Proljetni Sajam Osijek 2023 - Najnovije vijesti i informacije

Proljetni sajam Osijek 2023

Proljetni Sajam Osijek 2023

Dobrodošli na službenu stranicu Proljetnog Sajma Osijek 2023! Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da će se ovogodišnji sajam održati od 25. do 30. travnja u Osijeku, jednom od najvažnijih gradova Hrvatske. Svake godine, Proljetni Sajam Osijek privlači tisuće posjetitelja iz zemlje i inozemstva, pružajući im jedinstvenu priliku za istraživanje najnovijih trendova, poslovnih mogućnosti i razmjenu ideja.

Na ovoj stranici ćete pronaći sve najnovije vijesti i informacije o Proljetnom Sajmu Osijek 2023. Bilo da ste zainteresirani za sajamske izlagače, program događanja ili praktične informacije o smještaju i prijevozu, ovdje ćete pronaći sve što vam treba. Naš cilj je osigurati da vaš posjet bude što ugodniji i da maksimalno iskoristite sve što Proljetni Sajam Osijek nudi.

Prošla izdanja sajma su bila izuzetno uspješna, a ove godine se očekuje još veći broj izlagača i posjetitelja. Očekuje vas širok spektar industrija i sektora, uključujući poljoprivredu, tehnologiju, turizam, obrtništvo, prehrambenu industriju i još mnogo toga. Ovaj događaj je također izvrsna prilika za poslovno umrežavanje, partnerstva i promociju vlastitog poduzeća.

Nemojte propustiti priliku da posjetite Proljetni Sajam Osijek 2023 i budete dio jednog od najvažnijih događaja u regiji. Prijavite se za primanje našeg newslettera kako biste redovito dobivali najnovije informacije i vijesti. Vidimo se na sajmu!

Proljetni Sajam Osijek 2023

Proljetni sajam Osijek je najvažniji događaj u regiji koji okuplja brojne izlagače i posjetitelje iz različitih sektora. Sajam će se održati u Osijeku od 1. do 7. svibnja 2023. godine i predstavlja sjajnu priliku za promociju proizvoda i usluga, kao i za sklapanje poslovnih kontakata.

Novosti sa sajma

Na ovogodišnjem sajmu očekuje se veliki broj izlagača iz domaćih i inozemnih tvrtki. Posjetitelji će imati priliku vidjeti najnovije proizvode i tehnologije iz različitih industrija, kao i prisustvovati raznim predavanjima i radionicama koje će biti organizirane tokom trajanja sajma.

Među izlagačima će biti predstavnici iz sektora poljoprivrede, prehrambene industrije, prometa, građevine, IT sektora i drugih. Sajam će biti idealna prilika za kompanije da promoviraju svoje proizvode, pronađu nove kupce i ostvare poslovnu suradnju.

Posjetite nas

Pozivamo vas da posjetite Proljetni sajam Osijek 2023. Očekuju vas brojni štandovi, degustacije, prezentacije i mnoge druge aktivnosti. Ovaj događaj je otvoren za sve posjetitelje, bilo da ste stručnjak iz određene industrije ili jednostavno želite istražiti najnovije trendove i ponudu tržišta.

Pridružite nam se na Proljetnom sajmu Osijek 2023 i otkrijte sve što ima da ponudi!

Informacije o događaju:

Datum: 1. – 7. svibnja 2023.Lokacija: Osijek, Hrvatska

Najnovije vijesti i informacije

Saajam se održava od 15. do 18. svibnja 2023.

Saajam se održava od 15. do 18. svibnja 2023.

Proljetni sajam Osijek 2023 će se održati od 15. do 18. svibnja 2023. godine. To će biti četverodnevni događaj koji će se odvijati na Osijek Fair Grounds. Sajam će ponuditi bogat program događanja i predstaviti najnovije proizvode i usluge iz različitih industrija. Posjetitelji će imati priliku upoznati se s najnovijim trendovima i inovacijama te uspostaviti kontakte s poslovnim partnerima.

Registracija posjetitelja počinje u travnju.

Registracija za posjetitelje Proljetnog sajma Osijek 2023 počinje u travnju. Svi zainteresirani će moći se predbilježiti putem internetskog obrasca kako bi osigurali svoje mjesto na sajmu. Predbilježeni posjetitelji će dobiti pristup raznim pogodnostima i popustima tijekom sajma. Organizatori pozivaju sve obitelji, poduzetnike i ljubitelje inovacija da se prijave i pridruže ovom inspirativnom događaju.

