Koji TV kupiti 2018? Najbolji izbori za savršenu televiziju

Koji Tv Kupiti 2018

Koji Tv Kupiti 2018

Televizori su postali neizostavan dio svakodnevnog života i zabave. Danas postoji ogroman izbor televizora na tržištu, sa različitim specifikacijama i funkcijama. Kada je u pitanju kupovina novog televizora, važno je razmotriti vaše potrebe i proračun kako biste odabrali najbolju opciju.

U 2018. godini, postoji nekoliko televizora koji se ističu kao najbolji izbor za savršenu televiziju. Samsung QLED TV sa svojom impresivnom bojom i jasnoćom slike, kao i pametnim funkcijama, sigurno je jedna od glavnih opcija na tržištu. Također, LG OLED TV donosi nevjerojatno duboke crne boje i bogat kontrast, savršen za gledanje filmova i serija.

Ako ste avanturist i želite dostići najbolje iskustvo gledanja, tada Sony 4K HDR TV sa svojom nagrađivanom tehnologijom slike će vas oduševiti. Svi ovi televizori nude visoku rezoluciju i odličnu kvalitetu slike, dok istovremeno imaju različite dodatne značajke kao što su pametne funkcije, LED pozadinsko osvjetljenje i mogućnosti povezivanja s drugim uređajima. Bez obzira na vaše preferencije, postoji televizor za svakoga.

Contents

Koji TV kupiti 2018?

Ako planirate kupiti novi televizor u 2018. godini, imate veliki izbor različitih modela različitih proizvođača. Da biste odabrali najbolji TV za sebe, važno je razmotriti svoje potrebe i preferencije.

Veličina TV-a

Prva stvar koju trebate uzeti u obzir je veličina TV-a. Mjerite prostor na kojem će biti postavljen televizor kako biste odredili koliku veličinu možete imati. Također je važno razmotriti udaljenost između TV-a i mjesta gledanja, jer postoji optimalna udaljenost za različite veličine TV-a.

Rezolucija

Rezolucija je još jedan važan faktor koji treba uzeti u obzir prilikom odabira TV-a. HD rezolucija (1920×1080) je standardna rezolucija većine TV-a, ali moguće je dobiti i televizore s većom rezolucijom, poput 4K (3840×2160) ili čak 8K (7680×4320). Viša rezolucija pruža jasniju sliku i veći detalj, ali također može zahtijevati više sadržaja koji podržava tu rezoluciju.

Smart TV

Smart TV je televizor koji je povezan s internetom i omogućuje pristup aplikacijama i streaming uslugama kao što su Netflix, YouTube, Amazon Prime itd. Ako želite imati pristup svim tim mogućnostima, vrijedi razmotriti kupnju Smart TV-a.

Brend

Kada se radi o odabiru TV-a, također je važno razmotriti povjerenje u marku. Postoje mnogi popularni proizvođači televizora kao što su Samsung, LG, Sony, Philips itd. Svatko ima svoje prednosti i mane, pa je najbolje istraživati ​​i pročitati recenzije prije donošenja odluke.

Cijena

Cijena

Naravno, još jedan važan faktor koji treba uzeti u obzir je cijena. Postoje TV modeli u različitim cjenovnim rangovima, pa definitivno možete pronaći nešto što odgovara vašem proračunu. Međutim, važno je imati na umu da se kvaliteta često odražava u cijeni, pa je najbolje odabrati TV koji vam pruža najbolju vrijednost za vaš novac.

Tako da, prije nego što kupite novi televizor, razmislite o veličini, rezoluciji, Smart mogućnostima, marki i cijeni. Istraživanje i čitanje recenzija također mogu biti korisni kako bi se osiguralo da dobijete najbolji TV za svoje potrebe.

