Kako gledati HBO Max u Hrvatskoj: Svi načini za pristup

Kako Gledati Hbo Max U Hrvatskoj

Kako Gledati Hbo Max U Hrvatskoj

Ako ste filmofil ili fan popularnih serija, sigurno ste čuli za HBO Max – jednu od najvećih streaming platformi koja nudi širok izbor filmova i serija. Međutim, mnogi su iznenađeni kada shvate da HBO Max nije dostupan u Hrvatskoj. Ali ne brinite, postoji nekoliko načina na koje možete pristupiti HBO Maxu i uživati u svim njihovim sadržajima.

Prvi način je da koristite VPN (Virtual Private Network) uslugu. VPN vam omogućava da promijenite svoju lokaciju putem interneta i prikrijete svoju stvarnu IP adresu. Tako možete povezati se s poslužiteljem u zemlji u kojoj je HBO Max dostupan i pristupiti platformi kao da se nalazite tamo. Postoji nekoliko VPN usluga koje možete koristiti, poput ExpressVPN, NordVPN i CyberGhost.

Drugi način je da koristite Smart DNS uslugu. Smart DNS usluga radi na sličan način kao VPN, ali bez šifriranja vašeg internetskog prometa. Umjesto toga, ona mijenja postavke DNS adresa na vašem uređaju, omogućavajući vam pristup određenim web stranicama i uslugama koje su inače nedostupne u vašoj zemlji. Neke od poznatih Smart DNS usluga su Unlocator, StrongDNS i OverPlay.

Postoji još jedan način za pristup HBO Maxu – putem dijeljenja računa. Ako imate prijatelja ili člana obitelji koji se nalazi u zemlji u kojoj je HBO Max dostupan, možete zatražiti da vam podijeli svoje korisničke podatke. Na taj način možete pristupiti HBO Maxu preko svog uređaja i uživati u streaming sadržajima.

Iako HBO Max možda još uvijek nije službeno dostupan u Hrvatskoj, ne morate propustiti svoje omiljene filmove i serije. Korištenjem VPN-a, Smart DNS-a ili putem dijeljenja računa, možete pristupiti HBO Maxu i gledati sve što vas zanima. Uživajte u zabavi!

Kako dobiti pristup HBO Max u Hrvatskoj

Ako želite dobiti pristup HBO Max u Hrvatskoj, postoje nekoliko načina putem kojih možete streamati svoje omiljene filmove i serije. Evo nekoliko koraka koje možete slijediti:

Pretplata putem VPN-a

Jedan od načina da pristupite HBO Max u Hrvatskoj je putem virtuelne privatne mreže (VPN). VPN vam omogućuje da promijenite svoju IP adresu i prikrijete svoju lokaciju. Evo kako možete koristiti VPN za pristup HBO Max:

 1. Prvo, preuzmite i instalirajte VPN na svoj uređaj.
 2. Pokrenite VPN i odaberite server u zemlji gdje je HBO Max dostupan, na primjer SAD.
 3. Prijavite se na HBO Max putem svojeg web preglednika i počnite streamati svoje omiljene sadržaje.

Pretplata putem platforme za strujanje

Drugi način da pristupite HBO Max u Hrvatskoj je putem platforme za strujanje koja nudi HBO Max kao dio svog paketa. Neki od ovih servisa uključuju:

 • Amazon Prime Video
 • Hulu
 • Apple TV+

Potrebno je provjeriti je li HBO Max dostupan kao dio paketa ovih servisa u Hrvatskoj i pretplatiti se na odgovarajući servis kako biste dobili pristup HBO Max sadržajima.

Pretplata putem dostupnih TV provajdera

Također možete provjeriti jesu li vaši lokalni TV provajderi u Hrvatskoj partneri sa HBO Max. U nekim slučajevima, HBO Max može biti dostupan kao dio vašeg TV paketa. Obratite se svom TV provajderu i saznajte da li je HBO Max dio njihove ponude.

Napomena

Važno je napomenuti da su gore navedeni načini pristupa HBO Max-u u Hrvatskoj u trenutnoj situaciji, ali se također preporučuje redovito provjeravati HBO Maxovu službenu web stranicu ili se obratiti njihovoj korisničkoj podršci za najnovije informacije o dostupnosti u vašoj zemlji.

