni ili sezonski ski-pas.

Oprema za skijanje

Ako nemate vlastitu ski opremu, možete je iznajmiti na nekoliko lokacija u Kranjskoj Gori. Cijene najma ovise o vrsti opreme i trajanju najma. Preporučuje se unaprijed rezervirati opremu kako biste osigurali dostupnost.

Provjera uvjeta na stazama

U skijaškom centru Kranjska Gora često se mijenjaju uvjeti na stazama. Prije odlaska na skijanje, preporučuje se provjera trenutnih uvjeta na web stranici skijališta ili u turističkom centru. Tako ćete biti sigurni da ćete imati najbolje moguće iskustvo na stazama.

Za sve dodatne informacije o ski-pasu Kranjska Gora, posjetite službenu web stranicu skijališta ili se obratite turističkom uredu Kranjska Gora.

Posebne ponude i popusti na ski-pas Kranjska Gora

Kranjska Gora je jedna od najpopularnijih ski destinacija u Sloveniji. Ova prelepa planinska regija nudi mnoštvo mogućnosti za zimski odmor i aktivnosti na snegu. Za sve ljubitelje skijanja, Kranjska Gora nudi posebne ponude i popuste na ski-pas.

Sezonski popusti

Kako bi skijanje bilo pristupačno svima, ski centar Kranjska Gora nudi sezonske popuste na ski-pas. Sezonski popusti su prava prilika da uživate u skijanju tokom cele sezone po povoljnim cenama. Za sve skijaše koji planiraju duži boravak u Kranjskoj Gori, sezonski popusti su odličan izbor.

Posebne ponude za grupe

Ako dolazite u Kranjsku Goru sa grupom prijatelja ili porodicom, postoje posebne ponude za grupe koje vam omogućavaju da uživate u sniženim cenama za ski-pas. Ove ponude su idealne za školske ekskurzije, timbilding aktivnosti ili proslave rođendana na snegu.

You might be interested:  The Splitters Dora 2023
Ponuda Opis
Ponuda za grupe od 10 osoba Popust od 10% na ski-pas za sve članove grupe
Ponuda za školske ekskurzije Posebne cene za ski-pas za učenike i nastavnike
Ponuda za rođendane Besplatan ski-pas za rođendan osobu

Da biste iskoristili ove posebne ponude i popuste na ski-pas Kranjska Gora, potrebno je da se prethodno informišete o uslovima i da rezervišete svoje ski-paseve unapred. Ovo je odlična prilika da uživate u skijanju u prelepom planinskom okruženju po povoljnim cenama.

Savjeti za korisnike ski-pasa Kranjska Gora

Evo nekoliko savjeta za korisnike ski-pasa Kranjska Gora kako biste maksimalno uživali u svom skijaškom iskustvu:

1. Planirajte unaprijed

Da biste izbjegli gužve i čekanje u redovima, preporučuje se planiranje skijaškog putovanja unaprijed. Provjerite radno vrijeme skijališta, vremenske uvjete i cijene ski-pasa prije dolaska.

2. Odaberite pravi ski-pas za vas

Kranjska Gora nudi različite vrste ski-pasa, uključujući jednodnevne, višednevne i sezonske ski-pase. Razmislite o svojim planovima i vještinama u skijanju pri odabiru odgovarajućeg ski-pasa.

3. Iskoristite pogodnosti ski-pasa

Ski-pas Kranjska Gora omogućuje pristup skijalištu i vučnicama. Osim toga, neki ski-pasi uključuju i dodatne pogodnosti poput besplatnog prijevoza ili popusta na najam opreme.

4. Pratite sigurnosna pravila

Poštujte sigurnosna pravila na stazama i budite pažljivi prema drugim skijašima. Nosite skijašku opremu koja je odgovarajuća za vašu razinu vještina i uvjete na stazi.

5. Obratite pažnju na vrijeme

Prije odlaska na skijanje provjerite vremenske uvjete kako biste znali što možete očekivati na brdu. Budite svjesni mogućih promjena vremena i prilagodite svoje planove prema njima.

 • Ponesite odgovarajuću odjeću i opremu za skijanje u različitim vremenskim uvjetima.
 • Upoznajte se s uputama u slučaju lošeg vremena ili zatvaranja staza.
 • Ne prelazite oznake i ograničenja na stazama.

Slijedeći ove savjete, vaša avantura skijanja u Kranjskoj Gori bit će ugodna i nezaboravna. Uživajte u skijanju i opuštanju u prekrasnoj alpskoj prirodi!

FAQ:

Koje su trenutne informacije o ski-passu za Kranjsku Goru?

Trenutne informacije o ski-passu za Kranjsku Goru mogu se pronaći na službenoj web stranici skijališta. Tamo možete pronaći informacije o cijenama, trajanju ski-passa i opcijama koje su dostupne.

Gdje mogu kupiti ski-pass za Kranjsku Goru?

Ski-pass za Kranjsku Goru možete kupiti na mjestu, na blagajni skijališta. Također, postoji mogućnost kupovine online putem službene web stranice skijališta.

Koje su cijene ski-passa za Kranjsku Goru?

Cijene ski-passa za Kranjsku Goru ovise o više faktora, uključujući trajanje boravka, dobnu skupinu i odabrane zone skijanja. Detaljne informacije o cijenama mogu se pronaći na službenoj web stranici skijališta.

Koliko traje jedan ski-pass za Kranjsku Goru?

Trajanje jednog ski-passa za Kranjsku Goru može varirati. Postoji mogućnost kupovine ski-passa na jedan, pet ili deset dana. Detaljne informacije o trajanju ski-passa mogu se pronaći na službenoj web stranici skijališta.

Koje su dodatne opcije ili pogodnosti dostupne uz ski-pass za Kranjsku Goru?

Uz ski-pass za Kranjsku Goru, imate pristup brojnim skijaškim stazama i žičarama. Također, postoje mogućnosti za iznajmljivanje opreme i sudjelovanje u ski školi. Detaljne informacije o dostupnim opcijama mogu se pronaći na službenoj web stranici skijališta.

Koje su najnovije informacije o cijenama ski-pasa u Kranjskoj Gori za 2023. godinu?

Najnovije informacije o cijenama ski-pasa u Kranjskoj Gori za 2023. godinu mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici skijališta. Cijene se razlikuju ovisno o trajanju ski-pasa i dobnoj skupini. Također, postoje različite tarife za osobe s invaliditetom i studente.