Kako gledati Instagram Story anonimno i neprimjetno

Kako Pogledati Story Na Instagramu A Da Se Ne Vidi

Kako Pogledati Story Na Instagramu A Da Se Ne Vidi

Instagram je popularna društvena mreža koja omogućuje korisnicima dijeljenje fotografija i video zapisa sa svojim pratiteljima. Jedna od popularnih značajki Instagrama su Story-ji, kratki video zapisi ili slike koje korisnici mogu objaviti na svojim profilima i koji nestaju nakon 24 sata. No, što ako želite gledati Instagram Story-je svojih prijatelja ili drugih korisnika anonimno, bez da budu svjesni da ste ih pregledali?

Postoji nekoliko načina da gledate Instagram Story-je anonimno i neprimjetno. Prvo, možete koristiti različite alate i aplikacije za pregled Instagrama bez da se prijavite na svoj račun. Ove aplikacije vam omogućuju da istražujete Instagram, pregledate Story-je i pratite korisnike, sve to bez otkrivanja vašeg identiteta.

Druga opcija je da koristite preglednike kao što su Google Chrome ili Mozilla Firefox i njihove privatne ili anonimne načine rada. Kada otvorite preglednik u privatnom načinu rada, vaša povijest pregledavanja neće se bilježiti, pa tako možete slobodno gledati Instagram Story-je bez da se brinete o ostavljanju tragova.

Međutim, važno je imati na umu da pregled Instagram Story-ja anonimno može biti zloupotrebljen i predstavljati kršenje privatnosti drugih korisnika. Budite odgovorni i poštujte tuđu privatnost prilikom korištenja ovih metoda.

Korištenje kriptiranog preglednika

Kako bi gledali Instagram Story anonimno i neprimjetno, možete koristiti kriptirani preglednik. Kriptirani preglednici, kao što je Tor Browser, pružaju dodatnu sigurnost i privatnost prilikom surfanja internetom.

Ovdje su neki koraci koje možete slijediti za korištenje kriptiranog preglednika:

 1. Preuzmite Tor Browser s njihove službene web stranice.
 2. Instalirajte Tor Browser na svoje računalo ili mobilni uređaj.
 3. Pokrenite Tor Browser i pričekajte da se uspostavi sigurna veza.
 4. Kada se veza uspostavi, možete započeti s pregledavanjem interneta anonimno i neprimjetno.

Važno je napomenuti da kriptirani preglednici pružaju anonimnost i zaštitu vaše privatnosti, ali ne mogu jamčiti potpunu sigurnost. Preporučuje se da ne dijelite osjetljive informacije putem kriptiranog preglednika i uvijek budite oprezni prilikom pregledavanja interneta.

Kriptirani preglednici također mogu usporiti vašu internetsku vezu zbog dodatnih slojeva enkripcije, pa budite strpljivi ako primijetite sporije učitavanje stranica ili sadržaja.

Ukratko, korištenje kriptiranog preglednika poput Tor Browsera može vam pomoći da gledate Instagram Story anonimno i neprimjetno. Slijedite korake za preuzimanje i instalaciju preglednika, te budite svjesni da to nije sto posto sigurno rješenje, već dodatna mjeru zaštite privatnosti.

Privatni način rada u pregledniku

Privatni način rada u pregledniku je korisna značajka koja omogućuje pregledavanje web stranica i gledanje Instagram Storya anonimno i neprimjetno. Ova značajka jamči da se vaša povijest pregledavanja, kolačići i privremene datoteke neće spremati na vašem uređaju.

Kako koristiti privatni način rada?

Da biste koristili privatni način rada, slijedite sljedeće korake:

 1. Otvorite svoj web preglednik.
 2. Na traci s alatima preglednika (obično smještenoj na vrhu ili dolje), kliknite na gumb koji izgleda kao maska ili je nazvan “Privatni način rada”.
 3. Novi prozor ili kartica preglednika će se otvoriti, označena ikonom privatnog načina rada.
 4. Sada možete otvoriti Instagram i gledati Storye bez brige da će se vaša aktivnost spremati.

Kako djeluje privatni način rada?

Privatni način rada sprječava vaš preglednik da spremi vašu povijest pregledavanja, kolačiće i ostale privremene datoteke. Također onemogućava praćenje vaše aktivnosti putem kolačića i sličnih tehnika praćenja.

