Kako gledati Novu TV preko mobitela - jednostavno vodič

Kako Gledati Novu Tv Preko Mobitela

Kako Gledati Novu Tv Preko Mobitela

U današnje vrijeme većina ljudi koristi svoje mobilne telefone za gotovo sve – od komunikacije i surfanja internetom do gledanja omiljenih TV emisija. Ako ste ljubitelj televizije i želite gledati svoje omiljene emisije kad god to poželite, imamo rješenje za vas – možete gledati Novu TV preko svog mobitela.

Postoji više načina kako možete gledati Novu TV preko mobilnog telefona. Jedan od najlakših načina je preuzimanje službene aplikacije Nove TV i instaliranje je na vaš uređaj. Aplikacija je dostupna za iOS i Android uređaje, a jednostavna je za korištenje.

Nakon što preuzmete i instalirate aplikaciju, možete pristupiti svim sadržajima koji su dostupni na Novoj TV. Možete gledati svoje omiljene serije, filmove, vijesti i sportske prijenose na mobitelu, bilo gdje i bilo kada.

Uz Novu TV aplikaciju, uživanje u omiljenim televizijskim emisijama postaje mobilno iskustvo!

Nova TV aplikacija također vam omogućava da gledate emisije uživo, tako da nećete propustiti ni sekund omiljenog TV sadržaja. Osim toga, aplikacija nudi mogućnost pregledavanja rasporeda emitiranja emisija i postavljanja podsjetnika kako biste uvijek bili u toku s onim što vam je važno.

Jednostavno, praktično i zabavno – gledanje Nove TV preko mobilnog telefona je jednostavno kao klik na ekran vašeg uređaja. Bez obzira gdje se nalazili, sada možete biti sigurni da vam omiljeni TV sadržaj nikada neće izmaći.

Contents

Nova TV – popularni hrvatski TV kanal

Nova TV - popularni hrvatski TV kanal

Nova TV je jedan od najpopularnijih hrvatskih TV kanala. Osnovana je 2000. godine i od tada je postala jedan od najgledanijih kanala u Hrvatskoj.

Programska shema

Nova TV ima raznoliku programsku shemu koja uključuje vijesti, zabavne emisije, serije, filmove i sportske događaje. Njihov najpoznatiji program je reality show Big Brother koji je postao vrlo popularan u Hrvatskoj.

Uz to, Nova TV ima i vlastitu produkciju serija i filmova. Neki od popularnih domaćih serija na Novoj TV su “Crno-bijeli svijet”, “Na granici” i “Čista ljubav”. Također, Nova TV redovito prikazuje i popularne američke serije kao što su “Prijatelji”, “Teorija velikog praska” i “Obitelj Soprano”.

Gledanje preko mobitela

Da biste gledali Novu TV preko mobitela, možete koristiti službenu aplikaciju Nova TV koja je dostupna za preuzimanje na Android i iOS uređajima. Jednostavno preuzmite aplikaciju s Google Play Store-a ili Apple App Store-a, instalirajte je na svoj mobitel i otvorite je za gledanje omiljenih programa sa Novog TV kanala.

Pomoću aplikacije Nova TV možete pratiti emitiranje uživo, gledati propuštene epizode i pristupiti arhivi emisija i filmova. Aplikacija je lako koristiti i pruža vam mogućnost da gledate Novu TV bilo gdje i bilo kada.

Zaključak

Nova TV je popularni hrvatski TV kanal koji nudi raznolik program za sve gledatelje. Sa svojom aplikacijom možete jednostavno gledati Novu TV preko svog mobitela i uživati u omiljenim emisijama i serijama kad god to želite.

You might be interested:  Kako Instalirati Whatsapp Na Mobitel

Zašto gledati Novu TV na mobitelu?

