Let 3 Antivalentinovo 2023 - Najava događaja i koncerta

Let 3 Antivalentinovo 2023

Let 3 Antivalentinovo 2023

Let 3 Antivalentinovo 2023 je događaj koji se svake godine organizira kao alternativa za sve one koji ne slave ili ne vole Valentinovo. Ovaj jedinstveni događaj donosi koncerte izvođača alternativne glazbe, performanse, umjetničke instalacije i još mnogo toga. Organizatori su se potrudili da stvore atmosferu koja slavi individualnost i bunt protiv komercijalizacije ljubavi.

Na ovogodišnjem Let 3 Antivalentinovo događaju će nastupiti nekoliko vrhunskih indie rock bendova kao što su <dvo:dve>, <tri:tri> i <četiri:četiri>. Ovi talentirani glazbenici svojom energijom i originalnošću pružaju jedinstveno iskustvo koje će oduševiti ljubitelje alternativne glazbe. Osim koncerata, posjetitelji će imati priliku uživati u performansima plesnih skupina i u interaktivnim umjetničkim instalacijama.

“Antivalentinovo je mjesto gdje svi oni koji ne slave Valentinovo mogu doći i osjećati se slobodno izraziti svoje stavove o ljubavi bez pritiska komercijalizacije i očekivanja. Ovdje se slavi sloboda, raznolikost i individualnost.”

Uz brojne aktivnosti i zabavni program, Let 3 Antivalentinovo 2023 obećava biti spektakularan događaj koji će ljubiteljima alternativne glazbe pružiti nezaboravno iskustvo. Svima koji ne vole Valentinovo, ili jednostavno žele uživati u vrhunskom glazbenom programu, ova manifestacija je pravo mjesto za provesti nezaboravno veče u društvu istomišljenika.

Contents

You might be interested:  Kineski horoskop za 2023

Informacije o događaju

Događaj “Let 3 Antivalentinovo 2023” održat će se 14. veljače 2023. godine.

Datum:

14. veljače 2023. godine

Vrijeme:

Početak u 21:00

Lokacija:

Koncert će se održati u Domu sportova u Zagrebu. Adresa je Trg Krešimira Ćosića 11, 10000 Zagreb, Hrvatska.

Ulaznice:

Ulaznice za događaj mogu se kupiti na službenoj web stranici događaja, na prodajnim mjestima Eventim sustava ili na ulazu u Dom sportova. Cijena ulaznica iznosi 100 kuna.

Napomena: Broj ulaznica je ograničen, stoga se preporučuje kupovina unaprijed.

Dob:

Događaj je namijenjen osobama starijim od 18 godina.

Parking:

Posjetitelji mogu koristiti parkiralište ispred Doma sportova, koje se može koristiti uz dodatnu naplatu.

Datum i mjesto održavanja

Let 3 Antivalentinovo 2023 će se održati u subotu, 18. veljače 2023. godine. Događaj će se realizirati u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Lokacija Lisinskog je idealna za ovakve vrste koncerata, s izvrsnom akustikom i modernim prostorom koji može ugostiti veliki broj posjetitelja.

Program i nastupi

Main stage

Main stage

Na glavnoj pozornici će nastupiti nekoliko popularnih bendova, koji će zabavljati publiku svojom glazbom.

  • 19:00 – Otvaranje festivala
  • 20:00 – Bend X
  • 21:30 – Bend Y
  • 23:00 – Bend Z

Akustična pozornica

Akustična pozornica je za sve ljubitelje manje intenzivnih zvukova. Ovdje će se održati nekoliko nastupa pojedinih izvođača.

  • 18:30 – Izvođač A
  • 19:30 – Izvođač B
  • 20:30 – Izvođač C

Tickets za Let 3 Antivalentinovo 2023

Detalji događaja

Datum: 14. veljače 2023.

Mjesto: Zagreb, Hrvatska

Početak: 20:00 sati

Cijena ulaznice:

Kategorija Cijena
Generalna ulaznica 100 kn
VIP ulaznica 200 kn

Kupovina ulaznica

Ulaznice za Let 3 Antivalentinovo 2023 možete kupiti online putem naše službene web stranice. Također, dostupne su i na prodajnim mjestima širom grada Zagreba. Preporučujemo da svoje ulaznice kupite unaprijed jer je očekivan veliki interes za ovaj događaj.

Zgrabite svoje ulaznice i pripremite se za nezaboravnu noć s Let 3! Vidimo se na najluđem Antivalentinovu!

Sponzori i partneri

Ovaj događaj moguć je zahvaljujući vrijednim sponzorima i partnerima koji nam pružaju podršku.

