Kako vratiti Facebook bez maila: Jednostavan vodič

Kako Vratiti Facebook Bez Maila

Kako Vratiti Facebook Bez Maila

Ako ste izgubili pristup svom Facebook nalogu ili ste zaboravili lozinku, možete se osećati bespomoćno. Ali ne brinite, postoji način da povratite pristup svom nalogu čak i ako nemate pristup svom e-mailu. U ovom jednostavnom vodiču ćemo vam pokazati korake koje možete preduzeti kako biste vratili pristup svom Facebook nalogu bez maila.

Prvo, idite na stranicu za prijavljivanje na Facebook i kliknite na opciju “Zaboravili ste nalog?” koja se nalazi ispod polja za unos lozinke. Zatim ćete biti preusmereni na stranicu za oporavak nalogu. Ovdje ćete morati uneti neku informaciju kako bi Facebook mogao da potvrdi da je nalog vaš.

Na stranici za oporavak naloga, imaćete opciju da unesete broj telefona ili korisničko ime, koje ste koristili prilikom kreiranja naloga. Izaberite opciju koja vam je dostupna i pritisnite dugme “Traži”. Facebook će zatim pokušati da pronađe vaš nalog na osnovu unete informacije.

Nakon što Facebook pronađe vaš nalog, bićete obavešteni putem e-maila ili SMS-a sa detaljima o oporavku naloga. Sledite uputstva koja ćete dobiti i pratite korake za povraćaj pristupa svom nalogu. Ovo može uključivati unošenje novih podataka, potvrdu identiteta ili promenu lozinke. Veoma je važno pažljivo pratiti uputstva da biste uspešno povratili pristup svom Facebook nalogu bez potrebe za e-mailom.

Contents

Vraćanje pristupa Facebooku bez e-maila: korak po korak

Ako ste izgubili pristup svom Facebook nalogu jer ste zaboravili lozinku ili više ne koristite e-mail adresu povezanu sa svojim nalogom, ne brinite. Postoji nekoliko koraka koje možete preduzeti da vratite pristup svom Facebook nalogu i ažurirate kontakt informacije.

 1. Posetite Facebookovu stranicu za prijavljivanje i kliknite na opciju “Zaboravili ste lozinku?”
 2. Unesite svoje korisničko ime ili broj telefona povezan sa svojim nalogom.
 3. Na sledećoj stranici biće vam ponuđene opcije za vraćanje pristupa svom nalogu. Izaberite opciju “Nemate pristup ovim opcijama?” koja će se pojaviti ispod ponuđenih opcija.
 4. Nakon što izaberete tu opciju, biće vam ponuđeno da unesete novu e-mail adresu koju želite da povežete sa svojim nalogom.
 5. Unesite novu e-mail adresu i zatim pritisnite dugme “Potvrdi”.
 6. Facebook će vam poslati verifikacioni kod na novu e-mail adresu. Unesite verifikacioni kod kako biste dokazali da je e-mail adresa ispravna.
 7. Nakon što unesete verifikacioni kod, bićete preusmereni nazad na stranicu za prijavljivanje.
 8. Sada ćete moći da se prijavite na svoj Facebook nalog koristeći novu e-mail adresu.

Važno je napomenuti da će stara e-mail adresa koja je bila povezana sa vašim nalogom biti uklonjena. Takođe, ukoliko ne možete da pristupite svom nalogu ni preko e-mail adrese, možda će vam biti potrebna dodatna pomoć od strane Facebook podrške.

Kako povratiti Facebook nalog bez e-mail adrese: detaljno objašnjenje

Ako ste izgubili pristup e-mail adresi koju ste koristili za svoj Facebook nalog, možete slediti ove korake kako biste povratili pristup svom nalogu:

 1. Prvo, posetite Facebook stranicu za povrat nalog: https://www.facebook.com/login/identify
 2. Kada se stranica učita, unesite ime ili broj telefona povezan sa svojim nalogom u polje koje se pojavi.
 3. Kliknite na dugme “Pronađi nalog” kako biste nastavili.
You might be interested:  Kako Napraviti Pire Krumpir

Facebook će zatim prikazati naloge koji odgovaraju vašim unetim informacijama. Ako prepoznate svoj nalog, kliknite na njega kako biste dobili dalje upute.

