Sergej Cetkovic Koncerti 2023 - Portal hrvatskih arhitekata

Sergej Cetkovic Koncerti 2023

Sergej Cetkovic Koncerti 2023

Sergej Ćetković je crnogorski pjevač i tekstopisac, koji je stekao veliku popularnost na području Balkana. Njegovi emotivni tekstovi i prepoznatljiv glas osvojili su srca mnogih ljubitelja glazbe. Uz veliku podršku fanova, Sergej planira održati seriju koncerata u 2023. godini, koja će obuhvatiti različite gradove u regionu.

Koncerti će biti prilika da se fanovi povežu s Sergejem i uživaju u njegovim najvećim hitovima uživo. Pored izvođenja poznatih pjesama, Sergej će predstaviti i nove numere koje su nastale tokom proteklih godina. Karte za ove spektakle će biti puštene u prodaju nekoliko mjeseci prije samog datuma koncerta. Fanovi će moći kupiti karte putem službenih prodajnih kanala, kako bi osigurali svoje mjesto na koncertu.

Sergej Ćetković je poznat po svojim intenzivnim nastupima koji oduševljavaju publiku. Njegovi koncerti su prava rapsodija za srce i dušu. Ako želite biti dio ovih nezaboravnih trenutaka, pratite najnovije informacije o datumima koncerata i kartama na zvaničnoj web stranici i društvenim mrežama Sergeja Ćetkovića.

Sergej Cetkovic Koncerti 2023

Informacije o koncertima

Sergej Ćetković, popularni crnogorski pevač, održaće nekoliko koncerata u Hrvatskoj tokom 2023. godine. Evo nekoliko najnovijih informacija o njegovim koncertima:

Datum i mesto koncerata

1. Koncert: 15. februar 2023. – Zagreb, Arena Zagreb

2. Koncert: 18. mart 2023. – Split, Spaladium Arena

3. Koncert: 7. april 2023. – Rijeka, Dvorana mladosti

Karte

Karte za ove koncerte mogu se kupiti na prodajnim mestima diljem Hrvatske i putem online prodaje.

Napomena

Ovaj raspored koncerata podložan je promenama, stoga se preporučuje da proverite najnovije informacije o datumima i mestima održavanja koncerata pre nego što kupite karte.

Raspored koncerata Sergeja Ćetkovića u 2023.
Broj koncerta Datum Mesto
1 15. februar 2023. Zagreb, Arena Zagreb
2 18. mart 2023. Split, Spaladium Arena
3 7. april 2023. Rijeka, Dvorana mladosti

Sergej Ćetković je jedan od najpopularnijih izvođača na prostoru Balkana i koncerti su mu uvek puni energije. Ne propustite priliku da ga vidite uživo na nekom od njegovih koncerata u 2023. godini!

You might be interested:  Cijena Umjetnog Gnojiva 2023

Karte i datum koncerata

Sergej Cetkovic – “Moje najdraže pjesme” koncert

Sergej Cetkovic -

Najnoviji koncert Sergeja Cetkovica pod nazivom “Moje najdraže pjesme” će se održati u nekoliko gradova Hrvatske. Na koncertu će pjevati svoje najveće hitove i predstaviti nekoliko novih pjesama sa svog albuma. Evo pregleda datuma i gradova u kojima će se održati koncerti:

 • Zagreb – 15. ožujka 2023.
 • Split – 18. ožujka 2023.
 • Rijeka – 22. ožujka 2023.
 • Osijek – 25. ožujka 2023.

Karte za koncerte mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima, putem interneta ili na ulazu u koncertnu dvoranu. Cijena karata varira ovisno o kategoriji sjedala i gradu održavanja koncerta.

Koncerti Sergeja Cetkovica uvijek su vrhunski glazbeni doživljaj, pa se preporučuje da svoje karte rezervirate na vrijeme kako biste osigurali svoje mjesto na koncertu.

Najnovije informacije

Novi datum koncerta

Novi datum za koncert Sergeja Cetkovica je utvrđen na 15. svibnja 2023. godine. Koncert će se održati u Sportskoj dvorani u Zagrebu.

Ulaznice

Ulaznice za koncert Sergeja Cetkovica mogu se kupiti putem službene prodajne mreže. Cijene ulaznica kreću se od 150 kn do 300 kn, ovisno o kategoriji sjedala.

Dodatne informacije

 • Koncert će započeti u 20:00 sati, a vrata dvorane otvaraju se sat vremena ranije.
 • Moguće je koristiti garderobu u dvorani.
 • Zabranjeno je unošenje hrane i pića.
 • Fotografiranje i snimanje tijekom koncerta nisu dopušteni.

Mjere zaštite

Zbog trenutne situacije s COVID-19, pridržavanje određenih mjera zaštite je obavezno tijekom koncerta. Posjetitelji su dužni nositi zaštitne maske te održavati fizičku udaljenost od najmanje 1,5 metara. Organizatori osiguravaju dezinfekcijska sredstva na ulazu u dvoranu.

