Ljetni kamp za djecu 2023: zabava, igre i nova prijateljstva

Ljetni kamp za djecu 2023

Ljetni Kamp Za Djecu 2023

Dobrodošli u Ljetni kamp za djecu 2023 – najuzbudljiviji kampova za djecu u Hrvatskoj! Ovaj kamp je idealna prilika da vaše dijete provede nezaboravno ljeto puno zabave, igara i novih prijateljstava.

Naš kamp nudi širok spektar aktivnosti za djecu svih dobi. Bilo da je vaše dijete zainteresirano za sportove poput nogometa, košarke ili plivanja, ili uživa u umjetnosti i zanatima kao što su slikanje, modeliranje ili izrada nakita – imamo sve to i još mnogo više!

Naš stručni tim vodiča i trenera osigurava da svako dijete dobije individualnu pažnju i podršku u svim aktivnostima. Naš cilj je pružiti djetetu sigurno i poticajno okruženje u kojem će se osjećati samopouzdano i biti motivirano za istraživanje novih talenata i interesa.

Tijekom ljeta, djeca će imati priliku sudjelovati u natjecanjima, radionicama i izletima. Očekujte puno smijeha, avantura i nevjerojatnih trenutaka. Naše iskusno osoblje vodi računa o sigurnosti djece u svakom trenutku kako bi roditelji mogli biti mirni dok njihovo dijete uživa u ljetnom kampu.

Upoznajte Ljetni kamp za djecu 2023

Dobrodošli u Ljetni kamp za djecu 2023! Naš kamp pruža nevjerojatno iskustvo za djecu, puno zabave, igara i mogućnost da stvore nova prijateljstva koje će trajati cijeli život.

Naš tim stručnih i iskusnih voditelja osmišljava raznolike aktivnosti kako bi svaka djeca pronašla nešto što ih zanima. Imamo sportske aktivnosti poput nogometa, košarke, plivanja i planinarenja. Također nudimo umjetničke radionice, kao što su slikanje, gluma i ples. Naš cilj je potaknuti dječju kreativnost i samopouzdanje kroz igru i zabavu.

Naš kamp se nalazi u prekrasnom prirodnom okruženju, s puno zelenila i prostora za istraživanje. Djeca će uživati ​​u svježem zraku, prekrasnom pogledu i mogućnosti da nauče o prirodi kroz razne aktivnosti. Također organiziramo izlete u obližnje znamenitosti, kao što su muzeji, parkovi i jezera.

Naš kamp je također fokusiran na promicanje timskog rada i socijalnih vještina. Djeca će imati priliku sudjelovati u timskim igrama, raditi u grupama i surađivati ​​sa svojim vršnjacima. Uz to, organiziramo posebne večeri za druženje i upoznavanje, kako bi se djeca osjećala uključeno i sretno.

Na

Raspored aktivnosti i igara

Evo rasporeda aktivnosti i igara koje smo pripremili za naš ljetni kamp:

 • Jutarnje trčanje i zagrijavanje
 • Izrada prirodnih predmeta
 • Timski sportski turnir
 • Tehnološka radionica: programiranje robotičkih igračaka
 • Izlet u prirodu: šetnja i piknik
 • Kreativna radionica: crtanje i slikanje
 • Turnir u društvenim igrama
 • Plivanje i sportske aktivnosti na bazenu
 • Večernje izvedbe i predstave

Naš raspored aktivnosti i igara pruža mnoštvo zabave i mogućnosti za djecu da se druže, razvijaju svoje vještine i stvaraju nova prijateljstva. Bit će puno smijeha i uzbuđenja tijekom cijelog kampa!

Uzbudljive avanture u prirodi

Naš ljetni kamp za djecu 2023. godine prepun je uzbudljivih avantura u prirodi. Djeca će imati priliku istražiti predivan krajolik koji nas okružuje i uživati u brojnim aktivnostima na otvorenom.

