Kako ubaciti skin u Minecraft: Jednostavan vodič za prilagođavanje izgleda likova

Kako Ubaciti Skin U Minecraft

Kako Ubaciti Skin U Minecraft

Minecraft je popularna videoigra koja omogućuje igračima da istražuju i grade virtualni svijet. Jedan od načina da personalizirate svoje iskustvo u Minecraftu je promjena izgleda svog lika, poznatog kao “skin”. Skins omogućuju igračima da izraze svoju individualnost i stvaraju unikatne likove koji se razlikuju od drugih igrača.

U ovom jednostavnom vodiču objasnit ćemo kako ubaciti svoj vlastiti skin u Minecraft. Prilagođavanje izgleda vašeg lika može biti zabavan način da se istaknete među ostalim igračima i pokažete svoju kreativnost. Slijedite ove korake kako biste sebi stvorili jedinstveni skin i započeli avanturu u Minecraftu s novim izgledom.

Prvo što ćete trebati jest skin koji želite koristiti. Možete ga pronaći na raznim web stranicama za skinove ili ga možete sami izraditi pomoću alata za uređivanje slika. Kada pronađete ili izradite svoj željeni skin, trebat ćete ga spremiti na svoje računalo.

Zatim, otvorite Minecraft i prijavite se na svoj račun. Nakon što se prijavite, kliknite na “Profile” ili “Profil” kako biste otvorili postavke profila. Ovdje ćete vidjeti mogućnost “Change Skin” ili “Promijeni skin”. Kliknite na tu opciju i otvorit će se prozor za dodavanje novog skina.

Contents

Kako ubaciti skin u Minecraft

Korak 1: Odaberite željeni skin

Prvo što trebate učiniti je odabrati željeni skin za Minecraft lik. Postoje mnoge web stranice i izvori gdje možete pronaći besplatne skinove koje možete koristiti. Pripazite da vaš odabrani skin bude u pravilnom formatu za Minecraft.

Korak 2: Preuzmite skin

Nakon što ste odabrali željeni skin, trebate ga preuzeti na svoje računalo. Kliknite na gumb za preuzimanje ili sličnu opciju na web stranici s kojom radite, i skin će se preuzeti kao datoteka na vaše računalo. Zapamtite gdje ste spremljeni skin kako ga kasnije možete pronaći.

Korak 3: Otvorite Minecraft Launcher

Sada je vrijeme da otvorite Minecraft Launcher. Ovo je program koji koristite za pokretanje Minecraft igre. Potražite ikonu Minecraft Launcher na svom računalu i dvaput kliknite na nju da biste je otvorili.

Korak 4: Prijavite se na svoj Minecraft račun

Korak 4: Prijavite se na svoj Minecraft račun

Kada se Minecraft Launcher otvori, morate se prijaviti na svoj Minecraft račun. Unesite svoje korisničko ime i lozinku u odgovarajuća polja kako biste se prijavili na svoj račun.

Korak 5: Otvorite postavke Minecrafta

Unutar Minecraft Launchera, kliknite na gumb “Postavke” ili ikonu zupčanika kako biste otvorili postavke Minecraft igre.

Korak 6: Odaberite “Skinovi”

Unutar postavki Minecrafta, tražite opciju “Skinovi” i kliknite na nju da biste otvorili dio igre koji vam omogućuje mijenjanje skinova likova.

You might be interested:  Što Znači Defenzivno Voziti

Korak 7: Učitajte skin

Sada možete učitati svoj preuzeti skin. Kliknite na gumb “Učitaj” ili “Izaberi datoteku” kako biste pronašli mjesto na računalu gdje je spremljen vaš skin. Pronađite i odaberite datoteku s vašim skinom kako biste je učitali u Minecraft igru.

Korak 8: Provjerite svoj novi skin

Nakon što ste učitali skin u Minecraft igru, provjerite kako izgleda. Možete to učiniti tako da pokrenete jedan od svojih svijetova ili se pridružite multiplayer serveru. Vaš će se novi skin primijeniti na vaš lik u igri.