Najbolji izbori za savršenu televiziju

1. LG OLED TV

LG OLED TV je jedan od najboljih izbora za savršenu televiziju u 2018. godini. OLED tehnologija pruža izvanrednu sliku sa vrhunskim kontrastom, dubokim crnim bojama i živom bojom. Ovaj televizor također podržava HDR, što rezultira intenzivnijim bojama i većim detaljima. Sa tankim dizajnom i tankim okvirom, LG OLED TV stvara elegantan izgled za vašu dnevnu sobu.

2. Samsung QLED TV

Samsung QLED TV također se smatra jednim od najboljih izbora za savršenu televiziju. QLED tehnologija pruža izuzetno svijetlu i živopisnu sliku, uz visoki kontrast i precizne boje. Ovaj televizor također dolazi s podrškom za HDR, što rezultira impresivnim detaljima i bogatim bojama. Samsung QLED TV ima elegantan dizajn sa tankim okvirom i jednostavnim postoljem za postavljanje na zid ili stol.

3. Sony Bravia OLED TV

Sony Bravia OLED TV također je odličan izbor za savršenu televiziju. OLED tehnologija ovog televizora pruža izvanredan kontrast, duboke crne boje i živu boju. Sa podrškom za HDR, Sony Bravia OLED TV donosi izvanredan nivo detalja i bogatstva boja. Također ima sofisticiran dizajn sa tankim okvirom i elegantnim postoljem.

4. Panasonic 4K TV

Panasonic 4K TV je također jedna od najboljih opcija za savršenu televiziju. Sa 4K rezolucijom, ovaj televizor pruža izuzetno oštru sliku sa bogatim detaljima. Dolazi sa podrškom za HDR, što pojačava kontrast i boje. Panasonic 4K TV također ima elegantan dizajn sa tankim okvirom i postoljem koje se može podesiti prema vašim potrebama.

You might be interested:  Kako Napraviti Saft Od Piletine

5. Philips Ambilight TV

Philips Ambilight TV je još jedan popularan izbor za savršenu televiziju. Ono što ovaj televizor čini posebnim je Ambilight tehnologija koja stvara utisak proširenog ekrana projiciranjem svjetlosti na zid iza televizora. Ova tehnologija pruža imerzivno iskustvo gledanja. Philips Ambilight TV također dolazi sa HDR podrškom i elegantnim dizajnom.

6. Xiaomi Mi TV

Xiaomi Mi TV je odličan izbor za one koji traže povoljniju opciju. Ovaj televizor dolazi sa 4K rezolucijom i podrškom za HDR. Ima elegantan dizajn sa tankim okvirom i podržava pametne funkcionalnosti. Xiaomi Mi TV nudi pristupačnu opciju za kvalitetan televizor.

7. LG Super UHD TV

LG Super UHD TV je još jedan dobar izbor za savršenu televiziju. Ovaj televizor dolazi sa 4K rezolucijom i podrškom za HDR. Sa tehnologijom kao što je Nano Cell, LG Super UHD TV pruža precizne boje i vrhunsku sliku. Dolazi sa modernim dizajnom i tankim okvirom.

Ovo su samo neki od najboljih izbora za savršenu televiziju u 2018. godini. Pri odabiru televizora, važno je uzeti u obzir svoje potrebe, proračun i preferencije u vezi sa dizajnom. Svi navedeni televizori pružaju vrhunsku sliku i zapanjujući doživljaj gledanja.

Najnovije tehnološke inovacije na tržištu

U svijetu tehnologije, inovacije se svakodnevno događaju. Novi proizvodi i usluge dolaze na tržište kako bi zadovoljili potrebe modernog potrošača. Ovde su neke od najnovijih tehnoloških inovacija koje su trenutno dostupne na tržištu:

Pametni telefoni sa naprednim značajkama

Pametni telefoni postaju sve pametniji. Sve veći broj proizvođača uvodi nove značajke i tehnologije kako bi zadovoljili potrebe korisnika. Danas možete pronaći pametne telefone sa velikim zaslonima, visokom rezolucijom, naprednom kamerom i senzorima za razne svrhe. Ove napredne značajke omogućavaju korisnicima da se bolje povežu sa svijetom oko sebe i pružaju im više mogućnosti za zabavu i produktivnost.

