Do Kada Vrijedi Pokazna Karta Promet Split - Pregled Vremena Važenja i Cijene

Do Kada Vrijedi Pokazna Karta Promet Split

Do Kada Vrijedi Pokazna Karta Promet Split

Jedan od najpopularnijih načina putovanja gradom Splitom je korištenje gradske autobusne mreže Promet Split. Za korisnike koji putuju često ili koji trebaju kartu s neograničenim putovanjima, Promet Split nudi pokaznu kartu koja omogućava putnicima da putuju koliko god žele unutar određenog vremenskog perioda.

Važenje pokazne karte Promet Split ovisi o vrsti karte koju odaberete. Postoje različite opcije dostupne putnicima, uključujući dnevne, trodnevne i tjedne karte. Dnevna karta važi za sve linije Promet Splita u roku od 24 sata od trenutka aktivacije. Trodnevna karta omogućava putnicima neograničena putovanja u roku od tri dana, dok tjedna karta omogućava neograničena putovanja u roku od tjedan dana.

Cijena pokazne karte Promet Split također varira ovisno o vrsti karte i trajanju važenja. Dnevna karta je najjeftinija opcija, dok je tjedna karta skuplja, ali povoljna za putnike koji često koriste gradske autobuse. Putnici također mogu kupiti pokaznu kartu za kombinaciju dana i tjedna, što može biti povoljnija opcija za duže boravke u Splitu.

Pokazna karta Promet Split je praktičan način putovanja gradom Splitom za putnike koji žele uštedjeti novac i slobodno se kretati gradskim područjem. Važiće u zavisnosti od izabrane opcije, pružajući korisnicima mogućnost neograničenih putovanja u određenom vremenskom periodu.

Za sve one koji često putuju gradom Splitom, pokazna karta Promet Split pruža praktičnost, fleksibilnost i uštedu novca. Nema potrebe za kupovinom pojedinačnih karata za svako putovanje – jednostavno aktivirajte vašu pokaznu kartu i slobodno se vozite gradom Splitom.

Važenje i cijene Dnevne karte Promet Split se zona

Dnevna karta Promet Split se zona važi od 00:00 do 23:59 istog dana. Ona omogućava neograničeno putovanje unutar odabrane zone tijekom cijelog dana.

Cijena Dnevne karte Promet Split se zona iznosi 25 kuna. Karta može biti plaćena gotovinom kod vozača na autobusu ili kupljena putem mobilne aplikacije Dalmacija Express.

Lista zona koje ulaze u Dnevnu kartu Promet Split:

 • Zona 1: Split
 • Zona 2: Solin
 • Zona 3: Kaštela
 • Zona 4: Trogir

Vozna karta vrijedi za sve vrste javnog prijevoza unutar odabrane zone, uključujući autobuse, trajekte i vlakove.

Koliko dugo važe Dnevne karte Promet Split se zona?

Dnevne karte Promet Split se zona važe od 00:00 do 23:59 istog dana. To znači da možete koristiti kartu tokom cijelog dana na svim linijama javnog gradskog prevoza u Splitu.

Dnevne karte su dostupne za kupovinu na prometnim kartama u Splitu ili putem aplikacije Promet Split. Cijene dnevnih karata mogu se razlikovati ovisno o vašoj dobnoj kategoriji:

 • Odrasla osoba: 25 HRK
 • Djeca (7-18 godina): 12,50 HRK
 • Studenti i umirovljenici: 17,50 HRK

Kada kupite dnevnu kartu, morate je validirati u uređaju za validaciju pri ulasku u vozilo. Nakon što je karta validirana, ona će biti važeća tokom cijelog dana.

Važno je napomenuti da dnevne karte ne važe za linije koje izlaze izvan Splita ili za dodatne usluge kao što su uspinjače ili trajekti.

Koliko koštaju Dnevne karte Promet Split se zona?

Da biste koristili javni prevoz u Splitu, možete kupiti dnevne karte koje vam omogućavaju neograničeno korištenje autobusa u određenim zonama. Cijena dnevnih karata zavisi od broja zona koje želite da obuhvatite.

Evo pregleda cena dnevnih karata za Promet Split se zone:

Zone Cijena (HRK)
1 zona 15,00
2 zone 20,00
3 zone 25,00
4 zone 30,00

Kupovina dnevne karte je praktičan način da istražite Split i okolna područja putem javnog prevoza. Ove karte omogućavaju fleksibilnost i uštedu u odnosu na kupovinu pojedinačnih karata za svaki put.

Napomena: Cene dnevnih karata mogu se promeniti. Uvek je najbolje proveriti ažurirane informacije o cenama pre puta.

Važenje i cijene Stručne karte Promet Split se zona

Važenje i cijene Stručne karte Promet Split se zona

Važenje i cijene Stručne karte Promet Split se zona su važan dio informacija koje korisnici trebaju imati prije korištenja ove karte. Stručna karta Promet Split se zona omogućava korisnicima neograničeno putovanje unutar određene zone u Splitu. Važenje karte ovisi o vrsti i trajanju karte.

