Antena Zagreb: Što Smo Svirali - Najnoviji Popis Pjesama

Antena Zagreb Što Smo Svirali

Antena Zagreb Što Smo Svirali

Antena Zagreb jedan je od najpopularnijih radijskih stanica u Hrvatskoj. Od svog osnutka 2001. godine, Antena Zagreb je postala omiljena destinacija za ljubitelje glazbe različitih žanrova, od popa i rocka do dancea i hip-hopa. Stanica je poznata po svom raznolikom izboru pjesama, a redovito objavljuje popis najnovijih hitova koji se emitiraju na radiju.

Ovaj najnoviji popis pjesama sa stanice Antena Zagreb pruža uvid u najpopularnije glazbene hitove trenutka. Izbor pjesama uključuje velike svjetske zvijezde poput Beyonce, Ed Sheeran, Adele i Justina Biebera, kao i domaće glazbenike kao što su Thompson, Dino Merlin i Severina. Također se mogu pronaći i novi talenti iz regije, čije pjesme redovito zauzimaju vrhove top lista na Antena Zagrebu.

Stanica je posebno poznata po svom angažmanu u promoviranju domaćih glazbenika i njihovih pjesama. Pored redovitog emitiranja njihovih hitova, Antena Zagreb također organizira i glazbene događaje i koncerte kako bi podržala rastuću glazbenu scenu u Hrvatskoj. Tako se na popisu pjesama mogu pronaći i pjesme manje poznatih izvođača koji su nedavno prošli kroz Anteninu “Danimirnu stolicu”, platformu koja mladim talentima omogućuje izlaganje njihove glazbe širokoj publici.

Ukupno, Antena Zagreb sa svojim najnovijim popisom pjesama pruža cjelovitu glazbenu sliku trenutnog stanja na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i svijetu. Bez obzira na svoje preferencije, svaki će slušatelj pronaći svoj omiljeni žanr i umjetnike na popisu pjesama Antene Zagreb, čime će uživati u kvalitetnoj glazbi svaki dan.

Antena Zagreb: Najnoviji Popis Pjesama

Najnovije pjesme koje su svirane na Anteni Zagreb su:

 1. Pjesma 1
 2. Pjesma 2
 3. Pjesma 3
 4. Pjesma 4
 5. Pjesma 5

Ovdje možete vidjeti popis najnovijih pjesama koje su svirane na radiju Antena Zagreb. Ove pjesme se mogu čuti na radiju tijekom dana i popularne su među slušateljima.

Popis pjesama će biti ažuriran kako bi se reflektirale najnovije promjene u glazbenom programu Antene Zagreb. Slušatelji mogu očekivati ​​novu glazbu, kao i popularne hitove koji su trenutno u trendu.

Antena Zagreb je popularni radijski kanal u Hrvatskoj koji se fokusira na popularnu glazbu, vijesti i zabavu. Svoju glazbenu listu često ažurira kako bi se osiguralo da slušatelji dobiju najbolju moguću glazbenu ponudu.

Tko Je Svira?

Tijekom emisije “Antena Zagreb: Što Smo Svirali – Najnoviji Popis Pjesama” bilo je mnogo različitih izvođača i bendova. Ovdje je popis nekih od njih:

 • Dino Merlin – Pjevač iz Bosne i Hercegovine, poznat po svojim hitovima poput “Sve je laz”, “Deset mlađa” i “Da sutis”.
 • Severina – Hrvatska pjevačica koja je postala popularna u 90-ima. Neki od njenih poznatih hitova su “Dalmatinka”, “Pogled ispod obrva” i “Kao”.
 • Tony Cetinski – Hrvatski pjevač čije su pjesme često balade poput “Buđenje iz mrtvih”, “Kad žena zavoli” i “Blago onom tko te ima”.
 • Parni Valjak – Hrvatski rock bend koji je aktivan od 1975. godine. Nekoliko njihovih poznatih pjesama uključuje “Sve još miriše na nju”, “Ugasi me”, “Lutka za bal” i “Zastave”.
You might be interested:  Kako Se Riješiti Herpesa

Ovo su samo neki od izvođača i bendova koji su se pojavili na emisiji “Antena Zagreb: Što Smo Svirali – Najnoviji Popis Pjesama”. Svaki tjedan donosi nove glazbene hitove i popularne izvođače, tako da je popis uvijek raznolik i aktualan.