You might be interested:  Brankica - Ljubavna priča na selu 2023

Glavni sponzor

XYZ Company

Partneri

Naziv Opis
ABC Banka Vodeća banka u regiji koja podržava kulturne događaje
DEF Osiguranje Kompanija koja pruža osiguravajuće usluge i podršku umjetnosti
GHI Tech Tehnološka kompanija koja je partner lokalnih kulturnih organizacija

Zahvaljujemo sponzorima i partnerima na podršci koja nam omogućuje organizaciju ove nezaboravne večeri!

Kako doći do događaja

Let 3 Antivalentinovo će se održati na stadionu Velesajam u Zagrebu, Hrvatska. Stadion se nalazi na Aveniji Dubrovnik i lako je dostupan iz svih dijelova grada.

Javni prijevoz

Stadion Velesajam je dobro povezan javnim prijevozom, pa je najbolje koristiti tramvaj ili autobus kako biste stigli do događaja.

  • Najbliže tramvajske linije su linija 6 i 7, a stanica Velesajam se nalazi nedaleko od ulaza na stadion.
  • Autobusne linije 109 i 222 također vam mogu pomoći da dođete do stadiona.

Automobilom

Ako dolazite automobilom, stadion Velesajam ima dovoljno parkirnih mjesta za posjetitelje događaja. Cijena parkiranja može varirati, ali osigurano je dovoljno prostora za sve posjetitelje.

Adresa stadiona je Avenija Dubrovnik 15, 10000 Zagreb. Ako koristite navigacijski sustav, lako ćete pronaći najkraći put do događaja.

Za sve posjetitelje događaja preporučljivo je provjeriti aktualne informacije o prometu i mogućim promjenama u rasporedu javnog prijevoza kako biste na vrijeme stigli do događaja.

Dodatne informacije i kontakt

Za sva dodatna pitanja i informacije o događaju “Let 3 Antivalentinovo 2023” možete se obratiti organizatorima na sljedeće načine:

Također, možete se pretplatiti na naš newsletter kako biste dobivali najnovije informacije o koncertu putem emaila. Prijaviti se možete na web stranici događaja.

Za medijske upite i akreditacije kontaktirajte našu službu za odnose s javnošću:

FAQ:

Koji će se događaji održati na Antivalentinovu 2023?

Na Antivalentinovu 2023 održat će se koncerti popularnih bendova, kao i razni zabavni programi. Trenutno su najavljena tri koncerta: nastupaju grupa Let 3, Hladno pivo i Psihomodo pop. Osim toga, bit će organizirane i brojne druge aktivnosti kao što su DJ setovi, komedija nastupi i izložbe umjetnosti.

You might be interested:  Beyonce svjetska turneja 2023

Koje bendove ćemo moći čuti na Antivalentinovu 2023?

Na Antivalentinovu 2023 nastupit će nekoliko popularnih bendova. Među njima su Let 3, Hladno pivo i Psihomodo pop. Ovi bendovi su poznati po svojim energičnim nastupima i pjesmama koje su osvojile publiku diljem regije.

Postoje li ograničenja u vezi dobi za prisustvovanje događajima na Antivalentinovu 2023?

Da, za neke događaje na Antivalentinovu 2023 može postojati ograničenje dobi. Za koncerte popularnih bendova kao što su Let 3, Hladno pivo i Psihomodo pop, može biti potrebno biti punoljetan ili pratiti srodilačku osobu. Ograničenja se razlikuju ovisno o događaju, pa je važno provjeriti uvjete prije kupnje ulaznica.

Kako mogu kupiti ulaznice za koncerte na Antivalentinovu 2023?

Ulaznice za koncerte na Antivalentinovu 2023 mogu se kupiti online putem službene web stranice događaja. Na stranici će biti objavljene informacije o prodaji ulaznica i cijenama. Također će biti moguće kupiti ulaznice na ulazu u dvoranu, ali s obzirom na popularnost događaja, preporučuje se kupnja ulaznica unaprijed kako biste osigurali svoje mjesto.

Koje druge aktivnosti moguće je sudjelovati na Antivalentinovu 2023?

Na Antivalentinovu 2023 bit će organizirane i druge aktivnosti osim koncerata. Posjetitelji će moći uživati u DJ setovima, komedija nastupima i izložbama umjetnosti. Osim glazbe, bit će prilika za druženje, smijeh i upoznavanje novih ljudi. Detaljniji raspored i informacije o dodatnim aktivnostima bit će objavljeni na službenoj web stranici događaja.

Kada će se održati događaj Antivalentinovo 2023?

Događaj Antivalentinovo 2023 će se održati 14. veljače 2023. godine.

Koje zvijezde će nastupati na događaju Antivalentinovo 2023?

Na događaju Antivalentinovo 2023 nastupit će popularni hrvatski bendovi Let 3, Psihomodo Pop i Hladno pivo.