The Voice Hrvatska 2023 - Portal hrvatskih arhitekata

The Voice Hrvatska 2023

The Voice Hrvatska 2023

Dobrodošli u novo nadolazeće izdanje popularnog glazbenog natjecanja The Voice Hrvatska! Ovaj show je postao jedan od najgledanijih i najomiljenijih televizijskih programa u Hrvatskoj. Nakon uspješnih prethodnih sezona, očekuje se da će i ova sezona biti ispunjena nevjerojatnim talentima, uzbuđenjem i neizvjesnošću.

Ovo je prilika za nadolazeće glazbene zvijezde da pokažu svoj nevjerojatan vokalni talenat i zasjaje na pozornici. Nakon što su pažljivo odabrani iz tisuća prijava, natjecatelji će se natjecati u raznim fazama natjecanja kako bi im se pružila šansa da impresioniraju mentore i osvoje srca gledatelja.

U ovoj sezoni očekuje se nekoliko novosti. Naime, nedavno je najavljeno da će biti uvedene nove promjene u formatu emisije. Osim prvobitnog “Blind Audition” kruga, u kojem mentori ocjenjuju samo glas natjecatelja, ova sezona uključuje i nove faze poput “Battles” i “Live Shows”, u kojima će natjecatelji pokazati još više svojih glazbenih i scenskih sposobnosti.

Zaista će biti uzbudljivo pratiti kako se talenti iz tjedna u tjedan razvijaju, kako njihov glazbeni stil evoluira pod mentorstvom poznatih i iskusnih glazbenika, te kako se borba za naslov pobjednika sve više zahuktava. Spremite se za uzbuđenje, glazbu i emocije – The Voice Hrvatska 2023 neće razočarati!

The Voice Hrvatska 2023

Novosti

The Voice Hrvatska 2023 je popularna glazbena emisija koja će se emitirati u Hrvatskoj iduće godine. Ova emisija je nova sezona hrvatske inačice svjetski poznatog glazbenog showa The Voice. Prikazuje se na jednoj od vodećih televizijskih postaja u zemlji i privlači pažnju milijuna gledatelja svake sezone.

Natjecatelji

Emisija privlači talentirane pjevače iz cijele Hrvatske koji žele pokazati svoj vokalni talent. Natjecatelji se selektiraju putem audicija, gdje biraju svoje trenere koji će ih voditi kroz natjecanje. Svaki trener ima svoj tim natjecatelja i mentorira ih kako bi se što bolje pripremili za izazove koji ih očekuju tijekom natjecanja.

Ove godine očekujemo da ćemo vidjeti mnoge talentirane pjevače, koji će izvoditi različite glazbene žanrove poput popa, rocka, soula i narodne glazbe. Svaka sezona The Voice Hrvatska donosi nevjerojatne vokale i emocionalne izvedbe koje ostavljaju publiku bez daha.

Sve što trebate znati

Ako želite pratiti The Voice Hrvatska 2023, možete ga gledati na televiziji ili pratiti emitiranje putem interneta. Emisija se obično emitira jednom tjedno, a svaka epizoda donosi emocionalne trenutke, snažne vokalne izvedbe i napete trenutke dok natjecatelji pokušavaju impresionirati trenere i osvojiti srca gledatelja.

Na kraju sezone, jedan pjevač će biti proglašen pobjednikom The Voice Hrvatska 2023 i dobit će priliku snimiti svoj album i sklopiti profesionalni ugovor s glazbenom izdavačkom kućom. Pobjednik također dobiva priliku za nastup na velikoj pozornici i sudjelovanje u nekim od najvećih glazbenih događanja u zemlji.

Zaključak

The Voice Hrvatska 2023 obećava donijeti novu grupu talentiranih pjevača i vokalnih izvedbi koje će oduševiti publiku. Nadamo se da će ova sezona biti ispunjena nevjerojatnim glazbenim trenucima i da će nam donijeti neke nove glazbene zvijezde. Budite uz nas kako biste dobili najnovije informacije o natjecateljima i događanjima u The Voice Hrvatska 2023!