You might be interested:  Što Jesti Nakon Treninga

Saznajte kako gledati

Ako živite u Hrvatskoj, postoji nekoliko načina na koje možete gledati HBO Max. Evo nekoliko opcija koje možete isprobati:

1. Pretplatite se putem internetskog preglednika

Jedan od najjednostavnijih načina za pristup HBO Max-u je pretplata putem internetskog preglednika. Posjetite službenu web stranicu HBO Max-a i pratite upute za pretplatu. Nakon pretplate, moći ćete pristupiti svim dostupnim sadržajima putem preglednika.

2. Preuzmite mobilnu aplikaciju

Druga opcija je preuzeti mobilnu aplikaciju HBO Max na svoj pametni telefon ili tablet. Aplikacija je dostupna za iOS i Android uređaje. Nakon preuzimanja aplikacije, prijavite se sa svojim HBO Max korisničkim računom i moći ćete uživati u sadržajima na svom mobilnom uređaju.

3. Koristite pametni televizor ili streaming uređaj

Ako imate pametni televizor ili streaming uređaj, možete preuzeti HBO Max aplikaciju iz trgovine aplikacija na uređaju. Nakon preuzimanja i prijave, moći ćete gledati HBO Max sadržaje na velikom ekranu vašeg televizora.

4. Posjetite lokalnog provajdera

4. Posjetite lokalnog provajdera

Ako imate kablovskog ili satelitskog provajdera, provjerite da li on nudi HBO Max kao dio svojih paketa. Ako je to slučaj, možete se pretplatiti putem svog provajdera i dobiti pristup HBO Max sadržajima.

Ukoliko imate bilo kakve probleme ili pitanja, preporučuje se da se obratite službi za korisnike HBO Max-a za podršku.

Informacije o dostupnosti

 • HBO Max je dostupan u Hrvatskoj?

  Da, HBO Max je dostupan u Hrvatskoj od 29. lipnja 2021. godine.

 • Kako mogu pristupiti HBO Max-u u Hrvatskoj?

  Postoji nekoliko načina na koje možete pristupiti HBO Max-u u Hrvatskoj:

  1. Pretplata putem HBO Max web stranice

   Možete se pretplatiti na HBO Max putem službene web stranice (www.hbomax.com) i pristupati sadržaju putem web preglednika na računalu, pametnom telefonu ili tabletu.

  2. Pretplata putem aplikacije

   HBO Max aplikacija može se preuzeti i instalirati na različite platforme kao što su Apple iOS, Android, Amazon Fire, Google Chromecast, Samsung Smart TV i drugi. Nakon preuzimanja aplikacije, možete se prijaviti sa svojim HBO Max korisničkim računom i pristupiti sadržaju.

  3. Pretplata putem pružatelja usluge

   Ako već koristite određenog pružatelja usluga, provjerite jesu li uključeni u sporazum o distribuciji HBO Max-a. Ako jest, možete se prijaviti na svoj HBO Max korisnički račun putem platforme ili usluge koju već koristite.

 • Koliko košta pretplata na HBO Max?

  Cijena pretplate na HBO Max može varirati ovisno o odabranom planu. Trenutno dostupni planovi uključuju: osnovni plan, standardni plan i premium plan. Detaljnije informacije o cijenama možete pronaći na službenoj web stranici HBO Max-a.

 • Koje su prednosti pretplate na HBO Max?

  Pretplata na HBO Max omogućuje vam pristup velikom broju filmskih naslova, TV serija, dokumentaraca, dječjih emisija i drugih sadržaja. Također, možete koristiti HBO Max na više uređaja istovremeno i preuzeti sadržaj za gledanje offline.

Pretplatite se putem službene stranice

Prvi način da pristupite HBO Max-u u Hrvatskoj je putem službene stranice HBO Max-a. Evo koraka koje trebate slijediti kako biste se pretplatili:

 1. Posjetite službenu stranicu HBO Max-a (www.hbomax.com).
 2. Kliknite na gumb “Sign Up” (Registriraj se) koji se obično nalazi u gornjem desnom kutu stranice.
 3. Odaberite plan pretplate koji vam najbolje odgovara. HBO Max nudi različite planove, uključujući pojedinačnu pretplatu, pretplatu putem internetskog davatelja usluga ili preko platformi poput Apple TV-a ili Google Play-a.
 4. Nakon odabira plana pretplate, bit ćete preusmjereni na stranicu za kreiranje korisničkog računa. Ovdje ćete morati unijeti svoje osobne podatke, kao što su ime, prezime, adresa e-pošte i lozinka.
 5. Nakon što unesete sve potrebne podatke, kliknite na gumb “Create Account” (Kreiraj račun) kako biste dovršili postupak registracije.
 6. Nakon registracije, bit ćete preusmjereni na stranicu na kojoj trebate unijeti podatke o plaćanju. HBO Max prihvaća različite načine plaćanja, uključujući kreditne kartice, debitne kartice i PayPal.
 7. Unesite sve potrebne podatke o plaćanju i potvrdite pretplatu.