Čestitamo! Upravo ste uspješno ubacili svoj omiljeni skin u Minecraft igru.

Jednostavan vodič za prilagođavanje izgleda likova

U ovom vodiču naučit ćete kako prilagoditi izgled likova u Minecraftu. Pomoću različitih skina možete promijeniti izgled svog lika i dodati osobnost svojim karakterima. Evo nekoliko koraka za prilagođavanje izgleda likova u igri Minecraft:

Korak 1: Preuzimanje skinova

Prvo što trebate učiniti je preuzeti željeni skin ili kreirati vlastiti. Možete pronaći razne web stranice koje nude besplatne i plaćene skinove za Minecraft. Kada odaberete skin, preuzmite ga na svoje računalo.

Korak 2: Otvorite Minecraft Launcher

Nakon što preuzmete skin, otvorite Minecraft Launcher i prijavite se na svoj Minecraft račun.

Korak 3: Odabir opcije “Skins”

U Minecraft Launcheru, odaberite opciju “Skins”. To će vas odvesti na web stranicu Minecraft.net gdje možete prilagoditi izgled svog lika.

Korak 4: Prijavite se

Prijavite se na svoj Minecraft račun na web stranici Minecraft.net kako biste mogli pristupiti postavkama skinova.

Korak 5: Učitavanje skinova

Kada ste prijavljeni, odaberite opciju “Učitaj novi skin”. Na toj stranici možete učitati preuzeti skin s računala ili odabrati neki od predloženih skinova.

Korak 6: Postavite novi skin

Nakon što ste učitali novi skin, odaberite ga i kliknite na gumb “Postavi kao moj skin”. Nakon toga, vaš lik će se automatski ažurirati s odabranim skinom.

Korak 7: Provjerite izgled

Pokrenite Minecraft i provjerite izgled svog lika. Ako je sve uspješno, vaš lik bi trebao imati novi skin koji ste odabrali.

Uskoro ćete moći uživati ​​u igranju s novim izgledom lika u Minecraftu. Sada možete eksperimentirati s različitim skinovima i prilagoditi izgled svojih likova kako biste iskusili novu dimenziju igranja.

Korak 1: Preuzimanje skina

Pre nego što počnete da prilagođavate izgled likova u Minecraftu, prvo morate preuzeti skin koji želite da koristite. Evo kako možete preuzeti skin:

 1. Otvorite internet pretraživač i idite na Minecraft Skin sajtovi kao što su Minecraft Skins, Nova Skin ili Planet Minecraft.
 2. Pretražite ili pregledajte kroz kolekciju dostupnih skinova dok ne pronađete onaj koji vam se sviđa.
 3. Kada pronađete željeni skin, kliknite na dugme za preuzimanje skinova ili upotrebite opciju da skinete sliku skin-a.
 4. Skin će biti preuzet u obliku slike u PNG formatu.
 5. Čuvajte preuzeti skin na mestu gde ćete ga lako pronaći, kao što je radna površina ili folder za Minecraft skinove.

Nakon što ste preuzeli svoj skin, spremni ste za sledeći korak – ubacivanje skina u Minecraft!

Korak 2: Priprema skinova za Minecraft

Za pripremu skinova za Minecraft je potrebno nekoliko koraka kako bi se osiguralo da će izgledati pravilno u igri. Evo koraka koje trebate slijediti:

Korak 1: Preuzmite skin

Prvo preuzmite željeni skin za Minecraft. Možete pronaći mnoge web stranice koje nude besplatne skinove za preuzimanje. Osigurajte se da odaberete skin u formatu .png.

Korak 2: Provjerite veličinu i format

Potrebno je provjeriti da je vaš skin pravilne veličine i formata. Minecraft skinovi moraju biti u obliku kvadrata s dimenzijama 64×64 piksela. Ako je vaš skin veći ili manji od tog, morat ćete ga prilagoditi.