Pametne kućne uređaje

Pametne kućne uređaje postaju sve popularniji. Moguće je povezati sve uređaje u kući i kontrolirati ih preko pametnog telefona ili glasovnih naredbi. To uključuje rasvjetu, termostate, sigurnosne kamere, kućne aparate i još mnogo toga. Takva integracija omogućava korisnicima da efikasnije koriste energiju, poboljšaju sigurnost i udobnost svojih domova.

Virtualna stvarnost (VR) i proširena stvarnost (AR) tehnologija

Virtualna stvarnost (VR) i proširena stvarnost (AR) tehnologije su sveprisutne. Počevši od igara, pa sve do industrijskih primjena, VR i AR tehnologije pružaju korisnicima jedinstvena iskustva. Moguće je otputovati u daljine svjetove i doživjeti nove avanture ili koristiti AR za poboljšanje stvarnog svijeta informacijama i dodatnim sadržajem. Ove tehnologije mijenjaju način na koji interagiramo sa svojim okruženjem i pružaju nove mogućnosti u mnogim industrijama.

Bežično punjenje

Bežično punjenje postaje standard za pametne telefone i druge uređaje. Ova tehnologija omogućava korisnicima da svoje uređaje pune bez kabela i utičnica. Samo postavljanje uređaja na bežičnu punjaču je dovoljno da se pokrene punjenje. Ovo je pogodno za korisnike koji žele praktičnost i oslobađanje od kabala u svakodnevnom životu.

Inteligentni roboti i autonomna vozila

Inteligentni roboti i autonomna vozila su također dio najnovijih tehnoloških inovacija. Roboti se koriste u raznim industrijama, kao što su proizvodnja, zdravstvo i usluge, kako bi poboljšali učinkovitost i produktivnost. Autonomna vozila postaju sve bliže stvarnosti, a mnoge kompanije testiraju i razvijaju takvu tehnologiju. Ovi roboti i vozila predstavljaju budućnost u kojoj će se automatizacija i umjetna inteligencija koristiti za poboljšanje svakodnevnog života.

Pametni satovi

Pametni satovi postaju sve popularniji zbog svojih mnogih korisnih značajki. Ovi satovi mogu pratiti vašu aktivnost, otkucaje srca, obavijesti i još mnogo toga. Povezani su sa pametnim telefonom kako bi korisniku pružili brzi pristup informacijama i funkcijama bez potrebe za izvlačenjem telefona iz džepa. Pametni satovi su savršen dodatak modernom životnom stilu.

Tehnološka inovacija Opis
Pametni telefoni Pametni telefoni sa naprednim značajkama
Pametne kućne uređaje Povezivanje i kontrola kućnih uređaja
Virtualna stvarnost (VR) i proširena stvarnost (AR) Tehnologije koje pružaju jedinstvena iskustva
Bežično punjenje Punjenje uređaja bez kabela
Inteligentni roboti i autonomna vozila Korištenje automatizacije i umjetne inteligencije u raznim industrijama
Pametni satovi Satovi sa mnogim korisnim značajkama
 • Pametni telefoni sa naprednim značajkama
 • Pametne kućne uređaje
 • Virtualna stvarnost (VR) i proširena stvarnost (AR) tehnologija
 • Bežično punjenje
 • Inteligentni roboti i autonomna vozila
 • Pametni satovi

Analiza cijene i performansi

Prilikom odabira televizora važno je uzeti u obzir i njegovu cijenu i performanse. Cijena televizora može biti odlučujući faktor za mnoge kupce, ali također je važno osigurati da televizor ima dovoljno snage i funkcionalnosti za ispunjavanje vaših potreba i očekivanja.

Cijena

Jedan od glavnih faktora koji će utjecati na vašu odluku o kupnji televizora je cijena. Cijene televizora mogu značajno varirati ovisno o marki, veličini ekrana, rezoluciji i dodatnim značajkama. Važno je postaviti budžet i pronaći televizor koji udovoljava vašim potrebama unutar tog raspona cijena.