Nakon što dovršite sve korake, bit ćete uspješno pretplaćeni na HBO Max i moći ćete pristupiti raznolikom sadržaju koji nudi ova platforma.

Preuzmite aplikaciju za mobilne uređaje

 • Idite na službenu web stranicu HBO Maxa.
 • U navigaciji pronađite odjeljak za preuzimanje aplikacija.
 • Kliknite na opciju za preuzimanje aplikacije za vaš mobilni uređaj.
 • Ako koristite Android uređaj, preuzmite aplikaciju s Google Play Storea. Ako koristite iPhone, preuzmite aplikaciju s App Storea.
 • Kada je preuzimanje završeno, instalirajte aplikaciju na svoj mobilni uređaj.

Preuzimanje i instalacija aplikacije HBO Max na mobilne uređaje omogućuje vam gledanje sadržaja na vašem smartphoneu ili tabletu s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Aplikacija vam pruža pristup velikom broju filmova, serija i originalnog sadržaja koje možete strimati putem interneta.

You might be interested:  Kako Izgleda Ugriz Krpelja

Povežite se sa svojim televizorom

Ako želite gledati HBO Max na svom televizoru, postoje nekoliko načina kako to učiniti.

1. Smart TV aplikacija

Ako imate Smart TV, provjerite ima li vaš model dostupnu aplikaciju HBO Max. Pretražite trgovinu aplikacija na svom televizoru i potražite HBO Max. Ako aplikacija nije dostupna, provjerite postoji li ažuriranje softvera koje će vam omogućiti pristup HBO Maxu.

2. HDMI kabel

Druga opcija je povezati računalo ili mobilni uređaj s televizorom putem HDMI kabela. Jednostavno priključite jedan kraj HDMI kabla na svoj uređaj, a drugi kraj na HDMI priključak na televizoru. Zatim odaberite odgovarajući ulaz na televizoru kako biste vidjeli sliku s računala ili mobilnog uređaja na svom televizoru. Otvorite HBO Max na svom uređaju i gledajte svoje omiljene sadržaje na velikom ekranu.

3. Streaming uređaji

Ako nemate Smart TV ili ne želite koristiti HDMI kabel, možete se povezati sa svojim televizorom putem streaming uređaja kao što su Amazon Fire Stick, Roku ili Apple TV. Ovi uređaji priključuju se na HDMI priključak na televizoru i omogućuju vam pristup brojnim aplikacijama, uključujući HBO Max. Nakon što konfigurirate streaming uređaj, preuzmite HBO Max aplikaciju, prijavite se na svoj račun i uživajte u sadržaju na velikom ekranu.

Uz ove tri metode, morate imati aktivnu pretplatu na HBO Max kako biste pristupili njihovom sadržaju. Sada kada znate kako se povezati sa svojim televizorom, možete uživati u gledanju svojih omiljenih filmova i serija na HBO Maxu.

Pomoću VPN-a

Jedan od načina da pristupite HBO Max-u u Hrvatskoj je korištenje virtualne privatne mreže (VPN). VPN omogućuje korisnicima da promijene svoju geo-lokaciju i pristupe uslugama koje nisu dostupne u njihovoj zemlji.

Evo kako možete koristiti VPN za pristup HBO Max-u:

 1. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju koja podržava pristup HBO Max-u.
 2. Prijavite se ili stvorite račun na VPN usluzi.
 3. Odaberite poslužitelj koji se nalazi u zemlji gdje je HBO Max dostupan (na primjer, Sjedinjene Američke Države).
 4. Povežite se na odabrani poslužitelj putem VPN aplikacije.
 5. Pristupite HBO Max web stranici ili preuzmite HBO Max aplikaciju.
 6. Prijavite se sa svojim korisničkim podacima za HBO Max.

Nakon uspješne veze putem VPN-a, bit ćete u stanju strujati sadržaj na HBO Max-u kao da se nalazite u državi u kojoj je usluga dostupna.