You might be interested:  Hzmo Dječji Doplatak Isplata 2023

Najnovije vijesti o showu

1. Finalni sastav natjecatelja

Nakon dugih audicija i izazovnih krugova natjecanja, konačno smo dobili finalni sastav natjecatelja za The Voice Hrvatska 2023. Ovogodišnji talenti predstavljaju širok spektar glazbenih žanrova i stilova, od popa do rocka, jazz-a do countryja. Sigurni smo da će biti nevjerojatno uzbuđenje gledati ih kako se nadmeću za titulu najboljeg glazbenika u Hrvatskoj.

2. Novi format emisije

Ove godine, show The Voice Hrvatska predstavlja novi format emisije koji će gledateljima donijeti još više uzbuđenja i neočekivanih obrata. Umjesto uobičajenog načina natjecanja, natjecatelji će se suočiti s novim izazovima i preprekama kako bi pokazali svoje vokalne sposobnosti na jedinstven način. Vjerujemo da će ova promjena donijeti dodatnu dozu zanimljivosti i neizvjesnosti u show.

3. Hit singlovi iz showa

Već tijekom audicija za The Voice Hrvatska 2023, neki natjecatelji su impresionirali žiri i publiku svojim izvedbama, toliko da su neki od njihovih nastupa postali hitovi na glazbenim platformama. Pjesme poput “Moja stvarnost” u izvedbi Ivane Novaković i “Zovem te” u izvedbi Marka Petrovića osvojile su srca mnogih slušatelja diljem Hrvatske. Nestrpljivo očekujemo da čujemo nove hitove iz showa koji će nas oduševiti svojim talentom.

4. Žiri s novim članom

Ove sezone, žiri The Voice Hrvatska ima novog člana. Pridružuje im se poznati pjevač Ivan Zak, koji je poznat po svojim hitovima poput “Boli me” i “Tko mi te krade”. Ivan će donijeti svoje bogato iskustvo i znanje u tim žirija, a sigurni smo da će natjecateljima pružiti vrijedne savjete i podršku na njihovom putu kroz show.

5. Spektakularna finalna emisija

S obzirom na iznimne talente koji sudjeluju u natjecanju The Voice Hrvatska 2023, očekuje nas spektakularna finalna emisija. Finalisti će se natjecati za titulu pobjednika u velikoj areni uz pratnju poznatih glazbenih gostiju i izvođenje posebnih numera. Bit će to večer ispunjena emocijama, glazbom i uzbuđenjem, koju ne želite propustiti!

Profil i biografija natjecatelja

Ime i prezime:

Ivan Novaković

Dob:

25 godina

Mjesto rođenja:

Zagreb, Hrvatska

Glazbeni stil:

Pop i R&B

Biografija:

Ivan Novaković je mladi pjevač iz Zagreba koji je bio strastven za glazbu od rane dobi. Rođen i odgojen u glazbenoj obitelji, Ivan je uvijek imao podršku i inspiraciju da se bavi glazbom. Sa svojim snažnim vokalom i izražajnom interpretacijom, Ivan je stekao popularnost nastupajući na lokalnim glazbenim događanjima i televizijskim showovima.

Ivan je započeo svoju glazbenu karijeru kao tinejdžer, snimajući obrade poznatih pjesama i dijeleći ih na društvenim medijima. Njegov talent brzo je privukao pažnju glazbenih stručnjaka i Ivan je dobio priliku za sudjelovanje u popularnom natjecanju The Voice Hrvatska 2023.

Uz podršku svoje obitelji i mentora u showu, Ivan se nada da će svojim nastupima impresionirati publiku i žiri te ostvariti svoj san o uspjehu u glazbenoj industriji.

Pravila i raspored emisija

The Voice Hrvatska 2023 će se sastojati od nekoliko etapa natjecanja, a svaka emisija će pratiti određeni raspored.

