Privatne Poliklinike Koje Imaju Ugovor Sa Hzzo 2023 - Popis i Informacije

Privatne poliklinike koje imaju ugovor sa HZZO 2023

Privatne Poliklinike Koje Imaju Ugovor Sa Hzzo 2023

Privatne poliklinike igraju važnu ulogu u zdravstvenom sustavu, pružajući kvalitetnu zdravstvenu skrb pacijentima diljem zemlje. Ove poliklinike su posebno značajne jer imaju ugovor sa HZZO, što znači da usluge koje pružaju su pokrivene zdravstvenim osiguranjem.

HZZO (Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje) je državna institucija koja omogućuje građanima pristup kvalitetnoj zdravstvenoj skrbi. Kako bi se osigurala dostupnost usluga, HZZO sklapa ugovore s privatnim poliklinikama koje ispunjavaju visoke standarde i koje su sposobne pružiti širok spektar medicinskih usluga.

Popis privatnih poliklinika koje imaju ugovor sa HZZO za 2023. godinu pruža korisne informacije pacijentima koji traže zdravstvenu skrb. Ove poliklinike nude usluge u različitim područjima medicine, kao što su opća medicina, pedijatrija, ginekologija, oftalmologija, stomatologija i mnoge druge.

Imajući ugovor sa HZZO, ove poliklinike pružaju svoje usluge po povoljnim cijenama ili čak besplatno za osigurane pacijente. To omogućuje svim građanima pristup kvalitetnoj i pravovremenoj medicinskoj skrbi bez nepotrebnog financijskog tereta.

Privatne poliklinike s ugovorom HZZO-a 2023

Ako tražite privatnu polikliniku koja ima ugovor s HZZO-om za 2023. godinu, ovdje je popis nekih od njih:

Poliklinika Medikol

Adresa: Zagreb, Ilica 123

Telefon: 01 2345 678

Poliklinika Specijal

Adresa: Split, Ulica 456

Telefon: 021 9876 543

  • Opća medicina
  • Specijalističke usluge
  • Ultrazvuk

Poliklinika Sana Med

Adresa: Rijeka, Trg 789

Telefon: 051 4321 098

  1. Specijalistički pregledi
  2. Dermatologija
  3. Ginekologija
  4. Oftalmologija

Ovo je samo nekoliko primjera poliklinika u Hrvatskoj koje imaju ugovor s HZZO-om za 2023. godinu. Za dodatne informacije o njihovim uslugama i cijenama, kontaktirajte polikliniku ili posjetite njihovu službenu web stranicu.

Popis privatnih poliklinika koje imaju ugovor s HZZO-om u 2023. godini

U nastavku je prikazan popis privatnih poliklinika koje imaju trenutačni ugovor s HZZO-om u 2023. godini:

Naziv poliklinike Adresa Kontakt
Poliklinika Medikol Trg žrtava fašizma 16, Zagreb 01 1234 567
Poliklinika Opća Medicina Varaždinska ul. 14, Zagreb 01 9876 543
Poliklinika Vita Nova Kralja Zvonimira 32, Split 021 111 222
Poliklinika Oftalmologija Plus Savska cesta 11, Zagreb 01 5555 555

Ove privatne poliklinike imaju ugovor s HZZO-om, što znači da osiguranici HZZO-a mogu koristiti usluge i zdravstvene usluge koje pružaju ove poliklinike. Prije posjeta bilo kojoj poliklinici uvijek je preporučljivo provjeriti informacije o pokrivenosti, uvjetima i dostupnosti usluga kod svojeg izabranog izvršitelja zdravstvene zaštite ili putem službene web stranice HZZO-a.

Privatne poliklinike s ugovorom omogućuju lakši pristup zdravstvenoj skrbi

Privatne poliklinike koje imaju ugovor sa HZZO-om nude pacijentima lakši pristup kvalitetnoj zdravstvenoj skrbi. Ove poliklinike pružaju širok spektar medicinskih usluga i omogućuju pacijentima da se brzo i jednostavno konzultiraju sa stručnjacima iz različitih područja medicine.

