Maturalni Ples Šibenik 2023 - informacije, slike i događaji

Maturalni Ples Šibenik 2023

Maturalni Ples Sibenik 2023

Dobrodošli na službenu stranicu Maturalnog Plesa Šibenik 2023! Ovaj jedinstveni događaj je vrhunac srednjoškolskog obrazovanja i slavi završetak srednje škole.

Maturalni Ples Šibenik 2023 će se održati u predivnom gradu Šibeniku, jednoj od najljepših destinacija u Hrvatskoj. Šibenik je poznat po svojim povijesnim znamenitostima, slikovitom starom gradu i prekrasnim plažama. Ovaj događaj je prilika za sve maturante da se sastanu, plešu i stvaraju sjećanja koja će trajati cijeli život.

Na Maturalnom Plesu Šibenik 2023 očekuje vas spektakularna večer ispunjena zabavom, plesom i glazbom. Saznajte najnovije informacije o događaju, provjerite raspored i planirajte svoju odjeću za ovu posebnu večer. Na našoj stranici možete pronaći slike prethodnih Maturalnih Plesova kako biste vidjeli koliko je ova noć posebna i nezaboravna.

Ne propustite Maturalni Ples Šibenik 2023 – događaj koji će obilježiti vašu maturalnu godinu! Neka vaše posljednje večeri u srednjoj školi budu nezaboravne!

Maturalni Ples Šibenik 2023

Maturalni ples je jedan od najvažnijih događaja u životima srednjoškolaca. To je veče kada maturanti slave kraj svog srednjoškolskog obrazovanja i prisjećaju se svojih zajedničkih trenutaka. Maturalni ples Šibenik 2023. je jedan od najiščekivanijih događaja godine, koji će svima pružiti nezaboravno iskustvo.

Ovogodišnji maturalni ples će se održati u predivnom ambijentu grada Šibenika. Maturanti će imati priliku plesati i slaviti na jednom od najljepših mjesta u Hrvatskoj. Uz prekrasnu arhitekturu, šarmantne ulice i spektakularan pogled na more, maturalni ples će biti pravi užitak za sve prisutne.

Program

Maturalni ples Šibenik 2023 će se sastojati od različitih segmenata i aktivnosti koje će zabaviti sve prisutne. Veče će započeti koktelom dobrodošlice, gdje će maturanti moći upoznati svoje kolege iz drugih razreda i škola. Nakon toga, slijedi večera i plesna zabava, uz odličan glazbeni program koji će osigurati nezaboravnu atmosferu. Također, bit će pripremljen različit sadržaj za fotografiranje kako bi se maturanti mogli prisjećati ovog posebnog događaja i nakon njegovog završetka.

Završne riječi

Maturalni ples Šibenik 2023 će biti poseban događaj koji će maturantima pružiti priliku da se zabave, opuste i stvore nezaboravne uspomene. Organizatori su se pobrinuli da sve bude savršeno i da maturanti uživaju u svakom trenutku. Ovo je važan događaj u njihovim životima i svi su pozvani da ga proslave na najbolji mogući način. Ne propustite priliku da budete dio Maturalnog Plesa Šibenik 2023!

Informacije o događaju

Informacije o događaju

Maturalni Ples Šibenik 2023 je jedan od najiščekivanijih događaja u gradu Šibeniku. Ovo je poseban događaj namijenjen učenicima koji završavaju srednju školu i obilježava njihovo završetak. Organizatori su se potrudili da ova večer bude nezaboravna i sadrži različite aktivnosti za sve prisutne.

Informacije o lokaciji

Maturalni Ples Šibenik 2023 će se održati u prekrasnoj dvorani Grand hotela, koja se nalazi na obali mora. Dvorana ima dovoljno prostora za sve prisutne, sa elegantnim dizajnom i modernom opremom za zabavu.

Program događaja

Događaj će započeti u 20:00 sati, kad će gosti biti dočekani s koktelom dobrodošlice. Nakon toga će uslijediti večera, koja će biti servirana u više slijedova i sadržavati bogat izbor jela. Nakon večere, započet će plesni program s brojnim aktivnostima, uključujući i nastupe poznatih izvođača. Također će biti organizirane igre i nagradne igre s vrijednim nagradama.

