Cijena ulaznice za Lord Of The Dance Zagreb 2023

Lord Of The Dance Zagreb 2023 Cijena Ulaznice

Lord Of The Dance Zagreb 2023 Cijena Ulaznice

Lord Of The Dance je svjetski poznati plesni spektakl koji će se održati u Zagrebu 2023. godine. Ova nevjerojatna predstava će se održati u jednoj od naših najprestižnijih dvorana, koja će pružiti neponovljivu atmosferu za sve posjetitelje.

Lord Of The Dance je internacionalno priznata plesna predstava koja kombinira tradicijske irske plesove s modernim elementima. Izvedba je energična i dinamična, a izvođači su vrhunski plesači koji će vas ostaviti bez daha. Ova predstava je pravi vizualni spektakl, prepun predivnih kostima, vrhunske glazbe i brzih ritmova.

Ulaznice za Lord Of The Dance u Zagrebu 2023. su već dostupne za prodaju. Cijene ulaznica se kreću od 100 kuna za najjeftinije kategorije do 500 kuna za najbolje kategorije. Važno je napomenuti da su ulaznice ograničene, stoga je preporučljivo kupiti ulaznice unaprijed kako biste osigurali svoje mjesto na ovoj spektakularnoj predstavi.

Ne propustite priliku doživjeti nevjerojatni plesni spektakl Lord Of The Dance u Zagrebu 2023. Osigurajte svoje ulaznice što prije i budite dio ove jedinstvene plesne predstave koja će vas ostaviti zaista bez daha!

Termin i mjesto održavanja

Lord Of The Dance Zagreb 2023 će se održati u Areni Zagreb, najvećoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj. Događaj je zakazan za subotu, 15. travnja 2023. Početak predstave je planiran za 20:00 sati.

Adresa Arene Zagreb je Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb. Dvorana se nalazi u zapadnom dijelu grada, nedaleko od autobusnog kolodvora i glavnog željezničkog kolodvora. Do Arene Zagreb možete doći automobilom, gradskim prijevozom ili taksi službom.

Napomena: Osigurajte dovoljno vremena za dolazak na događaj i pronalazak parkirnog mjesta ukoliko dolazite vlastitim vozilom. Također, provjerite raspored gradskog prijevoza kako biste stigli na vrijeme.

Početak prodaje ulaznica

Početak prodaje ulaznica za predstavu Lord Of The Dance u Zagrebu 2023. godine biće objavljen na službenoj stranici događaja, kao i na društvenim mrežama organizatora.

Ulaznice će se moći kupiti putem online prodaje, kao i na prodajnim mjestima koja će biti naznačena na stranici događaja.

Zbog velikog interesovanja i ograničenog broja mjesta, preporučuje se kupovina ulaznica što prije.

Organizatori će omogućiti i posebne pakete i pogodnosti za grupne posjete, kao i za fanove koji su zainteresovani za VIP iskustvo.

Da biste bili u toku sa početkom prodaje ulaznica i svim ostalim informacijama vezanim za predstavu Lord Of The Dance, možete se prijaviti na newsletter organizatora ili pratiti njihove službene profile na društvenim mrežama.

Zapamtite, predstava Lord Of The Dance je izuzetno popularna i veoma tražena, stoga ne propustite priliku da nabavite svoje ulaznice i doživite ovaj nezaboravni plesni spektakl.

Vrste ulaznica

Za predstavu Lord Of The Dance Zagreb 2023, dostupne su sljedeće vrste ulaznica:

1. Regularna ulaznica

Regularna ulaznica omogućuje pristup predstavi Lord Of The Dance Zagreb 2023.

2. Premium ulaznica

Premium ulaznica omogućuje pristup predstavi Lord Of The Dance Zagreb 2023 u posebnom rezerviranom dijelu dvorane, sa sjedištem boljeg pogleda.

Napomena: Cijene i dostupnost ulaznica mogu se razlikovati i mijenjati. Molimo provjerite dostupnost i cijene ulaznica kod ovlaštenih prodavača.

Cijene ulaznica

Cijena ulaznice za predstavu Lord Of The Dance Zagreb 2023 varira ovisno o kategoriji sjedala.

Standardno sjedalo

Standardno sjedalo

Cijena standardnog sjedala za predstavu iznosi 200 kn.

VIP sjedalo

Za poseban doživljaj predstave, možete odabrati VIP sjedalo koje ima pogled iz prvih redova. Cijena VIP sjedala iznosi 500 kn.

Važno je napomenuti da su navedene cijene ulaznica predmet mogućih promjena i mogu biti podložne dodatnim naknadama kao što su administrativne pristojbe ili porezi.

Posebne ponude i popusti

Lord of the Dance Zagreb 2023 će imati nekoliko posebnih ponuda i popusta za posjetitelje. Evo nekoliko mogućnosti koje možete iskoristiti:

Grupni popust

Ako dolazite u grupi od 10 ili više osoba, možete ostvariti grupni popust na cijenu ulaznica. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo vam dali više informacija o tome kako ostvariti ovaj popust.

Early bird popust

Ako kupite ulaznicu unaprijed, možete ostvariti early bird popust. Ova ponuda vrijedi do određenog datuma i omogućuje vam da uštedite na cijeni ulaznice. Budite sigurni da ćete iskoristiti ovu ponudu na vrijeme kako biste dobili najbolju cijenu.

Određene kategorije ulaznica (kao što su VIP ulaznice ili ulaznice za djecu) također mogu imati posebne popuste. Molimo vas da provjerite našu web stranicu ili nas kontaktirate za najnovije informacije o dostupnim popustima.