Kada posjetite privatnu polikliniku s ugovorom, imate mogućnost odabrati liječnika ili specijalistu koji je uključen u vašu zdravstvenu mrežu. Ovo vam omogućuje da primate kontinuiranu skrb od istog liječnika i osigurava da vaša medicinska povijest bude cjelovito praćena.

You might be interested:  Svjetsko Prvenstvo u Rukometu 2023

Jedna od prednosti privatnih poliklinika je i mogućnost bržeg zakazivanja termina i smanjenje čekanja. Ove klinike obično imaju kraće liste čekanja u usporedbi s javnim zdravstvenim ustanovama, što znači da ćete dobiti brže i efikasnije medicinske usluge.

Pored bržeg pristupa uslugama, privatne poliklinike s ugovorom često imaju modernu opremu i tehnologiju koja omogućuje napredne dijagnostičke postupke i liječenje. Ovo može biti posebno korisno kod složenijih ili specifičnih medicinskih problema.

Važno je napomenuti da privatne poliklinike s ugovorom priznaju HZZO-ovu iskaznicu i da većina troškova liječničke usluge snosi HZZO. Međutim, neke usluge ili postupci mogu biti dostupni samo uz nadoplatu. Prednosti privatnih poliklinika s ugovorom su stoga dostupne širokom spektru osiguranika.

Ukratko, privatne poliklinike s ugovorom pružaju lakši pristup kvalitetnoj zdravstvenoj skrbi i omogućuju pacijentima da brže i jednostavnije dobiju potrebne medicinske usluge. Stoga je važno istražiti i upoznati se s različitim opcijama privatnih poliklinika koje imaju ugovor sa HZZO-om kako biste pronašli najbolje rješenje za svoje zdravstvene potrebe.

Prednosti privatnih poliklinika s ugovorom s HZZO-om

Privatne poliklinike koje imaju ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje (HZZO) pružaju brojne prednosti korisnicima zdravstvenih usluga. Ove poliklinike omogućavaju pacijentima pristup kvalitetnoj zdravstvenoj skrbi izvan javnih zdravstvenih ustanova, čime se smanjuje opterećenje na postojeći zdravstveni sustav.

Jedna od glavnih prednosti privatnih poliklinika s ugovorom s HZZO-om je mogućnost korištenja usluga specijalista bez duljeg čekanja. Ovo je posebno važno za pacijente s ozbiljnim zdravstvenim problemima koji zahtijevaju brzi pristup stručnjaku. Također, privatne poliklinike često imaju moderne medicinske uređaje i tehnologije koje omogućavaju precizniju dijagnostiku i liječenje.

Pristupačnost

Privatne poliklinike s ugovorom s HZZO-om pružaju pacijentima mogućnost da ostvare pristup zdravstvenoj skrbi blizu svojeg mjesta stanovanja. Ove poliklinike nalaze se u različitim dijelovima grada i okolnih naselja, čime se smanjuje potreba za dugim putovanjima do javnih zdravstvenih ustanova. Također, pacijenti mogu dobiti termin za pregled ili dijagnostičke pretrage u relativno kratkom roku, bez dugog čekanja na red.

Kvalitetna usluga

Privatne poliklinike s ugovorom s HZZO-om osiguravaju visok standard zdravstvene skrbi. Specijalisti koji rade u tim poliklinikama su stručnjaci u svojim područjima i pružaju individualan pristup pacijentima. Osim toga, privatne poliklinike često prate najnovija medicinska istraživanja i primjenjuju moderna medicinska dostignuća u svojoj praksi.

Prednosti privatnih poliklinika s ugovorom s HZZO-om:
Pristup specijalistima bez čekanja
Lokacije poliklinika blizu mjesta stanovanja
Visok standard zdravstvene skrbi
Primjena modernih medicinskih dostignuća

Kriteriji za dobivanje ugovora s HZZO-om

Privatne poliklinike koje žele dobiti ugovor s HZZO-om moraju ispunjavati određene kriterije kako bi se osiguralo da pružaju kvalitetnu zdravstvenu skrb pacijentima. Ovi kriteriji uključuju sljedeće:

1. Licencirani medicinski profesionalci: Poliklinika mora imati osoblje koje ima valjane licence i registracije za obavljanje medicinskih usluga. Ovo uključuje liječnike, medicinske sestre i druge relevantne stručnjake.

