Westgate Sajam Beba 2023: Najveći događaj za bebe i trudnice u Hrvatskoj

Westgate Sajam Beba 2023

Westgate Sajam Beba 2023

Westgate Sajam Beba 2023 je uzbuđujući događaj koji se svake godine održava u Hrvatskoj i okuplja tisuće trudnica i roditelja s malom djecom. Organiziran od strane Westgate Shopping Cityja, jednog od najvećih trgovačkih centara u zemlji, ovaj sajam je postao jedinstveno mjesto za sve one koji su u potrazi za najnovijim proizvodima i uslugama za bebe i trudnice.

Tijekom Sajma, posjetitelji imaju priliku upoznati se s najnovijim trendovima u svijetu beba i trudnica. Preko 100 izlagača iz Hrvatske i inozemstva predstavit će široku paletu proizvoda, uključujući odjeću i obuću za bebe, igračke, krevetiće, kolica, hranilice, pelene, kozmetiku, knjige o roditeljstvu i još mnogo toga. Posjetitelji će također imati priliku sudjelovati u raznim besplatnim seminarima, predavanjima i radionicama o trudnoći, dojenju, dječjoj prehrani, sigurnosti i pravilnoj njezi novorođenčadi.

Westgate Sajam Beba 2023 pruža jedinstvenu priliku za druženje s drugim roditeljima, dijeljenje iskustava i razmjenu korisnih savjeta. Tijekom Sajma, posjetitelji mogu upoznati stručnjake iz područja pedijatrije, ginekologije, psihologije i drugih relevantnih disciplina te dobiti odgovore na svoja pitanja i nedoumice. Osim toga, za najmlađe posjetitelje bit će organizirane razne aktivnosti i igre, kao i zabava, kako bi im se omogućilo nezaboravno iskustvo.

Ne propustite najveći događaj za bebe i trudnice u Hrvatskoj – Westgate Sajam Beba 2023! Donesite svoju obitelj i pridružite nam se kako biste pronašli sve što vam je potrebno za sretno i ispunjeno roditeljstvo.

Westgate Sajam Beba 2023

Westgate Sajam Beba 2023 je najveći događaj za bebe i trudnice u Hrvatskoj. Ovaj događaj će se održati u Westgate Shopping City-ju u Zagrebu, gdje će se okupiti brojni izlagači i posjetitelji.

Što očekivati:

  • Ponuda različitih proizvoda i usluga za bebe i trudnice: od odjeće i obuće, opreme za njegu, igračaka, knjiga, do trudničke odjeće i pribora.
  • Mogućnost upoznavanja s novim proizvodima i brendovima na tržištu.
  • Informativni paneli i prezentacije o roditeljstvu, zdravlju trudnica i dojenčadi, prehrani, njezi i odgoju djeteta.
  • Radionice i predavanja o pravilnom nošenju beba, masaži za bebe, pravilnom izboru obuće i slično.
  • Prilika za nova poznanstva i razmjenu iskustava sa drugim roditeljima i trudnicama.
  • Mogućnost kupovine po promotivnim cijenama i pogodnostima.

Datum i vrijeme:

Westgate Sajam Beba 2023 će se održati od 15. do 17. rujna 2023. Svaki dan događaj će započeti u 10:00 sati i trajati do 19:00 sati.

Ne propustite najveći događaj za bebe i trudnice u Hrvatskoj! Posjetite Westgate Shopping City u Zagrebu i pridružite se Westgate Sajmu Beba 2023!

Najveći događaj za bebe i trudnice u Hrvatskoj

Westgate Sajam Beba 2023 je najveći događaj za bebe i trudnice u Hrvatskoj. Ovaj sajam se održava sa ciljem da pruži mjesto za susret roditelja, budućih roditelja i trudnica sa različitim izlagačima i stručnjacima iz područja dječje opreme, zdravstvene skrbi, odjeće i dodataka za bebe.

Ovaj događaj je jedinstvena prilika za roditelje da se informiraju o najnovijim trendovima i inovacijama u industriji beba i djece. Na sajmu će biti prisutni različiti brendovi koji predstavljaju širok spektar proizvoda, uključujući kolica, autosjedalice, odjeću, obuću, igračke, hranilice, dječje krevetiće i još mnogo toga.

Pored izložbenog prostora, na sajmu će biti organizirana i bogata mreža radionica, predavanja i savjetovanja sa stručnjacima iz oblasti pedijatrije, ginekologije, nutricionizma i ostalih važnih tema vezanih za brigu o djeci i trudnicama. Posjetitelji će imati priliku dobiti korisne informacije, savjete i praktične uvide kojima će im pomoći da bolje brinu o svojoj djeci i sebi samima.