Ako ne uspete da pronađete svoj nalog na ovoj stranici, možda ćete morati da pokušate sa drugim opcijama, kao što su:

 • Unesite svoje puno ime i kliknite na dugme “Pronađi nalog”. Možda će vam biti prikazani dodatni nalozi koji odgovaraju vašem imenu.
 • Ako imate prijatelja na Facebooku koji ima pristup vašem nalogu, možete ih zamoliti da vam pomognu da se prijavite.
 • Ako ste povezani sa svojim Facebook nalogom putem mobilne aplikacije, možete pokušati da se prijavite putem mobilnog broja ili korisničkog imena umesto e-mail adrese.

Ako su sve ove opcije neuspješne, možda ćete morati da kontaktirate tim za podršku Facebooka i pružite im dodatne informacije kako biste potvrdili da ste vlasnik naloga.

Važno je napomenuti da je bolje da redovno ažurirate i čuvate svoje informacije za povrat naloga, kao što su e-mail adrese i brojevi telefona, kako biste izbegli gubitak pristupa svom Facebook nalogu u budućnosti.

Facebook pristup bez e-maila: uputstvo za korisnike

Ako ste zaboravili e-mail koji ste koristili za registraciju na Facebooku, ne brinite se jer postoji način da povratite pristup svom nalogu. Sledite sledeće korake da biste ponovo pristupili svom Facebook profilu:

1. Posetite stranicu za prijavu

Prvo, posetite zvaničnu Facebook stranicu za prijavu na www.facebook.com.

2. Pritisnite na “Zaboravili ste nalog?”

Na stranici za prijavu, ispod polja za unos lozinke, kliknite na opciju “Zaboravili ste nalog?”.

3. Izaberite opciju za povraćaj naloga

Facebook će vam sada ponuditi nekoliko opcija za povraćaj naloga. Kako tražite pristup bez e-maila, izaberite opciju “Koristite broj telefona ili korisničko ime”.

4. Unesite svoj broj telefona ili korisničko ime

Unesite broj telefona koji ste koristili prilikom registrovanja na Facebooku. Ako ste koristili korisničko ime umesto broja telefona, unesite to korisničko ime umesto broja telefona.

5. Verifikacija

Facebook će tražiti od vas da izvršite verifikaciju kako bi potvrdili vaš identitet. To može biti slanje verifikacionog koda putem SMS-a na uneti broj telefona ili davanje odgovora na sigurnosna pitanja koja ste postavili prilikom registracije.

6. Resetujte lozinku

Nakon verifikacije, Facebook će vam omogućiti da resetujete lozinku svog naloga. Unesite novu lozinku i sačuvajte je.

7. Prijavite se na svoj nalog

Nakon resetovanja lozinke, možete se prijaviti na svoj nalog koristeći novu lozinku koju ste uneli.

Napomena: Ako nemate pristup ni broju telefona ni e-mailu koji ste koristili prilikom registracije na Facebooku, obratite se podršci Facebooka za dalje uputstvo i pomoć.

Kako ponovno pristupiti Facebook nalogu bez e-maila: saveti i trikovi

Kako ponovno pristupiti Facebook nalogu bez e-maila: saveti i trikovi

Ako ste zaboravili e-mail adresu koju ste koristili za svoj Facebook nalog ili više nemate pristup tom e-mailu, ne brinite – postoji nekoliko saveta i trikova koje možete isprobati kako biste ponovno pristupili svom nalogu.

1. Pokušajte pronaći alternativnu metodu prijave

Počnite tako što ćete otići na stranicu za prijavu na Facebook. Umesto što ćete unositi e-mail adresu, kliknite na opciju “Imaš li probleme s prijavom?” koja se nalazi ispod polja za unos. Tada možete isprobati druge metode prijave, kao što je korišćenje broja telefona ili korisničkog imena, ukoliko ih imate.

2. Potražite pomoć od prijatelja

Ako su vaši prijatelji i dalje povezani sa vašim Facebook nalogom, možete ih zamoliti da provere informacije na vašem profilu ili vam pomognu da pristupite nalogu. Možda neko od njih ima kopiju vaše e-mail adrese ili može ponuditi savet kako da povratite pristup.

3. Kontaktirajte podršku za korisnike Facebook-a

Ako ste isprobali sve druge mogućnosti i i dalje niste uspeli da pristupite svom nalogu, obratite se podršci za korisnike Facebook-a. Idite na stranicu za pomoć i potražite opciju da “prijavite problem s prijavom” ili “vratite pristup svom nalogu”. Objasnite situaciju što je moguće detaljnije i pružite sve relevantne informacije koje imate kako biste im pomogli da reše vaš problem.