Važno je napomenuti da je korištenje VPN-a za pristup nekoj usluzi koja nije dostupna u vašoj zemlji u suprotnosti sa uvjetima korištenja i može biti protuzakonito. Prije nego što koristite VPN, svakako se informirajte o važećim zakonima i pravilima vezanim uz korištenje VPN-a u vašoj zemlji.

Izaberite jedan od načina za pristup

1. Putem VPN servisa

Koristite VPN servis za pristup HBO Max-u iz Hrvatske. VPN (Virtual Private Network) pruža sigurnu vezu preko interneta i omogućava vam pristup mrežama sa geografskim ograničenjima. Evo kako možete koristiti VPN za pristup HBO Max-u:

 1. Preuzmite VPN softver sa pouzdane web stranice. Postoji mnogo VPN servisa, pa provjerite recenzije i odaberite najprikladniji za vas.
 2. Instalirajte VPN softver na svoje računalo ili mobilni uređaj.
 3. Prijavite se na svoj VPN račun i odaberite server iz Sjedinjenih Američkih Država ili drugih podržanih zemalja u kojima je HBO Max dostupan.
 4. Povežite se na odabrani server i otvorite HBO Max web stranicu ili preuzmite HBO Max aplikaciju.
 5. Prijavite se na svoj HBO Max račun ili se registrirajte za novi račun i počnite strimati svoje omiljene filmove i TV emisije.

2. Korištenjem Smart DNS-a

Smart DNS (Domain Name System) je još jedan način da pristupite HBO Max-u. Smart DNS mijenja DNS postavke vašeg internetskog uređaja kako bi se prevario i omogućio pristup geografski ograničenim sadržajima. Evo kako možete koristiti Smart DNS za pristup HBO Max-u:

 1. Prijavite se na Smart DNS uslugu. Postoje mnoge usluge Smart DNS-a, pa odaberite pouzdanu i kompatibilnu s HBO Max-om.
 2. Promijenite DNS postavke na svom računalu, mobilnom uređaju ili ruteru tako da koriste DNS servere Smart DNS usluge.
 3. Ponovno pokrenite uređaj kako biste primijenili nove DNS postavke.
 4. Otvorite HBO Max web stranicu ili preuzmite HBO Max aplikaciju na svom uređaju.
 5. Prijavite se na svoj HBO Max račun ili se registrirajte za novi račun i počnite uživati u sadržaju.

3. Preko korisničkog računa nekoga tko ga dijeli

Moguće je da pristupite HBO Max-u putem korisničkog računa nekoga tko ga već koristi i dijeli pristup s vama. Na primjer, član obitelji ili prijatelj može imati HBO Max račun i omogućiti vam pristup njegovom računu. Evo kako možete pristupiti HBO Max-u putem dijeljenog računa:

 1. Zatražite od osobe koja dijeli HBO Max račun da vam pruži svoje korisničko ime i lozinku.
 2. Otvorite HBO Max web stranicu ili preuzmite HBO Max aplikaciju na svom uređaju.
 3. Prijavite se koristeći korisničko ime i lozinku koje vam je dala osoba koja dijeli račun.
 4. Počnite uživati u sadržaju dostupnom na HBO Max-u.
You might be interested:  Kako Izračunati Plodne Dane

Odaberite jedan od navedenih načina za pristup HBO Max-u i uživajte u bogatom izboru filmova i TV emisija koje nudi ova popularna streaming platforma.

Uživajte u HBO Max sadržaju u Hrvatskoj

Ako ste ljubitelj HBO sadržaja i živite u Hrvatskoj, možete uživati ​​u sveobuhvatnoj biblioteci filmova, serija i originalnog programa putem HBO Max platforme.

Kako pristupiti HBO Max u Hrvatskoj

Kako pristupiti HBO Max u Hrvatskoj

Postoji nekoliko načina da pristupite HBO Max sadržaju u Hrvatskoj:

 1. Putem VPN-a (Virtual Private Network): Korištenjem VPN-a možete promijeniti svoju IP adresu i preusmjeriti svoj internet promet preko servera koji se nalazi u zemlji u kojoj je HBO Max dostupan. Na taj način možete zaobići geografske ograničenja i pristupiti sadržaju koji je inače nedostupan u Hrvatskoj.
 2. Putem korisničkog računa s HBO Max pretplatom: Ako imate prijatelja ili člana obitelji u zemlji gdje je HBO Max dostupan, možda vas mogu pozvati da koristite njihov korisnički račun kako biste pristupili platformi. Ipak, imajte na umu da dijeljenje računa može biti protiv pravila platforme.