You might be interested:  Kako Izgleda Porezna Kartica

Međutim, važno je napomenuti da privatni način rada ne pruža potpunu anonimnost. Vaše aktivnosti još uvijek mogu biti praćene od strane mreže Instagram ili drugih web stranica na koje pristupate u privatnom načinu rada. Ako želite potpunu anonimnost, preporučuje se korištenje VPN usluga ili drugih metoda za skrivanje vaše IP adrese i identiteta.

Zaključak

Privatni način rada je korisna značajka koja omogućuje anonimno i neprimjetno gledanje Instagram Storya. Međutim, važno je zapamtiti da to samo sprječava spremanje povijesti pregledavanja na vašem uređaju, dok vaše aktivnosti i dalje mogu biti praćene od strane web stranica i mreža. Ako želite potpunu anonimnost, razmislite o korištenju dodatnih alata kao što su VPN usluge.

Instaliranje aplikacija za anonimno pregledanje

Postoje neke aplikacije koje vam omogućavaju anonimno pregledanje Instagram Storyja. Ove aplikacije vam mogu pomoći da pregledate priče drugih ljudi bez da ostavljate tragove ili da ih obavijestite da ste ih pogledali. Evo nekoliko popularnih aplikacija koje možete instalirati na svoj telefon:

1. “StorySaver” za Android

Jedna od popularnih aplikacija za anonimno pregledanje Instagram Storyja na Android platformi je “StorySaver”. Možete je besplatno preuzeti s Google Play Storea. Slijedite ove korake kako biste je instalirali:

 1. Otvorite Google Play Store na svom Android telefonu.
 2. U tražilicu unesite “StorySaver”.
 3. Odaberite aplikaciju “StorySaver” iz rezultata pretrage.
 4. Pritisnite “Instaliraj” kako biste započeli preuzimanje i instaliranje aplikacije.
 5. Po završetku instalacije, otvorite aplikaciju “StorySaver”.
 6. Aplikacija će vam omogućiti pregled Instagram Storyja drugih korisnika anonimno i bez ostavljanja tragova.

2. “Story Reposter” za iOS

Ako imate iPhone, možete koristiti aplikaciju “Story Reposter” za anonimno pregledanje Instagram Storyja. Evo kako je instalirati:

 1. Otvorite App Store na svom iPhoneu.
 2. U tražilicu unesite “Story Reposter”.
 3. Odaberite aplikaciju “Story Reposter” iz rezultata pretrage.
 4. Pritisnite “Get” i potvrdite instalaciju aplikacije.
 5. Kada se aplikacija preuzme i instalira, otvorite je na svom iPhoneu.
 6. Unesite svoje Instagram korisničko ime i započnite pregledanje Storyja drugih korisnika anonimno.

Ove aplikacije omogućavaju vam da pregledate Instagram Storyje anonimno i neprimjetno. Uživajte u pregledanju priča drugih korisnika bez da vam bude potrebno da interaktivno reagirate i bez da ostavljate ikakve tragove.

Korištenje dodatnih online alata

Korištenje dodatnih online alata

Jedan od načina da gledate Instagram Story anonimno i neprimjetno je korištenje dodatnih online alata koji su dostupni na internetu. Ovi alati pružaju različite mogućnosti za pregledavanje Instagram Storyja bez otkrivanja vašeg identiteta.

1. InstaStalker

InstaStalker je popularan online alat koji vam omogućuje pregledavanje Instagram Storyja korisnika anonimno. Jednostavno upišite korisničko ime osobe koju želite pratiti i alat će vam prikazati sve dostupne Storyje. Možete pregledavati fotografije, videozapise i tekstove bez da ostavljate trag.

2. IG Stories for Instagram

IG Stories for Instagram je još jedan alat koji vam omogućuje pregledavanje Instagram Storyja anonimno i neprimjetno. Nakon što unesete korisničko ime, alat će vam prikazati sve dostupne Storyje. Možete ih pregledavati u punoj veličini i čak preuzeti fotografije i videozapise ako želite.

3. SocialView

SocialView je online alat koji pruža dodatne informacije o vašem Instagram profilu. Osim što vam omogućuje anonimno pregledavanje Instagram Storyja, SocialView vam pruža i statistiku o broju pratitelja, lajkova i komentara na vašim objavama. Također možete provjeriti tko vam je najviše interaktivan pratitelj i tko vam najčešće ostavlja komentare.