Postoje mnogi razlozi zbog kojih biste trebali gledati Novu TV na svom mobilnom telefonu:

 • Pristupnost: Gledajući Novu TV na mobitelu, možete biti u toku sa svojim omiljenim emisijama i serijama bilo kada i bilo gdje, bez obzira na to gdje se nalazite.
 • Praktičnost: Mobilni telefon je uvijek pri ruci, tako da vam nije potrebna dodatna oprema ili uređaji kako biste gledali Novu TV. Sve što vam treba je stabilna internetska veza.
 • Raznovrsnost sadržaja: Nova TV nudi širok izbor programa koji zadovoljava različite ukuse i interese. Bez obzira volite li serije, emisije, vijesti ili sportske događaje, sve to možete pronaći na Novoj TV.
 • Preglednost: Mobilne aplikacije za gledanje Nove TV obično imaju pregledan i intuitivan sučelje, što olakšava navigaciju i pronalaženje željenog sadržaja.
 • Mobilitet: Gledajući Novu TV na mobitelu, imate mogućnost biti fleksibilni i pratiti svoje omiljene emisije dok ste na putu, na poslu ili bilo gdje drugdje.

Zato ne čekajte i iskoristite sve prednosti koje vam pruža gledanje Nove TV na mobitelu!

Kompatibilni uređaji za gledanje Nove TV

Za gledanje Nove TV na mobilnom telefonu potrebno je imati uređaj koji ispunjava određene tehničke zahtjeve. Evo nekoliko kompatibilnih uređaja:

 • iPhone: Novu TV možete gledati na iPhoneu 7 i novijim modelima koji koriste iOS 12 ili noviju verziju.

 • Android telefon: Nova TV je dostupna na većini Android telefona s Android verzijom 7.0 (Nougat) ili novijom.

 • Tablet: Ako želite gledati Novu TV na tabletu, možete to učiniti na iPadu (7. generacija ili noviji modeli) s iOS-om 12 ili novijom verzijom, ili na Android tabletima s verzijom 7.0 (Nougat) ili novijom.

 • Smart TV: Ako želite gledati Novu TV na većem ekranu, podržani su Smart TV uređaji koji imaju mogućnost instaliranja aplikacija. Provjerite ima li vaš Smart TV pristup trgovini aplikacija, kao što je Google Play Store ili Samsungov App Store. Ako je omogućen pristup trgovini aplikacija, pronađite aplikaciju Nove TV i instalirajte je na svom Smart TV-u.

 • Chromecast: Ako imate Chromecast uređaj, možete koristiti svoj mobilni telefon ili tablet kao daljinski upravljač i strujati Novu TV na svoj TV. Preuzmite aplikaciju Nove TV, povežite svoj Chromecast s TV-om i uparite ga s mobilnim telefonom. Nakon toga možete strujati Novu TV na velikom ekranu.

Uvjeti za gledanje Nove TV mogu se mijenjati s vremenom, pa provjerite najnoviju verziju kompatibilnih uređaja prije nego što pokušate gledati Novu TV na mobilnom telefonu ili drugim uređajima.

Instalacija aplikacije za gledanje Nove TV

1. Preuzimanje aplikacije

Prvi korak u gledanju Nove TV na mobitelu je preuzimanje aplikacije. Aplikacija je dostupna za preuzimanje na sljedećim platformama:

 • Android: Aplikaciju možete preuzeti s Google Play trgovine. Potrebno je pronaći aplikaciju “Nova TV” i slijediti upute za preuzimanje i instalaciju.
 • iOS: Aplikacija je dostupna na App Storeu. Jednostavno otvorite App Store, potražite “Nova TV” aplikaciju i preuzmite je.

2. Instalacija aplikacije

Nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel, slijedite sljedeće korake za instalaciju:

 1. Pronađite preuzetu aplikaciju na svom mobitelu.
 2. Tapnite na ikonu aplikacije kako biste je otvorili.
 3. Slijedite upute na zaslonu kako biste dovršili instalaciju aplikacije.

3. Prijava ili registracija

Da biste mogli koristiti aplikaciju i gledati Novu TV, trebat ćete se prijaviti ili registrirati. Ako već imate korisnički račun, unosom svojih podataka možete se prijaviti. Ako nemate korisnički račun, slijedite upute za registraciju novog računa direktno iz aplikacije.