4. Proverite da niste napravili grešku prilikom unosa e-mail adrese

Ponekad jednostavna greška pri unosu e-mail adrese može biti razlog zbog kojeg ne možete pristupiti svom nalogu. Proverite da li ste pravilno uneli e-mail adresu i da nemate slovne ili tasterske greške. Ako mislite da ste pogrešili pri unosu e-mail adrese, pokušajte ponovno sa drugom e-mail adresom koju biste mogli koristiti za pristup nalogu.

5. Kreirajte novi nalog

Vrati Facebook bez e-maila: vodič za hitne slučajeve

Ako ste izgubili pristup svom Facebook nalogu i nemate pristup e-mail adresi koja je povezana sa tim nalogom, ne brinite! Postoji nekoliko koraka koje možete preduzeti kako biste vratili svoj Facebook nalog.

You might be interested:  Pompejska Devetnica Kako Se Moli

Korak 1: Pronađite prijatelja sa pristupom

Prva stvar koju trebate uraditi je da pronađete prijatelja koji ima pristup vašem Facebook nalogu. Zamolite tog prijatelja da vam pomogne da pristupite svom nalogu.

Korak 2: Potražite potvrdu identiteta

Ako nemate prijatelja koji ima pristup vašem nalogu, ili nijedan od njih ne može da vam pomogne, kontaktirajte podršku Facebooka. Potražite mogućnosti potvrde identiteta koje su dostupne i pratite korake kako biste im dostavili relevantne informacije.

Korak 3: Potražite alternativne načine pristupa

Facebook može imati alternativne metode pristupa koje vam mogu pomoći da povratite pristup svom nalogu. Na primer, možda možete odabrati opciju slanja sigurnosnog koda na broj telefona koji je povezan sa vašim nalogom.

Korak 4: Budite strpljivi

Vratiti pristup Facebook nalogu bez e-maila može biti dug i komplikovan proces. Budite strpljivi i pratite uputstva koja vam Facebook pruža. Oni će vam pomoći da povratite pristup svom nalogu.

Sledeći ovi koraci i pružajući relevantne informacije, trebali biste biti u mogućnosti da povratite pristup svom Facebook nalogu, čak i ako nemate pristup e-mail adresi koja je povezana sa tim nalogom.

Facebook nalog bez e-maila: rešenje za zaboravljene pristupne informacije

Ako ste zaboravili pristupne informacije za svoj Facebook nalog, uključujući e-mail adresu povezanu sa njim, ne brinite. Postoji nekoliko načina da povratite pristup svom Facebook nalogu čak i bez e-maila. Sledite sledeće korake kako biste povratili kontrolu nad svojim nalogom.

1. Pronađite korisničko ime

Prvo što trebate uraditi je da pokušate da pronađete korisničko ime svog Facebook naloga. Otvorite Facebook aplikaciju ili idite na Facebook veb lokaciju i kliknite na opciju “Zaboravljena lozinka?”. Na sledećoj stranici unesite ime, prezime, mobilni broj ili drugi podatak kojeg se možete setiti koji je povezan sa vašim nalogom. Kliknite na “Pretraži” i Facebook će vam možda pokazati vaše korisničko ime.

2. Upotrebite broj mobilnog telefona

Ako ste povezali svoj broj mobilnog telefona sa Facebook nalogom, možete iskoristiti ovu opciju za povratak pristupa svom nalogu. Pokušajte sa sledećim koracima:

 1. Otvorite Facebook aplikaciju ili idite na Facebook veb lokaciju.
 2. Kliknite na opciju “Zaboravljena lozinka?”.
 3. Na sledećoj stranici unesite svoje korisničko ime ili e-mail adresu koja je povezana sa vašim nalogom (ako znate).
 4. Kliknite na “Nastavi”.
 5. Na sledećoj stranici umesto e-mail adrese odaberite opciju “Imam pristup svom mobilnom telefonu iz devicama koje sam ranije koristio”.
 6. Sledite dalje uputstvo na ekranu kako biste dobili kod za resetovanje lozinke i povratili pristup svom Facebook nalogu.

