Trajekt Dominče Orebić 2023 - sve informacije i raspored putovanja

Trajekt Dominče Orebić 2023

Trajekt Dominče Orebić 2023

Mjesto Orebić na otoku Pelješcu u Hrvatskoj privlači turiste svojom netaknutom prirodom i prekrasnim plažama. Za kratko putovanje s otoka Pelješca na kopno, možete koristiti trajekt Dominče Orebić. Ovaj trajekt je jedna od najpopularnijih opcija za putnike koji žele putovati između ova dva mjesta.

Trajekt Dominče Orebić 2023 pruža pouzdano i udobno putovanje putem Jadranskog mora. Trajekt je moderan i dobro opremljen, pružajući putnicima ugodno iskustvo dok putuju na drugu obalu.

Raspored putovanja trajekta Dominče Orebić 2023 nudi različite opcije za putnike. Trajekt redovito prometuje između Orebića i Dominčea, pružajući usluge prijevoza vozila i putnika tijekom cijelog dana. Putovanje trajektom je pogodno za sve vrste putnika, uključujući turiste, obitelji i lokalne stanovnike.

Sve informacije o cijenama, rezervacijama i vremenu polaska mogu se dobiti na web stranici trajekta Dominče Orebić 2023. Ovdje možete pronaći sve potrebne informacije kako biste planirali svoje putovanje i uživali u prekrasnom otoku Pelješcu. Bez obzira tražite li avanturu u prirodi ili želite opuštajući odmor na prekrasnim plažama, trajekt Dominče Orebić 2023 je pouzdana opcija za prijevoz od mjesta Orebić do Dominčea i obrnuto.

Trajekt Dominče Orebić 2023

Dominče Orebić trajekt je važna veza između otoka Korčule i poluotoka Pelješca u Hrvatskoj. Trajektna linija pruža vitalnu uslugu za turiste i lokalno stanovništvo koji žele putovati između ova dva područja.

Raspored putovanja

Putovanje trajektom Dominče Orebić 2023 pruža razne mogućnosti za putnike. Raspored putovanja može se promijeniti tijekom godine, pa je uvijek dobro provjeriti najnovije informacije prije planiranja putovanja.

Evo nekoliko ključnih točaka rasporeda putovanja trajekta Dominče Orebić 2023:

 1. Trajanje putovanja: Putovanje trajektom Dominče Orebić traje otprilike 20-30 minuta, ovisno o uvjetima na moru.
 2. Broj linija: Tijekom sezone, trajekt Dominče Orebić operira više puta dnevno, obično od jutra do večeri.
 3. Cijene karata: Cijena karte za trajekt Dominče Orebić može varirati, ovisno o broju putnika i vozila. Cjenik se može provjeriti na mjestu prodaje karata ili putem službene web stranice.
 4. Vožnja vozila: Trajekt Dominče Orebić ima kapacitet za prijevoz vozila, uključujući automobile, motocikle i bicikle.

Važne informacije

Prije putovanja trajektom Dominče Orebić 2023, važno je imati na umu nekoliko ključnih informacija:

 • Rezervacija karata: Preporučuje se rezervacija karata unaprijed, pogotovo tijekom sezone kada je promet najveći.
 • Pravila ukrcaja: Putnici trebaju pratiti upute posade pri ukrcaju na trajekt i trebaju biti na vrijeme na pristaništu.
 • Prtljaga: Putnici trebaju osigurati da su njihove stvari sigurno spakirane i da ne predstavljaju opasnost ili smetnju za druge putnike.
 • Pravila vezana za vozila: Vlasnici vozila trebaju pratiti upute posade i parkirati vozilo na odgovarajućem mjestu i na siguran način.
You might be interested:  Dječji dodatak za veljaču 2023

Trajekt Dominče Orebić 2023 je pouzdana i praktična opcija za putovanje između otoka Korčule i poluotoka Pelješca. Prateći raspored, upute i važne informacije, putnici mogu uživati u sigurnom i udobnom putovanju na ovom trajektnom prijelazu.