4. Odabir programa

Nakon što ste se prijavili, otvorite aplikaciju i pretražujte dostupne programe. Nova TV će vam pružiti mogućnost gledanja svih popularnih serija, filmova i emisija koje se emitiraju.

5. Uživajte u gledanju Novu TV

Odaberite program koji želite gledati i uživajte u sadržaju Nove TV na svom mobitelu. Možete pretraživati različite kategorije i prilagoditi iskustvo gledanja prema svojim preferencijama.

Koraci za prijavu i pristup sadržaju

Korak 1: Preuzmite aplikaciju Nova TV

Prvo što trebate učiniti je preuzeti aplikaciju Nova TV na svoj mobilni uređaj. Aplikacija je dostupna za preuzimanje sa službenih Trgovina aplikacija, kao što su Google Play Store i Apple App Store.

You might be interested:  Što Je Beta Glukan

Korak 2: Instalirajte aplikaciju Nova TV

Nakon što preuzmete aplikaciju, kliknite na ikonu aplikacije kako biste započeli proces instalacije. Slijedite upute na zaslonu kako biste dovršili instalaciju.

Korak 3: Otvorite aplikaciju Nova TV

Kada je instalacija završena, pronađite ikonu aplikacije Nova TV na početnom zaslonu svog mobilnog uređaja i otvorite je klikom na ikonu.

Korak 4: Prijavite se na svoj račun

Nakon otvaranja aplikacije, bit ćete pozvani da se prijavite na svoj račun Nova TV. Ako već imate račun, unesite svoje podatke za prijavu i kliknite na “Prijava”. Ako nemate račun, možete se registrirati putem opcije “Registracija” u aplikaciji.

Korak 5: Odaberite sadržaj za gledanje

Nakon uspješne prijave, bit ćete preusmjereni na početni zaslon aplikacije Nova TV. Ovdje možete pretraživati različite sadržaje, kao što su emisije, serije i filmovi. Odaberite željeni sadržaj klikom na sliku ili naslov.

Korak 6: Gledajte sadržaj

Kada odaberete željeni sadržaj, bit ćete preusmjereni na stranicu s detaljima sadržaja. Ovdje možete pronaći dodatne informacije o sadržaju, kao i opcije za reprodukciju. Kliknite na gumb “Reproduciraj” ili “Gledaj” kako biste započeli gledanje sadržaja.

Korak 7: Prilagodite postavke reprodukcije (opcionalno)

Aplikacija Nova TV omogućuje vam prilagođavanje postavki reprodukcije, kao što su titlovi, kvaliteta videa i zvuka, te veličina zaslona. Ove postavke možete prilagoditi prema svojim preferencijama klikom na odgovarajuće gumbe ili opcije na zaslonu.

Prednosti gledanja Nove TV preko mobitela

 • Pristupnost: Gledanje Nove TV preko mobitela omogućava vam da pratite svoje omiljene emisije i serije bilo gdje i bilo kada, sve što vam je potrebno je pristup internetu.

 • Fleksibilnost: Gledanje preko mobitela daje vam fleksibilnost da gledate svoje omiljene programe dok ste u pokretu. Možete gledati televiziju u javnom prijevozu, dok čekate u redu ili dok ste na putu.

 • Prilagodljivost: Mobilne aplikacije za gledanje Nove TV često imaju prilagodljive opcije kao što su titlovi, odabir jezika i kvaliteta video zapisa, što vam omogućava da prilagodite svoje gledanje vašim preferencijama.

 • Više sadržaja: Gledanje preko mobitela omogućava vam pristup većem broju sadržaja nego samo preko televizora. Mnoge mobilne aplikacije imaju opcije za streaming uživo, video na zahtjev i arhivske sadržaje, pružajući vam veći izbor programa.

