Kada počinje Supertalent 2022? Sve informacije o novoj sezoni Supertalenta!

Kada Pocinje Supertalent 2022

Kada Pocinje Supertalent 2022

Supertalent je popularna televizijska emisija koja je osvojila srca gledatelja diljem svijeta. I ove godine očekuje nas nova sezona ove nevjerojatne zabavne emisije. Supertalent 2022 donosi nam još više talenta, emocija i nevjerojatnih izvedbi.

Početak Supertalenta 2022 zakazan je za 15. siječnja i bit će emitiran na Hrvatskoj radioteleviziji. Novi podvig izvrsnih talenata, koji dolaze iz različitih područja umjetnosti, glazbenika, akrobata, plesača, jongliranja i drugih performera, ponovno će nas ostaviti bez daha.

Ova sezona Supertalenta donosi nam i nova suca, sa sjajnom žirijem iskusnih stručnjaka koji će procjenjivati talente natjecatelja. Publika će imati priliku uživati u nevjerojatnim izvedbama, suosjećati s natjecateljima i pratiti njihov put prema pobjedi.

Kada počinje Supertalent 2022?

Supertalent 2022 će početi u jesen ove godine. Točan datum početka emisije još nije objavljen, ali se očekuje da će se prva epizoda emitirati u rujnu ili listopadu.

Supertalent 2022 će biti deseta sezona popularnog talent showa u Hrvatskoj. Emisija će se emitirati na televizijskoj stanici RTL te će gledateljima pružiti priliku da vide nevjerojatne talente i izvedbe različitih sudionika.

U prethodnim sezonama Supertalenta smo mogli vidjeti izvedbe poput plesa, pjevanja, sviranja instrumenata, čarobnjaštva, akrobatike i mnogih drugih talenata. Svake sezone se traže novi talenti koji će svojom izvedbom oduševiti publiku i žiri.

Natjecanje će se odvijati u više etapa, a najbolji talenti će imati priliku napredovati i boriti se za titulu pobjednika Supertalenta 2022. Pobjednik će osvojiti novčanu nagradu i ostvariti svoje snove u svijetu zabave.

Supertalent 2022 će zabaviti gledatelje svojim impresivnim talentima i nevjerojatnim izvedbama. Budite sigurni da ne propustite premijeru najnovije sezone i pratite tko će postati novi Supertalent!

Raspored i datum prvog natjecanja u novoj sezoni Supertalenta

Novu sezonu Supertalenta 2022. godine s nestrpljenjem očekuje publika diljem Hrvatske. Evo rasporeda i datuma prvog natjecanja u novoj sezoni Supertalenta:

Datum Vrijeme Mjesto
15. siječnja 2022. 20:00h Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, Zagreb
22. siječnja 2022. 19:30h Športska dvorana Arena, Pula
29. siječnja 2022. 20:00h Spaladium Arena, Split

Prvo natjecanje u novoj sezoni Supertalenta održat će se 15. siječnja 2022. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu s početkom u 20:00 sati. Sljedeće natjecanje održat će se 22. siječnja 2022. godine u Športskoj dvorani Arena u Puli s početkom u 19:30 sati. Nakon toga, 29. siječnja 2022. godine, natjecanje će se održati u Spaladium Areni u Splitu s početkom u 20:00 sati.

You might be interested:  Kada Počinje Isplata Penzija

Nemojte propustiti priliku vidjeti prvoklasne talente i uživati u nevjerojatnim nastupima u novoj sezoni Supertalenta.

Sve informacije o novoj sezoni Supertalenta!

Nova sezona Supertalenta počinje 15. rujna 2022. Ovo je jedanaesta sezona popularnog talent showa koji okuplja najrazličitije talente iz Hrvatske i regije.

Prijave za Supertalent 2022

Prijave za novu sezonu Supertalenta su zatvorene. Svi talenti su imali priliku prijaviti se putem službene web stranice Supertalenta do 31. srpnja 2022. Između brojnih prijava odabrani su talenti koji će se natjecati u novoj sezoni.

Format i žiri

Novu sezonu Supertalenta vodit će poznata voditeljska ekipa koju čine Mario Petreković i Martina Tomčić. Žiri čine četiri člana: Jacques Houdek, Janko Popović Volarić, Maja Šuput i Martina Tomčić.

Tok emisije

Tok emisije

U svakoj epizodi Supertalenta natjecatelji će imati priliku predstaviti svoje talente na velikoj pozornici. Nakon svake izvedbe, žiri će dati svoje ocjene, a gledatelji će putem glasanja odlučiti tko će proći u sljedeći krug natjecanja. Natjecanje se sastoji od nekoliko krugova sve do finala u kojem će se odabrati pobjednik sezone.

Nagrade

Pobjednik Supertalenta osvojit će glavnu nagradu u iznosu od 100.000 kuna. Osim novčane nagrade, pobjednik će dobiti priliku nastupati na raznim događanjima i koncertima.