4. PrivyGram

PrivyGram je još jedan online alat koji vam omogućuje pregledavanje Instagram Storyja anonimno. Ovaj alat je jednostavan za korištenje i pruža brz pristup Storyjima bez da morate otvarati Instagram aplikaciju. Možete pregledavati Storyje bez otkrivanja vašeg identiteta i ostaviti komentare ili lajkove ako želite.

5. StorySaver

StorySaver je online alat koji vam omogućuje preuzimanje Instagram Storyja. Jednostavno upišite korisničko ime osobe čije Storyje želite preuzeti i alat će vam prikazati sve dostupne Storyje. Možete odabrati koje slike ili videozapise želite preuzeti i spremiti ih na svoj uređaj.

Korištenje ovih dodatnih online alata može vam pružiti neprimjetno pregledavanje Instagram Storyja bez da ostavljate trag. Međutim, važno je imati na umu da se ovi alati mijenjaju i ažuriraju te da mogu imati određene ograničenja. Također, uvijek treba poštovati tuđu privatnost i koristiti ove alate odgovorno.

Stvaranje alternativnog profila

Ako želite gledati Instagram Story anonimno i neprimjetno, možete stvoriti alternativni profil.

Koraci za stvaranje alternativnog profila:

 1. Preuzmite aplikaciju Instagram na svoj mobilni uređaj.
 2. Kliknite na opciju “Registracija” kako biste stvorili novi profil.
 3. Unesite željeno korisničko ime i lozinku za novi profil.
 4. Dodajte profilnu sliku koja će biti različita od vašeg glavnog profila kako biste se lakše razlikovali.
 5. Zaobiđite opciju povezivanja s drugim društvenim mrežama kako ne biste otkrili vaš identitet.
 6. Za pristup Instagram Storyima drugih korisnika, pretražite njihove profile i pratite ih.
 7. Nakon što vas korisnik prihvati kao pratitelja, moći ćete vidjeti njihove Instagram Storye.
You might be interested:  Kako Prebaciti Podatke Sa Starog Mobitela Na Novi Xiaomi

Stvaranjam alternativnog profila može biti dobra opcija za gledanje Instagram Storya anonimno jer će vas drugi korisnici vidjeti samo kao novog pratitelja. Ova metoda vam omogućuje da ostanete neprimjetni dok pregledavate Instagram Storye drugih korisnika.

Korištenje privatnih mreža za pristup Instagramu

Kada želite gledati Instagram Story anonimno i neprimjetno, možete koristiti privatne mreže za pristup Instagramu. Ove mreže omogućavaju zaobilaženje standardnih restrikcija koje Instagram može primijeniti na vašu IP adresu.

Što su privatne mreže

Privatne mreže su posebni alati ili usluge koje omogućuju korisnicima da pristupe internetu putem drugih poslužitelja i IP adresa. Ove mreže funkcionišu kao proxy poslužitelji i omogućavaju vam da se povežete na internet anonimno, prikrivajući vašu stvarnu IP adresu.

Kako funkcionira

Kada koristite privatnu mrežu za pristup Instagramu, vaša IP adresa će biti zamijenjena sa IP adresom poslužitelja privatne mreže. To znači da će Instagram misliti da se povezujete sa drugog mjesta i neće moći detektirati vaš stvarni identitet. Ovo je korisno kada želite gledati Instagram Story kao anonymna osoba.

Kako koristiti privatne mreže za pristup Instagramu

Da biste koristili privatne mreže za pristup Instagramu, trebate se prijaviti na jednu od tih usluga i slijediti njihove upute za konfiguraciju. Ove usluge obično nude spisak proxy poslužitelja koje možete odabrati kako biste se povezali na internet. Nakon što ste konfigurirali privatnu mrežu, sve vaše internetske aktivnosti će prolaziti kroz nju, uključujući pristup Instagramu.

Benefiti korištenja privatnih mreža

Korištenje privatnih mreža za pristup Instagramu ima nekoliko benefita:

 • Anonimnost: Pomoću privatne mreže možete skriti svoj stvarni identitet i povezati se na Instagram kao anonimna osoba.
 • Pristup ograničenim sadržajima: Ako se nalazite u državi koja je blokirala pristup Instagramu ili držite Instagram Story koji je dostupan samo u određenim geografskim područjima, privatna mreža može vam omogućiti pristup tim sadržajima.
 • Zaštita privatnosti: Privatne mreže također mogu pružiti dodatnu zaštitu vašoj privatnosti, jer prikrivaju vašu stvarnu IP adresu i sprječavaju web stranice i usluge da prate vaše online aktivnosti.