Sve informacije i raspored putovanja

Ovdje možete pronaći sve informacije o trajektu Dominče Orebić za 2023. godinu kao i raspored putovanja.

Informacije o trajektu

Trajekt Dominče Orebić je moderni putnički trajekt koji nudi udobnu i sigurnu vožnju između Dominča i Orebića. Trajekt je opremljen najnovijom navigacijskom opremom i ima kapacitet za prevoz velikog broja putnika i vozila.

Trajekt ima više paluba, uključujući otvorene palube na kojima putnici mogu uživati ​​u pogledu na prekrasne pejzaže Jadranskog mora tijekom vožnje. Putnicima su na raspolaganju razne usluge, uključujući restoran, kafić i prodavaonicu suvenira. Također, trajekt ima dovoljno mjesta za parkiranje vozila.

Raspored putovanja

Raspored putovanja trajekta Dominče Orebić za 2023. godinu bit će objavljen uskoro. Molimo vas da provjerite ovu stranicu redovito kako biste dobili najnovije informacije o rasporedu putovanja.

Trajekt će polaziti redovito tijekom sezone, s učestalim polascima tijekom dana. Putovanje trajektom između Dominča i Orebića traje otprilike 30 minuta.

Za sve informacije o cijenama karata, dostupnosti i mogućnostima rezervacije molimo provjerite našu službenu web stranicu ili nas kontaktirajte putem telefona ili e-pošte.

Za putovanje trajektom Dominče Orebić uživajte u udobnom i sigurnom prijevozu između ovih prekrasnih jadranskih otoka. Očekujemo vas na našem trajektu!

Trajektne linije i vrijeme polaska

Nudimo vam razne trajektne linije koje povezuju Dominče i Orebić. Ovdje možete pronaći raspored polazaka za 2023. godinu.

Linija 1: Dominče – Orebić

Vrijeme polaska: 9:00, 12:00, 15:00, 18:00, 21:00

Vrijeme dolaska: 9:15, 12:15, 15:15, 18:15, 21:15

Ova linija je dostupna svakodnevno tijekom cijele godine.

Linija 2: Orebić – Dominče

Vrijeme polaska: 9:30, 12:30, 15:30, 18:30, 21:30

Vrijeme dolaska: 9:45, 12:45, 15:45, 18:45, 21:45

Ova linija je također dostupna svakodnevno tijekom cijele godine.

Raspored polazaka može se podložiti promjenama, stoga preporučujemo provjeru vremena polaska prije putovanja. Također, molimo imajte na umu da se trajekti mogu ponekad odgoditi ili otkazati zbog nepredviđenih okolnosti kao što su loši vremenski uvjeti.

Za dodatne informacije ili rezervacije, kontaktirajte našu službu za korisnike na broj telefona +385 123456789.

Važne informacije o trajektu

Ovde su navedene važne informacije o trajektu koji putuje između Dominče i Orebića:

 • Trajekt će biti u funkciji tokom cele godine, pružajući redovne usluge prevoza putnika i vozila.
 • Putnici mogu kupiti karte na licu mesta ili unapred putem interneta.
 • Preporučuje se putnicima da budu na trajektu 30 minuta pre planiranog polaska kako bi se osiguralo da imaju dovoljno vremena za ukrcaj.
 • Parkiranje je dostupno na obe strane trajekta i putnici se pozivaju da pravovremeno stignu kako bi osigurali svoje mesto na parkingu.
 • Vožnja trajekta između Dominče i Orebića traje oko 20 minuta.
 • Na trajektu su dostupni toaleti za putnike.
 • Putnici su obavezni da slede sva pravila i propise trajektne kompanije tokom vožnje.
 • Molimo putnike da provere raspored putovanja i vremena polaska/prelaska kako bi bili sigurni da ne kasne.
 • Ako imate bilo kakva pitanja ili potrebu za dodatnim informacijama, možete kontaktirati trajektnu kompaniju putem telefona ili e-pošte.
You might be interested:  Quattro River Rally 2023