Kolo pretpostavljenih

U prvom kolu, natjecatelji će nastupiti pred stručnim žirijem koji će biti okrenut leđima. Ako žiri čuje natjecateljev glas i smatra da ima potencijal, može pritisnuti svoje stolce za okretanje kako bi vidjeli natjecatelja. Natjecatelji koji dobiju najmanje jedan okrenuti stolac prolaze u sljedeću fazu natjecanja.

Bitke

U drugom kolu, natjecatelji koji su prošli prošlo kolo bit će podijeljeni u parove i morat će izvesti zajedno pjesmu koju će odabrati njihov trener. Nakon nastupa, trener će odabrati jednog natjecatelja iz svakog para koji će ići dalje, dok će drugi natjecatelj biti eliminiran.

Superbitke

U trećem kolu, natjecatelji će biti podijeljeni u manje grupe i izvest će pjesmu zajedno. Trener će opet odabrati jednog natjecatelja iz svake grupe da ide dalje.

Polufinale

U četvrtom kolu, preostali natjecatelji iz svake ekipe će izvesti pjesmu po vlastitom izboru. Tada će javnost glasovanjem odabrati one koji idu u finale.

You might be interested:  Pobjednik Ples Sa Zvijezdama 2023

Finale

U finalu, preostali natjecatelji će izvesti nekoliko pjesama, uključujući i zajedničku izvedbu s njihovim trenerom. Nakon toga, javnost će glasovanjem odabrati pobjednika The Voice Hrvatske 2023.

Koje su nagrade za pobjednike?

Pobjednik ili pobjednica prvog mjesta u “The Voice Hrvatska 2023” dobiva sljedeće nagrade:

 • Trofej “The Voice Hrvatska 2023”
 • Novčana nagrada u iznosu od 100 000,00 HRK
 • Prilika za snimanje vlastitog albuma
 • Plaćeni nastup na velikom koncertu “The Voice Hrvatska 2023”

Pobjednici drugog i trećeg mjesta također će biti nagrađeni:

 • Pobjednik drugog mjesta dobiva novčanu nagradu u iznosu od 50 000,00 HRK
 • Pobjednik trećeg mjesta dobiva novčanu nagradu u iznosu od 25 000,00 HRK

Osim toga, svi finalisti koji se plasiraju u top 10 natjecatelja uživaju sljedeće beneficije:

 • Prilika za suradnju s poznatim glazbenicima
 • Medijska vidljivost kroz nacionalnu televiziju i druge medije
 • Mogućnost razvoja glazbene karijere

Nagrade i beneficije mogu se dodatno mijenjati i prilagođavati prema odluci organizatora, stoga je važno pratiti službene informacije i obavijesti vezane uz natjecanje “The Voice Hrvatska 2023”.

Koja je nagradna igra za gledatelje?

Uzbuđenje gledanja najnovije sezone The Voice Hrvatska 2023 ne prestaje samo s emitiranjem emisija. Organizatori su odlučili nagraditi vjerne gledatelje popularnog showa i omogućiti im sudjelovanje u posebnoj nagradnoj igri. Svi koji prate emisiju imaju priliku osvojiti nevjerojatne nagrade.

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, jednostavno se prijavite putem službene web stranice The Voice Hrvatska 2023. Nakon što se prijavite, bit ćete uključeni u ždrijeb za osvajanje nagrada. Prijave su otvorene tijekom cijele sezone, tako da imate priliku sudjelovati u svakoj epizodi.

Kakve nagrade možete osvojiti?

Nagradni fond The Voice Hrvatska 2023 je iznimno bogat i sadrži razne vrste nagrada. Između ostalog, mogli biste osvojiti:

 • Putovanje za dvije osobe na koncert pobjednika showa
 • VIP tretman na snimanju finale emisije
 • Posjet backstageu tijekom live nastupa
 • Potpisan album ili merchandise od natjecatelja

Ovo su samo neke od nagrada koje možete osvojiti. Svaka epizoda donosi nove nagrade i iznenađenja, tako da je nagradna igra zaista uzbuđujuća za sve gledatelje.