Dress Code

Odjeća za maturalni ples trebala bi biti formalna i elegantna. Gospoda trebaju nositi odijela ili smokinge, a dame haljine večernjeg ili koktel stila. Važno je poštovati dress code kako biste se osjećali ugodno i pridonijeli svečanom ozračju događaja.

Ulaznice

Ulaznice za događaj mogu se kupiti na blagajni Grand hotela ili putem internetske prodaje. Cijena ulaznice iznosi 100 kuna po osobi. Preporučuje se kupnja ulaznica unaprijed jer je broj mjesta ograničen.

Slike sa događaja

Ovde su neke slike sa Maturalnog Plesa Šibenik 2023:

 • Slika 1 – Grupa prijatelja pleše zajedno na sredini plesnog podijuma.

 • Slika 2 – Nasmijani maturanti slave svoj uspeh uz muziku.

 • Slika 3 – Dekoracija sala sa balonima i svetlima stvara magičnu atmosferu.

 • Slika 4 – Par u elegantnim odelima pleše romantični valcer.

 • Slika 5 – Grupa maturanata pozira ispred fotografije za uspomenu.

Ove slike samo delimično dočaravaju atmosferu i lepotu Maturalnog Plesa Šibenik 2023. Bilo je još mnogo trenutaka koji nisu uhvaćeni objektivom, ali svaki maturant će zauvek čuvati te uspomene u svojim srcima.

Plesne grupe i izvođači

Naturalni Ples Šibenik 2023 okuplja mnoge plesne grupe i talentirane izvođače koji će svojim nastupima učiniti ovaj događaj nezaboravnim.

Plesne grupe

Jedna od najpoznatijih plesnih grupa koja će nastupiti na Maturalnom Plesu Šibenik 2023 je “Plesna ekipa X”. Ova energična grupa izvodi različite vrste plesa, uključujući hip-hop, breakdance i suvremeni ples. Njihovi koreografirani nastupi uvijek oduševe publiku i imaju velik utjecaj.

Tu je i “Plesna grupa Y” koja se fokusira na latino plesove poput salse, bachate i sambu. Njihova strastvena izvedba oduševit će sve prisutne svojom dinamikom i ritmom.

Izvođači

Osim plesnih grupa, na Maturalnom Plesu Šibenik 2023 će nastupati i talentirani pojedinci.

Jedan od tih izvođača je “Plesač Z”, koji se specijalizirao za suvremeni ples. Njegove izvedbe su izražajne, emotivne i nose snažnu poruku.

Tu je i “Plesačica W” koja je poznata po svom gracioznom stilu baleta. Njezina elegancija i tehnika privlače pažnju i stvaraju nevjerojatnu atmosferu.

Zajedno, ove plesne grupe i izvođači donose raznolikost i talent na Maturalni Ples Šibenik 2023, čineći ga istinskim spektaklom plesa za sve prisutne.

Program i raspored događaja

Maturalni ples Šibenik 2023 će se održati 15. svibnja u prekrasnom Hotelu Amadria. Organizatori su pripremili bogat i raznolik program koji će uključivati nekoliko posebnih događaja.

Vrijeme Događaj
19:00 – 20:00 Dolazak i koktel dobrodošlice
20:00 – 21:00 Večera
21:00 – 22:00 Proglašenje kraljice i kralja večeri
22:00 – 01:00 Ples i zabava
01:00 Kraj događaja

Osim formalnog dijela, bit će organizirane i druge zabavne aktivnosti tijekom večeri. Očekujte iznenađenja, tombolu i razne foto-standove kako biste zabilježili posebne trenutke s prijateljima. Maturalni ples Šibenik 2023 će biti nezaboravna noć za sve učenike!