Performanse

Performanse su također ključni faktor prilikom odabira televizora. Ne samo da želite da slika bude jasna i oštra, već želite i da televizor ima dovoljno snage za reprodukciju visokokvalitetnog zvuka i videozapisa. Također ćete možda htjeti da televizor ima dodatne značajke poput Smart TV mogućnosti, Wi-Fi povezivosti ili podrške za razne aplikacije.

Jedan od načina da usporedite performanse televizora je da istražite tehničke specifikacije kao što su rezolucija ekrana, brzina osvježavanja slike, kontrastni omjer i vrsta panela. Također je važno pročitati recenzije drugih korisnika kako biste dobili realnu sliku o kvaliteti slike i zvuka televizora.

Usporedba cijene i performansi

Kada je riječ o usporedbi cijene i performansi, važno je pronaći ravnotežu između ta dva faktora. Možda ćete naći jeftinije televizore s dobrom slikom, ali s manje dodatnih značajki. S druge strane, skuplji televizori mogu imati sve značajke koje želite, ali po višoj cijeni.

You might be interested:  Kako Se Riješiti Herpesa

Da biste pronašli pravi omjer cijene i performansi, najbolje je napraviti popis funkcija koje želite od televizora, postaviti budžet i istražiti različite opcije. Usporedite cijene i specifikacije televizora kako biste pronašli najbolju vrijednost za svoj novac.

Model Veličina ekrana Rezolucija Cijena
Model 1 32″ Full HD 1000 kn
Model 2 43″ 4K Ultra HD 2000 kn
Model 3 55″ 4K Ultra HD 3000 kn

Ovdje je prikazana tablica s nekoliko različitih modela televizora zajedno s njihovim veličinom ekrana, rezolucijom i cijenom. Na temelju tih informacija možete usporediti cijene i specifikacije različitih televizora i donijeti informiranu odluku o tome koji televizor pruža najbolju vrijednost za svoj novac.

U konačnici, odabir pravog televizora ovisi o vašim osobnim potrebama i preferencijama. Važno je uzeti u obzir vaš budžet, željene značajke i performanse kako biste pronašli savršen televizor za sebe.

Proizvođači i njihova reputacija

Kada je u pitanju kupovina televizora, važno je uzeti u obzir reputaciju proizvođača. Odlučujući se za televizor od poznatog proizvođača možete biti sigurni da ste uložili svoj novac u kvalitetan proizvod.

Samsung

 • Jedan od najpoznatijih proizvođača televizora na tržištu
 • Poznati po inovativnim tehnologijama i vrhunskom kvalitetu slike
 • Širok izbor modela i veličina televizora
 • Imaju dobru podršku i servis

LG

 • Još jedan popularan proizvođač televizora
 • Izdvajaju se po modernom dizajnu svojih televizora
 • Pružaju visokokvalitetne ekrane sa oštrim i jasnim slikama
 • Također nude širok izbor modela i veličina

Sony

Sony

 • Poznati po svojim vrhunskim televizorima sa izvanrednom slikom
 • Imaju odličnu reputaciju u proizvodnji tehnološki naprednih televizora
 • Pružaju razne opcije konektivnosti
 • Dobro poznati po trajnosti i trajanju

Ovo su samo neki od proizvođača koji se ističu svojom reputacijom i kvalitetom svojih televizora. Prije odluke o kupovini, preporučuje se uporediti različite marke i modele, te uzeti u obzir lične preference i budžet.

Veličina ekrana i razlučivost

Veličina ekrana i razlučivost su dva ključna faktora koje treba uzeti u obzir pri odabiru televizora. Ovi parametri će utjecati na kvalitetu slike koju će televizor prikazivati i iskustvo gledanja koje pruža korisnicima.