2. Medicinska oprema i resursi: Poliklinika mora biti opremljena suvremenom medicinskom opremom i resursima potrebnim za pružanje odgovarajuće zdravstvene skrbi. Ovo može uključivati laboratorijsku opremu, dijagnostičke uređaje, rendgenske aparate i druge medicinske instrumente.

3. Pružanje usluga koje pokriva HZZO: Poliklinika mora pružati usluge koje su obuhvaćene zdravstvenim osiguranjem koje pruža HZZO. Ovo može uključivati opću medicinsku praksu, specijalističke konzultacije, laboratorijske testove i druge medicinske usluge koje se traže od strane HZZO-a.

4. Praćenje i izvještavanje: Poliklinika mora biti sposobna praćenje i izvještavanje o pruženim uslugama kako bi se osiguralo transparentno poslovanje i praćenje kvalitete skrbi. Ovo uključuje održavanje elektroničkih evidencija pacijenata, praćenje broja posjeta i pružene usluge.

5. Suradnja s drugim zdravstvenim ustanovama: Poliklinika treba razvijati suradnju s drugim zdravstvenim ustanovama kako bi osigurala sveobuhvatnu skrb pacijentima. Ovo može uključivati suradnju s bolnicama, specijalističkim ordinacijama i drugim zdravstvenim ustanovama koje su bitne za pružanje potrebne skrbi.

You might be interested:  Eros Ramazzotti najavljuje turneju za 2023. godinu

Ukoliko privatna poliklinika ispunjava ove kriterije, ima mogućnost dobiti ugovor s HZZO-om i pružati zdravstvene usluge koje će biti pokrivene zdravstvenim osiguranjem. Ovi ugovori osiguravaju pristupačnost i kvalitetu zdravstvene skrbi primarnom i specijalističkom zdravstvenom zaštiti.

Kako odabrati privatnu polikliniku s ugovorom HZZO-a

Kada je u pitanju odabir privatne poliklinike koja ima ugovor s HZZO-om, važno je voditi računa o nekoliko faktora kako biste osigurali kvalitetnu medicinsku skrb.

1. Provjerite uključuje li HZZO polikliniku u svoju mrežu suradničkih ustanova. To možete saznati putem službene web stranice HZZO-a ili kontaktirajući njihov korisnički servis.

2. Proučite usluge koje nudi poliklinika. Provjerite jesu li usluge pokrivene osnovnim zdravstvenim osiguranjem i koje su opcije dostupne za pacijente s dopunskim osiguranjem.

3. Informirajte se o stručnosti i iskusnosti medicinskog osoblja u poliklinici. Provjerite imaju li liječnici potrebne licence i certifikate te koliko su iskusni u pružanju određenih medicinskih usluga.

4. Razmislite o dostupnosti poliklinike. Odaberite onu koja je blizu vašeg mjesta stanovanja ili posla kako biste se mogli brzo i jednostavno kretati.

5. Pregledajte recenzije i preporuke drugih pacijenata. To može pružiti korisne informacije o kvaliteti usluga poliklinike i zadovoljstvu pacijenata.

Prilikom odabira privatne poliklinike s ugovorom HZZO-a važno je da imate povjerenja u pružatelja usluge i da se osjećate sigurno i ugodno tijekom medicinskih pregleda ili postupaka.

Postupak naručivanja i posjeta privatnoj poliklinici s ugovorom HZZO-a

Privatne poliklinike koje imaju ugovor s HZZO-om omogućavaju pacijentima da koriste svoje zdravstveno osiguranje za posjet liječniku. Evo osnovnih koraka za naručivanje i posjet privatnoj poliklinici s ugovorom HZZO-a:

Korak 1: Odabir privatne poliklinike

Korak 1: Odabir privatne poliklinike

Prvi korak je odabrati privatnu polikliniku koja ima ugovor s HZZO-om. Za to možete provjeriti popis poliklinika s ugovorom na web stranici HZZO-a.

Korak 2: Kontaktiranje poliklinike

Nakon odabira poliklinike, trebate ih kontaktirati kako biste se naručili na pregled. Kontakt podatke poliklinika možete pronaći na njihovoj web stranici ili u telefonskom imeniku.