Također je važno provjeriti da je vaš skin u formatu .png. Ako nije, možete ga pretvoriti u taj format koristeći odgovarajući softver.

Korak 3: Uredite skin

Nakon što provjerite da je vaš skin pravilne veličine i formata, možete ga urediti prema svojim željama. Koristite softver za uređivanje slika kako biste dodali detalje, boje ili druge elemente skinu.

Budite kreativni i eksperimentirajte s dizajnom kako biste stvorili jedinstveni skin za Minecraft.

Korak 4: Spremite skin

Kada završite s uređivanjem svog skinova, spremite ga kao .png datoteku. Osigurajte da je ime datoteke jednostavno i razumljivo kako biste ga lako pronašli kasnije.

You might be interested:  Kako Uzeti Uzorak Stolice Za Sanitarnu

Korak 5: Postavite skin u Minecraft

Konačno, trebate postaviti svoj skin u Minecraft. Otvorite Minecraft Launcher i prijavite se na svoj račun. Zatim kliknite na “Skins” ili “Promijeni skin” kako biste otvorili prozor za postavljanje skinova.

Potražite gumb “Odaberi skin” ili “Istraži” i pronađite mjesto na kojem je spremljen vaš skin. Odaberite skin i kliknite na “Prijavite se” kako biste primijenili novi izgled na svoj lik u Minecraftu.

Sada ste spremni zaigrati Minecraft s vlastitim prilagođenim skinom!

Korak 3: Pronalaženje Minecraft mape

Kako biste promijenili izgled likova u Minecraftu, trebat će vam pristup Minecraft mapama na vašem računalu. Ove mape pohranjuju sve vaše podatke o igri, uključujući i podatke o izgledu likova. Evo kako pronaći Minecraft mape na vašem računalu:

 1. Otvorite Minecraft Launcher: Pronađite prečac za Minecraft Launcher na vašem radnom stolu ili u izborniku Start i dvaput kliknite na njega da biste ga otvorili.
 2. Otvorite Minecraft direktorij: Kada se Minecraft Launcher otvori, kliknite na opciju “Instalacije” u gornjem izborniku. Zatim kliknite na “Stare izvedbe” ako koristite stariju verziju Minecrafta, ili na “Poslednje izvedbe” ako koristite najnoviju verziju. Nakon toga kliknite na verziju Minecrafta koju koristite.
 3. Pronađite Minecraft mapu: U skočnom prozoru koji se pojavi, kliknite na “Otvori mapu”. To će otvoriti mapu koja pohranjuje sve Minecraft podatke na vašem računalu.

Sada kada znate kako pronaći Minecraft mapu na vašem računalu, spremni ste za sljedeći korak – pronalaženje foldera s datotekama koje će se koristiti za dodavanje novog izgleda likova u Minecraftu.

Korak 4: Kopiranje skinova u Minecraft mapu

Nakon što ste preuzeli skinove koje želite koristiti u Minecraftu, slijedeći korak je kopiranje tih skinova u odgovarajuću Minecraft mapu. Ovaj korak je vrlo jednostavan i zahtijeva samo nekoliko uobičajenih koraka.

Korak 4.1: Pronaći Minecraft mapu

Prvo što trebate učiniti je locirati Minecraft mapu na svom računalu. Ovisno o operativnom sustavu koji koristite, putanja do Minecraft mape može se razlikovati.

U nastavku su prikazane zadane putanje do Minecraft mape za nekoliko popularnih operativnih sustava:

 • Windows: C:\Users\YourUsername\AppData\Roaming\.minecraft
 • Mac OS X: /Users/YourUsername/Library/Application Support/minecraft
 • Linux: /home/YourUsername/.minecraft

Napomena: Zamijenite “YourUsername” s vašim korisničkim imenom na računalu.

Korak 4.2: Kopiranje skinova

 1. Otvorite pronađenu Minecraft mapu.
 2. Unutar mape, pronađite “skins” ili “skin” direktorij. Ako ova mapa ne postoji, možete je stvoriti sami.
 3. Otvorite “skins” ili “skin” direktorij.
 4. Kopirajte preuzete skinove u taj direktorij.