Gledanje Supertalenta

Epizode nove sezone Supertalenta će se prikazivati na televizijskoj

Ko su sudije u novoj sezoni Supertalenta

Supertalent je popularna emisija talenata koja se emituje u Hrvatskoj. U svakoj sezoni, sudije igraju ključnu ulogu u ocjenjivanju nastupa takmičara.

Evo lista sudija koji će ocjenjivati takmičare u novoj sezoni Supertalenta:

 • Davor Bilman – poznati hrvatski plesač i koreograf koji je osvojio brojne nagrade za svoje plesne performanse.
 • Massimo Savić – poznati hrvatski rock pjevač koji pjeva na emotivan i melodičan način.
 • Marija Meštrović – talentovana hrvatska klasična pijanistica koja je osvojila brojne nagrade za svoje muzičke interpretacije.
 • Iva Šulentić – poznata hrvatska televizijska voditeljica koja je poznata po svom duhovitom stilu i šarmu.

Ove sudije će ocjenjivati različite talente kao što su ples, pjevanje, sviranje instrumenata, akrobacije i mnoge druge.

Sudije će pažljivo pratiti svaki nastup takmičara i ocjenjivati ih na osnovu originalnosti, tehnike, emocija i ukupne impresije koju ostavljaju na publiku.

Sezona Supertalenta 2022 će donijeti mnogo uzbuđenja i nevjerovatnih talenata, a sudije će imati težak zadatak odabrati najbolje među njima.

Ko se može prijaviti za Supertalent 2022?

Svako ko ima neobičan talenat, bilo da je to pevanje, ples, sviranje nekog instrumenta, akrobatika, čarobnjaštvo, stand-up komedija ili bilo koja druga izvedba koja može oduševiti publiku, može se prijaviti za Supertalent 2022.

Prijaviti se mogu pojedinci, grupe ili bilo koji oblik kolektivne izvedbe koji ima članove starosti iznad 6 godina. Ne postoje starosna ograničenja za gornju granicu.

You might be interested:  Kako Kuhati Hobotnicu Da Bude Mekana

Supertalent 2022 je otvoren za sve vrste talenata i nema posebne zahteve u vezi sa prethodnim takmičenjem ili iskustvom. Svako ko ima talenat i želju da ga pokaže svetu može se prijaviti.

Da biste se prijavili, trebate poslati svoju prijavu putem službene internet stranice Supertalenta. Prijavljeni kandidati će proći kroz proces selekcije, gde će stručni žiri odlučiti ko će proći u naredne faze takmičenja.

Supertalent 2022 nudi svim izvođačima priliku da svoj talenat predstave široj publici i da se takmiče za prestižnu titulu Supertalenta, kao i bogate novčane nagrade.

Ako imate neobičan talenat koji želite da pokažete svetu, ne propustite priliku da se prijavite za Supertalent 2022 i pokažete šta znate!

Uslovi za prijavu i dozvoljene kategorije natjecanja

Uslovi za prijavu i dozvoljene kategorije natjecanja

Supertalent je natjecanje koje okuplja talentirane pojedince iz različitih područja umjetnosti i zabave. Da biste se prijavili za natjecanje, morate ispunjavati određene uslove. Također postoje dozvoljene kategorije natjecanja u kojima se natjecatelji mogu prijaviti.

Uslovi za prijavu

 • Prijaviti se mogu pojedinci svih dobnih skupina.
 • Prijave su otvorene za sve građane Hrvatske.
 • Od natjecatelja se očekuje da imaju neki oblik izvanrednog talenta ili vještine.
 • Prilikom prijave trebate priložiti video snimku svog nastupa ili prezentacije talenta.
 • Nije dozvoljeno prijaviti se sa sadržajem koji je neprikladan, uvredljiv ili ilegalan.

Dozvoljene kategorije natjecanja

Supertalent podržava različite kategorije talenta i vještina. Ovdje su neke od dozvoljenih kategorija:

 1. Pjevanje
 2. Ples
 3. Gluma
 4. Muzički instrumenti
 5. Akrobatika
 6. Mađioničarstvo
 7. Stand-up komedija
 8. Cirkuske vještine
 9. Športne vještine
 10. Artizana

Ukoliko vaš talent ne spada u neku od navedenih kategorija, kontaktirajte organizatore kako biste provjerili je li vaša prijava moguća.

Kategorija natjecanja Opis
Pjevanje Pokazivanje izvanrednih vokalnih sposobnosti uz pratnju glazbe.
Ples Izvođenje plesnih pokreta i koreografija.
Gluma Prikazivanje glumačkih vještina i interpretacija likova.
Muzički instrumenti Sviranje različitih instrumenata kao solisti ili u ansamblima.
Akrobatika Izvođenje atletskih i akrobatskih vještina.

Naziv kategorije “Artizana” uključuje različite umjetničke i ručne radove, uključujući slikanje, kiparstvo, izradu nakita, keramiku i slično.

Ko je pobednik prethodne sezone Supertalenta?