Promjene mogućnosti održavanja koncerta

Molimo posjetitelje da redovito provjeravaju našu službenu web stranicu za najnovije informacije o mogućim promjenama vezanim uz održavanje koncerta uslijed promjene epidemiološke situacije.

Najava koncerata Sergeja Četkovića

Sergej Četković, poznati crnogorski pjevač, najavio je seriju koncerata u 2023. godini. Ovi koncerti će biti prilika za sve fanove da uživaju u njegovim najvećim hitovima i dožive nezaboravne trenutke.

Datum i mjesto koncerata

Koncerti će se održati na sljedećim datumima i mjestima:

 • 15. februar – Zagreb, Arena
 • 20. februar – Split, Spaladium Arena
 • 25. februar – Rijeka, Dvorana Hrvatskog kulturnog centra

Karte i rezervacije

Karte su već u prodaji i možete ih rezervirati na sljedećim prodajnim mjestima:

 1. Online na službenoj web stranici Sergeja Četkovića
 2. Na blagajni koncertnih dvorana
 3. Kod ovlaštenih prodavača ulaznica

Preporučujemo kupovinu karata unaprijed, jer se očekuje velika zainteresiranost za koncerte. Cijena karata će se kretati od 100 do 300 kn, ovisno o kategoriji sjedala.

Najnovije informacije

Za najnovije informacije o koncertima, rasporedu i eventualnim promjenama, pratite službene kanale Sergeja Četkovića na društvenim mrežama ili posjetite njegovu web stranicu.

Datum Mjesto
15. februar Zagreb, Arena
20. februar Split, Spaladium Arena
25. februar Rijeka, Dvorana Hrvatskog kulturnog centra

Prodaja karata već počela

Prodaja karata za koncerte Sergeja Ćetkovića u 2023. godini je već počela! Ovo je sjajna prilika da osigurate svoje mjesto na koncertu jednog od najpopularnijih izvođača na Balkanu.

Sergej Ćetković je poznat po svojim emotivnim baladama i sjajnim vokalnim sposobnostima, a njegovi koncerti su uvijek spektakularni događaji koji privlače veliki broj fanova.

You might be interested:  Kad Kreće Povrat Poreza 2023

Na ovogodišnjoj turneji, Sergej će izvoditi svoje najveće hitove kao i neke nove pjesme sa svog najnovijeg albuma. Pored toga, publika će imati priliku vidjeti i čuti njegove posebne goste i doživjeti nezaboravne trenutke uživo. Ako volite njegovu glazbu, definitivno ne želite propustiti ovaj koncert.

Kako kupiti karte?

Karte za Sergejeve koncerte mogu se kupiti na različite načine. Jedna opcija je da posjetite službenu web stranicu za prodaju karata. Tamo ćete naći sve informacije o koncertima i odabrati željeni datum i mjesto. Zatim ćete biti preusmjereni na stranicu za kupovinu karata gdje možete odabrati sjedala i izvršiti plaćanje.

Također, postoji mogućnost kupovine karata putem telefona ili posjeta lokalnoj prodajnoj mjestu. Mnoge agencije i turističke agencije također prodaju karte za koncerte, pa provjerite ima li takvih trgovina u vašem gradu.

Cijene karata

Cijene karata za koncerte Sergej Ćetkovića variraju ovisno o mjestu koncerta i kategoriji sjedala. Obično su najbolja sjedala najskuplja, dok su sjedala u gornjem dijelu dvorane ili na tribinama povoljnija. Cijene se kreću od X kuna za najjeftinija sjedala do Y kuna za najbolja sjedala u prvim redovima.

Uzimajući u obzir popularnost izvođača i veliko zanimanje za njegove koncerte, preporučuje se da kupite karte što prije kako biste osigurali svoje mjesto.

Najnovije informacije

Za najnovije informacije o koncertima Sergeja Ćetkovića, redovno posjećujte službenu web stranicu izvođača ili pratite njegovu stranicu na društvenim mrežama. Tamo ćete naći najnovije datume i informacije o koncertima, kao i mogućnost prijave za primanje obavijesti o novim koncertima i posebnim događajima.

Nemojte propustiti priliku da doživite nezaboravni koncert Sergeja Ćetkovića u 2023. godini! Kupite svoje karte danas i pripremite se za večer ispunjenu izvrsnom glazbom i emocijama.

Novi gradovi u turneji

Novi gradovi u turneji

Zagreb

Sergej Ćetković se vraća u Zagreb sa svojom novom turnejom! Koncert će se održati u Areni Zagreb. Ovaj koncert je izuzetno očekivan događaj i sigurno će biti nezaboravan. Ne propustite priliku da čujete hitove poput “Pogledi u tami” i “Kad ti zatreba”. Nabavite svoje karte što je prije moguće!

Rijeka

Sergej Ćetković će također posjetiti Rijeku na ovoj turneji. Koncert će se održati u Dvorani mladosti. Rijeka je poznata po svojoj ljubavi prema glazbi i sigurni smo da će fanovi ovog talentiranog pjevača biti oduševljeni. Uživajte u večeri ispunjenoj predivnim pjesmama i emotivnim nastupom.