Nakon što ste kopirali svoje skinove u Minecraft mapu, idite na sljedeći korak kako biste mogli koristiti te skinove u igri.

Korak 5: Pokretanje Minecraft igre

Koraci za pokretanje Minecraft igre

Evo nekoliko koraka koje trebate slijediti kako biste pokrenuli Minecraft igru s vašim novim skinom:

 1. Provjerite da imate Minecraft igru instaliranu na svom računalu.
 2. Pronađite “Launcher” aplikaciju za pokretanje Minecraft igre.
 3. Kliknite na “Pokreni” ili “Play” gumb kako biste otvorili igru.

Postavljanje novog skina

Sada kada ste otvorili Minecraft igru, slijedite ove korake za postavljanje vašeg novog skina:

 1. Kliknite na “Options” ili “Opcije” izbornik na glavnom izborniku igre.
 2. Izaberite “Skin Customization” ili “Prilagođavanje kože” opciju.
 3. Odaberite “Browse” ili “Pretraživanje” opciju za pronalaženje svog novog skin fajla.
 4. Locirajte skin fajl na vašem računalu i odaberite ga.
 5. Kliknite na “Upload” ili “Prenesi” kako biste postavili novi skin.

Početak igre s novim skinom

Nakon što postavite novi skin, sada je vrijeme da pokrenete Minecraft igru sa svojim izgledom:

 • Povratite se na glavni izbornik igre.
 • Kliknite na “Play” ili “Igraj” gumb za pokretanje igre.
 • Vaš novi skin će sada biti prikazan na vašem liku.
 • Uživajte u igranju Minecraft igre s vašim prilagođenim izgledom!

Sada, kada ste uspješno pokrenuli Minecraft igru s vašim novim skinom, možete uživati u igranju i impresionirati svoje prijatelje sa svojim jedinstvenim izgledom lika!

Korak 6: Promjena izgleda lika

Nakon što ste preuzeli i instalirali kožu u Minecraft, sada je vrijeme da ažurirate izgled lika.

Korak 6.1: Otvorite izbornik postavki igre

 1. Pokrenite Minecraft i prijavite se na svoj račun
 2. Iz glavnog izbornika, kliknite na “Options” (Opcije)

Korak 6.2: Pristupite postavkama izgleda

 1. Izaberite “Skin Customization” (Prilagođavanje kože) iz izbornika opcija
 2. Otvorit će se novo sučelje sa raznim opcijama za prilagođavanje kože
You might be interested:  Do Kada Vrijede Kune

Korak 6.3: Promjena odjeće

Minecraft pruža mogućnost izbora različitih odjevnih predmeta za vaš lik. Da biste promijenili odjeću, pratite ove korake:

 1. Izaberite “Clothes” (Odjeća) iz izbornika “Skin Customization” (Prilagođavanje kože)
 2. Prikažu se različiti dijelovi odjeće koje možete promijeniti
 3. Kliknite na željeni dio odjeće koji želite promijeniti, poput majice, hlača ili obuće
 4. Izaberite novi komad odjeće iz ponuđenih opcija ili unesite URL slike ako želite koristiti vlastitu sliku
 5. Kliknite “Done” (Gotovo) za primjenu promjena

Korak 6.4: Promjena boje kože

Ako želite promijeniti boju kože svog lika, slijedite ove korake:

 1. Izaberite “Skin” (Koža) iz izbornika “Skin Customization” (Prilagođavanje kože)
 2. Kliknite na “Classic” (Klasično) ako želite zadržati očuvanu standardnu boju kože
 3. Za prilagođenu boju, kliknite na “Custom” (Prilagođeno)
 4. Pomaknite klizačima ili unesite odgovarajuće RGB vrijednosti za promjenu boje kože
 5. Kliknite “Done” (Gotovo) za primjenu promjena

Korak 6.5: Promjena izgleda glave

Minecraft također omogućava promjenu izgleda glave vašeg lika. Da biste to učinili, slijedite ove korake:

 1. Izaberite “Hat” (Kapa) iz izbornika “Skin Customization” (Prilagođavanje kože)
 2. Odaberite željeni izgled kape iz ponuđenih opcija
 3. Kliknite “Done” (Gotovo) za primjenu promjena

Napomena: Nakon što ste završili sa svim željenim promjenama, kliknite “Done” (Gotovo) na dnu izbornika “Skin Customization” (Prilagođavanje kože) kako biste sprečili promjene.