3. Koristite alternativne metode prijavljivanja

3. Koristite alternativne metode prijavljivanja

Da biste povratili pristup svom Facebook nalogu bez e-maila, možete koristiti alternativne metode prijavljivanja koje ste prethodno koristili, poput drugog socijalnog medija ili upotrebe broja telefona. Sledite sledeće korake:

 1. Otvorite Facebook aplikaciju ili idite na Facebook veb lokaciju.
 2. Kliknite na opciju “Zaboravljena lozinka?”.
 3. Unesite svoje korisničko ime ili e-mail adresu koja je povezana sa vašim nalogom (ako znate).
 4. Kliknite na “Nastavi”.
 5. Na sledećoj stranici kliknite na “Dobijte pomoć od prijatelja” ili “Odgovorite na sigurnosno pitanje”.
 6. Sledite dalje uputstvo na ekranu kako biste potvrdili identitet i povratili pristup svom Facebook nalogu.

Kada povratite pristup svom Facebook nalogu, preporučljivo je da ažurirate svoje pristupne informacije i obezbedite svoj nalog kako biste izbegli buduće probleme sa prijavom.

Sledeći ovi koraci, možete vratiti svoj Facebook nalog čak i ako zaboravite pristupne informacije kao što je e-mail adresa.

Kako vratiti pristup Facebook profilu bez e-mail adrese: saveti stručnjaka

Ako ste izgubili pristup svom Facebook profilu, a nemate pristup e-mail adresi koju ste koristili pri registraciji, ne očajavajte! Postoji nekoliko saveta stručnjaka koji vam mogu pomoći da povratite pristup svom profilu.

Koristite alternativni način prijave

Jedan od načina da povratite pristup svom Facebook profilu bez e-mail adrese jeste korišćenje alternativnih načina prijave. Kada se prijavljujete, umesto e-mail adrese možete uneti svoj broj telefona ili korisničko ime ako ste postavili. Pokušajte koristiti ove metode prijavljivanja i pratite uputstva koja Facebook pruža da biste resetovali lozinku i povratili pristup svom profilu.

Kontaktirajte podršku za korisnike Facebook-a

Ako niste uspeli da povratite pristup svom Facebook profilu koristeći alternativne načine prijave, možete kontaktirati podršku za korisnike Facebook-a. Otvorite stranicu za podršku za korisnike Facebook-a i objasnite svoju situaciju. Priložite sve relevantne informacije o svom profilu koje će vam pomoći da dokažete da je profil zaista vaš, kao što su slike, prijatelji ili informacije o aktivnostima na profilu. Stručnjaci iz podrške za korisnike će pregledati vaš zahtev i pomoći vam da povratite pristup svom profilu.

Budite strpljivi i sledite uputstva

U procesu povratka pristupa svom Facebook profilu bez e-mail adrese, važno je biti strpljiv i slediti uputstva koja stručnjaci iz Facebook-a ili podrške za korisnike pruže. Može potrajati neko vreme da rešite problem, ali uz strpljenje i upornost možete povratiti pristup svom profilu.

You might be interested:  Kako Resetirati Perilicu Rublja Gorenje

Nadam se da će vam ovi saveti pomoći da povratite pristup svom Facebook profilu, čak i ako nemate pristup e-mail adresi koju ste koristili pri registraciji. Srećno!

Besplatan način za povratak na Facebook bez e-maila: korisni saveti

Ako ste izgubili pristup svom Facebook nalogu jer ste zaboravili lozinku i nemate pristup svojoj e-mail adresi koja je povezana sa nalogom, ne brinite, postoji besplatan način da povratite pristup svom nalogu. Sledeći su korisni saveti kako to učiniti:

Korak 1: Pokušajte da se setite lozinke

Prvi korak je da pokušate da se setite svoje lozinke. Ponekad možemo zaboraviti lozinke koje smo postavili, pa je vredno pokušati prvo sami da je prisetimo. Ako se ne možete setiti lozinke, pređite na korak 2.

Korak 2: Korišćenje opcije “Zaboravljena lozinka”

Facebook ima opciju “Zaboravljena lozinka” koja vam omogućava da resetujete lozinku bez pristupa e-mail adresi. Idite na stranicu za prijavljivanje na Facebook i kliknite na “Zaboravljena lozinka”. Sledite uputstva i ponudite druge informacije koje će vam pomoći da dokažete da ste vlasnik naloga. Na primjer, možete ponuditi informacije o prijateljima, grupama ili stranicama na kojima ste aktivni. Facebook će pregledati te informacije i, ako su validne, omogućiti vam da promenite lozinku i ponovo se prijavite na svoj nalog.