You might be interested:  Doček Nove godine 2023. u Sarajevu

Westgate Sajam Beba 2023 je događaj koji ne smijete propustiti ako ste trudnica, roditelj ili samo zainteresiran za područje brige o djeci. Pridružite nam se na ovom specijalnom događaju i istražite sve što tržište ima za ponuditi za vas i vaše mališane!

Predstavljanje najnovijih trendova

Na Westgate Sajmu Beba 2023. godine, posetioci će imati priliku da saznaju sve o najnovijim trendovima u svetu bebi proizvoda i opreme. Izlagači će predstaviti nove inovacije i tehnologije koje olakšavaju brigu o bebama i trudnicama.

Jedan od najnovijih trendova je korišćenje ekološki prihvatljivih materijala i proizvoda. Sve više roditelja se okreće proizvodima koji su napravljeni od prirodnih materijala, kao što su organski pamuk i prirodno drvo. Na sajmu će biti izložene bebi odeća, posteljina i igračke koje su napravljene od ovih materijala.

Takođe, posetioci će moći da saznaju o najnovijim trendovima u sigurnosnim uređajima za bebe. Proizvođači su se posvetili razvoju inovativnih rešenja koja obezbeđuju veću bezbednost za bebe i olakšavaju roditeljima brigu o svom detetu. Na sajmu će biti predstavljeni novi modeli autosedišta, kolica i krevetići koji su dizajnirani sa naglaskom na sigurnost i udobnost.

Jedan od trendova koji je u porastu je upotreba pametne tehnologije u bebi proizvodima. Na sajmu će biti predstavljeni bebi monitori koji omogućavaju roditeljima da prate svoju bebu putem mobilne aplikacije, kao i drugi proizvodi koji koriste tehnologiju za poboljšanje bebine dobrobiti i zdravlja.

Uz to, posetioci će moći da se upoznaju sa najnovijim trendovima u ishrani i dojenju. Izlagači će predstaviti nove proizvode i tehnike koje pomažu roditeljima da obezbede adekvatnu ishranu svojoj bebi.

Westgate Sajam Beba 2023. godine će biti odlično mesto za sve roditelje i trudnice koji žele da budu u toku sa najnovijim trendovima i pronađu najbolje proizvode i usluge za svoje dete.

Ponuda proizvoda za bebe i trudnice

Westgate Sajam Beba 2023 donosi široku ponudu proizvoda za bebe i trudnice. Naše izlagače odlikuje visoka kvaliteta proizvoda i pažljivo odabranih brendova. Uz nas, roditelji i trudnice mogu pronaći sve što im je potrebno za brigu o malim mališanima.

Odjeća za bebe

Jedna od najvažnijih stvari za bebe je udobna i kvalitetna odjeća. Na našem sajmu možete pronaći širok izbor bebi odjeće za sve prilike – od pidžama za spavanje do svečane odjeće. Naši izlagači će vam pomoći odabrati odgovarajuću veličinu i materijal kako bi vaše dijete bilo udobno i sretno.

Oprema za bebe

Uz odjeću, ponuda opreme za bebe također je izuzetno važna. Na sajmu ćete naći sve što vam treba – kolica, autosjedalice, krevetić, hranilice, sanke i još mnogo toga. Naši izlagači će vam pružiti sve potrebne informacije kako biste donijeli pravilan izbor za vas i vaše dijete.

Kozmetika za bebe

Bebe imaju nježnu kožu koju je potrebno posebno njegovati. Na našem sajmu možete pronaći širok asortiman kozmetičkih proizvoda za bebe – šampone, kreme za tijelo, ulja, sapune i još mnogo toga. Izlagači će vam pomoći odabrati proizvode koji su prikladni za osjetljivu dječju kožu i koji će je njegovati na najbolji mogući način.

Igračke i knjige za djecu

Djeca su najbolje vošte na svijetu i trebaju kvalitetne igračke i knjige kako bi se igrala i razvijala svoje sposobnosti. Na našem sajmu ćete pronaći širok izbor igračaka i knjiga za bebe i djecu svih dobnih skupina. Izlagači će vam pomoći odabrati adekvatne igračke i knjige koje će podržati rani razvoj vašeg djeteta.

Nemojte propustiti priliku posjetiti Westgate Sajam Beba 2023 i istražiti bogatu ponudu proizvoda za bebe i trudnice. Očekujemo vas sa mnogo iznenađenja i povoljnijim cijenama. Dobrodošli!

You might be interested:  Kada počinje proljeće 2023

Interaktivne radionice i predavanja

Interaktivne radionice i predavanja

Na sajmu Westgate Sajam Beba 2023 imat ćete priliku posjetiti razne interaktivne radionice i predavanja namijenjene trudnicama i roditeljima beba. Ove aktivnosti vam pružaju sjajnu priliku da naučite nešto novo o skrbi za novorođenče i razmijenite iskustva s drugim roditeljima.

