3LHD - Portal hrvatskih arhitekata

3LHD

3LHD je arhitektonski ured usmjeren na integraciju različitih disciplina; arhitekture, urbanog i pejzažnog krajolika, dizajna i umjetnosti.
U svome radu 3LHD arhitekti neprekidno istražuju nove mogućnosti interakcije i integracije arhitekture, društva i pojedinca. Studio ima suvremen pristup arhitekturi, a svako se pitanje rješava kroz suradnju, znanje i iskustvo 30tak stalno zaposlenih i suradnju s brojnim stručnjacima iz drugih struka.
Projekti poput Mosta hrvatskih branitelja u Rijeci, hrvatskog paviljona na Svjetskoj izložbi u Japanu EXPO-u 2005, hrvatskog paviljona na Svjetskoj izložbi u Španjolskoj EXPO-u 2008, splitske Rive, dvorane Bale, Nebodera 123, hotela Lone u Rovinju, Zagrebačkog plesnog centra te Centra Zamet u Rijeci afirmirali su Studio ne samo u stručnim krugovima već i u širem krugu javnosti, domaće i strane.
3LHD je za svoj rad primio niz domaćih i nekoliko važnih međunarodnih priznanja i nagrada, među ostalima nagradu za najbolju sportsku građevinu na Svjetskom festivalu arhitekture WAF 2008, brončanu medalju za najbolje objekte namijenjene sportu i rekreaciji IOC IAKS award 2009, AR Architectural Review Award (UK), ID Magazine Award (USA) i hrvatske strukovne nagrade Drago Galić (2008.) Bernando Bernardi (2009; 2005.), Viktor Kovačić (2001.) i Vladimir Nazor (2009; 1999.).

PROJEKTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *