Kada počinje nova sezona Ljubav je na selu | Upoznajte nove farmerove u ovoj popularnoj emisiji

Kada Počinje Nova Sezona Ljubav Je Na Selu

Kada Počinje Nova Sezona Ljubav Je Na Selu

Jedna od najomiljenijih emisija u Hrvatskoj, Ljubav je na selu, uskoro će započeti svoju novu sezonu. Ova popularna emisija već godinama prati ljubavne priče i avanture različitih farmera koji žive na selu. Ova sezona donosi novu grupu farmera koji su spremni da pronađu svoju srodnu dušu.

Emisija Ljubav je na selu je postala pravi hit i privukla veliku pažnju publike širom Hrvatske. Gledaoci su svakodnevno pratili farmerove i njihove ljubavne puteve, navijali za njih i saznavali sve njihove tajne i snove. Ova emisija je pružila priliku da se farmeri upoznaju sa nekim posebnim i možda pronađu ljubav svog života.

Novi sezona Ljubav je na selu dolazi sa novim, neustrašivim i zanimljivim farmerima. Svaki od njih ima svoju jedinstvenu priču i sve su spremni da se otvore i pronađu ljubav. Ove godine nas očekuje mnogo uzbuđenja, iznenađenja i neočekivanih preokreta.

Pridružite nam se na ovom nezaboravnom putovanju, u kojem ćete imati priliku da upoznate nove farmerove, suočite se sa njihovim izazovima i možda otkrijete svoju pravu ljubav. Nova sezona Ljubav je na selu počinje uskoro i ne smijete je propustiti!

Kada počinje nova sezona Ljubav je na selu

Nova sezona popularne emisije “Ljubav je na selu” uskoro počinje! Ova emisija koja se prikazuje na televiziji već dugi niz godina privlači veliki broj gledatelja svojom kombinacijom ljubavnih priča i ruralnog života.

Ove godine, gledatelji će imati priliku upoznati nove farmerove koji traže ljubav. Emisija “Ljubav je na selu” temelji se na ideji da farmeri koji žive na selu imaju priliku pronaći svoju srodnu dušu putem ovog TV show-a. Svaka sezona donosi nove likove, nove priče i nove izazove.

Očekuje se da će nova sezona započeti u rujnu 2021. godine. Do tada, gledatelji mogu pratiti najnovije vijesti i informacije o emisiji na službenoj web stranici ili društvenim mrežama.

Emisija “Ljubav je na selu” ima široku publiku koja uživa u gledanju romantičnih priča i otkrivanju života na selu. Osim što pruža zabavu, emisija također prikazuje izazove s kojima se farmeri suočavaju u potrazi za ljubavlju.

Ako volite romantične priče, ruralni život i ljubavne avanture, nova sezona emisije “Ljubav je na selu” definitivno će vam biti zanimljiva. Slijedite emisiju i upoznajte nove farmerove koji su odlučili pronaći ljubav na selu!

You might be interested:  Kako Izračunati Postotak Povećanja

Emisija Ljubav je na selu u novoj sezoni

Emisija “Ljubav je na selu” je popularna hrvatska televizijska emisija koja prati ljubavne avanture farmera i farmerica koji traže ljubavnu sreću na selu. U novoj sezoni, gledatelji će imati priliku upoznati nove farmerove i pratiti njihove romantike i izazove u potrazi za pravom ljubavi.

Emisija “Ljubav je na selu” je jedinstvena po tome što kombinuje elemente reality showa i romantične komedije. Svake epizode farmeri/ce upoznaju nekoliko potencijalnih partnera/ica te se upuštaju u različite ljubavne izazove i avanture kako bi pronašli svoju srodnu dušu.

Emisija se snima na prekrasnim lokacijama ruralne Hrvatske, gdje farmeri/ce vode svoje farme i istovremeno traže ljubav. Ova kombinacija ruralnog ambijenta i ljubavnih priča čini emisiju izuzetno privlačnom gledateljima, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva.

U novoj sezoni, gledatelji mogu očekivati uzbudljive nove priče, neobične susrete i iskrene emocije. Svaki farmer/ica će imati svoj karakterističan put prema ljubavi, a izazovi će uključivati testiranje osobnosti, romantične večere, grupne aktivnosti na farmi i još mnogo toga.

Upoznajte nove farmerove

  • Ivan: 35-godišnji poljoprivrednik iz Zagreba, koji se preselio na selo kako bi slijedio svoju strast prema vinogradarstvu. Ivan traži ženu koja će biti njegova partnerica u vinogradarskom poslu i dijeliti njegove ljubavne interese.

  • Marta: 28-godišnja mljekarica iz Slavonije koja se bori da održi svoju obiteljsku farmu. Marta je hrabra, samostalna i traži muškarca koji će je podržati u njezinim poljoprivrednim aktivnostima i pružiti joj ljubav i podršku.

  • Nikola: 40-godišnji farmer iz Dalmacije sa zemljištem punim maslina. Nikola je strastveni maslinar i traži ženu s kojom će podijeliti ljubav prema maslinovom ulju i životu na selu.

Ovaj popularni reality show “Ljubav je na selu” osvojio je srca mnogih gledatelja prethodnih godina i sigurno će ponovno postati omiljena emisija u novoj sezoni. Pridružite se gledateljima diljem Hrvatske u praćenju zabavnih i romantičnih priča farmera/ica u potrazi za ljubavlju.

Predstavljamo nove farmerove

Farmer 1: Ivan

Ivan je 32-godišnji mladić iz malog sela u središnjoj Hrvatskoj. Sa svojim roditeljima obrađuje

obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo već pet godina. Ima veliko iskustvo u uzgoju stoke i

voli provoditi vrijeme na otvorenom.

Farmer 2: Martina

Martina je 28-godišnja žena iz Slavonije. Odrasla je na selu, a sada živi i radi u gradu. Nakon

nekoliko godina u uredu, Martina se odlučila vratiti poljoprivredi. Voli uzgajati povrće i voće te

je strastvena zagovornica održivog načina života.

Farmer 3: Marko

Marko je 35-godišnji samohrani otac iz Dalmacije. Ima vinograd i maslinik koji samostalno

održava već deset godina. Njegova dva sina mu pomažu u radu na polju. Marko voli svoj krajolik i

ponosan je na svoje proizvode.

Farmer 4: Ana

Ana je 29-godišnja studentica agronomije iz Istre. Oduvijek je bila zaljubljena u prirodu i životinje,

a sada želi svoje znanje primijeniti na pravi način. Ana ima vrt i pčelinjak te se nada da će

upoznati partnera koji će dijeliti njezinu strast.

Uzbudljiva avantura na selu

Emisija “Ljubav je na selu” je popularna dating emisija u Hrvatskoj koja se odvija na selu. Ova emisija pruža gledateljima priliku da prate avanture farmera i farmerica u potrazi za srodnom dušom.

Nova sezona

Nova sezona emisije “Ljubav je na selu” je puna uzbuđenja. Gledatelji će imati priliku upoznati nove farmere i farmerice koji su spremni na avanturu ljubavi. Ovi hrabri muškarci i žene odlučili su dati šansu ljubavi i napustiti svoj svakodnevni život kako bi pronašli pravog partnera.

Farmerske profiile

Svaki farmer i farmerica ima svoj jedinstveni profil koji gledateljima otkriva više o njihovom životu, interesima i očekivanjima u vezi. Ovi profili su prilika da se gledatelji bolje upoznaju s likovima i uđu u njihov svijet prije nego što započne dating proces.

You might be interested:  Kako Krenuti Na Put Svetog Jakova

Natjecanje za ljubav

U emisiji “Ljubav je na selu” farmere i farmerice prate kamere dok se upoznaju i provode vrijeme zajedno. Oni će se suočiti s raznim izazovima i zadacima kako bi pokazali svoje osobine, vještine i spremnost za ljubav. Kroz seriju romantičnih spojeva, farmere i farmerice će imati priliku izgraditi odnose s osobama koje ih zanimaju.

Tko će pronaći ljubav?

Ova uzbudljiva avantura na selu donosi mnoge neizvjesnosti. Gledatelji će biti svjedoci iskrenih emocija, iznenađenja i neočekivanih obrata. Hoće li farmere i farmerice pronaći ljubav koju su oduvijek tražili ili će biti suočeni s razočaranjem?

Zaključak

Zaključak

Emisija “Ljubav je na selu” pruža jedinstvenu priliku za farmere i farmerice da pronađu svoju sreću i ljubav na selu. Za gledatelje je to emocionalno putovanje ispunjeno uzbuđenjem i nadom. Zapustite se i pratite ovu avanturu na selu – možda i vi pronađete ljubav.

Šta nas očekuje u novoj sezoni?

1. Novi farmeri

Ova sezona donosi nam nove farmere koji se prijavili za sudjelovanje u popularnoj emisiji “Ljubav je na selu”. Gledatelji će imati priliku upoznati se s različitim osobnostima i životnim pričama ovih novih farmera.

2. Romantične avanture

Kao i prethodnih sezona, nova sezona “Ljubav je na selu” donosi nam mnogo romantičnih avantura. Farmeri i farmerice će se upustiti u različite aktivnosti s svojim potencijalnim partnerima i partnericama, s ciljem pronalaska ljubavi.

3. Ljubavna pisma

Jedinstveni dio emisije su ljubavna pisma koja farmeri šalju svojim odabranicima. Ova gesta pruža mogućnost da farmeri izraze svoje osjećaje prema svojim potencijalnim partnerima na romantičan način.

4. Susreti na farmi

U jednom dijelu emisije farmeri će ugostiti svoje potencijalne partnere na svojim farmama. Ovaj susret omogućava farmerima da pokažu svoj životni stil i da provedu vrijeme s osobama koje žele bolje upoznati.

5. Izazovi i prepreke

Nova sezona neće biti bez izazova i prepreka. Farmeri će se suočiti s različitim situacijama koje će testirati njihovu sposobnost suočavanja s problemima i njihovu spremnost da se bore za ono što žele.

6. Emotivne priče

Uz romantične avanture, nova sezona “Ljubav je na selu” donosi i emocionalne priče farmera i farmerica. Gledatelji će se moći povezati s pričama i emocijama svakog farmera, što čini emisiju posebnom i autentičnom.

7. Neizvjesnost

Kao i uvijek, nova sezona emisije donosi neizvjesnost. Nikada se ne zna tko će pronaći ljubav i kako će se priče razvijati. Ovo je jedan od čari emisije koja čini gledatelje sve više željnima daljnjih epizoda.

Izazovi i prepreke u potrazi za ljubavlju

Potraga za ljubavlju može biti puna izazova i prepreka. Bez obzira na to jeste li farmer ili gradski momak ili djevojka, upuštanje u potragu za romantičnim partnerom može biti zahtjevno. Evo nekoliko izazova s kojima se možete suočiti u potrazi za ljubavlju:

Geografske prepreke

Jedan od najvećih izazova je geografska udaljenost. Ako pronađete srodnu dušu koja živi na drugom kraju zemlje, razmišljat ćete o tome kako održavati vezu na daljinu ili kako se preseliti kako biste bili blizu voljene osobe.

Problemi kompatibilnosti

Još jedan izazov može biti neslaganje osobnosti ili interesa. Kada tražite ljubav, može biti teško pronaći nekoga s kim se u potpunosti slažete ili čije interese dijelite. Ponekad će biti potrebno kompromisno rješenje kako biste uskladili različitosti.

Nedostatak vremena

U današnjem užurbanom svijetu, mnogi ljudi se suočavaju s nedostatkom vremena za traženje ljubavi. Poslovi, obitelj i drugi životni obaveze mogu ograničiti vaše mogućnosti za upoznavanje novih ljudi i izgradnju romantičnih veza.

Strahovi i nesigurnosti

Potraga za ljubavlju može izazvati strahove i nesigurnosti jer se upuštate u nešto nepoznato. Može biti strah da nećete pronaći pravu osobu, da će vas odbiti ili da nećete biti dovoljno dobri.

Konkurencija

Kada je u pitanju potraga za ljubavlju, konkurencija može biti otežavajući faktor. Može biti mnogo drugih ljudi koji su zainteresirani za istu osobu koju i vi želite osvojiti. Važno je biti samouvjeren i ne odustajati, čak i kada se čini da su šanse protiv vas.