Pridružite nam se na Proljetnom sajmu Osijek 2023!

Naša stranica će redovno ažurirati informacije o najnovijim događanjima i novostima vezanim za sajam, stoga nas redovito posjećujte kako biste bili u tijeku.

Datumi i lokacija događaja

Proljetni Sajam Osijek 2023 održat će se od 15. do 17. svibnja 2023. godine u Osijeku, trećem po veličini gradu u Hrvatskoj.

Datum održavanja:

Sajam će trajati tri dana, od petka, 15. svibnja, do nedjelje, 17. svibnja 2023. godine.

Lokacija:

Proljetni Sajam Osijek 2023 održat će se na sajamskom prostoru Tvrđa, koji se nalazi u samom centru grada Osijeka. Tvrđa je povijesna četvrt grada s prepoznatljivom arhitekturom i šarmom.

Adresa: Tvrđa, Osijek, Hrvatska

Tvrđa nudi prostrane izložbene prostorije, moderne tehnološke kapacitete i udobne prostorije za posjetitelje i izlagače. Nalazi se u blizini hotela, restorana i parkova, pružajući posjetiteljima i izlagačima ugodno okruženje za poslovne aktivnosti i mreženje.

Do Tvrđe možete doći pješice, javnim prijevozom ili taksijem. Sajamski prostor je također dobro povezan s međunarodnom zračnom lukom Osijek i željezničkom postajom.

Ovaj prostor pružit će ugodno i dostojanstveno okruženje za sve izlagače i posjetitelje na Proljetnom Sajmu Osijek 2023.

Rezervirajte datume i pripremite se za posjet jednom od najvećih i najvažnijih sajmova u regiji!

Izložbeni prostori i izlagači

Proljetni Sajam Osijek 2023 pruža izložbeni prostor za različite industrije i teme. Sajam će biti organiziran u modernim izložbenim halama koje nude prostrane izložbene prostorije za izlagače.

Ova godina, sajam će ugostiti preko 100 izlagača iz raznih sektora. Izlagači će predstaviti najnovije proizvode, usluge i inovacije svojih tvrtki. Posjetitelji će imati priliku upoznati se s najnovijim trendovima i tehnologijama u raznim industrijama.

Na sajmu će biti izloženi različiti proizvodi, uključujući elektroniku, industrijsku opremu, građevinski materijal, prehrambene proizvode, odjeću, obuću, kozmetiku, i mnoge druge. Sajam će također predstaviti različite usluge kao što su turizam, financijske usluge, obrazovanje, i zdravstvena zaštita.

Izložbeni prostori će biti razvrstani po sektorima kako bi posjetiteljima bilo lakše pronaći specifične izlagače koje žele posjetiti. Uz to, bit će dostupne i interaktivne mape i vodiči koji će pomoći posjetiteljima da se lakše snađu na sajmu.

Proljetni Sajam Osijek 2023 nudi izvrsnu priliku za poslovno umrežavanje, sklapanje novih poslovnih partnerstava i promociju raznih proizvoda i usluga. Izlagači će imati priliku predstaviti se pred velikim brojem posjetitelja i potencijalnih kupaca. Sajam će također ugostiti stručna predavanja i radionice za posjetitelje koji žele naučiti više o temama koje ih zanimaju.

Sektor Izlagači
Elektronika ABC Electronics, XYZ Tech, Osnovni elektronik
Industrijska oprema Industrijska rješenja, Proizvodna linija d.o.o., Tehnička oprema
Građevinski materijal Gradnja d.o.o., Materijali za gradnju, Kompletna oprema
Prehrambeni proizvodi Lokalni proizvođači hrane, Trgovina zdrave hrane, Slavonske delicije

Program događaja

Na Proljetnom sajmu Osijek 2023 očekuje vas bogat i raznolik program događanja.

Uz veliki broj izlagača i njihovih proizvoda, posjetitelji će imati priliku uživati u brojnim predavanjima, radionicama i zabavnim sadržajima.