Kako Funkcionira Popis Pjesama?

Kako Funkcionira Popis Pjesama?

Popis pjesama na Anteni Zagreb prikazuje najnovije i najpopularnije pjesme koje se trenutno emitiraju na radiju. Ovaj popis pjesama ažurira se redovito kako bi slušaocima pružio najnoviji glazbeni sadržaj.

Popis pjesama na Anteni Zagreb moguće je pronaći na njihovoj web stranici ili putem aplikacije. Također, tijekom emitiranja pjesme na radiju, često se objavljuje ime izvođača i naslov pjesme kako bi slušaoci mogli lako pratiti koje pjesme se emitiraju.

Popis pjesama obično sadrži sljedeće informacije:

 • Ime izvođača: To je ime glazbenika ili grupe koji izvode pjesmu.
 • Naslov pjesme: To je naziv pjesme koju izvođač izvodi.
 • Album: Ponekad se u popisu pjesama navodi i album na kojem se pjesma nalazi.
 • Vrijeme trajanja: Ovo je informacija o tome koliko dugo pjesma traje.

Ponekad se u popisu pjesama može prikazati i određen redoslijed pjesama. Na primjer, popularne liste poput “Top 10” ili “Top 40” mogu prikazivati pjesme prema njihovoj popularnosti ili prodaji.

Popis pjesama na Anteni Zagreb omogućava slušaocima da budu u koraku s najnovijim glazbenim trendovima i omiljenim pjesmama. Također je koristan resurs za one koji žele saznati više o izvođačima i pjesmama koje vole slušati.

Najnoviji Popis Pjesama

Tjedan 1:

Ovo su najnovije pjesme koje smo svirali na Anteni Zagreb u prvom tjednu:

 • Pjesma 1: Izvođač 1
 • Pjesma 2: Izvođač 2
 • Pjesma 3: Izvođač 3

Tjedan 2:

Ovo su najnovije pjesme koje smo svirali na Anteni Zagreb u drugom tjednu:

 1. Pjesma 4: Izvođač 4
 2. Pjesma 5: Izvođač 5
 3. Pjesma 6: Izvođač 6

Tjedan 3:

Ovo su najnovije pjesme koje smo svirali na Anteni Zagreb u trećem tjednu:

 1. Pjesma 7: Izvođač 7
 2. Pjesma 8: Izvođač 8
 3. Pjesma 9: Izvođač 9

Tjedan 4:

Ovo su najnovije pjesme koje smo svirali na Anteni Zagreb u četvrtom tjednu:

 • Pjesma 10: Izvođač 10
 • Pjesma 11: Izvođač 11
 • Pjesma 12: Izvođač 12

Tjedan 5:

Ovo su najnovije pjesme koje smo svirali na Anteni Zagreb u petom tjednu:

 1. Pjesma 13: Izvođač 13
 2. Pjesma 14: Izvođač 14
 3. Pjesma 15: Izvođač 15

Molimo vas da ostanete u tijeku i slijedite našu stanicu kako biste saznali najnovije pjesme koje sviramo!

Koja Glazbena Žanrova Se Može Očekivati?

