Vojko V Kako To: Najnovije vijesti, biografija i glazba

Vojko V Kako To

Vojko V Kako To

Vojko V je jedan od najpoznatijih hip-hop izvođača u Hrvatskoj i regiji. Njegove pjesme su sinonim za energiju, autentičnost i duboki tekst. Rođen u Zagrebu, Vojko V je stekao popularnost svojim nekonvencionalnim pristupom glazbi i izražavanju kroz riječi.

Bogatstvo njegovog stvaralaštva leži u njegovoj sposobnosti da se bavi različitim temama, od sociopolitičkih pitanja do ljubavi i života na ulici. Njegovi tekstovi često reflektiraju stvarnost i izazivaju osjećaje kod slušatelja. Vojko V je postao mentor mlađim izvođačima, pružajući im podršku i inspiraciju.

Osim svoje glazbe, Vojko V je poznat i po svojoj energičnoj i dinamičnoj izvedbi na pozornici. Njegovi koncerti su uvijek rasprodani, a publika doživljava pravi glazbeni spektakl. Kroz svoju autentičnost i strast prema glazbi, Vojko V je postao ikona hip-hop scene u Hrvatskoj.

Vijesti

Najnovije vijesti o Vojku V možete pronaći na našoj web stranici. Budite u tijeku s najnovijim singlovima, koncertima i događanjima vezanim uz ovog talentiranog glazbenika. Pratite Vojka V i bit ćete uvijek u toku s najnovijim informacijama iz svijeta hip-hopa.

Vijesti o Vojku V

1. Novi album

Vojko V je nedavno objavio svoj novi album pod nazivom “Kako to”. Album je u kratkom vremenu postao hit i osvojio vrhove glazbenih ljestvica u Hrvatskoj.

2. Koncertna turneja

Vojko V planira veliku koncertnu turneju po Hrvatskoj i susjednim zemljama. Njegovi fanovi s nestrpljenjem iščekuju datume i informacije o ulaznicama. Koncerti će se održati u nekoliko najvećih dvorana u regiji.

3. Novi glazbeni spotovi

Vojko V je nedavno objavio nekoliko novih glazbenih spotova za pjesme sa svog albuma “Kako to”. Spotovi su odlično prihvaćeni i već su osvojili veliki broj pregleda na YouTubeu.

4. Suradnja s drugim glazbenicima

Vojko V je nedavno najavio suradnju s poznatim glazbenicima iz regije. Fanovi su uzbuđeni zbog ove suradnje i s nestrpljenjem očekuju rezultat tog zajedničkog rada.

5. Nominacije i nagrade

Vojko V je nominiran za nekoliko prestižnih glazbenih nagrada. Fanovi su oduševljeni i podržavaju ga u glasovanju kako bi osvojio nagrade i još više priznanja za svoj rad.

Biografija Vojka V

Početak karijere

Vojko V je hrvatski reper i tekstopisac. Rođen je 20. svibnja 1997. godine u Zagrebu, Hrvatska. Karijeru je započeo kao član popularne rap grupe “Tram 11”. Grupa je bila vrlo utjecajna na hrvatsku rap scenu i objavila je nekoliko uspješnih albuma prije nego što su se razišli 2006. godine.

Solo uspjeh

Nakon raspada grupe “Tram 11”, Vojko V je započeo solo karijeru. 2017. godine objavio je svoj prvi solo album “Vojko V” koji je odmah postao veliki hit. Album je dobio brojne pozitivne kritike i osvojio je nekoliko glazbenih nagrada u Hrvatskoj.

Vojko V je poznat po svom jedinstvenom stilu rapa koji kombinira snažne tekstove s melodičnim refrenima. Njegove pjesme često obrađuju društvene teme i provociraju razmišljanje kod slušatelja.

Glazbene nagrade

Vojko V je osvojio nekolicinu glazbenih nagrada, uključujući “Porin” za najboljeg novog izvođača. Također je nominiran za “MTV Europe Music Award” u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača.

Angažman na društvenim mrežama

Vojko V je vrlo aktivan na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gdje ima veliki broj pratitelja. Putem svojih objava često komunicira s fanovima i dijeli najnovije informacije o svojoj glazbi i nastupima.

Budući projekti

Vojko V trenutno radi na novom albumu koji bi trebao biti objavljen uskoro. Fanovi s nestrpljenjem očekuju novu glazbu od ovog talentiranog repera.

Najpopularnije pjesme Vojka V

1. Voile

“Voile” je jedna od najpoznatijih pjesama Vojka V. Objavljena je 2019. godine i brzo je postala hit na hrvatskoj glazbenoj sceni.

2. Ne može

Pjesma “Ne može” objavljena je 2018. godine i također je vrlo popularna među fanovima Vojka V. Sa zaraznom ritmom i emotivnim tekstom, ova pjesma je osvojila mnoga srca.

3. Treći svijet

“Treći svijet” je jedna od najnovijih pjesama Vojka V, objavljena 2020. godine. Ova pjesma je dobila i svoj spot i brzo je postala hit na YouTubeu.