Split

Kruna turneje bit će koncert u Splitu. Pjevač će nastupiti u Spaladium Areni, jednom od najprestižnijih koncertnih mjesta u Hrvatskoj. Ovaj spektakularan nastup sigurno će privući veliki broj obožavatelja iz cijele regije. Budite dio ove nevjerojatne atmosfere i uživajte u jedinstvenom glazbenom doživljaju.

Sergej Cetkovic na turneji

Koncerti 2023

Sergej Cetkovic, popularni crnogorski pevač, najavio je turneju za 2023. godinu. Ova turneja će biti prilika da se fanovi širom regiona sastanu sa svojim omiljenim izvođačem i uživaju u njegovim najvećim hitovima.

Karte i datum koncerata

Informacije o kartama i datumima koncerata na turneji Sergeja Cetkovica za 2023. godinu biće objavljene uskoro. Fanovi će moći da prate najnovije informacije na zvaničnom sajtu pevača ili putem društvenih mreža.

You might be interested:  Ljubav Je Na Selu Forum 2023

Najnovije informacije

Da biste bili u toku sa najnovijim informacijama o turneji Sergeja Cetkovica, pratite njegovu zvaničnu stranicu na društvenim mrežama. Tamo će biti objavljeni datumi koncerata, informacije o ulaznicama i sve potrebne informacije za vašu posetu koncertima.

Zaključak

Turneja Sergeja Cetkovica za 2023. godinu je prilika da se fanovi ponovno sretnu sa svojim omiljenim izvođačem. Budite u toku sa najnovijim informacijama o datumima koncerata i nabavite karte na vreme. Uživajte u njegovim pesmama i nezaboravnom nastupu.

Posljednja prilika za nastupe uživo

 • Ako ste ljubitelj muzike i koncerata, ne propustite posljednju priliku da vidite uživo sve nastupe i spektakle koji će se održati u 2023. godini.
 • Sergej Ćetković, jedan od najpopularnijih pjevača sa prostora bivše Jugoslavije, održaće brojne koncerte i obradovati svoje fanove širom regiona.
 • Ovi koncerti će biti njegova posljednja prilika da se publika uživo susretne sa njegovim prepoznatljivim glasom i uživa u njegovim najvećim hitovima.

Koncerti Sergeja Ćetkovića u 2023. godini

Donosimo vam najnovije informacije o Sergejevim koncertima u 2023. godini:

 1. 12. februar 2023. – Zagreb, Hrvatska
 2. 18. februar 2023. – Beograd, Srbija
 3. 25. februar 2023. – Ljubljana, Slovenija
 4. 4. mart 2023. – Sarajevo, Bosna i Hercegovina
 5. 10. mart 2023. – Skoplje, Makedonija

Budite dio ovog jedinstvenog muzičkog iskustva i rezervišite svoje karte već danas. To je posljednja prilika da doživite atmosferu koncerata uživo i uživate u nezaboravnim trenucima.

Datum Grad Kupite karte
12. februar 2023. Zagreb Kupi karte
18. februar 2023. Beograd Kupi karte
25. februar 2023. Ljubljana Kupi karte
4. mart 2023. Sarajevo Kupi karte
10. mart 2023. Skoplje Kupi karte

Ne propustite ovu priliku da doživite nevjerovatnu energiju i emocije koje Sergej Ćetković prenosi kroz svoju muziku. Rezervišite svoje karte na vrijeme i budite dio ovog muzičkog spektakla!

FAQ:

Koje su najnovije informacije o koncertima Sergeja Cetkovica u 2023. godini?

Najnovije informacije o koncertima Sergeja Cetkovica u 2023. godini nisu još dostupne. Pratite njegovu zvaničnu web stranicu i društvene mreže za ažurirane informacije o datumima i kartama koncerata.

Gdje mogu kupiti karte za koncerte Sergeja Cetkovica u 2023. godini?

Karte za koncerte Sergeja Cetkovica u 2023. godini možete kupiti na zvaničnoj web stranici izvođača, putem online prodavnica karata kao što su Eventim ili Ticketmaster, ili na prodajnim mjestima određenih koncertnih dvorana.

Koje pesme mogu očekivati na koncertima Sergeja Cetkovica u 2023. godini?

Na koncertima Sergeja Cetkovica u 2023. godini možete očekivati izvođenje njegovih najpopularnijih hitova kao što su “Pogledi u tami”, “Budi mi voda”, “Mozda je bolje”, “Zar je kraj”… takođe može biti iznenađenja u setlistama, pa se može pojaviti i neki novi materijal.

Kada će biti održan koncert Sergeja Cetkovica u Zagrebu?

Informacije o datumu koncerta Sergeja Cetkovica u Zagrebu u 2023. godini još nisu dostupne. Pratite njegovu zvaničnu web stranicu i društvene mreže za ažurirane informacije o koncertima.

Koliko koštaju karte za koncerte Sergeja Cetkovica u 2023. godini?

Cene karata za koncerte Sergeja Cetkovica u 2023. godini mogu varirati u zavisnosti od lokacije koncerta, kategorije sedišta i dostupnosti. Proverite zvaničnu web stranicu izvođača ili online prodavnice karata za tačne informacije o cenama.