 • Pop: Očekujte puno pop pjesama na Antena Zagreb. Ovaj žanr je vrlo popularan i često se vrti na radiju. Očekujte najnovije hitove iz pop glazbene industrije.
 • Rock: Rock glazba također ima svoje mjesto na Antena Zagreb. Možete očekivati različite podžanrove rocka, poput klasičnog rocka, alternativnog rocka i indie rocka.
 • Dance: Ako volite plesnu glazbu, sigurno ćete pronaći nekoliko popularnih dance pjesama na Antena Zagreb. Ovaj žanr je često energičan i ritmičan, savršen za plesanje i zabavu.
 • R&B: R&B ili rhythm and blues također ima svoje mjesto na Antena Zagreb. Možete očekivati glazbu s čvrstim ritmom i emocionalnim vokalima.
 • Hip hop: Hip hop je vrlo popularan žanr diljem svijeta, pa tako i na Antena Zagreb. Možete očekivati najnovije hip hop hitove i pjesme s moćnim tekstovima.
You might be interested:  Do Kada Traje Popis Stanovništva

Dakle, na Antena Zagreb možete očekivati mješavinu različitih glazbenih žanrova, ali s fokusom na popularne hitove. Bez obzira na vaš glazbeni ukus, sigurno ćete pronaći pjesme koje će vam se svidjeti na ovom radiju.

Koliko Često Se Ažurira Popis Pjesama?

Popis pjesama na Antena Zagreb ažurira se redovno kako bi slušateljima pružio najnoviju glazbenu ponudu.

Popis pjesama se ažurira svakodnevno i prati glazbene trendove te preferencije publike. Novi singlovi, popularne pjesme i hitovi su dodani u popis kako bi se osiguralo da slušatelji uvijek mogu čuti najaktualniju glazbu.

Antena Zagreb surađuje s glazbenim izdavačima, umjetnicima i diskografskim kućama kako bi dobili pristup najnovijim pjesama. Također, popis pjesama se ažurira na temelju glasova slušatelja i njihovim glazbenim preferencijama.

Pored toga, Antena Zagreb također organizira posebne emisije i top liste gdje se izdvajaju najpopularnije pjesme. Ove top liste se često ažuriraju i pružaju pregled najpopularnijih hitova u određenom razdoblju.

Naravno, popis pjesama se može razlikovati i ovisi o glazbenom stilu, dobu dana i specifičnim emisijama na Antena Zagrebu. Tako da, ako želite biti u toku s najnovijom glazbom, preporučljivo je redovno pratiti popis pjesama na Antena Zagreb radi najsvježijeg glazbenog iskustva.

Kako se može predložiti pjesma za dodavanje u popis?

Antena Zagreb voli čuti želje svojih slušatelja i rado dodaje nova glazbena ostvarenja u svoj popis pjesama. Ako želite predložiti pjesmu za dodavanje u popis, postoje nekoliko načina na koje to možete učiniti:

Pozivanje u program

Jedan od načina da predložite pjesmu je pozivom u program Antene Zagreb. Možete se javiti tijekom emisija ili putem telefona i reći voditeljima koju pjesmu biste voljeli čuti. Imajte na umu da će vaša predložena pjesma biti pregledana i ocijenjena prije eventualnog dodavanja u popis.

Slanje e-pošte

Ako preferirate digitalni način komunikacije, možete poslati e-poštu na službenu adresu Antene Zagreb. Napišite poruku u kojoj navodite izvođača i naziv pjesme koju biste voljeli dodati u popis. Budite što precizniji kako bi vam tim Antene Zagreb mogao što bolje udovoljiti.

Predložak na web stranici

Antena Zagreb ima obrazac na svojoj web stranici koji možete iskoristiti za predlaganje pjesama. Nađite stranicu za glazbene predloške i ispunite sve relevantne podatke, uključujući izvođača, naziv pjesme i eventualno druge važne informacije. Ova metoda je vrlo jednostavna i omogućuje vam brzo slanje prijedloga.

Vaša predložena pjesma će biti pažljivo razmotrena, a ako se procijeni da zadovoljava glazbeni stil i ciljeve Antene Zagreb, postoji mogućnost da će se dodati u popis pjesama. Čak i ako vaša pjesma ne bude dodana odmah, uvijek postoji šansa da će se pojaviti u budućnosti.

You might be interested:  Kako Je Nastao Svemir

Zapamtite da Antena Zagreb ima ograničeni prostor na popisu pjesama, pa se ne sve pjesme mogu dodati. Ipak, redovito pregledaju i ažuriraju svoj popis kako bi svojim slušateljima pružili širok spektar glazbenih izbora.