4. Slušaj mater

Pjesma “Slušaj mater” je vrlo popularna među fanovima Vojka V. Ova energična i provokativna pjesma osvojila je brojna radijska i MTV očekivanja.

5. Moj grad

“Moj grad” je emotivna pjesma koja oslikava Vojkovu povezanost s rodnom grandom. Ova pjesma je osobna i iskrena, a fanovi je rado slušaju i pjevaju zajedno s Vojkom.

6. Balada o travi

“Balada o travi” je jedna od pjesama koja je etablirala Vojka V na hrvatskoj glazbenoj sceni. Objavljena 2017. godine, ova pjesma je postala klasik među fanovima Vojka V.

7. Sve samo ne politika

“Sve samo ne politika” je pjesma koja izražava Vojkov stav prema politici i političarima. Ova pjesma je postala popularna zbog svog duhovitog teksta i zaraznog ritma.

8. Koji kurac sad

“Koji kurac sad” je jedna od najkontroverznijih pjesama Vojka V. Sa svojim direktnim tekstom i energičnim ritmom, ova pjesma je dobila veliku pažnju medija i publike.

9. Loyal feat. Krešo Bengalka

9. Loyal feat. Krešo Bengalka

“Loyal” je pjesma koja je snimljena u suradnji s poznatim hrvatskim reperom Krešo Bengalkom. Ova pjesma je postala veliki hit na lokalnoj glazbenoj sceni.

10. Kako to

Pjesma “Kako to” je naslovna pjesma s Vojkovog albuma “Kako to”. Objavljena je 2016. godine i postala je jedna od najpopularnijih pjesama Vojka V.

Debitantski album Vojka V

Opis albuma

Debitantski album Vojka V nazvan “Kako to” objavljen je 2018. godine. Album je produciran i izdan pod etiketom zvučne underground scene u Hrvatskoj. “Kako to” donosi kombinaciju različitih žanrova poput hip-hopa, elektronske glazbe, R&B i rocka. Album sadrži 12 pjesama koje predstavljaju širok raspon tema i emocija.

Popis pjesama

 1. “Kako to”
 2. “Zanima me”
 3. “Sanjala si nešto strašno”
 4. “Proklet bio grad”
 5. “Sanjam”
 6. “Tko zna”
 7. “Crni petak”
 8. “Makamaničar”
 9. “Neda”
 10. “Glavom kroz lavu”
 11. “Oče”
 12. “Svitlica”

Suradnici na albumu

Broj pjesme Izvođač
1 Vojko V
2 Vojko V
3 Vojko V
4 Vojko V
5 Vojko V
6 Vojko V
7 Vojko V
8 Vojko V
9 Vojko V
10 Vojko V
11 Vojko V
12 Vojko V

Suradnje s drugim izvođačima

Vojko V je tijekom svoje karijere surađivao s nekoliko poznatih izvođača iz Hrvatske glazbene scene. Neki od tih suradnji su ostavili veliki trag u glazbenom svijetu. Evo nekoliko primjera:

1. Nipplepeople

Vojko V je surađivao s popularnim hrvatskim elektroničkim dvojcem Nipplepeople na pjesmi “Borax”. Ova suradnja je postigla veliki uspjeh i pjesma se vrlo često izvodi na koncertima obojice izvođača.

2. Dječaci

Jedna od najpoznatijih suradnji Vojka V je s rep sastavom Dječaci. Skupa s njima je snimio pjesmu “Klinka” koja je osvojila srca mnogih slušatelja. Ova pjesma je postala pravi hit i donijela im veliku popularnost.

3. Krešo Bengalka

Vojko V je surađivao s popularnim hrvatskim reperom Krešom Bengalkom na pjesmi “Mi smijemo se voljeti”. Ova suradnja je postala vrlo popularna, a pjesma se često izvodi na koncertima obojice izvođača.

Ovo je samo nekoliko primjera suradnji Vojka V s drugim izvođačima. On je vrlo otvoren za suradnje i uvijek je spreman raditi s novim talentiranim glazbenicima.

Glazbene nagrade i priznanja

1. Porin

Vojko V Kako To je osvojio brojne Porin nagrade, koje su najprestižnije glazbene nagrade u Hrvatskoj. Neki od njegovih najvećih uspjeha na Porinu uključuju nagradu za Najboljeg novog izvođača i Najbolji album.

2. Zlatna koogla

Vojko V Kako To je također dobitnik Zlatne koogla nagrade, koja se dodjeljuje za najuspješnije glazbeno ostvarenje na području urbanog zvuka.

3. MTV Music Awards

Vojko V Kako To je nominiran za nagradu MTV Music Awards u kategoriji Najbolji regionalni izvođač. Ova nagrada se dodjeljuje najpopularnijim glazbenicima na regionalnoj razini.

4. Nagrada SuperraDAR

Vojko V Kako To je dobitnik nagrade SuperraDAR u kategoriji Najbolji novi izvođač. Ova nagrada se dodjeljuje mladim talentiranim glazbenicima koji su ostvarili veliki uspjeh u svom početnom razdoblju karijere.