Veličina ekrana se mjeri dijagonalom i obično je izražena u inčima. Veći televizori pružaju veći dojam i upravo zbog toga su popularni među potrošačima. Međutim, pri odabiru veličine ekrana potrebno je uzeti u obzir i udaljenost s koje će televizor biti gledan. Preporučuje se da udaljenost gledanja bude oko dva do tri puta veća od dijagonale ekrana. Na primjer, za televizor dijagonale 40 inča, udaljenost od ekrana bi trebala biti između 80 i 120 inča.

Razlučivost se odnosi na broj piksela koje televizor može prikazati na ekranu. Viša razlučivost rezultira oštrijom slikom i detaljnijim prikazom. Najčešće korištene razlučivosti su HD (720p), Full HD (1080p) i 4K Ultra HD (3840 × 2160p). HD razlučivost je prihvatljiva za manje televizore, dok za veće ekrane preporučuju se razlučivosti Full HD ili 4K Ultra HD za najbolje iskustvo gledanja.

U nastavku je prikazana tabela koja pokazuje preporučenu veličinu ekrana i razlučivost za optimalno iskustvo gledanja:

Veličina ekrana (inči) Razlučivost
32-43 HD (720p)
43-55 Full HD (1080p)
55+ 4K Ultra HD (3840 × 2160p)

Veličina ekrana i razlučivost su važni faktori pri odabiru televizora jer će izravno utjecati na kvalitetu slike i iskustvo gledanja. Također, treba uzeti u obzir i osobne preferencije, financijski plan i funkcionalnosti televizora prije donošenja konačne odluke.

Dodatne značajke i mogućnosti

Pri izboru televizora važno je uzeti u obzir i dodatne značajke i mogućnosti koje su dostupne. Evo nekoliko ključnih značajki koje biste trebali provjeriti prilikom odabira televizora:

Smart TV

Smart TV je jedna od najtraženijih funkcionalnosti današnjih televizora. Ova značajka omogućuje vam pristup internetu i upotrebu različitih aplikacija i streaming usluga, kao što su Netflix, YouTube ili Amazon Prime Video. S Smart TV-om možete gledati svoje omiljene filmove i serije, pregledavati web stranice ili čak igrati video igre na velikom ekranu.

4K rezolucija

Jedna od najvažnijih značajki modernih televizora je visoka rezolucija slike. 4K rezolucija nudi četiri puta više piksela od standardne Full HD rezolucije, što rezultira izuzetno oštrim i detaljnim slikama. S 4K televizorom možete uživati u vrhunskom kvaliteti slike i detaljima koje nikada prije niste primijetili.

HDR (High Dynamic Range)

Televizori s HDR tehnologijom pružaju širi raspon boja, veći kontrast i bolju reprodukciju svjetla i sjene. Zahvaljujući HDR-u, slike dobivaju dublju crnu boju, svjetlije bijele boje i intenzivnije boje u srednjim tonovima. To stvara vrhunski vizualni doživljaj s bogatom i živopisnom slikom.

Više priključaka

Prilikom odabira televizora, svakako provjerite koliko priključaka ima na raspolaganju. Više priključaka znači da ćete imati dovoljno mjesta za povezivanje različitih uređaja kao što su Blu-ray player, konzola za video igre, soundbar ili računalo. Također, korisno je imati i HDMI ARC priključak koji omogućuje jednostavno povezivanje i upravljanje zvukom preko jednog kabela.

Bežično povezivanje

Ako želite bežično povezati televizor s drugim uređajima, provjerite podržava li televizor Wi-Fi i Bluetooth. Bežično povezivanje omogućuje vam strujanje sadržaja s pametnih telefona, tableta ili računala na veliki televizijski ekran. Također, omogućava vam i spajanje bežičnih zvučnika ili slušalica za bolji zvučni doživljaj.

USB i media player

USB priključak na televizoru omogućuje vam reprodukciju medija s vanjskih uređaja kao što su USB stickovi ili vanjski tvrdi diskovi. Dodatno, mnogi televizori imaju ugrađeni media player koji podržava različite formate audio i video datoteka. To znači da možete uživati u glazbi, fotografijama i filmovima direktno s USB uređaja na televizoru.