You might be interested:  Što Jesti Za Večeru

Prethodne emocionalne povrede

Ako ste prethodno doživjeli emocionalne povrede ili loše iskustvo u ljubavi, moguće je da ćete biti oprezni ili da ćete se bojati ponovnog suočavanja s takvim bolom. Važno je dati sebi vremena za liječenje i rast kako biste bili spremni za nove ljubavne mogućnosti.

Iako mogu postojati izazovi i prepreke u potrazi za ljubavlju, važno je ostati otvorenog srca i umiriti se u procesu. Može biti teško, ali prava ljubav vrijedi truda i ustrajnosti.

Budite u toku sa najnovijim epizodama

Ko su novi farmeri u emisiji?

U novoj sezoni emisije “Ljubav je na selu” predstavljamo vam nekoliko novih farmera koji su spremni da pronađu ljubav svog života. Otkrijte njihove priče i upoznajte se sa njihovim životima na selu.

Kako gledati nove epizode?

Nove epizode emisije “Ljubav je na selu” možete pratiti na televiziji svake srede uveče. Ne propustite šarmantne farmerove i zanimljive razgovore koji će vas držati prikovane uz ekran. Takođe, epizode su dostupne i na internetu, pa možete da ih gledate kad god to želite.

Pregled epizoda

  • Epizoda 1: Upoznavanje farmera
  • Epizoda 2: Prvi sastanci
  • Epizoda 3: Romantične večere
  • Epizoda 4: Izbor finalista
  • Epizoda 5: Deklaracija ljubavi
  • Epizoda 6: Susreti sa porodicom

Emisija u brojkama

Broj sezone Broj epizoda Gledanost
Sezona 1 12 1,200,000 gledalaca
Sezona 2 14 1,500,000 gledalaca
Sezona 3 10 1,100,000 gledalaca

Napomena: Gledanost je merena u proseku za celu sezonu.

Povedite seosku ljubav i pratite emisiju

Nova sezona popularne emisije “Ljubav je na selu”

Uskoro počinje nova sezona popularne emisije “Ljubav je na selu” koja oduševljava gledatelje već dugi niz godina. Ova simpatična emisija donosi priče o ljubavi na selu i upoznavanju farmera i farmerki koji traže svoju srodnu dušu.

Poznata lica i novi farmeri

Ovu sezonu emisije obilježit će i poznata lica koja su već sudjelovala u prethodnim sezonama, ali će biti i mnogo novih farmera koji se upuštaju u potragu za ljubavlju na selu. Prikazani farmeri dolaze iz različitih dijelova Hrvatske i donose sa sobom različite priče i interesovanja.

Zabavne avanture i romantični trenuci

Emisija “Ljubav je na selu” pruža gledateljima priliku da prate ljubavne avanture i romantične trenutke farmera i farmerki. Osim što se upoznaju sa svakodnevnim životom na farmama, gledatelji mogu svjedočiti i razvoju ljubavnih veza, ali i komičnim situacijama koje su neizbježne u ovakvim emisijama.

Povežite se sa seoskom ljubavlju

Ako ste ljubitelj ljubavnih priča, ruralnog načina života i upoznavanja novih ljudi, ova emisija je sjajan izbor za vas. Pratite svakodnevne epizode i otkrijte tko će pronaći ljubav na selu. Možda ćete se i sami naći inspirirani da se upustite u nove ljubavne avanture.

FAQ:

Kada počinje nova sezona emisije Ljubav je na selu?

Nova sezona emisije Ljubav je na selu počinje 15. ožujka 2021. godine.

Tko su novi farmeri u novoj sezoni emisije Ljubav je na selu?

Novi farmeri u novoj sezoni emisije Ljubav je na selu su Ivan, Robert, Ivica, Nikola, Marko i Luka.

Kako se može prijaviti za sudjelovanje u emisiji Ljubav je na selu?

Da biste se prijavili za sudjelovanje u emisiji Ljubav je na selu, trebate poslati svoju prijavu putem službene web stranice RTL-a. Prijave su obično otvorene nekoliko mjeseci prije početka nove sezone emisije.

Koliko je sezona do sada emitirano emisije Ljubav je na selu?

Do sada je emitirano 14 sezona emisije Ljubav je na selu. Prva sezona je emitirana 2009. godine.