Popularne Pjesme Na Antena Zagreb

Pjesma 1

Naslov: “Naslov Pjesme 1”

Izvođač: “Izvođač Pjesme 1”

Pjesma 2

Naslov: “Naslov Pjesme 2”

Izvođač: “Izvođač Pjesme 2”

Pjesma 3

Naslov: “Naslov Pjesme 3”

Izvođač: “Izvođač Pjesme 3”

Pjesma 4

Naslov: “Naslov Pjesme 4”

Izvođač: “Izvođač Pjesme 4”

Pjesma 5

Naslov: “Naslov Pjesme 5”

Izvođač: “Izvođač Pjesme 5”

Pjesma 6

Naslov: “Naslov Pjesme 6”

Izvođač: “Izvođač Pjesme 6”

Pjesma 7

Naslov: “Naslov Pjesme 7”

Izvođač: “Izvođač Pjesme 7”

Pjesma 8

Naslov: “Naslov Pjesme 8”

Izvođač: “Izvođač Pjesme 8”

Pjesma 9

Naslov: “Naslov Pjesme 9”

Izvođač: “Izvođač Pjesme 9”

Pjesma 10

Naslov: “Naslov Pjesme 10”

Izvođač: “Izvođač Pjesme 10”

Slušajte Antena Zagreb Online

Antena Zagreb je popularna radio stanica koja emituje najnovije pop i rok hitove. Možete slušati Antena Zagreb uživo putem interneta i uživati u vrhunskoj muzici i zabavi.

Evo nekoliko načina kako možete slušati Antena Zagreb online:

 • Posetite zvaničnu veb stranicu Antena Zagreb i kliknite na “Slušaj Uživo” dugme. To će vam omogućiti da slušate Antena Zagreb uživo dok surfate internetom.
 • Preuzmite zvaničnu aplikaciju Antena Zagreb sa Google Play ili App Store. Ova mobilna aplikacija vam omogućava da slušate Antena Zagreb na svom pametnom telefonu ili tabletu bilo gde i bilo kada.
 • Postoji i nekoliko online radio platformi koje omogućavaju slušanje Antena Zagreb uživo. Jednostavno pronađite Antena Zagreb na tim platformama i kliknite na “Play” dugme.

Sa Antena Zagrebom, uvek ćete biti u toku sa najnovijim hitovima i najboljom muzikom. Bilo da ste kod kuće, na putu ili na poslu, uživajte u kvalitetnom radiju i zabavi uz Antena Zagreb.

FAQ:

Koje pjesme su bile najslušanije na Antena Zagreb?

Najslušanije pjesme na Antena Zagreb su vrlo raznolike, ali nedavno su se istaknule pjesme kao što su “Dinamit” od Cola, “Volim te” od Johnnyju, “10 razloga” od Petar Grašo i “Narodni radio” od S.A.R.S.

Postoji li neki poseban redoslijed u kojem se puštaju pjesme na Antena Zagreb?

Da, na Antena Zagreb postoji stručni tim koji brine o odabiru i rasporedu pjesama. Pjesme se puštaju prema njihovoj popularnosti, ali također se vodi računa o raznolikosti žanrova i potrebama publike.

Koje žanrove glazbe možemo čuti na Antena Zagreb?

Na Antena Zagreb možemo čuti razne žanrove glazbe, uključujući pop, rock, funky, dance i R&B. Cilj Antena Zagreba je pružiti raznoliku glazbenu ponudu kako bi zadovoljili ukuse različite publike.

Koje su najnovije pjesme koje su se pojavile na Antena Zagrebu?

Nedavno smo puštali nekoliko novih pjesama na Antena Zagreb. Neki od njih su “Tvoje oči” od Plavi orkestar, “Ljubavi” od Petar Grašo, “Ti si” od Tony Cetinski i “Zaljubiškarta” od Cola.