Kako funkcionira ždrijeb?

Ždrijeb se održava nakon svake epizode showa The Voice Hrvatska 2023. Između svih prijavljenih gledatelja nasumično se odabire dobitnik nagrade. Imena dobitnika bit će objavljena na službenoj web stranici ili društvenim mrežama showa.

Ukoliko budete sretni dobitnik, organizatori će vas kontaktirati putem telefona ili e-pošte kako biste dogovorili preuzimanje nagrade. Budite sigurni da ste unijeli točne kontakt podatke prilikom prijave kako bi vas mogli dobiti.

Ne propustite priliku osvojiti nevjerojatne nagrade dok pratite show The Voice Hrvatska 2023. Sretno svima koji sudjeluju u nagradnoj igri!

Koje su promjene u formatu showa?

U ovogodišnjoj sezoni “The Voice Hrvatska” dolazi do nekoliko promjena u formatu showa koje će osvježiti iskustvo gledanja i pružiti natjecateljima novu priliku da pokažu svoj talent.

Izbor mentorima

Izbor mentorima

Prva značajna promjena je u procesu izbora mentora za natjecatelje. Umjesto da mentori okrenu stol i izraze svoj interes, sada će natjecatelji moći izabrati mentora s kojim žele surađivati. Ova promjena daje natjecateljima veću kontrolu nad svojom karijerom i omogućuje im da odaberu mentora koji najbolje odgovara njihovim glazbenim ciljevima.

Dodatne runde natjecanja

Druga promjena je u uvođenju dodatnih rundi natjecanja. Umjesto dosadašnje formule s “slijepim odabirom”, “bitkama” i “slobodnim odabirom”, nova sezona će uključivati nove runde natjecanja koje će natjecateljima pružiti još više prilika da pokažu svoj talent. Detalji o ovim novim rundama natjecanja još nisu otkriveni, ali se očekuje da će to donijeti još veću napetost i dramu u show.

Online audicije

Zbog pandemije COVID-19, ovogodišnja sezona “The Voice Hrvatska” uključuje online audicije. Natjecatelji su imali priliku snimiti svoje nastupe i poslati ih putem interneta kako bi se kvalificirali za daljnje runde natjecanja. Ova promjena omogućuje natjecateljima iz svih dijelova zemlje da se prijave za show, bez potrebe da putuju na audicije uživo.

Novi načini glasanja

Još jedna promjena je u uvođenju novih načina glasanja. Ove sezone će gledatelji imati mogućnost glasanja putem telefona, interneta i SMS poruka. Ovi novi načini glasanja omogućavaju gledateljima da glasaju brže i jednostavnije, pružajući im veću mogućnost da podrže svoje omiljene natjecatelje.

You might be interested:  Rezultati Wrc Hrvatska 2023

Ove promjene u formatu showa će donijeti novu dinamiku i uzbuđenje u “The Voice Hrvatska 2023” i pružiti gledateljima nezaboravno iskustvo glazbene borbe.

Kako se prijaviti za audiciju?

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u The Voice Hrvatska 2023, evo kako se možete prijaviti za audiciju:

 1. Pripremite svoj nastup: Odaberite pjesmu koju ćete izvesti na audiciji. Važno je odabrati pjesmu koja vam najbolje predstavlja i ističe vaš glas.
 2. Posjetite službenu web stranicu: Posjetite službenu web stranicu The Voice Hrvatska 2023 kako biste pronašli informacije o prijavama i audicijama.
 3. Ispunite prijavni obrazac: Na web stranici pronađite prijavni obrazac i ispunite ga pažljivo. Ovaj obrazac će tražiti osnovne informacije o vama, vašem iskustvu u glazbi i pjevanju, kao i poveznice na vaše glazbene izvedbe (ako ih imate).
 4. Pošaljite prijavu: Nakon što ste ispunili prijavni obrazac, pošaljite ga putem web stranice ili kako je navedeno u uputama za prijavu. Budite sigurni da ste sve informacije točno unijeli kako bi vaša prijava bila uzeta u obzir.
 5. Pratite obavijesti: Nakon što ste poslali prijavu, pratite obavijesti na službenoj web stranici ili društvenim medijima kako biste bili informirani o daljnjim koracima u postupku audicije.