You might be interested:  Festival Svjetla 2023 Zagreb

Istraživanje šume

Jedna od uzbudljivih avantura je istraživanje šume. Djeca će biti vođena iskusnim vodičima kroz guste šumske staze i naučit će prepoznati različite biljke i životinje. Tijekom istraživanja, djeca će imati priliku upoznati se s osnovnim vještinama preživljavanja u divljini i naučiti kako se orijentirati pomoću kompasa i zvijezda.

Pustolovine na rijeci

Još jedna uzbudljiva avantura čeka djecu na obližnjoj rijeci. Djeca će se okušati u raftingu, veslanju i plivanju. Iskusni instruktori će ih naučiti osnovama sigurnosti na vodi i kako se nositi s različitim situacijama u rijeci. Ova avantura će djeci pružiti zabavu i uzbuđenje, ali i razviti njihove timsko-sportske vještine.

Zabava i smijeh s animatorima

Naš ljetni kamp za djecu 2023. godine nudi veliku dozu zabave i smijeha uz naše stručne i zabavne animatore. Animatori su tu da se pobrinu za to da se djeca stalno zabavljaju i imaju puno smijeha tijekom cijelog kampa.

Animatori će osigurati razne igre i aktivnosti u kojima će djeca moći sudjelovati. Bilo da je riječ o sportskim igrama, umjetničkim radionicama ili timskim aktivnostima, sigurni smo da će djeca imati puno zabave i smijeha. Animatori se koriste inovativnim pristupom kako bi osigurali da svako dijete bude uključeno i da se osjeća sigurno i sretno.

Tip aktivnosti Opis
Sportske igre Animatori organiziraju razne sportske igre poput nogometa, odbojke, trčanja i još mnogo toga. Djeca će se zabaviti i razvijati svoje sportske vještine.
Umjetničke radionice Djeca će imati priliku sudjelovati u kreativnim umjetničkim radionicama poput slikanja, modeliranja, izrade nakita i drugih aktivnosti koje će im omogućiti da izraze svoju kreativnost i stvaralački duh.
Timski zadaci Animatori će organizirati timsko nadmetanje u kojem će djeca preuzimati izazove i rješavati zadatke zajedno. Ovo će im pomoći u razvoju timskog duha i vještina suradnje.

Uz aktivnosti koje animatori organiziraju, bit će tu i puno zabave poput plesnih natjecanja, kvizova, maskenbala i mnogo više. Djeca će također imati priliku upoznati i stvarati nova prijateljstva s drugom djecom koja sudjeluju u kampu.

Zabava i smijeh su zajamčeni u našem ljetnom kampu, tako da se pripremite za nevjerojatno iskustvo puno igre, smijeha i novih prijateljstava!

Upoznavanje novih prijatelja iz cijelog svijeta

Jedan od najuzbudljivijih aspekata Ljetnog kampa za djecu 2023. je prilika za upoznavanje novih prijatelja iz cijelog svijeta. Svake godine u našem kampu dolaze djeca iz različitih zemalja i kultura, pružajući djeci jedinstvenu priliku za širenje svojih vidika i upoznavanje različitih načina razmišljanja i življenja.

Kroz različite igre, aktivnosti i timski rad, djeca će imati priliku da se povežu s vršnjacima iz drugih zemalja i zajedno rade na zajedničkim ciljevima. Naš kamp ima posebno dizajniran program za podsticanje komunikacije i saradnje među djecom. Kroz igre koje promovišu timski duh i međusobno povjerenje, djeca će se osjećati ugodno u interakciji sa djecom iz drugih kultura.

Upoznavanje novih prijatelja iz cijelog svijeta nije samo zabavno i uzbudljivo, već je i obogaćujuće iskustvo za djecu. Kroz takve interakcije, djeca će naučiti da prihvataju i cijene različitosti, razvijajući razumijevanje i otvorenost prema drugima. Takođe će naučiti kako da komuniciraju i sarađuju sa ljudima koji imaju drugačiji jezik, običaje i tradicije.

You might be interested:  Festa Sv Vlaha 2023

Prijateljstva koja traju cijeli život

Jedno od najboljih stvari u vezi s upoznavanjem novih prijatelja iz cijelog svijeta je da ta prijateljstva često traju cijeli život. U našem kampu, djeca će imati priliku da stvore veze s vršnjacima s kojima će ostati povezani i nakon završetka kampa. Kroz aktivnosti kao što su zajednički izleti, večernji program i kampski događaji, djeca će imati priliku da izgrade trajne prijatelje koji će ih pratiti kroz život.