Teletext i EPG

Ako ste ljubitelj tradicionalnog načina gledanja televizije, provjerite ima li televizor teletekst funkciju. Teletekst omogućuje vam pristup informacijama na televiziji, poput TV rasporeda, aktualnih vijesti i sportskih rezultata. Također, EPG (elektronički programski vodič) vam olakšava pregled različitih TV kanala i programa.

You might be interested:  Kako Izvuci Uklještenje Živca

Zvuk

Iako je slika jedan od glavnih aspekata televizora, ne zaboravite na zvuk. Provjerite ima li televizor kvalitetan ugrađeni zvučnik ili podršku za dodatni zvučni sustav. Neke televizore čak dolaze s tehnologijom kao što je Dolby Atmos koja pruža vrhunski 3D zvučni doživljaj.

Ostale značajke

Pored navedenog, provjerite i druge značajke poput mogućnosti snimanja TV programa, funkcije automatskog isključivanja, te mogućnosti spajanja na pametne kućne sustave. Ove dodatne značajke mogu vam pružiti dodatnu pogodnost i udobnost u svakodnevnom korištenju televizora.

Konsultacija stručnjaka i mišljenja korisnika

Konsultacija stručnjaka

Pre nego što donesete odluku o kupovini televizora, važno je da se konsultujete sa stručnjacima kako biste dobili potrebne informacije i savete. Stručnjaci mogu vam pomoći da razumete specifikacije i funkcije televizora, kao i da odaberete pravi model koji zadovoljava vaše potrebe.

Jedan od stručnjaka koji može pomoći u izboru je iskusni prodavac u prodavnici elektronike. On može pružiti informacije o najnovijim modelima televizora, njihovim karakteristikama i prednostima. Takođe, može vam pomoći da shvatite tehničke pojmove i specifikacije koje su vam nepoznanica.

Takođe je preporučljivo posetiti specijalizovane tehnološke sajtove ili blogove, gde možete pronaći recenzije stručnjaka koji analiziraju različite modele televizora. Ovi stručnjaci mogu pružiti dublji uvid u performanse pojedinih modela, kao i njihovu kompatibilnost sa drugim uređajima i softverom.

Mišljenja korisnika

Pored stručnih saveta, važno je čuti mišljenja korisnika koji su kupili određeni model televizora i već ga koriste. Ovi korisnički pregledi mogu vam pružiti stvarne informacije o performansama, kvalitetu slike, zvuku i drugim funkcijama televizora.

Da biste pronašli korisničke recenzije, možete posetiti online platforme za prodaju televizora, kao što su Amazon ili eBay. Tamo ćete naći ocene korisnika koji su kupili određeni model i podelili svoje iskustvo. Takođe, možete tražiti i mišljenja korisnika na društvenim mrežama ili forumima posvećenim tehnologiji.

Važno je pridavati pažnju različitim mišljenjima korisnika, jer ona mogu biti subjektivna i zavisiti od individualnih preferencija. Uzmite u obzir ukupnu ocjenu modela, kao i pitanja i komentare drugih korisnika kako biste dobili kompletniju sliku o određenom televizoru.

Preporuke za najbolju kupovinu

Budžet

Kada planirate kupovinu televizora, prvo trebate odrediti koliko novca želite da potrošite. Budžet je važan faktor prilikom odabira televizora, jer će vam pomoći da suzite izbor i fokusirate se na opcije koje su vam dostupne.

Veličina ekrana

Veličina ekrana je još jedan važan faktor prilikom odabira televizora. Odlučite se za veličinu ekrana koja će najbolje odgovarati prostoru u kojem će televizor biti postavljen. Također, razmislite o tome koliko udaljeni planirate biti od televizora i odaberite veličinu koja će vam omogućiti da jasno vidite sliku.