Vrste Stručne karte Promet Split se zona

Postoje dvije vrste Stručne karte Promet Split se zona:

 • Radnička karta – namijenjena radnicima koji svakodnevno putuju na posao
 • Učenička/Studentica karta – namijenjena učenicima i studentima koji redovito koriste javni prijevoz

Trajanje i cijene Stručne karte Promet Split se zona

Trajanje i cijene Stručne karte Promet Split se zona

Trajanje karte ovisi o vrsti karte i može biti:

 • Mjesečna karta – važi 30 dana od dana kupnje
 • Godišnja karta – važi 365 dana od dana kupnje

Cijene za Stručnu kartu Promet Split se zona su sljedeće:

Vrsta karte Mjesečna cijena Godišnja cijena
Radnička karta 300 kn 3000 kn
Učenička/Studentica karta 200 kn 2000 kn

Važno je napomenuti da je Stručna karta Promet Split se zona personalizirana i nije prenosiva na druge osobe. Korisnici karte trebaju imati osobnu iskaznicu kako bi se utvrdila njihova identifikacija prilikom korištenja karte. Također, bitno je da korisnici karte prilikom putovanja uvijek imaju kartu sa sobom i pokažu je provjeravatelju prilikom kontrole.

Koliko dugo važe stručne karte Promet Split zona?

Stručne karte Promet Split zona imaju različito vrijeme važenja, ovisno o vrsti karte i načinu korištenja. Ovdje je pregled vremena važenja za neke od najčešćih vrsta stručnih karata.

1. Dnevna karta

Dnevna karta vrijedi 24 sata od trenutka aktivacije. Možete je koristiti neograničeni broj puta tijekom tog vremena u zoni koja je označena na karti. Nakon isteka 24 sata, karta više nije važeća i ne može se koristiti za putovanje.

2. Tjedna karta

Tjedna karta važeća je za cijeli tjedan, od ponedjeljka do nedjelje. Ova karta vam omogućuje neograničeno putovanje u zoni označenoj na karti tijekom cijelog tjedna. Nakon završetka tjedna, karta više nije važeća i trebate kupiti novu kartu za nastavak korištenja usluga javnog prijevoza.

3. Mjesečna karta

Mjesečna karta je važeća mjesec dana od prvog dana korištenja. Ova karta vam omogućuje neograničeno putovanje u zoni označenoj na karti tijekom cijelog mjeseca. Nakon isteka 30 dana, karta više nije važeća i trebate je zamijeniti novom kartom za nastavak korištenja usluga javnog prijevoza.

4. Godišnja karta

Godišnja karta vrijedi 365 dana od prvog dana korištenja. Ova karta vam omogućuje neograničeno putovanje u zoni označenoj na karti tijekom cijele godine. Nakon isteka 365 dana, karta više nije važeća i trebate je zamijeniti novom kartom za nastavak korištenja usluga javnog prijevoza.

Važno je napomenuti da se sve stručne karte Promet Split zone smatraju nevažećima ako ih koristi druga osoba osim vlasnika karte ili ako se koriste za neovlašteno putovanje. Također, vrijeme važenja može se promijeniti s obzirom na promjene u pravilima i propisima javnog prijevoza.

Koliko koštaju Stručne karte Promet Split se zona?

Stručne karte Promet Split se zona su organizovane karte za korisnike koji često putuju unutar Splita i okolnih područja. Ove karte omogućavaju neovisan pristup javnom prevozu u Splitu i obližnjim gradovima za određeno vremensko razdoblje.

Stručne karte Promet Split se zona su dostupne u različitim vrstama, uključujući karte za 24 sata, 7 dana, 15 dana i 30 dana. Cijena stručnih karata varira ovisno o vrsti karte i vremenskom razdoblju za koje se kupuje.

Vrsta karte Cijena
Karta za 24 sata 30 HRK
Karta za 7 dana 150 HRK
Karta za 15 dana 200 HRK
Karta za 30 dana 300 HRK

Napomena: Cijene stručnih karata su podložne promjenama, stoga se preporučuje provjeriti najnovije informacije na službenoj web stranici Promet Split.

Stručne karte mogu se kupiti na prodajnim mjestima Promet Split, kao što su autobusne stanice, trafike i posebni prodajni punktovi.

Važno je napomenuti da stručne karte ne važe za vlakove i trajekte, već samo za autobuse koji su dio Promet Split mreže.

Važenje i cijene Mjesečne karte Promet Split se zona

Mjesečna karta Promet Split se zona važi 30 dana od dana aktivacije. Kartu je moguće koristiti za neograničeni broj vožnji unutar odabrane zone.

Cijene Mjesečne karte Promet Split se zona su sljedeće:

Zona Cijena
1 zona 200,00 HRK
2 zone 300,00 HRK
3 zone 400,00 HRK
4 zone 500,00 HRK

Da biste kupili Mjesečnu kartu, trebate posjetiti jedan od prodajnih mjesta Promet Splita. Nakon kupovine, karta će biti aktivirana i možete je koristiti od tog trenutka.