Korak 3: Kontaktirajte podršku Facebook-a

Ako koraci 1 i 2 nisu uspeli, možete kontaktirati podršku Facebook-a direktno. Idite na Facebookovu stranicu za podršku i opisujte svoj problem u detalje. Navedite da nemate pristup e-mail adresi povezanoj sa svojim nalogom i zatražite njihovu pomoć da povratite pristup. Facebookov tim za podršku će pregledati vašu situaciju i pružiti vam dalja uputstva kako da rešite problem.

Korisni saveti:

 • Redovno ažurirajte svoju e-mail adresu u podešavanjima naloga na Facebook-u kako biste osigurali pristup svom nalogu.
 • Koristite jake i sigurne lozinke koje su teške za pogoditi.
 • Imajte na umu informacije o prijateljima, grupama i stranicama na kojima ste aktivni kako biste ih mogli koristiti kao dodatnu potvrdu prilikom resetovanja lozinke.
 • Ako nemate pristup e-mail adresi koja je povezana sa vašim Facebook nalogom, pridržavajte se smernica koje vam pruža Facebook podrška za povratak u nalog.

Pametno upravljajte pristupom svom Facebook nalogu i osigurajte da uvek imate pristup e-mail adresi povezanoj sa svojim nalogom kako biste izbegli gubitak pristupa. Nadamo se da će vam ovi saveti biti od pomoći u povratku na vaš Facebook nalog bez e-maila.

FAQ:

Kako mogu vratiti svoj Facebook profil ako sam izgubio pristup e-mailu?

Ako ste izgubili pristup e-mailu povezanom s vašim Facebook profilom, postoji nekoliko načina da ga povratite. Prvo, možete probati pristupiti svom Facebook računu putem drugih metoda prijave koje ste koristili, kao što su broj telefona ili korisničko ime. Ako ste koristili broj telefona, unesite ga na stranici za prijavu i slijedite korake za povrat računa. Ako ne koristite broj telefona ni korisničko ime, možete pokušati kontaktirati podršku za korisnike Facebooka kako biste im objasnili situaciju i zatražili pomoć pri povratu pristupa vašem računu.

Kako mogu povratiti pristup svom Facebook profilu bez e-maila ili broja telefona?

Ako nemate pristup ni e-mailu ni broju telefona povezanom s vašim Facebook profilom, povrat pristupa može biti složeniji. U ovom slučaju, preporučljivo je kontaktirati podršku za korisnike Facebooka i objasniti im situaciju što je detaljnije moguće. Možda će vam zatražiti dodatne informacije ili dokumente kako bi verificirali vaš identitet i pomogli vam pri povratu pristupa vašem računu.

Mogu li povratiti svoj Facebook profil ako sam zaboravio/la lozinku?

Da, možete povratiti svoj Facebook profil čak i ako ste zaboravili lozinku. Na stranici za prijavu kliknite na “Zaboravili ste račun?” i slijedite korake za resetiranje lozinke. Obično je potrebno unijeti e-mail ili broj telefona povezan s vašim računom kako biste dobili vodič za resetiranje lozinke putem e-maila ili SMS-a. Slijedite vodič i postavite novu lozinku koju ćete koristiti za pristup vašem profilu.

Mogu li povratiti svoj Facebook profil ako sam zaboravio/la i e-mail i lozinku?

Ako ste zaboravili i e-mail i lozinku povezanu s vašim Facebook profilom, povrat pristupa može biti složen. U ovom slučaju, preporučljivo je kontaktirati podršku za korisnike Facebooka i objasniti im situaciju što je detaljnije moguće. Možda će vam zatražiti dodatne informacije ili dokumente kako bi verificirali vaš identitet i pomogli vam pri povratu pristupa vašem računu.

Koliko vremena je potrebno za povratiti pristup Facebook profilu bez maila?

Vrijeme potrebno za povrat pristupa Facebook profilu bez maila može značajno varirati. Ovisi o mnogo faktora, uključujući razlog gubitka pristupa, dostupne informacije o računu i brzinu reakcije podrške za korisnike Facebooka. Neki korisnici mogu povratiti pristup u roku od nekoliko sati, dok drugima može biti potrebno nekoliko dana ili čak tjedana. Važno je biti strpljiv i pratiti upute podrške kako biste što prije povratili pristup svom računu.