Savjeti za korištenje privatnih mreža

Evo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći pri korištenju privatnih mreža za pristup Instagramu:

 1. Pronađite pouzdanu privatnu mrežu: Postoje mnoge privatne mreže dostupne na tržištu, pa je važno pronaći pouzdanu uslugu koja nudi dobar izbor proxy poslužitelja i stabilnu vezu.
 2. Konfigurirajte svoj uređaj: Nakon što ste odabrali privatnu mrežu, slijedite njihove upute za konfiguraciju na svom uređaju. Ovo može uključivati ​​postavljanje proxy postavki ili instaliranje VPN aplikacije.
 3. Provjerite zakonitost: Prije nego što koristite privatnu mrežu, provjerite zakonitost njenog korištenja u vašoj državi. Neke zemlje imaju stroga pravila o korištenju proxy poslužitelja i VPN usluga.

Zaključak

Korištenje privatnih mreža za pristup Instagramu može vam omogućiti da gledate Instagram Story anonimno i neprimjetno. Ove mreže vam omogućavaju zaobilaženje standardnih restrikcija i anonimnost prilikom pristupa Instagramu. Međutim, važno je odabrati pouzdanu privatnu mrežu i provjeriti zakonitost njenog korištenja u vašoj državi.

Izbjegavanje pregleda direktno sa svog računa

Jedan od načina da pregledate Instagram Story anonimno i neprimjetno je izbjegavanje gledanja sa svog vlastitog računa. Ova metoda vam omogućava da pregledate Storyeve drugih korisnika bez da oni saznaju da ste ih pogledali. Evo nekoliko koraka kako to možete postići:

 1. Prijavite se na drugi Instagram račun: Ako imate više Instagram računa, možete se prijaviti na drugi račun kako biste pregledali Storyeve bez da koristite svoj glavni račun. Na taj način ćete biti anonimni i neće biti tragova koji bi otkrili da ste pregledavali Storyeve.
 2. Koristite anonimne preglednike: Postoje preglednici kao što su Google Chrome Incognito mod ili Mozilla Firefox Private Browsing mod koji vam omogućavaju da pregledate internetske stranice anonimno. Tako možete posjetiti Instagram i pregledati Storyeve bez da se prijavljujete na svoj račun. Ovi preglednici neće pohraniti povijest pregledavanja i neće sačuvati vaše privremene datoteke
 3. Koristite aplikacije za pregled: Postoje i aplikacije koje vam omogućavaju da pregledate Instagram Storyeve drugih korisnika, a da pri tome ne morate koristiti svoj vlastiti račun. Ove aplikacije pružaju mogućnost pregleda bez prijavljivanja na račun ili stvaranja novog računa. Možete pronaći ove aplikacije u Google Play Store ili Apple App Store
You might be interested:  Kako Se Prenosi Šarlah

Koristeći ove metode, možete izbjeći pregled Instagram Storyeva direktno sa svog računa i tako biti anonimni i neprimjetni prilikom pregledanja Storyeva drugih korisnika. Važno je napomenuti da je važno poštovati privatnost drugih korisnika i ne zloupotrebljavati ove metode.

Redovito brisanje cookiesa i povijesti pregledavanja

Za anonimno pregledavanje Instagram Storya i održavanje privatnosti, važno je redovito brisati cookiesa i povijest pregledavanja na svojem pregledniku. Na taj način možete spriječiti da se vaša aktivnost i identitet povezuju s vašim Instagram računom.

Brisanje cookiesa

1. Otvorite svoj preglednik i pristupite postavkama.

 • Za preglednik Chrome: kliknite na ikonu s tri točke u gornjem desnom kutu, a zatim odaberite “Postavke”.
 • Za preglednik Firefox: kliknite na ikonu s tri crte u gornjem desnom kutu, a zatim odaberite “Opcije”.
 • Za preglednik Safari: kliknite na “Safari” u gornjem lijevom kutu zaslona, a zatim odaberite “Postavke”.