 • Više uređaja: Gledanje preko mobitela znači da možete koristiti više uređaja za pristup programima Nove TV. Možete koristiti svoj mobitel, tablet ili laptop kako biste se spojili na aplikaciju i pratili svoje omiljene emisije.

 • Interakcija: Mnoge mobilne aplikacije za gledanje Nove TV imaju dodatne značajke poput mogućnosti glasanja, komentiranja i dijeljenja sadržaja s prijateljima. Ovo vam omogućava interakciju s drugim gledateljima i stvaranje vlastitog iskustva.

Mogućnosti personalizacije i podešavanja

Mogućnosti personalizacije i podešavanja

Da biste maksimalno iskoristili mogućnosti gledanja Nove TV preko mobilnog telefona, postoji nekoliko personalizacija i podešavanja koje možete izvršiti. Evo nekih od njih:

 • Jezik: Nova TV aplikacija omogućava vam odabir jezika na kojem želite gledati sadržaj. Na raspolaganju vam je raznolika opcija jezika, uključujući i hrvatski jezik.
 • Podešavanje kvalitete video zapisa: Aplikacija vam također omogućuje prilagođavanje kvalitete video zapisa. Možete odabrati visoku kvalitetu za bolje iskustvo gledanja ili smanjiti kvalitetu ako želite uštedjeti podatke ili imate sporu internetsku vezu.
 • Personalizirane preporuke: Nova TV aplikacija također nudi personalizirane preporuke na temelju vašeg prethodnog gledanja. Na temelju vaših preferenci, aplikacija može predložiti slične sadržaje koje biste mogli voljeti.
 • Pomoću omiljenih lista: Možete stvoriti omiljene liste svojih najdražih emisija ili filmova. Na taj način možete brzo pristupiti sadržaju koji volite i ne morate svaki put tražiti.
 • Podešavanje podsjetnika: Ako ne želite propustiti omiljenu emisiju, možete postaviti podsjetnik koji će vas obavijestiti kada je emisija dostupna za gledanje.
 • Mogućnost preuzimanja: Uz Nova TV aplikaciju, možete preuzeti određene emisije ili filmove na vaš mobilni uređaj kako biste ih mogli gledati kasnije, čak i kada niste povezani s internetom.
 • Podešavanje obavijesti: Aplikacija vam omogućuje da prilagodite vrstu i učestalost obavijesti koje želite primati. Možete odabrati primanje obavijesti o novim epizodama omiljenih emisija, filmskim premijerama ili drugim relevantnim informacijama.
You might be interested:  Kako Zaustaviti Kasalj Nocu

Sve ove mogućnosti personalizacije i podešavanja čine gledanje Nove TV preko mobilnog telefona jednostavnijim i ugodnijim iskustvom koje vam omogućuje da prilagodite sadržaj svojim preferencijama i potrebama.

Savjeti za optimalno strujanje i kvalitet gledanja

Evo nekoliko savjeta za optimalno strujanje i kvalitet gledanja Nove TV na mobilnom uređaju:

1. Povežite se na brzu i stabilnu internet vezu

Kako biste uživali u optimalnom kvalitetu gledanja, preporučuje se povezivanje na brzu i stabilnu internet vezu. Ako koristite mobilne podatke, provjerite signal i internetsku brzinu prije početka gledanja.

2. Koristite Wi-Fi umjesto mobilnih podataka

Ako je moguće, koristite Wi-Fi vezu umjesto mobilnih podataka. To će vam osigurati stabilniju vezu i smanjiti mogućnost prekida ili bufferinga tijekom gledanja.

3. Zatvorite ostale aplikacije i programe

Prilikom gledanja Nove TV zatvorite ostale aplikacije i programe na svom mobilnom uređaju. Ovo će osloboditi resurse i omogućiti bolje strujanje videa bez prekida.

4. Očistite predmemoriju (cache)

Povremeno čišćenje predmemorije (cache) može vam pomoći u boljem strujanju videa. Da biste to učinili, idite u postavke svog mobilnog uređaja i potražite opciju za brisanje predmemorije aplikacija, uključujući i aplikaciju za gledanje Nove TV.