Utjecaj i društvena aktivnost Vojka V

Muzički stil i tekstovi

Vojko V je hrvatski reper koji je postao popularan zbog svog unikatnog glazbenog stila. Njegova glazba kombinira elemente hip-hopa, trap-a i elektronske glazbe, stvarajući jedinstven zvuk koji je pomogao popularizirati rap glazbu u Hrvatskoj.

Pored svog glazbenog stila, Vojko V je poznat i po svojim tekstovima koji često izražavaju socijalne, političke i društvene teme. Kroz svoje pjesme, Vojko V pokušava podići svijest o važnim pitanjima poput nejednakosti, korupcije i društvene pravde.

Društvena aktivnost

Vojko V je aktivan sudionik u društvenim i političkim aktivnostima. Njegove pjesme često sadrže političke poruke i kritički pristupaju aktualnom društvenom stanju. Vojko V je također poznat po svojoj podršci raznim humanitarnim organizacijama i sudjelovanju u akcijama koje promiču pozitivne društvene promjene.

Jedan od najzapaženijih primjera Vojkove društvene aktivnosti je njegova podrška LGBT pravima. Vojko V je otvoreno podržao LGBT zajednicu i izrazio svoje mišljenje o važnosti jednakih prava za sve. Njegovo sudjelovanje u ovom pitanju pomoglo je podići svijest o važnim pitanjima i potaknuti pozitivne promjene u društvu.

Nagrade i priznanja

Vojko V je za svoj rad i društvenu aktivnost dobio brojne nagrade i priznanja. Njegove pjesme su osvojile mnoge glazbene nagrade, uključujući nagrade Porin i Indexi. Također, Vojko V je dobitnik brojnih nagrada za svoj društveni angažman, uključujući priznanje Hrvatskog novinarskog društva za promicanje građanskih prava.

Nagrade Godina
Porin 2018, 2019, 2020
Indexi 2019
Hrvatsko novinarsko društvo – Promicanje građanskih prava 2020

Vojko V je svojim utjecajem i društvenom aktivnošću postao važan glas u hrvatskoj glazbenoj i društvenoj sceni. Njegov rad i angažman pomažu promovirati važne društvene teme i potaknuti pozitivne promjene u društvu.

Budući projekti Vojka V

 • Novi album

  Vojko V planira izdati novi album u bliskoj budućnosti. Album će sadržavati različite glazbene žanrove i tekstove koji će se baviti aktualnim temama. Vojko V obećava da će ovaj album biti nešto posebno i da će isporučiti svoj prepoznatljiv stil i kvalitetnu glazbu koju fanovi očekuju.

 • Novi glazbeni spotovi

  Vojko V također planira snimiti nekoliko novih glazbenih spotova za svoje pjesme. Spotovi će biti vizualno atraktivni i pokušat će prenijeti poruke i emocije koje se nalaze u tekstovima pjesama. U suradnji s vodećim redateljima i producentima, Vojko V želi stvoriti spotove koji će ostaviti snažan dojam na slušatelje.

 • Koncertna turneja

  Planira se da Vojko V organizira koncertnu turneju kako bi svoju glazbu predstavio publici diljem regije i svijeta. Turneja će uključivati nastupe u raznim gradovima i festivalima. Vojko V obećava energične i nezaboravne nastupe koji će oduševiti fanove i pružiti nevjerojatno iskustvo uživo.

 • Suradnje s drugim glazbenicima

  Vojko V namjerava surađivati s drugim glazbenicima na svojim budućim projektima. Ova suradnja će donijeti novu dimenziju njegovoj glazbi i omogućiti mu da istraži različite stilove i žanrove. Vojko V je uvjeren da će ove suradnje rezultirati sjajnim glazbenim ostvarenjima i da će stvoriti nevjerojatne pjesme s drugim talentiranim umjetnicima.

FAQ:

Tko je Vojko V?

Vojko V je popularni hrvatski reper, član hip-hop dvojca grupa “Majke” i “Nered & Stoka”. On je također i samostalni glazbenik koji je postao poznat po svojim solo pjesmama poput “Kao ti” i “Kako to”.

Kako je Vojko V započeo svoju glazbenu karijeru?

Vojko V je započeo svoju glazbenu karijeru kao dio hip-hop grupe “Majke”. Skupa s grupom, izdao je nekoliko uspješnih albuma i stvorio brojne hitove. Nakon toga, Vojko V je odlučio ići na solo put i objaviti vlastite pjesme koje su također postigle veliki uspjeh.

Koje su najpoznatije pjesme Vojka V?

Vojko V ima nekoliko vrlo popularnih pjesama. Neki od njegovih najvećih hitova uključuju “Kao ti”, “Kako to”, “Mali grad”, “Nema dalje” i “Što ti značim ja”. Ove pjesme su postale popularne zbog njegovog jedinstvenog stila repanja i zaraznih ritmova.

Koje su najnovije vijesti o Vojku V?

Trenutno nema svježih vijesti o Vojku V, ali možete pratiti njegovu aktivnost na društvenim mrežama kako biste bili u toku s najnovijim informacijama o njemu i njegovoj glazbi. Također možete pratiti glazbene portale i časopise kako biste saznali sve što je novo u njegovoj karijeri.