Cijene i rezervacije

Cijene i raspoloživost putovanja trajekta Dominče Orebić za 2023. godinu mogu se provjeriti i rezervirati online. Postoji nekoliko različitih opcija dostupnih putnicima:

Cjenik trajektnih karata

Sljedeće su cijene trajektnih karata za putovanje trajektom Dominče Orebić:

 • Odrasli – 50 HRK
 • Djeca (do 12 godina) – 30 HRK
 • Vozila do 5 metara duljine – 100 HRK
 • Vozila preko 5 metara duljine – 200 HRK

Rezervacija putovanja

Putnici mogu rezervirati svoje putovanje trajektom Dominče Orebić na sljedeće načine:

 1. Online rezervacija putem službene web stranice trajekta
 2. Telefonska rezervacija putem broja za rezervacije
 3. Rezervacija na licu mjesta na trajektnom terminalu

Preporučuje se putovanje rezervirati unaprijed kako bi se osiguralo mjesto na trajektu, pogotovo u vrijeme vrhunske sezone.

Napomena: Cijene se mogu mijenjati ovisno o sezoni i raspoloživosti. Preporučuje se provjeriti trenutne cijene prije rezervacije putovanja.

Prtljaga i kućni ljubimci

Prilikom putovanja trajektom Dominče Orebić 2023, putnici mogu ponijeti prtljagu sa sobom. Ograničenje za veličinu i težinu prtljage može se razlikovati, stoga je bitno provjeriti sa trajektnom kompanijom.

Prtljaga

Putnici se očekuje da prtljagu preuzmu sa sobom u kabini i smjeste jeh tik do svojih sjedala. Veće predmete treba staviti u prostor za prtljagu, koji je dostupan na trajektu. Savjetuje se putnicima da pravilno označe svoju prtljagu sa svojim podacima kako bi se mogla lakše prepoznati.

Ako imate previše prtljage koju želite ponijeti, možda ćete morati platiti dodatnu naknadu, ili rezervirati dodatni prostor za prtljagu unaprijed. Ovo je također bitno provjeriti sa trajektnom kompanijom.

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci su dobrodošli na trajektu Dominče Orebić 2023, ali postoji nekoliko važnih pravila koja valja slijediti. Kućni ljubimci trebaju biti smješteni u prikladnim kutijama ili nosiljkama, kako bi se osigurala njihova sigurnost tijekom putovanja. Vlasnici kućnih ljubimaca su odgovorni za čišćenje i održavanje higijene svog ljubimca tijekom putovanja. Također je potrebno provjeriti sa trajektnom kompanijom o posebnim pravilima i ograničenjima u pogledu vrsta kućnih ljubimaca i njihovog broja na trajektu.

Prtljaga Dimenzije Težina
Mala torba 50 cm x 40 cm x 20 cm Do 10 kg
Velika torba 80 cm x 50 cm x 30 cm Do 20 kg
Extra velika torba 90 cm x 60 cm x 40 cm Do 30 kg

Napominjemo da su navedene dimenzije i težine prtljage samo primjeri, stoga je važno provjeriti sa trajektnom kompanijom za točne informacije o ograničenjima prtljage.

Usluge na trajektu

Usluge na trajektu

Trajekt Dominče Orebić nudi razne usluge kako bi vaše putovanje bilo što ugodnije i udobnije. Na trajektu ćete pronaći sljedeće usluge:

Restoran

Restoran

U restoranu na trajektu možete uživati u raznovrsnim jelima i pićima. Naša jelovnik nudi širok izbor lokalnih specijaliteta, svježe plodove mora, mesne delicije i vegetarijanske opcije. Naš vrhunski kuhar posebno priprema jela kako biste imali jedinstveno gastronomsko iskustvo.

Snack bar

Ako jednostavno želite lagani obrok ili osvježavajuće piće, snack bar je idealno mjesto za vas. Ovdje možete pronaći sendviče, salate, slastice i širok izbor gaziranih i negaziranih pića. Uživajte u opuštenoj atmosferi i brzoj usluzi snack bara.