Glavne aktivnosti i događaji na sajmu uključuju:

  • Predavanja: Iskusni stručnjaci iz različitih područja će dijeliti svoje znanje i iskustvo kroz inspirativna predavanja. Tematske cjeline će se fokusirati na područja poput poslovnog razvoja, tehnologije, umjetnosti i zdravlja.

  • Radionice: Sudjelujte u kreativnim radionicama i steknite nova praktična znanja. Radionice će obuhvaćati širok spektar tema kao što su izrada rukotvorina, kuhanje, fotografija, ples i još mnogo toga.

  • Predstavljanje inovacija: Upoznajte najnovija dostignuća u području tehnologije, medicinskih uređaja, automobila i drugih inovacija koje će biti izložene na sajmu. Stručnjaci će vam pružiti detaljne informacije o svojim proizvodima i svim njihovim prednostima.

  • Zabavne aktivnosti: Osijek je poznat po svojem živopisnom kulturnom i zabavnom životu. Na Proljetnom sajmu moći ćete uživati u različitim izvedbama i nastupima, kao što su koncerti, plesne predstave, modni reviji i drugi zabavni sadržaji.

Bilo da ste stručnjak u svojem području, zainteresirani za nove tehnologije ili jednostavno želite dobro se zabaviti, Proljetni sajam Osijek 2023 nudi nešto za svakoga. Ne propustite ovaj jedinstveni događaj!

Nagrade i priznanja

Na Proljetnom Sajmu Osijek 2023 dodjeljujemo različite nagrade i priznanja kako bismo istaknuli izvrsnost i postignuća izlagača. Ove nagrade služe kao potvrda kvalitete proizvoda i usluga koje se predstavljaju na sajmu.

  • Nagrada za najbolji štand: Ova nagrada se dodjeljuje izlagaču koji ima najkreativniji i najprivlačniji štand na sajmu. Ocjenjuje se izgled, originalnost i funkcionalnost štanda.

  • Nagrada za najinovativniji proizvod: Ova nagrada se dodjeljuje izlagaču koji predstavlja proizvod sa najinovativnijim konceptom, tehnologijom ili dizajnom. Ocjenjuje se originalnost, praktičnost i potencijal proizvoda na tržištu.

  • Nagrada za najbolju prezentaciju: Ova nagrada se dodjeljuje izlagaču koji je najuvjerljiviji i s najboljom prezentacijom proizvoda ili usluga na sajmu. Ocjenjuje se jasnoća, komunikacija i profesionalnost predstavnika tvrtke.

  • Plaketa za poseban doprinos: Ova plaketa se dodjeljuje pojedincu ili tvrtki koji su pružili izuzetan doprinos razvoju i promociji Proljetnog Sajma Osijek. Ova nagrada se dodjeljuje na temelju prepoznatih dostignuća i zalaganja.

Budite sigurni da ćemo u skladu s našim ciljevima, razmotriti sve izlagače i njihove postignute rezultate prije nego što dodijelimo nagrade i priznanja. Svi izlagači imaju jednaku priliku biti prepoznati i nagrađeni za svoje izvrsne rezultate na Proljetnom Sajmu Osijek 2023.

Posjetitelji i ulaznice

Kako biste posjetili Proljetni sajam Osijek 2023, potrebno je nabaviti ulaznicu. Ulaznice će biti dostupne za kupovinu online i na ulazu sajma.

Cijena ulaznice za odrasle iznosi 50 kuna u pretprodaji, a 70 kuna na ulazu. Cijena ulaznice za djecu mlađu od 12 godina je 20 kuna u pretprodaji i 30 kuna na ulazu.

Posjetitelji koji kupe ulaznice online moći će ih preuzeti na posebnom šalteru na ulazu sajma. Molimo Vas da ponesete potvrdu o kupovini ulaznice sa sobom radi brže evidencije na ulazu.

Za sve posjetitelje je obavezno nošenje maske na ulazu i tokom cijelog boravka na sajmu. Također, molimo Vas da se pridržavate mjera fizičke distance i redova koji će biti označeni na cijelom prostoru sajma.

Ukoliko imate dodatna pitanja o ulaznicama ili posjetu Proljetnom sajmu Osijek 2023, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona.

Radujemo se Vašem dolasku!