Sadržaj dostupan na HBO Maxu

HBO Max nudi širok raspon sadržaja, uključujući:

 • Poznate HBO serije kao što su “Game of Thrones”, “The Sopranos”, “Westworld” i mnoge druge.
 • Originalni sadržaj HBO Maxa, uključujući serije, filmove i dokumentarce koje ne možete pronaći nigdje drugdje.
 • Biblioteku filmova iz različitih žanrova, uključujući blokbastere, klasike i nezavisne filmove.

Pretplata na HBO Max

Da biste pristupili HBO Max sadržaju, morate se pretplatiti na platformu. Cijena pretplate može se razlikovati ovisno o zemlji u kojoj se nalazite. Za više informacija o cijenama i dostupnosti pretplate, posjetite službenu web stranicu HBO Maxa.

Zaključak

Iako HBO Max trenutno nije službeno dostupan u Hrvatskoj, uz pomoć VPN-a ili dijeljenjem računa s nekim u zemlji gdje je dostupan, možete uživati ​​u širokom izboru kvalitetnog sadržaja koji nudi HBO Max. Imajte na umu da dijeljenje računa može biti protiv pravila platforme i da je korištenje VPN-a na vlastitu odgovornost.

FAQ:

Kako mogu gledati HBO Max u Hrvatskoj?

Postoji nekoliko načina za pristup HBO Maxu u Hrvatskoj. Možete se pretplatiti na HBO Max putem službene web stranice, preuzeti HBO Max aplikaciju na svoj smart TV, pametni telefon ili tablet, ili koristiti VPN uslugu kako biste promijenili svoju lokaciju i pristupili HBO Maxu.

Koliko košta pretplata na HBO Max u Hrvatskoj?

Cijena pretplate na HBO Max u Hrvatskoj varira ovisno o odabranom planu. Trenutno se nude dva plana: “Standardni” plan koji košta 349 kuna mjesečno i “Premium” plan koji košta 489 kuna mjesečno. Oba plana omogućuju pristup svim sadržajima na HBO Maxu.

Trebam li koristiti VPN da bih gledao HBO Max u Hrvatskoj?

Da, ako se nalazite u Hrvatskoj, trebat ćete koristiti VPN uslugu kako biste pristupili HBO Maxu. HBO Max je trenutno dostupan samo u Sjedinjenim Američkim Državama i ne podržava pristup iz inozemstva bez korištenja VPN-a.

Koje uređaje mogu koristiti za gledanje HBO Maxa u Hrvatskoj?

Možete gledati HBO Max u Hrvatskoj putem različitih uređaja, uključujući pametne televizore, pametne telefone, tablete i računalne preglednike. HBO Max je dostupan na većini popularnih platformi, uključujući Android, iOS, Windows, macOS, PlayStation i Xbox.

Kako mogu preuzeti HBO Max aplikaciju na svoj smart TV?

Da biste preuzeli HBO Max aplikaciju na svoj smart TV, prvo provjerite ima li vaš televizor podržanu trgovinu aplikacija (poput Google Play Storea ili Samsung Smart Huba). Zatim pronađite HBO Max aplikaciju u trgovini aplikacija i slijedite upute za preuzimanje i instalaciju aplikacije na svoj televizor.

Mogu li dijeliti HBO Max račun s drugima u Hrvatskoj?

Da, HBO Max omogućuje dijeljenje računa s drugima u Hrvatskoj. Planovi pretplate na HBO Max omogućuju istodobno gledanje na do pet uređaja i imaju mogućnost stvaranja do sedam profila korisnika. Međutim, pridržavajte se pravila HBO Maxa o dijeljenju računa kako ne biste kršili njihove uvjete korištenja.

Koji su neki popularni sadržaji koji su dostupni na HBO Maxu?

HBO Max nudi širok izbor popularnih serija, filmova i originalnih produkcija. Neke od popularnih serija koje možete gledati na HBO Maxu su “Igra prijestolja”, “Prijatelji”, “Westworld”, “Succession”, “The Sopranos” i “Chernobyl”. Također možete pristupiti filmskim klasikama, dokumentarcima, dječjim sadržajima i mnogim drugim sadržajima na HBO Maxu.