Različiti stručnjaci će dati predavanja o temama kao što su pravilna prehrana tijekom trudnoće, dojenje, pravilno nošenje bebe, prve godine razvoja djeteta i još mnogo toga. Moći ćete postavljati pitanja i dobiti korisne savjete od stručnjaka iz područja pedijatrije, ginekologije, nutricionizma i drugih relevantnih područja.

Osim predavanja, bit će organizirane i brojne interaktivne radionice. Na primjer, roditelji će moći sudjelovati u radionicama masaže beba, pravilnog omatanja pelena, kuhanja zdravih obroka za bebe, i još mnogo toga. Ove radionice će vam omogućiti da naučite praktične vještine i tehnike za njegu bebe i provodite kvalitetno vrijeme s vašim malim najdražima.

Vrijeme Tema Predavač
10:00 – 11:00 Dojenje: Savjeti za uspješno dojenje Dr. Ana Marić
11:30 – 12:30 Masaža beba: Tehnike za opuštanje i poticanje razvoja Marina Novak
14:00 – 15:00 Prva pomoć za bebe: Najvažnije vještine za hitne situacije Tomislav Horvat

Za sudjelovanje u radionicama i predavanjima nije potrebna posebna prijava, jednostavno dođite na odabrano vrijeme i pridružite se. Ovi sadržaji su odlična prilika za stjecanje novih znanja i povezivanje s drugim roditeljima, stoga ne propustite ovu jedinstvenu mogućnost na Westgate Sajmu Beba 2023.

Upoznavanje sa stručnjacima iz područja roditeljstva

Na Westgate Sajmu Beba 2023 imaćete priliku upoznati se sa različitim stručnjacima iz područja roditeljstva koji će vam pružiti korisne informacije i savete vezane za brigu o bebi i trudnoći.

Naši stručnjaci će vam odgovoriti na sve vaše nedoumice i pomoći vam da se osjećate sigurno i pripremljeno za dolazak novog člana porodice. Bilo da vas zanimaju teme poput dojenja, pravilne ishrane, pravilnog nošenja bebe, spavanja ili razvoja deteta, naši stručnjaci će biti tu da vam pruže potrebne informacije.

Organizovaćemo i razne radionice i predavanja na kojima će stručnjaci izlagati o važnim temama kao što su prva pomoć za bebe, prevencija padova, pravilno držanje bebe i razvoj motorike, kao i pravilno postavljanje i korišćenje autosedišta.

Dojenje

Dojenje

Jedna od tema koja će biti obrađena je dojenje. Stručnjaci će vam dati savjete o pravilnom pripajanju bebe, održavanju laktacije, kako prepoznati da beba dovoljno jede i kako prevazići probleme koji se mogu javiti prilikom dojenja.

Pravilna ishrana beba

Druga važna tema je pravilna ishrana beba. Naši stručnjaci će vam objasniti kada započeti sa uvodjenjem čvrste hrane, koje namirnice su najbolje za bebe, kako pripremati zdrave obroke za bebe i kako prepoznati alergije na hranu.

Pridružite nam se na Westgate Sajmu Beba 2023 i iskoristite priliku da se upoznate sa najboljim stručnjacima iz područja roditeljstva i dobijete korisne informacije koje će vam pomoći u vašoj roditeljskoj avanturi.

Razmjena iskustava između roditelja

Jedna od ključnih prednosti Westgate Sajma Beba je prilika za roditelje da se povežu i razmijene iskustava. Na ovom događaju, roditelji imaju priliku da se međusobno upoznaju, komuniciraju i dijele svoja iskustva u odgoju djece.

Organizatori sajma su svjesni koliko je važna podrška i savjeti drugih roditelja u procesu roditeljstva. Stoga su osigurali prostor za razgovor i razmjenu iskustava. Na sajmu će biti organizovane različite interaktivne radionice, paneli i diskusije za roditelje, gdje će im se pružiti prilika da se sastanu s drugim roditeljima i podijele svoje priče.

Poruke podrške i inspiracija

Jedan od najvrednijih aspekata razmjene iskustava između roditelja je podrška koju jedni drugima mogu pružiti. Roditelji mogu razgovarati o svojim izazovima, brizi i srećama koje dolaze s roditeljstvom. Ova razmjena iskustava može biti osnažujuća i inspirativna za sve roditelje koji se suočavaju s sličnim izazovima.

Priprema za dolazak djeteta

Za buduće roditelje, razmjena iskustava s drugim roditeljima može biti izuzetno vrijedna. Oni mogu dobiti savjete o pripremi za dolazak djeteta, poput opreme, odijevanja, njege i ishrane. Roditelji koji su već prošli kroz tu fazu mogu podijeliti svoje savjete i savjete na koje možda nisu ni pomislili. Ova razmjena iskustava olakšava prilagođavanje novim roditeljima na promjene koje će doći s dolaskom djeteta.