2. Nakon što pristupite postavkama, pronađite odjeljak za privatnost ili sigurnost.

3. U tom odjeljku pronađite opciju “Brisanje pregledničkih podataka”, “Brisanje podataka o pregledavanju” ili nešto slično.

4. Označite opciju za brisanje “Cookies” i ostalih povezanih podataka, kao što su spremljene lozinke ili automatsko popunjavanje obrazaca.

5. Kliknite na gumb za brisanje podataka i pričekajte da proces završi.

Brisanje povijesti pregledavanja

1. Otvorite svoj preglednik i pristupite postavkama.

 • Za preglednik Chrome: kliknite na ikonu s tri točke u gornjem desnom kutu, a zatim odaberite “Postavke”.
 • Za preglednik Firefox: kliknite na ikonu s tri crte u gornjem desnom kutu, a zatim odaberite “Opcije”.
 • Za preglednik Safari: kliknite na “Safari” u gornjem lijevom kutu zaslona, a zatim odaberite “Postavke”.

2. Nakon što pristupite postavkama, pronađite odjeljak za privatnost ili sigurnost.

3. U tom odjeljku pronađite opciju “Brisanje povijesti pregledavanja”, “Brisanje povijesti” ili nešto slično.

4. Označite opciju za brisanje “Povijest pregledavanja” ili “Sve” povijesti.

5. Kliknite na gumb za brisanje podataka i pričekajte da proces završi.

Redovito brisanje cookiesa i povijesti pregledavanja važno je ne samo u kontekstu pregledanja Instagram Storya, već i za održavanje opće privatnosti na internetu. Preporučuje se da ovaj postupak ponavljate na redovnoj osnovi, kako biste uvijek bili sigurni da vaše aktivnosti na internetu ostaju anonimne.

FAQ:

Koje su prednosti gledanja Instagram Story anonimno?

Prednost gledanja Instagram Story anonimno je da osoba kojoj gledate Story neće znati da ste je pogledali. Možete slobodno pregledavati priče drugih korisnika bez da vas oni primijete.

Koje su najčešće metode za gledanje Instagram Story anonimno?

Najčešće metode za gledanje Instagram Story anonimno su korištenje dodatnih aplikacija koje vam omogućuju da pregledate Story bez da vas primijete, korištenje anonimnih preglednika ili korištenje Instagram funkcije “Airplane Mode” koja vam omogućuje da pregledate priče bez slanja obavijesti vlasniku profila.

Kako mogu gledati Instagram Story anonimno pomoću anonimnih preglednika?

Da biste gledali Instagram Story anonimno pomoću anonimnih preglednika, možete otvoriti Instagram na anonimnom prozoru preglednika ili koristiti VPN uslugu za skrivanje vaše IP adrese. Na taj način vaša aktivnost na Instagramu neće biti povezana s vašim pravim identitetom.

Kako mogu gledati Instagram Story anonimno pomoću dodatnih aplikacija?

Da biste gledali Instagram Story anonimno pomoću dodatnih aplikacija, možete preuzeti aplikacije poput “StorySaver”, “InstaStoryViewer” ili “InstaDP” koje vam omogućuju pregled i preuzimanje priča drugih korisnika bez da vas primijete.

Koje su moguće posljedice gledanja Instagram Story anonimno?

Gledanje Instagram Story anonimno može dovesti do gubitka povjerenja drugih korisnika ako saznaju da ste pregledali njihove priče, a niste ih kontaktirali ili im dali povratnu informaciju. Također, primanje neželjenih poruka ili blokiranje od strane korisnika može biti moguća posljedica.

Kako koristiti Instagram funkciju “Airplane Mode” za gledanje priča anonimno?

Da biste koristili Instagram funkciju “Airplane Mode” za gledanje priča anonimno, otvorite Instagram i omogućite “Airplane Mode” na svom uređaju. Zatim pregledajte priče koje želite vidjeti. Nakon toga isključite “Airplane Mode” i zatvorite Instagram. Na taj način neće biti poslanih obavijesti vlasnicima profila da ste pogledali njihove priče.

Kako mogu gledati Instagram Story anonimno na mobilnom uređaju?

Da biste gledali Instagram Story anonimno na mobilnom uređaju, možete koristiti anonimne preglednike dostupne na trgovini aplikacija ili preuzeti dodatne aplikacije koje vam omogućuju pregled priča bez da vas primijete.