Prodaja ulaznica i cijene

Ulaznice za Maturalni Ples Šibenik 2023 mogu se kupiti na nekoliko načina:

Online prodaja

Online prodaja

Ulaznice se mogu kupiti putem službene web stranice događaja. Online prodaja omogućuje brz i jednostavan način kupnje ulaznica, bez potrebe za fizičkim dolaskom na prodajno mjesto. Prilikom online kupnje ulaznica moguće je odabrati različite vrste ulaznica, ovisno o željenim privilegijama i pogodnostima.

Prodajna mjesta

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima koja su određena za prodaju ulaznica za Maturalni Ples Šibenik 2023. Ova prodajna mjesta bit će unaprijed objavljena na službenoj web stranici događaja, kao i putem društvenih mreža i drugih kanala komunikacije. Prilikom dolaska na prodajno mjesto potrebno je imati gotovinu ili karticu za plaćanje.

Cijene ulaznica za Maturalni Ples Šibenik 2023 variraju ovisno o vrsti ulaznice i popustima koje možeš ostvariti. Cijene su sljedeće:

 • Redovna ulaznica – 100 kn
 • VIP ulaznica – 200 kn
 • Grupna ulaznica (4 osobe) – 350 kn
 • Early bird ulaznica – 75 kn (dostupno do određenog datuma)
 • Popust za studente – 50 kn

Napominjemo da su cijene podložne promjenama. Pratite službenu web stranicu događaja i društvene mreže za najnovije informacije o cijenama ulaznica.

Smještaj za posjetitelje

Za posjetitelje koji dolaze na Maturalni Ples Šibenik 2023, postoji niz mogućnosti smještaja u gradu i okolici. Šibenik nudi raznolik izbor hotela, hostela, apartmana i privatnih smještajnih objekata koji mogu udovoljiti različitim proračunima i preferencijama.

Hoteli su najčešći izbor za posjetitelje koji žele uživati u luksuznom i besprijekornom iskustvu. Mogućnosti smještaja u hotelima uključuju pojedinačne sobe, dvokrevetne sobe i apartmane. Neke uključuju i spa-centre, bazene i restorane s vrhunskom kuhinjom.

Hosteli su odlična opcija za one koji putuju s manjim proračunom. Obično nude zajedničke spavaonice s krevetima na kat ili privatne sobe s vlastitim kupaonicama. Hosteli su najpopularniji među mladim putnicima i idealan su način za upoznavanje novih ljudi i povezivanje s drugim posjetiteljima događaja.

Apartmani su odličan izbor za grupe koje traže više prostora i privatnosti. Uz apartmane se obično nude i kuhinje i dnevni boravci, što je pogodno za duže boravke. Mnogi apartmani se nalaze u blizini događaja i nude prekrasan pogled na grad ili more.

Privatni smještaj je popularan među lokalnim stanovništvom koje iznajmljuje sobe ili apartmane putnicima. Ovo je odličan način za doživjeti lokalnu atmosferu i dobiti personaliziranu uslugu. Oglasiti se možete putem raznih internetskih platformi ili putem lokalnih agencija za iznajmljivanje stanova.

Neovisno o odabranom smještaju, preporučuje se rezervirati unaprijed, posebno ako dolazite u vrijeme događanja. Na taj način ćete osigurati svoj boravak i izbjeći moguće komplikacije.

Uživajte u Maturalnom Plesu Šibenik 2023 i udobnom smještaju tijekom vašeg posjeta!

Restorani i gastronomija

Šibenik nudi raznovrsne mogućnosti za uživanje u vrhunskoj gastronomiji. Bez obzira na to jeste li ljubitelj morskih plodova, mesnih specijaliteta ili tradicionalne dalmatinske kuhinje, sigurno ćete pronaći nešto što će zadovoljiti vaše ukuse.