U slučaju gubitka karte, nije moguće dobiti zamjensku kartu niti povrat novca. Karta je isključivo za osobnu upotrebu i nije prenosiva na drugu osobu.

Vaša Mjesečna karta vrijedi samo za prometno područje Splita i okolice, unutar odabrane zone. Ako putujete izvan te zone, trebat ćete kupiti dodatnu kartu ili platiti dodatnu naknadu u autobusu ili tramvaju.

Koliko dugo važe Mjesečne karte Promet Split se zona?

Mjesečne karte Promet Split se zona važe tijekom cijelog tekućeg mjeseca. To znači da karta koju kupite za mjesec siječanj vrijedi od prvog dana do posljednjeg dana siječnja. Ova vrsta karte je vrlo praktična za putnike koji svakodnevno koriste usluge javnog prijevoza u Splitu i okolici.

Kupnjom Mjesečne karte Promet Split se zona, putnici mogu putovati neograničeno unutar odabrane zone tijekom cijelog mjeseca. Ova karta omogućuje putnicima da koriste različite vrste prijevoza, uključujući autobuse, tramvaje i trajekte, i da putuju na udaljene destinacije unutar zona Promet Split mreže.

Cijena Mjesečne karte Promet Split se zona varira ovisno o dobi putnika. Za odrasle putnike, cijena karte je nešto viša u usporedbi s cijenom karte za djecu i umirovljenike. Detalje o cijenama mjesečnih karata možete pronaći na službenim internetskim stranicama Promet Split.

Važno je napomenuti da karta vrijedi samo ako je pravilno validirana. Putnici trebaju provjeriti da li su kartu pravilno validirali na početku korištenja i da je čuvaju sa sobom tijekom cijelog putovanja. Nepropisno korištenje ili prenošenje karte na druge osobe može rezultirati plaćanjem kazne ili drugih sankcija definiranih od strane Promet Splita.

Mjesečne karte Promet Split se zona pružaju veliku fleksibilnost i uštedu za svakodnevne putnike. Ova vrsta karte omogućuje ljudima da se slobodno kreću po području Splita i okolice, bez brige o kupnji i validiranju pojedinačnih karata za svako putovanje.

Koliko koštaju Mjesečne karte Promet Split se zona?

Mjesečne karte za Promet Split se zona mogu se kupiti za različite kategorije putnika. Cijene mjesečnih karata ovise o vrsti karte, dobi putnika i trajanju korištenja karte.

Evo pregleda cijena mjesečnih karata za Promet Split se zona:

Kategorija Cijena (kn)
Odrasli (do 65 godina) 350,00
Umirovljenici (65 godina i stariji) 225,00
Učenici i studenti 275,00
Djeca (7-12 godina) 150,00
Djeca do 7 godina (bez mjesta) Besplatno

Napomena: Cijene su izražene u kunama (kn) i vrijede za jednu zonu Promet Split mreže. Ako želite putovati u više zona, cijena mjesečne karte će biti veća.

Za sve detalje o cijenama i valjanosti mjesečnih karata, preporučujemo da posjetite službenu web stranicu Promet Splita ili se obratite njihovom korisničkom centru.

FAQ:

Kako mogu dobiti pokaznu kartu za gradski promet u Splitu?

Pokaznu kartu za gradski promet u Splitu možete dobiti na blagajnama Javne ustanove Promet Split ili na nekim od prodajnih mjesta u gradu. Također, kartu možete kupiti i na nekim kioscima.

Koliko košta pokazna karta za gradski promet u Splitu?

Cijena pokazne karte za gradski promet u Splitu ovisi o vremenu trajanja karte. Trenutno, cijena jednokratne karte je 11 kuna, a cijene mjesečnih karata variraju ovisno o zonama putovanja.

Koliko dugo vrijedi pokazna karta za gradski promet u Splitu?

Vrijeme važenja pokazne karte za gradski promet u Splitu ovisi o vrsti karte koju ste kupili. Najčešće korištena jednokratna karta vrijedi za jedno putovanje bez obzira na vrijeme, dok mjesečne karte obično vrijede 30 dana od datuma aktivacije.

Mogu li koristiti pokaznu kartu za gradski promet u Splitu za putovanje izvan grada?

Ne, pokazna karta za gradski promet u Splitu vrijedi samo unutar granica grada. Za putovanje izvan grada potrebno je kupiti drugu vrstu karte koja obuhvaća tu zonu putovanja.

Mogu li koristiti istu pokaznu kartu za gradski promet u Splitu za više osoba?

Ne, pokazna karta za gradski promet u Splitu vrijedi samo za jednu osobu. Za svaku dodatnu osobu potrebno je kupiti zasebnu kartu.

Gdje mogu provjeriti vrijeme važenja svoje pokazne karte za gradski promet u Splitu?

Vrijeme važenja pokazne karte za gradski promet u Splitu možete provjeriti na samoj karti, na kojoj je označen datum aktivacije i datum isteka važenja. Također, možete provjeriti vrijeme važenja na automatskim blagajnama ili na web stranici Javne ustanove Promet Split.