Plavi Orkestar Koncerti 2023: Datumi, Mesta i Ulaznice - Sve što trebate znati

Plavi Orkestar Koncerti 2023

Plavi Orkestar Koncerti 2023

Plavi Orkestar se vraća na scenu 2023. godine s nizom uzbudljivih koncerata. Ova popularna bosansko-hercegovačka rock grupa već duže vrijeme je omiljena među ljubiteljima glazbe diljem Balkana, a sada dolazi i sa spektakularnom turnejom koja će obuhvatiti različite gradove i zemlje.

Očekuje se da će koncerti Plavog Orkestra u 2023. godini biti nezaboravni događaji za sve posjetitelje. Ova grupa, koja je osnovana prije više od trideset godina, stekla je reputaciju po energičnim i emotivnim nastupima. Njihovi hitovi su postali klasici, a njihova glazba je ostavila dubok utisak kod publike svih generacija.

Turneja će obuhvatiti različite gradove širom regije, a Plavi Orkestar će izvesti svoje najveće hitove kao i nove pjesme. Ovo je odlična prilika da doživite nevjerojatnu atmosferu i uživate u izvedbi glazbenika koji su ostavili trajni pečat na regionalnoj sceni. Ulaznice će biti raspoložive za prodaju, a svi zainteresirani mogu saznati više detalja na službenoj web stranici Plavog Orkestra.

Ne propustite priliku da doživite Plavi Orkestar uživo 2023. godine. Bez obzira na to jeste li dugogodišnji fan ili tek upoznajete njihovu glazbu, koncerti ovog legendarnog benda sigurno će biti događaji koje nećete htjeti propustiti. Označite datume u kalendaru i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme jer će ova turneja zasigurno biti rasprodana.

Plavi Orkestar Koncerti 2023

Plavi Orkestar, popularni bend iz Bosne i Hercegovine, planira održati nekoliko koncerata u 2023. godini. Bend je osnovan 1983. godine i poznat je po svojim hitovima poput “Bolje biti pijan nego star” i “Suada”.

Datumi i Mesta

Evo nekih datuma i mesta gde će se održati koncerti Plavog Orkestra u 2023. godini:

 • 10. februar 2023. – Koncert u Zagrebu
 • 17. mart 2023. – Koncert u Splitu
 • 21. april 2023. – Koncert u Beogradu
 • 5. maj 2023. – Koncert u Sarajevu

Više detalja o koncertima i prodaji ulaznica možete naći na zvaničnoj Plavi Orkestar web stranici.

Ulaznice

Ulaznice za koncerte Plavog Orkestra mogu se kupiti online putem zvanične web stranice benda ili putem verifikovanih prodajnih mesta. Cena ulaznica varira u zavisnosti od mesta i datuma koncerta, ali se očekuje da će biti rasprodate brzo.

Ako ste fan Plavog Orkestra i želite doživeti njihov nezaboravan koncert, preporučuje se da kupite ulaznicu što pre kako biste osigurali svoje mesto na koncertu u vašem gradu.

You might be interested:  Čestitke Za Uskrs 2023

Datumi koncerata

Plavi Orkestar će održavati koncerte na različitim lokacijama tokom 2023. godine. Evo nekoliko datuma kada možete očekivati njihove koncerte:

 • 10. februar 2023. – Zagreb
 • 15. mart 2023. – Split
 • 20. april 2023. – Rijeka
 • 5. maj 2023. – Osijek
 • 10. jun 2023. – Zadar

Naravno, ovi datumi su podložni promenama, pa je važno da pratite zvanične kanale Plavog Orkestra kako biste se informisali o eventualnim izmenama ili dodatnim koncertima.

Gradovi u kojima će se održati koncerti

Evo popisa gradova u kojima će se održati koncerti Plavog Orkestra tijekom 2023. godine:

Grad Datum Mjesto Ulaznice
Zagreb 10. ožujka 2023. Arena Zagreb Kupite ulaznice
Split 15. ožujka 2023. Spaladium Arena Kupite ulaznice
Zadar 20. ožujka 2023. Krešimir Ćosić Hall Kupite ulaznice
Rijeka 25. ožujka 2023. Halubajska sportska dvorana Kupite ulaznice

Budite sigurni da se prethodno informirate o datumima i mjestima održavanja koncerata kako biste uspješno nabavili ulaznice i došli na koncerte Plavog Orkestra.

Kupovina ulaznica

Za one koji žele prisustvovati koncertima Plavog Orkestra 2023., kupovina ulaznica će biti dostupna na više načina.

Najjednostavniji način je kupovina ulaznica putem interneta. Na zvaničnoj internet stranici Plavog Orkestra će biti objavljeni svi detalji o koncertima i prodajnim mjestima. Pomoću online sistema za kupovinu ulaznica, posjetitelji će moći odabrati datum i mjesto koncerta te odabrati i rezervisati ulaznice preko interneta. Ovaj način kupovine ulaznica je vrlo praktičan i omogućava posjetiteljima da odaberu sjedište prema svojim preferencijama.