Prethodna sezona Supertalenta održana je 2021. godine, a pobednik je bio mladi muzičar Marko Bošnjak. Marko je osvojio srca publike svojim neverovatnim glasom i interpretacijom pesama. Svoj talenat je pokazao u finalnoj emisiji, gde je izveo impresivnu verziju pesme “Ljubavni parazit”.

Marko je osvojio prvo mesto zahvaljujući kombinaciji svojih pevačkih veština, harizme i emotivne interpretacije pesama. Publika ga je podržavala tokom čitave sezone, a njegove izvedbe su dobile pozitivne reakcije žirija i gledalaca.

Osim titule pobednika, Marko je osvojio i novčanu nagradu i ugovor za izdavanje albuma. Nakon pobede, nastavio je sa radom na muzičkoj karijeri i planira da objavi svoj prvi album u bliskoj budućnosti.

Pobeda u Supertalentu 2021. godine bila je ogroman uspeh za Marka Bošnjaka i pružila mu je priliku da se pokaže kao talentiran i perspektivan mladi umetnik.

You might be interested:  Kako Prebaciti Podatke Sa Samsunga Na Samsung

Osvojene nagrade i najpopularniji nastupi u prošloj sezoni

Prošla sezona Supertalenta donijela je brojne nevjerojatne nastupe i talentirane sudionike. Mnogi od njih osvojili su nagrade i postali popularni među publikom diljem Hrvatske. Evo nekoliko najznačajnijih nagrada i najpopularnijih nastupa iz prošle sezone:

Osvojene nagrade:

 • Prva nagrada: Osoba koja je osvojila prvo mjesto u prošloj sezoni Supertalenta osvojila je novčanu nagradu od 100 000 kuna i mogućnost da izda svoj album.
 • Druga nagrada: Drugoplasirana osoba osvojila je novčanu nagradu od 50 000 kuna i priliku za nastup na jednom od najpoznatijih glazbenih festivala u Hrvatskoj.
 • Nagrada publike: Gledatelji su imali priliku glasati za svog omiljenog sudionika, a osoba s najviše glasova osvojila je nagradu publike i priliku za snimanje glazbenog video spota.

Najpopularniji nastupi:

 1. Nastup mađioničara: Jedan od najpopularnijih nastupa bio je mađioničar koji je izveo nevjerojatne trikove i ostavio publiku u čudu.
 2. Plesna skupina: Skupina mladih plesača izvela je energičan i sinhroniziran plesni nastup koji je oduševio žiri i publiku.
 3. Pjevač sa savršenim glasom: Mladi pjevač oduševio je publiku svojim prekrasnim glasom i interpretacijom poznate pjesme, što mu je donijelo veliku popularnost.
 4. Akrobacije na trapezu: Par akrobata izveo je opasne akrobacije na trapezu koje su izazvale oduševljenje i strahopoštovanje kod publike.
 5. Stand-up komičar: Komičar je svojim duhovitim nastupom izazvao smijeh u cijeloj dvorani i osvojio simpatije publike.

Bila je to sjajna sezona puna talentiranih sudionika i nevjerojatnih nastupa. S nestrpljenjem očekujemo novu sezonu Supertalenta i nove izvanredne talente!

Ko su voditelji nove sezone Supertalenta?

U novoj sezoni Supertalenta, voditelji će biti poznati televizijski par Ivana Mišerić i Frano Ridjan. Ovaj šarmantni duo je poznat po svojoj energiji, duhovitosti i profesionalnosti, te će sigurno donijeti poseban šarm i zabavu u emisiji.

Poznata lica koja će voditi emisiju u 2022. godini

 • Nina Badrić – popularna hrvatska pjevačica koja je dobitnica mnogih glazbenih nagrada. Nina će svojim šarmom i talentom voditi emisiju Supertalent 2022.
 • Marko Tolja – poznati hrvatski pjevač koji je osvojio srca publike svojim prepoznatljivim vokalom. Marko će biti suvoditelj emisije i donijeti svoju energiju i zabavu na pozornicu.

Ovo dvoje talentiranih i poznatih lica imaju bogato iskustvo na sceni i kao mentori u drugim talent show emisijama. Sigurni smo da će svojim voditeljskim vještinama i karizmom doprinijeti jedinstvenom iskustvu za natjecatelje i publiku Supertalenta 2022.

FAQ:

Kada počinje nova sezona Supertalenta?

Nova sezona Supertalenta počinje 1. ožujka 2022. godine.

Koja je nova sezona Supertalenta?

Nova sezona Supertalenta je 2022. godine.

Koje su informacije o novoj sezoni Supertalenta?

Nova sezona Supertalenta počinje 1. ožujka 2022. godine i očekuje se da će biti puna talentiranih izvođača i uzbudljivih nastupa.

Gdje i kada mogu gledati novu sezonu Supertalenta?

Novu sezonu Supertalenta možete gledati na kanalu RTL i počinje 1. ožujka 2022. godine.