Upoznavanje novih prijatelja iz cijelog svijeta je jedno od najvrijednijih iskustava koje dijete može doživjeti u Ljetnom kampu za djecu 2023. Zabava, igre i nova prijateljstva čine naš kamp nezaboravnim i jedinstvenim iskustvom za svako dijete.

Podrška iskusnih trenera i pedagoga

Naša misija je ne samo pružiti djeci nezaboravno ljeto puno zabave i igre, već i pružiti im podršku iskusnih trenera i pedagoga. Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju sigurne i poticajne atmosfere u kojoj će djeca moći razvijati svoje talente i interese.

Naši iskusni treneri i pedagozi koriste inovativne metode učenja kako bi djeca istraživala nova područja i razvijala svoje vještine. Dajemo im prostor da budu kreativni i izraze svoju individualnost kroz razne aktivnosti, kao što su sportske igre, umjetnost, znanost i druge zabavne radionice.

Naši stručnjaci su tu da pomognu djeci u njenom osobnom razvoju, potičući njihovu samopouzdanost i razvijajući socijalne vještine. Kroz igru, timski rad i međusobnu podršku, djeca će naučiti važne životne vještine kao što su rješavanje problema, komunikacija i suradnja.

Pružamo podršku i roditeljima, s redovnim komunikacijom i savjetovanjem kako bismo zajedno radili na dobrobiti djece. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor i odgovara na sva pitanja i brige koje roditelji mogu imati.

Neka vaše dijete ima najbolje ljeto svog života uz podršku naših iskusnih trenera i pedagoga!

Bezbednost i udobnost za vaše dijete

Bezbednost i udobnost za vaše dijete

Naš ljetni kamp ima najviši prioritet u očuvanju bezbednosti i udobnosti za vaše dijete. Naš tim iskusnih i dobro obučenih instruktora će pažljivo nadgledati sve aktivnosti kako bi se osiguralo da dijete bude sigurno u svakom trenutku.

Imamo stroge sigurnosne protokole i pravila koja će biti jasno objašnjena svim učesnicima kampa. Vaše dijete će biti obučeno o pravilima bezbednosti i upoznato sa svim važnim informacijama kako bi se izbjegli rizici i povrede.

Takođe smo opremljeni svim potrebnim sigurnosnim prostorima i opremom kako bismo osigurali da djeca budu zaštićena. Naši sadržaji i objekti su redovno održavani i pregledani kako bismo se uvjerili da su u dobrom stanju i sigurni za upotrebu.

Udobnost vašeg djeteta je takođe naš prioritet. Imamo udobne smještajne kapacitete i visokokvalitetnu hranu koja će zadovoljiti sve prehrambene potrebe vašeg djeteta. Takođe, osiguravamo da djeci bude pruženo dovoljno odmora i slobodnog vremena kako bi se oporavili od aktivnosti i uživali u kampu bez pritiska.

Vašem djetetu će biti pružene sve usluge i podrška koje su im potrebne tokom boravka u našem kampu. Naš tim će biti tamo da pomogne i brine se o njihovim potrebama, kako bi njihovo iskustvo u našem kampu bilo nezaboravno i ugodno.

Ne morate brinuti za bezbednost i udobnost vašeg djeteta u našem kampu. Naša posvećenost ovim aspektima osigurava da će vaše dijete biti u sigurnim rukama i imati ispunjavajuće iskustvo tokom boravka sa nama.

Prehrana prilagođena djeci svih uzrasta

Prehrana prilagođena djeci svih uzrasta

Naš ljetni kamp za djecu 2023. godine ne samo da nudi nevjerojatan program zabave, igara i novih prijateljstava, već je također usredotočen na pružanje dječje prehrane prilagođene potrebama svih uzrasta.