You might be interested:  Goran Bare Koncert 2023

Ukratko, razmjena iskustava između roditelja na Westgate Sajmu Beba pruža priliku za podršku, inspiraciju i korisne savjete za sve roditelje. Svi roditelji koji posjete sajam mogu se osjećati sigurnima da će pronaći podršku i razumijevanje od drugih roditelja, koji su prošli kroz slična iskustva.

Promocije i posebne pogodnosti

Posjetitelji Westgate Sajma Beba 2023 imaju mogućnost iskoristiti razne promocije i posebne pogodnosti koje će biti dostupne tijekom trajanja događaja.

Pokloni uz kupovinu

Posebna pogodnost za sve posjetitelje sajma je mogućnost dobivanja poklona uz kupovinu proizvoda za bebe i trudnice. Razni izlagači će nuditi posebne darove ili popuste za kupovinu određenih proizvoda. To je odlična prilika za roditelje da ostvare uštede i pronađu najbolje proizvode za svoju bebu.

Edukativne radionice

Osim njih, posjetitelji će moći sudjelovati u raznim edukativnim radionicama koje će se održavati tijekom sajma. Radionice će biti posvećene temama kao što su pravilna prehrana za trudnice i bebe, pravilno nošenje djeteta, prva pomoć za bebe, i druge korisne informacije za buduće roditelje.

Za više informacija o promocijama i posebnim pogodnostima na Westgate Sajmu Beba 2023, posjetite službenu web stranicu događaja.

Sudjelovanje renomiranih brendova

Jedan od najvažnijih aspekata Westgate Sajma Beba 2023 je sudjelovanje renomiranih brendova iz područja dječje i trudničke industrije. Ova jedinstvena prilika okuplja najpoznatije marke koje će predstaviti svoje proizvode i usluge namijenjene bebama, djeci i trudnicama.

Sudjelovanje renomiranih brendova na sajmu osigurava kvalitetu i raznolikost ponude. Posjetiteljima će biti omogućeno pregledavanje i kupovina najnovijih proizvoda za bebe, od odjeće i obuće do igračaka i opreme. Ovi brendovi su ujedno i pouzdani izvori informacija o pravilnoj njezi, prehrani, sigurnosti i obrazovanju za bebe i trudnice.

Prednosti sudjelovanja renomiranih brendova:

Kvaliteta proizvoda: Brendovi koji sudjeluju na sajmu su već poznati po visokoj kvaliteti svojih proizvoda. Ovo je prilika da roditelji i trudnice istraže i isprobaju proizvode koji su već osvojili povjerenje drugih kupaca.

Stručnost i savjetovanje: Ova priznata imena u industriji pružaju stručne savjete i preporuke o proizvodima i uslugama, bilo da je riječ o odabiru prave kolica, sigurnosni položaj za spavanje ili odabir kvalitetne odjeće za trudnice. Pružanje stručnih savjeta od strane renomiranih brendova pomaže roditeljima da donesu informirane odluke i osiguravaju sigurnost i dobrobit svoje djece i sebe.

Prilika za usporedbu: Kada su brojni brendovi prisutni na jednom mjestu, posjetiteljima se pruža prilika da usporede proizvode i usluge, cijene i kvalitetu. Ovo je jedinstvena prilika da se iz prve ruke upoznaju s različitim opcijama koje su dostupne i donesu informirane odluke o svojim kupnjama.

Westgate Sajam Beba 2023 okuplja najpoznatije brendove u industriji i predstavlja priliku za roditelje i trudnice da istraže najkvalitetnije proizvode, dobiju stručne savjete od strane renomiranih brendova i usporede opcije prije donošenja informiranih odluka o svojim kupnjama.

FAQ:

Kada će se održati Westgate Sajam Beba 2023?

Westgate Sajam Beba 2023 će se održati 18. i 19. ožujka 2023. godine.

Koje će aktivnosti biti dostupne na Westgate Sajmu Beba 2023?

Na Westgate Sajmu Beba 2023 će biti organizirani razni programi i radionice za roditelje, predavanja o trudnoći i roditeljstvu, natjecanja za djecu, te izložbeni prostor sa proizvodima i uslugama namijenjenim bebama i trudnicama.

Je li ulaz na Westgate Sajam Beba 2023 besplatan?

Da, ulaz na Westgate Sajam Beba 2023 je besplatan za posjetitelje.

Koje će tvrtke sudjelovati na Westgate Sajmu Beba 2023?

Na Westgate Sajmu Beba 2023 će sudjelovati veliki broj tvrtki koje se bave proizvodima i uslugama za bebe i trudnice, kao što su proizvođači dječje odjeće, opreme za bebe, igračaka, kao i trudničke odjeće i dodataka.