You might be interested:  Sajam Cvijeća Split 2023

Trgovina

U trgovini na trajektu možete kupiti sve što bi vam moglo zatrebati tijekom putovanja. Ponuda uključuje svježe voće i povrće, hranu, piće, suvenire, kozmetiku i mnoge druge proizvode. Ne brinite ako ste nešto zaboravili, naša trgovina ima sve što vam je potrebno.

Molimo vas da imate na umu da su usluge na trajektu dostupne za dodatnu naknadu. Cijene usluga bit će istaknute na trajektu i možete ih platiti gotovinom ili karticom.

Upozorenja i sigurnost

Pri putovanju trajektom Dominče Orebić 2023, važno je pridržavati se određenih upozorenja i sigurnosnih mjera kako biste osigurali ugodno i bezbrižno iskustvo putovanja. Evo nekoliko važnih smjernica koje trebate slijediti:

1. Pratite upute posade

Uvijek slijedite upute posade i pratite njihova upozorenja i sigurnosne procedure. Oni su tu da osiguraju sigurno putovanje za sve putnike, stoga budite pažljivi i surađujte s njima.

2. Nosite sigurnosnu opremu

Tijekom trajektnog putovanja preporučuje se nošenje sigurnosne opreme kao što su prsluci za spašavanje. Ova oprema će vam pružiti dodatnu sigurnost u slučaju izvanrednih situacija.

3. Pažljivo pratite vozila i putnike

Kada se nalazite na trajektu, pažljivo pratite vozače i putnike oko sebe. Vozači trebaju pridržavati prometna pravila, a putnici trebaju biti pažljivi prilikom ulaska i izlaska iz vozila, kao i tokom kretanja po trajektu.

4. Održavajte higijenu ruku

Redovito perite ruke sapunom i toplom vodom, posebno prije jela i nakon korištenja toaleta. Ako nemate pristup vodi i sapunu, koristite dezinfekcijsko sredstvo za ruke koje sadrži najmanje 60% alkohola.

5. Poštujte propise i ograničenja

Poštujte sva propisana pravila i ograničenja na trajektu. Ova pravila su osmišljena kako bi osigurala vašu sigurnost i sigurnost drugih putnika, stoga se pridržavajte ih pažljivo.

Za dodatne informacije o sigurnosti i upozorenjima, obratite se posadi trajekta ili pročitajte brošure koje su vam dostupne na trajektu. Sigurnost je naša najviša prioritet, stoga vas molimo da se pridržavate svih navedenih smjernica.

Kontakt i korisni linkovi

Ako imate bilo kakva pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili društvenih mreža. Ovdje su naši kontakt podaci i korisni linkovi:

FAQ:

Koje su informacije o trajektu Dominče Orebić 2023?

Trajekt Dominče Orebić 2023 bit će novi trajektni brod koji će povezivati otok Korčulu i poluotok Pelješac. Na brodu će biti kapacitet za vozila i putnike, a putovanje će trajati oko 20 minuta.

Koji će biti raspored putovanja trajekta Dominče Orebić 2023?

Raspored putovanja trajekta Dominče Orebić 2023 još nije objavljen. Detalji o rasporedu će biti dostupni naknadno i bit će objavljeni na službenim stranicama trajektne kompanije.

Gdje mogu pronaći sve informacije o trajektu Dominče Orebić 2023?

Sve informacije o trajektu Dominče Orebić 2023 možete pronaći na službenim stranicama trajektne kompanije. Tamo ćete pronaći informacije o cijenama karata, rasporedu putovanja, kapacitetu broda i ostale važne informacije.

Koje su prednosti putovanja trajektom Dominče Orebić 2023?

Putovanje trajektom Dominče Orebić 2023 ima brojne prednosti. Jedna od njih je što će brod povezivati otok Korčulu i poluotok Pelješac, što će olakšati putovanje između ta dva područja. Također, trajekt će imati kapacitet za vozila, što će omogućiti lakši prijevoz automobila, motocikala i bicikala.