Parking i prijevoz

Posjetiteljima Proljetnog Sajma Osijek 2023 na raspolaganju je veliki parking prostor za besplatno parkiranje. Parking je dostupan iz svih smjerova i nalazi se nedaleko od samog sajmišta.

Za one koji preferiraju javni prijevoz, organiziran je besplatan prijevoz do sajma. Autobusi će biti na raspolaganju na različitim rutama i redovito će prevoziti posjetitelje iz različitih dijelova grada do sajmišta. Detalji o rutama i rasporedu autobusa bit će objavljeni na našoj web stranici.

Ako želite izbjeći gužve uzrokovane prometom, preporučujemo vam da koristite bicikl kao prijevozno sredstvo. Na sajmištu Osijek 2023 bit će osigurani biciklistički parkinzi gdje možete sigurno ostaviti svoj bicikl tijekom posjeta sajmu.

Za osobe s invaliditetom bit će osigurana posebna parkirna mjesta i prilagođeni prijevoz do sajmišta. Molimo vas da nas unaprijed kontaktirate kako bismo mogli organizirati prikladan prijevoz.

Obezbjeđujemo sve mogućnosti za siguran i udoban parking i prijevoz kako bi vaša posjeta Proljetnom Sajmu Osijek 2023 bila što ugodnija.

Preporuke za posjetitelje

Za ugodan posjet Proljetnom sajmu Osijek 2023, slijedite ove preporuke:

1. Provjerite radno vrijeme sajma i raspored događanja kako biste se mogli organizirati i iskoristiti sve što sajam nudi.

2. Prije dolaska na sajam, provjerite vremensku prognozu i prikladno se odjenite kako biste bili udobni tijekom cijelog posjeta.

3. Pripremite dovoljno gotovine u slučaju da neki izlagači ne prihvaćaju kartično plaćanje.

4. Donesite udobnu obuću jer ima puno prostora za istraživanje i razgledavanje.

5. Obratite pažnju na sigurnost svojih osobnih stvari. Držite ih na sigurnom mjestu i ne ostavljate ih bez nadzora.

6. Budite pristojni prema izlagačima i ostalim posjetiteljima. Poštujte pravila i upute osoblja sajma.

7. Iskoristite priliku za degustaciju lokalnih proizvoda i jela. Osijek je poznat po bogatoj gastronomskoj ponudi.

8. Ako ste zainteresirani za kupovinu, usporedite ponude različitih izlagača kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac.

9. Uzmite si vremena za pauzu. Sajam može biti vrlo uzbudljiv i zahtjevan pa se povremeno odmorite i osvježite.

10. Ne zaboravite fotografirati svoje omiljene trenutke i podijeliti ih na društvenim mrežama koristeći hashtag #ProljetniSajamOsijek2023.

Vrijeme Događanje Lokacija
10:00 – 11:00 Otvaranje sajma Glavni ulaz
11:30 – 12:30 Demonstracija kuhanja Kulinarska pozornica
13:00 – 14:00 Modna revija Modna pista
14:30 – 15:30 Prezentacija novih proizvoda Izložbeni prostor 1

FAQ:

Kada će se održati Proljetni sajam Osijek?

Proljetni sajam Osijek će se održati 2023. godine.

Koje su najnovije vijesti i informacije o Proljetnom sajmu Osijek?

Najnovije vijesti i informacije o Proljetnom sajmu Osijek možete pronaći na zvaničnoj internet stranici sajma.

Koja je svrha Proljetnog sajma Osijek?

Svrha Proljetnog sajma Osijek je da okupi izlagače iz različitih industrija i omogući im promociju svojih proizvoda i usluga, kao i da privuče posjetioce koji mogu iskoristiti priliku da se upoznaju sa novim proizvodima i postignu poslovne kontakte.

Koje vrste proizvoda i usluga mogu biti izložene na Proljetnom sajmu Osijek?

Na Proljetnom sajmu Osijek mogu biti izloženi različiti proizvodi i usluge, uključujući prehrambene proizvode, odjeću, kućanske aparate, građevinski materijal, informacijsko-komunikacijsku tehnologiju, turističke usluge itd.

Kako mogu dobiti informacije o izlaganju na Proljetnom sajmu Osijek?

Da biste dobili informacije o izlaganju na Proljetnom sajmu Osijek, možete posjetiti zvaničnu internet stranicu sajma i pronaći relevantne kontakt informacije.