Ukoliko ne želite koristiti internet, postoji mogućnost kupovine ulaznica na prodajnim mjestima koja će biti objavljena na internet stranici. To mogu biti blagajne u lokalnim pozorištima ili prodajni štandovi. Ovim načinom kupovine moći ćete doći do ulaznica na isti način kao i načinom online kupovine, samo što ćete ih kupiti na licu mjesta.

Preporučuje se da se ulaznice kupe unaprijed jer je očekivano da će koncerti biti rasprodani. Kako ne biste bili razočarani, preporučuje se da rezervišete svoju ulaznicu što prije.

Ukoliko se koncert odloži ili otkaže, povrat novca za ulaznice će biti omogućen. Detalji o povratu novca bit će objavljeni na zvaničnoj internet stranici Plavog Orkestra.

Posebne cijene ulaznica mogu biti raspoložive za određene kategorije posjetitelja, kao što su studenti ili umirovljenici. Detalji o ovim posebnim cijenama će biti objavljeni na internet stranici. Važno je da prilikom kupovine ulaznice donesete odgovarajuću identifikaciju kako biste ostvarili pravo na popust.

Za sve dodatne informacije o kupovini ulaznica, posjetitelji se mogu obratiti kontakt centru Plavog Orkestra putem telefona ili e-maila, čije kontakt informacije mogu biti pronađene na zvaničnoj internet stranici.

Cene ulaznica

Evo pregleda cena ulaznica za koncerte Plavog Orkestra u 2023. godini:

 • Cena ulaznice za koncert u Zagrebu: 200 kn
 • Cena ulaznice za koncert u Splitu: 180 kn
 • Cena ulaznice za koncert u Osijeku: 160 kn
 • Cena ulaznice za koncert u Rijeci: 190 kn
 • Cena ulaznice za koncert u Zadru: 170 kn
You might be interested:  Sajam Beba I Trudnica 2023

Molimo vas da obratite pažnju da su cene ulaznica podložne promenama, te da se mogu razlikovati u zavisnosti od prodajnog mesta i vrste ulaznice (parter, tribina, VIP itd.). Preporučujemo da proverite najnovije informacije o cenama ulaznica pre nego što izvršite kupovinu.

Specijalni gosti na koncertima

Plavi Orkestar je poznat po svom jedinstvenom zvuku i energičnim nastupima. Tokom svoje karijere, bend je sarađivao sa brojnim muzičarima i umetnicima koji su uveličali njihove koncerte. Koncerti Plavog Orkestra u 2023. godini neće biti izuzetak. Bend je najavio neke posebne goste koji će se pridružiti na njihovoj turneji.

Gost broj jedan: Gibonni

Gibonni, poznati hrvatski muzičar, će biti specijalni gost na koncertu Plavog Orkestra u Rijeci. Ova kombinacija dva velika imena na jednom mestu će sigurno privući veliku pažnju fanova. Publika će imati priliku da uživa u posebnom izvođenju njihovih najpoznatijih pesama.

Gost broj dva: Severina

Severina, popularna hrvatska pevačica, će takođe biti specijalni gost na koncertima Plavog Orkestra. Njena harizma i neosporni talenat će sigurno doprineti posebnoj atmosferi na koncertima. Očekuje se da će Severina izvesti duet sa Plavim Orkestrom, kao i nekoliko solo pesama.

Uz ove dve posebne goste, Plavi Orkestar je obećao i još nekoliko iznenađenja tokom turneje. Fanovi će imati priliku da uživaju u posebnim trenucima i neprocenjivoj energiji koju ovaj bend nosi sa sobom. Ulaznice su već u prodaji, tako da ne propustite priliku da se pridružite ovoj nezaboravnoj muzičnoj avanturi!

Datum Mesto Ulaznice
15. april 2023. Zagreb Kupite ulaznice
20. april 2023. Rijeka Kupite ulaznice
25. april 2023. Split Kupite ulaznice

Predgrupe

Predgrupe

Na koncertima Plavog orkestra u 2023. godini, očekujte nevjerojatne predgrupe koje će vam zagrijati srce i podići atmosferu prije glavnog nastupa.

Zabranjeno pušenje

Jedna od predgrupa na koncertima Plavog orkestra će biti poznati bend Zabranjeno pušenje. Ovaj bosanskohercegovački rock sastav osvojio je publiku sa svojim hitovima kao što su “Zenica Blues” i “Fildžan Viška”. Njihova energična izvedba i duhoviti tekstovi garantiraju da ćete se dobro zabaviti.