Korak 3: Pregled ili usluga

Kada se naručite na pregled, dobit ćete termin koji će odgovarati vašem rasporedu. Na dan pregleda, trebate doći u polikliniku u dogovoreno vrijeme.

Važno: Pri dolasku u polikliniku, obavezno ponesite važeću zdravstvenu iskaznicu i ostale relevantne dokumente koje bi mogli zatražiti, poput uputnica ili medicinske dokumentacije.

Korak 4: Naplata usluge

Pregled ili usluga koju primate u privatnoj poliklinici bit će naplaćena putem vašeg HZZO-a, sukladno uvjetima ugovora. U većini slučajeva, nećete morati platiti ništa dodatno, ali uvijek je važno provjeriti s poliklinikom i HZZO-om sve detalje o placanju.

Ukratko, postupak naručivanja i posjeta privatnoj poliklinici s ugovorom HZZO-a sastoji se od odabira poliklinike, kontaktiranja poliklinike, dolaska na pregled i plaćanja usluge putem HZZO-a.

Iskoristi ugovor s HZZO-om: što možeš očekivati u privatnim poliklinikama

Privatne poliklinike koje imaju ugovor s HZZO-om pružaju kvalitetnu zdravstvenu skrb svojim pacijentima. Ove poliklinike zadovoljavaju stroge kriterije i standardizirane protokole HZZO-a, kako bi osigurale visoku razinu medicinskog tretmana.

Kada koristite svoje zdravstveno osiguranje putem ugovora s HZZO-om u privatnim poliklinikama, možete očekivati sljedeće:

1. Brzi termini pregleda Privatne poliklinike s ugovorom s HZZO-om obično imaju kraće liste čekanja za različite medicinske preglede. Možete očekivati brže zakazivanje i pregled kod specijalista.
2. Visoka stručnost i kvaliteta Poliklinike s ugovorom s HZZO-om zapošljavaju visoko kvalificirane stručnjake koji su specijalizirani u različitim medicinskim područjima. Možete biti sigurni da će vaš tretman biti provođen s najboljim standardima i najnovijim tehnikama liječenja.
3. Moderna oprema i tehnologija Privatne poliklinike često ulažu u modernu medicinsku opremu i tehnologiju kako bi osigurale najbolju moguću dijagnostiku i liječenje. Možete se osloniti na napredne uređaje i tehnike koje se koriste u ovim poliklinikama.
4. Sveobuhvatan spektar usluga Poliklinike s ugovorom s HZZO-om nude širok raspon medicinskih usluga, uključujući specijalističke preglede, laboratorijske testove, dijagnostiku, rehabilitaciju i još mnogo toga. Možete dobiti sve potrebne medicinske usluge na jednom mjestu.
5. Suvremeni prostor i udobnost Privatne poliklinike s ugovorom s HZZO-om često su smještene u modernim prostorima koji su opremljeni kako bi pružili udoban i nenametljiv okoliš za pacijente. Ovo stvara ugodno iskustvo tijekom posjete poliklinici.
You might be interested:  Lino Poklon Paket 2023

Iskoristite svoj ugovor s HZZO-om i potražite privatne poliklinike s ugovorom kako biste dobili visokokvalitetnu zdravstvenu skrb bez čekanja.

Budućnost privatnih poliklinika s ugovorom HZZO-a u Hrvatskoj

Privatne poliklinike koje imaju ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje (HZZO) igraju važnu ulogu u hrvatskom sustavu zdravstvene zaštite. One pružaju pacijentima mogućnost da izaberu između različitih medicinskih ustanova i pružatelja usluga, čime povećavaju konkurenciju i kvalitetu usluga u zdravstvenom sektoru.

Prednosti privatnih poliklinika s ugovorom HZZO-a

Prednosti privatnih poliklinika s ugovorom HZZO-a

Jedna od glavnih prednosti privatnih poliklinika s ugovorom HZZO-a je pristupačnost zdravstvene skrbi. Pacijenti koji se odluče za privatnu polikliniku koja ima ugovor s HZZO-om mogu ostvariti pravo na participaciju i refundaciju troškova od strane HZZO-a. To znači da pacijenti ne moraju plaćati pune cijene usluga, već im se refundira određeni postotak troškova. Ova financijska podrška omogućuje pacijentima da dobiju kvalitetnu zdravstvenu skrb po povoljnijim uvjetima.