Iskoristite ove posebne ponude i popuste kako biste osigurali svoje mjesto na spektakularnom događaju Lord of the Dance Zagreb 2023 po povoljnoj cijeni.

Načini kupnje ulaznica

Postoji nekoliko načina kupnje ulaznica za predstavu Lord Of The Dance Zagreb 2023:

1. Online kupnja

Najlakši način kupnje ulaznica je putem interneta. Posjetite službenu web stranicu predstave i kliknite na sekciju “Kupi ulaznice”. Slijedite upute za odabir željenog datuma i sjedala te popunite potrebne informacije za kupnju. Plaćanje je moguće putem kreditne kartice ili PayPala. Nakon završetka kupnje, dobit ćete potvrdu putem e-pošte koju trebate isprintati i donijeti sa sobom na predstavu.

2. Kupnja na blagajni

2. Kupnja na blagajni

Ako preferirate tradicionalni način kupnje, ulaznice za Lord Of The Dance Zagreb 2023 možete kupiti na blagajni mjesta održavanja predstave. Blagajna se najčešće nalazi na ulazu u dvoranu. Pri dolasku na blagajnu, recite koji datum predstave i koliko ulaznica želite kupiti. Plaćanje možete obaviti gotovinom ili karticom.

3. Putem ovlaštenih prodajnih mjesta

Također možete kupiti ulaznice za Lord Of The Dance Zagreb 2023 putem ovlaštenih prodajnih mjesta. Ovlaštena prodajna mjesta uključuju posebne prodajne agencije i dućane s glazbenom opremom. Posjetite najbliže ovlašteno prodajno mjesto i provjerite njihovu dostupnost ulaznica za željeni datum predstave. Plaćanje se obično vrši gotovinom ili kreditnom karticom.

Neovisno o načinu kupnje, preporučuje se da ulaznice kupite unaprijed kako biste osigurali svoje mjesto na ovoj spektakularnoj predstavi.

Važne informacije za posjetitelje

Datum događaja: 12. svibnja 2023.

Vrijeme: 20:00 sati.

Mjesto: Arena Zagreb.

Cijena ulaznice: Ulaznice za Lord Of The Dance Zagreb 2023 mogu se kupiti po cijeni od 200 kn.

Načini plaćanja: Plaćanje ulaznica moguće je gotovinom, kreditnom karticom i putem internetskog bankarstva.

Parkiranje: Posjetiteljima je na raspolaganju više od 1000 parkirnih mjesta u blizini Arene

Prehrana i piće: U Areni Zagreb posjetitelji mogu pronaći razne restorane, kafiće i štandove s hranom i pićem. Također, dozvoljeno je donijeti vlastitu hranu i piće, ali samo u plastici i bez alkohola.

Pravila ponašanja: Molimo posjetitelje da se pridržavaju pravila ponašanja tijekom događaja. Zabranjeno je snimanje i fotografiranje tijekom nastupa, kao i ometanje izvođača.

Pravila vezana uz COVID-19: S obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz COVID-19, posjetitelji su obavezni nositi maske tijekom događaja, osim prilikom konzumacije hrane i pića. Također, molimo posjetitelje da održavaju razmak od najmanje 1,5 metara od drugih posjetitelja.

Dolazak na događaj: Preporučujemo posjetiteljima da dođu na događaj barem 30 minuta prije početka kako bi izbjegli gužve prilikom ulaska i pronalaska mjesta.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije i upite, molimo posjetite službenu web stranicu Lord Of The Dance Zagreb 2023 ili kontaktirajte organizatora događaja.

Kontakt informacije

Ako imate bilo kakva pitanja o cijeni ulaznice za Lord Of The Dance Zagreb 2023, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte ili telefona. Naš stručni tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije.

Email: [email protected]

Telefon: +385 1 1234 5678

FAQ:

Koja je cijena ulaznica za predstavu Lord of the Dance u Zagrebu 2023. godine?

Cijena ulaznica za predstavu Lord of the Dance u Zagrebu 2023. godine još uvijek nije objavljena. Preporučujemo da pratite službene kanale prodaje ulaznica kako biste bili sigurni da ćete dobiti najnovije informacije o cijeni ulaznica.

Gdje mogu kupiti ulaznice za predstavu Lord of the Dance u Zagrebu?

Ulaznice za predstavu Lord of the Dance u Zagrebu mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima, kao što su kazalište ili agencije za prodaju ulaznica. Također, često su dostupne i online kupovine ulaznica preko web stranica koje su ovlaštene za prodaju ulaznica za predstave.

Koliko unaprijed trebam kupiti ulaznicu za predstavu Lord of the Dance u Zagrebu?

Savjetujemo da ulaznice kupite što prije, čim budu dostupne za prodaju. Predstava Lord of the Dance je vrlo popularna, stoga postoji mogućnost da ulaznice budu rasprodane brzo. Kupovinom ulaznica unaprijed, osiguravate svoje mjesto za predstavu.

Mogu li promijeniti ili otkazati svoju ulaznicu za predstavu Lord of the Dance u Zagrebu?

Mogućnosti za promjenu ili otkazivanje ulaznice ovise o pravilima prodaje i politici povrata kazališta ili agencije za prodaju ulaznica. Preporučujemo da provjerite uvjete kupnje prije nego što kupite ulaznice kako biste bili sigurni da imate razumijevanje o svim mogućim promjenama ili otkazivanjima.