Srđan Sacher

Druga predgrupa na nekim koncertima Plavog orkestra će biti talentirani kantautor Srđan Sacher. Poznat po svojim emotivnim baladama, Sacher će vas oduševiti svojim dubokim tekstovima i prekrasnim melodijama. Njegove pjesme kao što su “Daleko od doma” i “Ti si mi sve” će vam dirnuti srce i ostaviti snažan dojam.

Ne propustite priliku vidjeti ove sjajne predgrupe prije koncerta Plavog orkestra. Sigurno je da će vam pružiti nevjerojatno iskustvo i dodatno uživanje u večeri uz dobru glazbu.

Posljednje vijesti o koncertima

Evo najnovijih informacija o predstojećim koncertima Plavog Orkestra u 2023. godini:

Datum i mjesto:

Koncert će se održati 15. travnja 2023. u Gradskom vrtu u Osijeku.

Ulaznice:

Ulaznice za koncert Plavog Orkestra bit će puštene u prodaju 1. ožujka 2023. godine. Moguće je kupiti ulaznice online putem službene web stranice ili na prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Dodatne informacije:

Za sve dodatne informacije o koncertu, kao i za raspored ostalih koncerata Plavog Orkestra u 2023. godini, posjetite službenu web stranicu benda.

You might be interested:  Aco Pejović Koncerti 2023

Tablica koncerata:

Datum Mjesto
15. travnja 2023. Gradski vrt, Osijek
22. travnja 2023. Spaladium Arena, Split
29. travnja 2023. Šalata, Zagreb
6. svibnja 2023. Arena Zagreb, Zagreb

Važne informacije za posetioce

Ako planirate posetiti koncerte Plavog Orkestra 2023. godine, evo nekoliko važnih informacija na koje trebate obratiti pažnju:

 • Datumi koncerata: provjerite tačne datume koncerata na našoj zvaničnoj internet stranici ili na kartama za koncerte koje ste kupili. Uverite se da ste označili pravi datum kako ne biste propustili neki od koncerata.
 • Mesta održavanja koncerata: koncerti će se održavati na različitim mestima, pa proverite detalje za svako mesto. Takođe, pobrinite se da imate adresu mesta održavanja kako biste lako pronašli lokaciju.
 • Ulaznice: unapred kupite ulaznice kako biste osigurali svoje mesto na koncertu. Ulaznice se mogu kupiti preko naše zvanične internet stranice ili od ovlašćenih prodavaca ulaznica. Budite sigurni da proverite autentičnost ulaznica kako biste izbegli prevaru.
 • Prevoz: razmislite o prevozu do mesta održavanja koncerta. Proverite javni prevoz, parking opcije ili organizovan prevoz ako je dostupan. Planirajte dolazak na koncert na vreme kako biste izbegli gužve ili kašnjenje.
 • Prohodnost: ako imate posebne potrebe za prohodnost, proverite sa organizatorom koncerta kako biste se uverili da će biti osigurane odgovarajuće usluge ili pogodnosti za vas.
 • Pravila i zabrane: upoznajte se sa pravilima i zabranama mesta održavanja koncerta. Neke od uobičajenih zabrana na koncertima uključuju nošenje profesionalne audio-video opreme, vatrometa ili opasnih supstanci.
 • Bezbednost: budite svesni svoje okoline i svoje bezbednosti tokom koncerta. Ako primetite bilo šta sumnjivo ili se osećate nelagodno, obratite se redarima ili osoblju koncerta.
 • Uživajte u koncertima: najvažnije je da se opustite, uživate u muzici Plavog Orkestra i stvorite nezaboravne trenutke. Ponesite dobro raspoloženje i spremite se za fantastično iskustvo!

FAQ:

Koje će biti datume koncerata Plavog Orkestra tokom 2023. godine?

Plavi Orkestar će imati nekoliko koncerata tokom 2023. godine, ali tačni datumi nisu još objavljeni.

Gde će biti održani koncerti Plavog Orkestra u 2023. godini?

Plavi Orkestar će održati koncerte širom regiona. Tačna mesta održavanja koncerata još nisu objavljena.

Gde mogu kupiti ulaznice za koncerte Plavog Orkestra?

Ulaznice za koncerte Plavog Orkestra možete kupiti onlajn na zvaničnoj web stranici grupe, kao i na raznim prodajnim mestima širom regiona. Detaljnije informacije o prodajnim mestima biće objavljene kasnije.

Koja je cena ulaznica za koncerte Plavog Orkestra?

Cena ulaznica za koncerte Plavog Orkestra varira u zavisnosti od mesta održavanja i kategorije sedišta. Detalje o cenama ulaznica možete pronaći na zvaničnoj web stranici grupe ili kod ovlašćenih prodavaca ulaznica.

Da li će Plavi Orkestar nastupiti i u drugim zemljama tokom 2023. godine?

Za sada, Plavi Orkestar je najavio koncerte samo u regionu. Informacije o mogućim nastupima u drugim zemljama nisu još dostupne.