Osim toga, privatne poliklinike s ugovorom HZZO-a često imaju bolje i modernije medicinske uređaje i tehnologiju, što omogućuje bržu i precizniju dijagnostiku i liječenje. Pacijenti mogu očekivati kraće liste čekanja i veću dostupnost specijalističkih pregleda i usluga.

Izazovi i perspektiva

Iako privatne poliklinike s ugovorom HZZO-a imaju mnoge prednosti, one se također suočavaju s izazovima. Jedan od glavnih izazova je održavanje visokih standarda kvalitete skrbi, kako bi se osiguralo da pacijenti dobiju adekvatnu njegu i liječenje. Također, konkurencija među privatnim poliklinikama može biti žestoka, a financijski aspekti, kao što su visoki troškovi održavanja i nabavke medicinske opreme, mogu biti izazovni.

Unatoč izazovima, budućnost privatnih poliklinika s ugovorom HZZO-a u Hrvatskoj izgleda svijetla. Uz pravilan nadzor i suradnju s HZZO-om, privatne poliklinike mogu nastaviti pružati kvalitetnu zdravstvenu skrb i zadovoljiti potrebe pacijenata. Također, uz brze tehnološke napretke u medicini, privatne poliklinike mogu se razvijati i unaprijediti svoje usluge i ponudu, što će dodatno poboljšati pacijentovo iskustvo i zadovoljstvo.

Ime poliklinike Adresa Kontakt
Poliklinika Breyer Petra Krešimira IV 10, Zagreb 01 4812 629
Poliklinika Bagatin Ulica grada Vukovara 269d, Zagreb 01 3014 444
Poliklinika Leptir Dr. Milana Baranovića 6, Rijeka 051 303 600

FAQ:

Koje su prednosti privatnih poliklinika koje imaju ugovor s HZZO-om?

Prednosti privatnih poliklinika koje imaju ugovor s HZZO-om uključuju brži pristup liječniku, veći izbor specijalista, kvalitetnu medicinsku skrb, mogućnost korištenja usluga bez ili uz vrlo nisku participaciju te lakšu dostupnost dijagnostičkih postupaka.

Kako mogu dobiti informacije o privatnim poliklinikama koje imaju ugovor s HZZO-om?

Informacije o privatnim poliklinikama koje imaju ugovor s HZZO-om možete dobiti na službenim internetskim stranicama HZZO-a, putem telefona ili izravno u poliklinikama. Također, možete se informirati kod svog obiteljskog liječnika ili putem preporuka drugih pacijenata.

Koliko poliklinika ima ugovor s HZZO-om u 2023. godini?

U 2023. godini, postoji ukupno 150 privatnih poliklinika koje imaju ugovor s HZZO-om. To su poliklinike koje su zadovoljile određene kriterije i ispunjavaju propisane standarde kvalitete u pružanju zdravstvenih usluga.

Koji su postupci koji se mogu obaviti u privatnim poliklinikama koje imaju ugovor s HZZO-om?

U privatnim poliklinikama koje imaju ugovor s HZZO-om mogu se obavljati razni dijagnostički postupci kao što su laboratorijske pretrage, rendgenski i ultrazvučni pregledi, kompjutorizirana tomografija, magnetska rezonanca i druge specijalističke pretrage. Također, pacijenti mogu dobiti konzultaciju s određenim specijalistima, kao što su dermatolozi, oftalmolozi, ginekolozi i drugi.

Kako plaćaju pacijenti usluge u privatnim poliklinikama koje imaju ugovor s HZZO-om?

Pacijenti koji koriste usluge privatnih poliklinika koje imaju ugovor s HZZO-om mogu platiti participaciju koja je vrlo niska ili mogu koristiti svoju zdravstvenu iskaznicu bez ikakvih dodatnih troškova. Participacija se može plaćati pri svakom posjetu ili se može odrediti mjesečna participacija.