5. Provjerite postavke kvalitete videa

U postavkama aplikacije za gledanje Nove TV možete prilagoditi kvalitetu videa prema vašim preferencama i brzini internetske veze. Ako imate sporiju vezu, podesite kvalitetu videa niskom kvalitetom kako biste izbjegli prekide i buffering.

6. Držite uređaj u horizontalnom položaju (landscape)

Da biste u potpunosti iskoristili ekran vašeg mobilnog uređaja, držite ga u horizontalnom položaju (landscape) tijekom gledanja Nove TV. Ovo će vam omogućiti veći pregled sadržaja i bolje iskustvo gledanja.

7. Pobrinite se da imate dovoljno baterije

Prije nego što započnete gledanje, provjerite da vam baterija mobilnog uređaja ima dovoljno kapaciteta. Povezivanje na Wi-Fi ili strujno napajanje može vam pomoći u održavanju baterije tijekom dužeg gledanja.

8. Isključite obavijesti i zvukove

Da biste se potpuno usredotočili na gledanje Nove TV, isključite obavijesti i zvukove s drugih aplikacija na svom mobilnom uređaju. Ovo će vam omogućiti neometano iskustvo gledanja.

Slijedeći ove savjete, moći ćete uživati u optimalnom strujanju i kvaliteti gledanja Nove TV na svom mobilnom uređaju.

FAQ:

Kako mogu gledati Novu TV preko mobitela?

Da biste gledali Novu TV preko mobitela, trebate preuzeti aplikaciju Nova TV na svoj mobitel. Aplikacija je dostupna za preuzimanje na Google Play Storeu i App Storeu. Nakon preuzimanja aplikacije, otvorite je i prijavite se ili napravite novi korisnički račun. Nakon što se prijavite, moći ćete pristupiti sadržaju Nove TV i gledati omiljene emisije i serije na svom mobitelu.

Koje su mogućnosti gledanja Nove TV preko mobitela?

Gledanje Nove TV preko mobitela je vrlo praktično jer vam omogućava da gledate omiljene emisije, serije i vijesti bilo gdje i bilo kada. Možete gledati program uživo, pauzirati i premotavati sadržaj, te pristupiti arhivi emisija i serija koje ste propustili. Također, možete postaviti podsjetnike za omiljene emisije i dobiti obavijesti o novim epizodama ili događanjima na Novoj TV.

Kako mogu pristupiti sadržaju Nove TV putem aplikacije na mobitelu?

Nakon što preuzmete aplikaciju Nova TV na svoj mobitel, otvorite je i prijavite se ili napravite novi korisnički račun. Nakon prijave, moći ćete pregledavati sadržaj i pronaći omiljene emisije i serije. Možete pretraživati po kategorijama ili koristiti funkciju pretraživanja za pronalaženje određenog sadržaja. Kliknite na naslov koji želite gledati i odaberite reprodukciju da biste započeli gledanje.

Trebam li platiti za gledanje Nove TV preko mobitela?

Aplikacija Nova TV je besplatna za preuzimanje i korištenje. Međutim, da biste pristupili određenim sadržajima, kao što su neke nove epizode serija ili premium programi, možda će vam biti potrebna pretplata. Provjerite opcije pretplate unutar aplikacije i odaberite plan koji vam najbolje odgovara.

Mogu li gledati Novu TV preko mobitela izvan Hrvatske?

Da, možete gledati Novu TV preko mobitela čak i izvan Hrvatske, pod uvjetom da imate stabilnu internetsku vezu. Aplikacija Nova TV je dostupna za preuzimanje i korištenje u većini zemalja. Međutim, neki sadržaji možda neće biti dostupni izvan Hrvatske zbog autorskih prava i restrikcija. U tom slučaju, možete koristiti VPN uslugu da biste promijenili svoju lokaciju i pristupili sadržaju Nove TV.