Evo nekoliko restorana u Šibeniku koji su popularni među posjetiteljima:

 • Konoba Nostalgija: Ovaj restoran nudi autentičnu dalmatinsku kuhinju s naglaskom na svježim lokalnim sastojcima. Ovdje možete kušati vrhunske riblje specijalitete poput pečenog brancina i crnog rižota.
 • Trattoria Mediteran: Ova talijanska trattoria nudi široku paletu ukusnih jela poput tjestenine, pizza i ribljih specijaliteta. Uživajte u opuštenoj atmosferi i skladnom okusu.
 • Dalmatinska Kuća: Smještena u staroj gradskoj jezgri, ova restoran ima rustikalni šarm i nudi tradicionalno dalmatinske specijalitete poput pečenog janjetine i pašticade.

Uz bogatu i raznoliku ponudu restorana, Šibenik također ima i mnogo lokalnih tržnica gdje možete kupiti svježe voće, povrće, ribu i druge lokalne proizvode. Posjet tržnici je ne samo sjajan način da probate autentičnu hrvatsku hranu, već i da doživite puls lokalnog života.

Bilo da se odlučite jesti u restoranu ili na tržnici, svakako trebate probati šibensku specijalitet – crni rižot. Ovo jelo se priprema od crnog rižinog brašna, maslinovog ulja, luka, češnjaka, crnog vina i morskih plodova poput lignji i škampa. Okus je bogat i intenzivan, pravi gastronomski doživljaj.

Uz sjajnu hranu, ne zaboravite isprobati i neke od lokalnih vina i rakija. Hrvatska je poznata po svojim vinima i rakijama visoke kvalitete, pa svakako iskoristite priliku da kušate neka od njih.

Šibenik je pravi gastronomski raj koji će zadovoljiti svačiji ukus i pružiti vam nezaboravan doživljaj hrane i pića.

Poruke i komentari posjetitelja

 • Iva

  Ovaj ples je bio nevjerojatan! Hvala što ste nam omogućili nezaboravnu noć.

 • Mateo

  Fotografije sa plesa su izvrsne! Svi smo izgledali sjajno. Jedva čekam vidjeti slike sa afterparty-ja!

 • Tina

  Organizacija je bila vrhunska. Drago mi je da sam bila dio ove posebne večeri. Nadam se da će iduća generacija imati jednako dobar maturalac!

 • Luka

  Pozdrav svima! Maturalac je bio nevjerojatan! Svi su se odlično zabavili i plesali do jutra. Hvala organizatorima na trudu i radu koji su uložili.

FAQ:

Kada će se održati Maturalni ples u Šibeniku 2023?

Maturalni ples u Šibeniku 2023. godine će se održati 15. lipnja. To će biti veliki događaj koji će okupiti srednjoškolce iz cijelog grada.

Gdje će se održati Maturalni ples u Šibeniku 2023?

Maturalni ples u Šibeniku 2023 će se održati u jednoj od najvećih dvorana u gradu, Sportskoj dvorani Baldekin. Dvorana ima dovoljno prostora za sve srednjoškolce i pruža sjajnu atmosferu za ovu vrstu događaja.

Koliko koštaju ulaznice za Maturalni ples u Šibeniku 2023?

Cijena ulaznica za Maturalni ples u Šibeniku 2023. još nije objavljena. Organizatori događaja najavljuju da će ulaznice biti dostupne po povoljnoj cijeni za sve srednjoškolce.

Kakve su informacije o temi Maturalnog plesa u Šibeniku 2023?

Tema Maturalnog plesa u Šibeniku 2023. je “Noćna bajka”. Organizatori su osmislili čarobnu atmosferu inspiriranu bajkama i princezama. Srednjoškolci mogu očekivati ​​dekoracije, glazbu i dress code koji će odražavati tu temu.

Koje su planirane aktivnosti na Maturalnom plesu u Šibeniku 2023?

Na Maturalnom plesu u Šibeniku 2023. bit će organizirane razne aktivnosti za srednjoškolce. Planirane su plesne izvedbe, glazbene točke, izbor za kraljicu i kralja plesa, kao i bogata zakuska. Također, bit će organiziran i foto kutak za sjećanja na ovaj poseban događaj.

Kada će se održati Maturalni Ples Šibenik 2023?

Maturalni Ples Šibenik 2023 održat će se 15. svibnja 2023. godine.