Rezolucija

Rezolucija televizora igra važnu ulogu u kvalitetu slike. Većina modernih televizora dolazi sa HD rezolucijom, ali postoje i televizori sa 4K rezolucijom, koji pružaju još bolju sliku. Ako želite da iskoristite prednosti 4K rezolucije, razmislite o kupovini televizora sa ovom opcijom.

Smart TV funkcionalnost

Ako volite da gledate sadržaj preko interneta, razmislite o kupovini Smart TV-a. Smart TV je televizor koji ima ugrađene aplikacije za striming sadržaja poput Netflix-a, YouTube-a ili Spotify-a. Ovo vam omogućava da gledate omiljene filmove i serije direktno sa interneta, bez potrebe za spajanjem dodatnih uređaja.

Broj HDMI i USB porta

Ako planirate povezati različite uređaje na televizor, proverite koliko HDMI i USB porta ima televizor koji planirate da kupite. HDMI portovi su važni za povezivanje gaming konzola, Blu-ray plejera i drugih uređaja, dok USB portovi omogućavaju povezivanje eksternih hard diskova i USB fleš memorija.

Kvalitet zvuka

Pored kvaliteta slike, također treba uzeti u obzir i kvalitet zvuka. Razmislite o televizoru koji ima ugrađene zvučnike visokog kvaliteta ili o opciji za povezivanje zvučnika putem audio izlaza ili Bluetooth-a. Ako želite potpuno uživanje u iskustvu gledanja, važno je da imate dobar zvuk.

Garancija i servis

Prilikom kupovine televizora, provjerite da li dobijate garanciju i kakav je servis koji je dostupan u slučaju kvara ili drugih problema. Važno je da kupite tehniku od pouzdanog prodavca koji nudi podršku i usluge servisa kako biste imali miran um dok koristite svoj novi televizor.

Tabela preporuka za kupovinu televizora
Preporuka Opis
Cijena Razmotrite svoj budžet prije nego što odaberete idealan televizor.
Veličina ekrana Izaberite televizor čija će veličina ekrana odgovarati vašem prostoru i gledištu.
Rezolucija ODlucite se za HD ili 4K rezoluciju u zavisnosti od vaših potreba i preferencija.
Smart TV funkcionalnost Ako volite gledati sadržaj sa interneta, odaberite televizor sa Smart TV mogućnostima.
HDMI i USB portovi Provjerite koliko HDMI i USB portova ima televizor kako biste mogli povezati različite uređaje.
Kvalitet zvuka Razmislite o kvalitetu zvuka i imajte na umu opcije povezivanja dodatnih zvučnika.
Garancija i servis Pročitajte uslove garancije i provjerite dostupnost servisa prije kupovine.

FAQ:

Kakva su najnovija tehnološka dostignuća u svijetu televizora?

Najnovija tehnološka dostignuća u svijetu televizora uključuju 4K i 8K rezoluciju, HDR tehnologiju, OLED i QLED ekrane, kao i mogućnosti pametnih televizora i povezivanje s internetom.

Koji su najbolji brendovi televizora u 2018. godini?

Neki od najboljih brendova televizora u 2018. godini su Samsung, LG, Sony i Panasonic, koji su poznati po visokokvalitetnoj slici, bogatim bojama i naprednim tehnologijama.

Koliko novaca treba izdvojiti za dobar televizor u 2018. godini?

Cijena dobrog televizora u 2018. godini može varirati ovisno o brendu, veličini ekrana i tehnologiji. Međutim, za kvalitetan televizor treba izdvojiti barem nekoliko stotina ili nekoliko tisuća kuna.

Koje su najvažnije stvari na koje treba obratiti pažnju pri kupovini televizora?

Najvažnje stvari na koje treba obratiti pažnju pri kupovini televizora su rezolucija ekrana, tehnologija prikaza (OLED, QLED), kontrast, boje, upgradabilnost, broj HDMI i USB priključaka, audio kvaliteta, kao i dodatne funkcije poput pametnih značajki i internet povezivosti.