Nakon što prođete audiciju, možda ćete biti pozvani da sudjelujete u daljnjim fazama natjecanja The Voice Hrvatska 2023. Uživajte u putovanju i pokažite svoj talenat svijetu!

Kako gledati emisije online?

Emisije “The Voice Hrvatska 2023” mogu se gledati online putem različitih platformi. Evo nekoliko načina kako možete pristupiti emisijama i pratiti ih uživo:

 • Službena web stranica: Emisije se mogu gledati uživo na službenoj web stranici “The Voice Hrvatska 2023”. Posjetite stranicu i pratite upute kako biste pristupili live streamu.
 • YouTube kanal: Organizatori emisije također mogu objaviti live stream na svom YouTube kanalu. Pretplatite se na kanal i ne zaboravite uključiti obavijesti kako biste bili obaviješteni kada emisija počne.
 • Socijalne mreže: Pratite službene profile emisije na društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama i Twittera. Organizatori često objavljuju linkove za gledanje emisija uživo na ovim platformama.

Važno je napomenuti da se neki od ovih načina gledanja emisija online mogu naplaćivati. Provjerite informacije o cijenama i uvjetima prije nego što pristupite live streamu ili se pretplatite na plaćenu platformu.

Nadam se da će vam ovi savjeti pomoći da uživate u gledanju emisija “The Voice Hrvatska 2023” online!

FAQ:

Kada počinje nova sezona The Voice Hrvatska?

Nova sezona The Voice Hrvatska počinje 2023. godine.

Koje su novosti u novoj sezoni The Voice Hrvatska?

U novoj sezoni The Voice Hrvatska, očekuju nas neke nove promjene u sastavu žirija, kao i u formatu emisije. Također, možemo očekivati i neke iznenađujuće natjecatelje i sjajne izvedbe.

Tko su natjecatelji u novoj sezoni The Voice Hrvatska?

Nažalost, još nisu objavljeni svi natjecatelji u novoj sezoni The Voice Hrvatska. Međutim, možemo očekivati mnoge talentirane pjevače iz Hrvatske koji će se boriti za titulu najboljeg.

Tko su članovi žirija u novoj sezoni The Voice Hrvatska?

Točan sastav žirija u novoj sezoni The Voice Hrvatska još nije objavljen. Međutim, možemo pretpostaviti da će se u žiriju nalaziti poznati glazbenici i umjetnici iz Hrvatske koji imaju bogato iskustvo.

Koje su promjene u formatu emisije u novoj sezoni The Voice Hrvatska?

Detalji o promjenama u formatu emisije u novoj sezoni The Voice Hrvatska još nisu objavljeni. Međutim, moguće je da će biti nekih novih elemenata i iznenađenja koja će dodati uzbudljivost natjecanju.

Kako se mogu prijaviti za sudjelovanje u The Voice Hrvatska?

Za sudjelovanje u The Voice Hrvatska, obično se otvara online prijava preko službene web stranice emisije. Potrebno je ispuniti prijavni obrazac i poslati video snimku svog nastupa. Detalji o prijavi će biti objavljeni na službenoj web stranici emisije.

Gdje se emitira The Voice Hrvatska?

The Voice Hrvatska se obično emitira na jednoj od nacionalnih televizija u Hrvatskoj. Točan kanal na kojem će se emitirati nova sezona bit će objavljen u sklopu promocije emisije.