You might be interested:  Gifovi za Novu godinu 2023

Hranjive vrijednosti

U kampu se posebna pažnja posvećuje osiguravanju da svaki obrok sadrži pravilan omjer hranjivih tvari potrebnih za zdrav rast i razvoj djece. Naše profesionalno kuharsko osoblje surađuje s nutricionistima kako bi osigurali da djeca dobivaju uravnotežene obroke s potrebnim količinama vitamina, minerala i bjelančevina.

Prilagođeni jelovnici

Nudimo širok izbor jela prilagođenih djeci svih uzrasta, uključujući i one s posebnim prehrambenim potrebama. Imamo vegetarijanske, veganske i bezglutenske opcije, kako bi svi sudionici mogli uživati u ukusnim i zdravim obrocima.

Naši jelovnici temelje se na svježim i lokalno nabavljenim namirnicama. Koristimo sezonsko voće i povrće, integralne žitarice i nemasne izvore proteina kako bismo osigurali da djeca dobivaju najbolje od prirode.

Uz to, vodimo računa o alergijama i prehrambenim intolerancijama naših sudionika. Naša kuhinja je opremljena kako bi izbjegla kontaminaciju i pružila sigurnost djeci koja imaju posebne prehrambene zahtjeve.

Zdrava prehrana je ključna za dobrobit i energiju djece tijekom aktivnosti u kampu. Nastojimo osigurati da obroci u našem kampu ne samo da zadovoljavaju prehrambene potrebe sudionika, već i da im pruže ukusan doživljaj i poticaj za daljnje usvajanje zdravih prehrambenih navika.

Pridružite nam se u našem ljetnom kampu 2023. godine i dopustite da vaše dijete uživa u nezaboravnom iskustvu punom zabave, igara i prekrasnih prijateljstava, uz prehranu prilagođenu njegovim potrebama!

Rezervirajte svoje mjesto u kampu

Ako želite da vaša djeca budu dio našeg uzbudljivog ljetnog kampa 2023. godine, rezervirajte im mjesto što prije. Broj mjesta je ograničen, pa preporučujemo da požurite kako biste osigurali svoje mjesto.

Kako rezervirati

Rezervacija mjesta u kampu vrlo je jednostavna. Samo slijedite ove korake:

 1. Pošaljite e-mail na [email protected] s podacima Vašeg djeteta (ime, prezime, datum rođenja) i željenim datuma dolaska i odlaska.
 2. Nakon što primimo Vaš e-mail, poslat ćemo Vam potvrdu rezervacije s daljnjim uputama o načinu plaćanja i potrebnim dokumentima.
 3. Nakon što uplata bude evidentirana, dobit ćete konačnu potvrdu rezervacije.

Cijene i raspoloživost

Molimo posjetite našu stranicu www.ljetni-kamp-2023.hr kako biste pronašli sve informacije o cijenama i raspoloživosti kampova za različite datume i dobne skupine. Ondje ćete također moći pronaći detaljan raspored aktivnosti i dodatne informacije o kampu.

Datumi Dobne skupine Cijena
12. – 19. srpnja 2023. 6-9 godina 1500 kn
26. srpnja – 2. kolovoza 2023. 10-13 godina 1800 kn

Za dodatna pitanja i informacije, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona +385 123 456 ili putem e-maila inf[email protected]. Radujemo se vašem dolasku na našem kampu!

FAQ:

Koja je starosna granica za ljetni kamp?

Starosna granica za ljetni kamp je između 7 i 14 godina.

Koliko traje ljetni kamp?

Ljetni kamp traje 10 dana, od 1. srpnja do 10. srpnja.

Koje su aktivnosti i igre dostupne na ljetnom kampu?

Na ljetnom kampu djeca mogu sudjelovati u različitim aktivnostima kao što su plivanje, planinarenje, umjetničke radionice, sportske igre i društvene igre.

Koliko košta sudjelovanje u ljetnom kampu?

Cijena za sudjelovanje u ljetnom kampu iznosi 1000 kuna po djetetu.

Kako se mogu prijaviti za ljetni kamp?

Da biste se prijavili za ljetni kamp, trebate ispuniti prijavni obrazac na našoj web stranici i platiti polog od 500 kuna.