Korak 7: Uživajte u novim skinovima

Kada ste uspešno instalirali svoj omiljeni skin u Minecraft, vreme je da uživate i eksperimentišete sa različitim izgledima likova. Ovde je nekoliko ideja kako možete iskoristiti svoje nove skinove:

1. Kreiranje jedinstvenih likova

Sa novim skinovima možete kreirati potpuno nove likove u Minecraftu. Igrači često koriste skinove kako bi predstavili svoje omiljene likove iz filmova, knjiga ili stripova. Iskoristite svoju kreativnost i stvorite jedinstvenog lika koji odražava vašu ličnost. Iznenadite prijatelje i igrače na serveru sa svojim unikatnim izgledom.

2. Organizujte skin takmičenja

Ako imate prijatelje koji igraju Minecraft, možete organizovati takmičenje u kome se ocenjuje najbolji skin. Možete ih izazvati da kreiraju najstrašnijeg čudovišta, najsimpatičniju životinju ili najkreativnijeg lika. Organizujte glasanje ili angažujte stručni žiri da odabere pobednika. Ova aktivnost će doneti zabavu i uzbudjenje svima koji učestvuju.

3. Delite svoje skinove

Ako ste stvorili neki poseban skin koji mislite da bi se drugima mogao dopasti, možete ga podeliti sa zajednicom Minecraft igrača. Postoji mnogo online foruma i web stranica gde možete postaviti svoje skinove i podeliti ih sa drugima. Kako biste skin podelili, potrebno je da preuzmete skin datoteku i postavite je na odgovarajuću platformu.

4. Isprobajte skin pakete

Skin paketi su kolekcije skinova koje su dizajnirane da promene izgled ne samo vašeg lika, već i izgled igre generalno. Možete pronaći skin pakete koji će vam omogućiti da igrate Minecraft kao da ste u srednjem veku, futurističkom svetu ili čak kao da ste u jednom drugom video igri! Isprobajte različite skin pakete i istražite nove svetove u Minecraftu.

5. Prilagodite skinove svojim potrebama

Iako je preuzimanje i instaliranje skinova jednostavno, možete dodatno prilagoditi svoje skinove kako biste zadovoljili svoje potrebe. Možete koristiti alate za uređivanje slika kako biste promenili izgled i boje skinova. Takođe, možete dodavati ili menjanje detalje na skinovima kao što su odeća, frizura ili dodatna oprema. Na internetu možete pronaći mnogo tutorijala koji objašnjavaju kako prilagoditi minecraft skinove.

Sada kada znate kako da prilagodite svoj izgled u Minecraftu, iskoristite sve svoje nove skinove i uživajte u igri kao nikada ranije!

FAQ:

Postoji li neka alternativa za preuzimanje skinova s web stranica?

Da, postoji i druga alternativa za preuzimanje skinova. Možete sami stvoriti svoj skin pomoću alata za uređivanje slika kao što je “Minecraft Skin Editor” ili mogu postojati neke aplikacije ili modovi za Minecraft koji omogućavaju prilagođavanje izgleda likova.

Koje su prednosti prilagođavanja izgleda likova u Minecraftu?

Prilagođavanje izgleda likova u Minecraftu omogućuje vam da izrazite svoju kreativnost i jedinstvenost. Možete stvoriti vlastiti jedinstveni skin ili koristiti skin koji vam se svidi s interneta. Također, promjena izgleda likova može biti zabavna jer vam omogućuje da se istaknete među ostalim igračima.