Kako dobiti ispis poziva T Com - koraci i upute za dobivanje detaljnog izvještaja

Kako Dobiti Ispis Poziva T Com

Kako Dobiti Ispis Poziva T Com

Jeste li ikada koristili svoj mobilni telefon ili fiksni telefon i bili znatiželjni da vidite svoje telefonske aktivnosti? Uz T Com, to je sasvim moguće! T Com nudi uslugu ispisivanja poziva koja vam omogućuje da dobijete detaljan izvještaj o svim vašim odlaznim i dolaznim pozivima. U ovom članku, podijelit ćemo s vama korake i upute kako dobiti ispis poziva od T Com-a.

Korak 1: Posjetite službenu web stranicu T Com-a i prijavite se na svoj korisnički račun. Ako još uvijek nemate korisnički račun, možete se registrirati na istoj stranici. Nakon što se prijavite, pristupit ćete svom korisničkom profilu.

Korak 2: U svom korisničkom profilu, pronađite odjeljak koji se odnosi na ispis poziva ili telefonske aktivnosti. Ovisno o uređaju i planu koji koristite, ovaj odjeljak može se nazivati ​​”Ispisaj pozive”, “Povijest poziva” ili nešto slično. Kliknite na taj odjeljak kako biste otvorili stranicu s detaljima poziva.

Korak 3: Na stranici s detaljima poziva možete prilagoditi svoje postavke ili filtre kako biste dobili željene informacije. Možete odabrati vremensko razdoblje za izvješće, odrediti želite li vidjeti samo odlazne ili dolazne pozive, ili primijeniti druge vrste filtera prema vašim potrebama. Kada ste zadovoljni postavkama, kliknite na gumb za generiranje izvješća.

Korak 4: Nakon što generirate izvješće, ono će biti prikazano na zaslonu ili možete odabrati opciju da ga preuzmete kao datoteku. Izvješće će sadržavati sve relevantne informacije o vašim pozivima, kao što su broj, vrijeme poziva, trajanje poziva i druge pojedinosti. Možete ga pregledati kako biste dobili uvid u svoje telefonske aktivnosti.

Imajte na umu da T Com može naplatiti određenu naknadu za ispisivanje poziva ili da takva usluga može biti dostupna samo određenim korisnicima ili planovima. Prije nego što započnete postupak dobivanja ispisivanja poziva, preporučljivo je da provjerite uvjete i odredbe svog T Com ugovora ili se obratite korisničkoj službi za dodatne informacije.

Kako dobiti ispis poziva T Com

Da biste dobili ispis poziva T Com, možete slijediti sljedeće korake:

 1. Prijavite se na svoj T Com korisnički račun na službenoj web stranici T Coma
 2. Nakon prijave, odaberite opciju “Ispis poziva” ili sličnu opciju koja se odnosi na pregled detalja poziva
 3. Odaberite željeni vremenski period za pregled poziva (npr. zadnjih 30 dana)
 4. Prikazat će se popis svih poziva koje ste obavili i primili tijekom odabranog vremenskog perioda
 5. Možete sortirati i filtrirati popis poziva prema svojim potrebama kako biste pronašli određeni poziv ili skup poziva

Uz ispis poziva, možda ćete moći vidjeti dodatne detalje o pozivima kao što su datum i vrijeme poziva, broj poziva, trajanje poziva i sl.

U slučaju da ne možete pristupiti svom T Com korisničkom računu ili ne možete dobiti ispis poziva putem interneta, preporučuje se kontaktiranje službe za korisnike T Coma kako biste dobili tehničku podršku i informacije o alternativnim načinima dobivanja ispisa poziva.

Koraci za dobivanje detaljnog izvještaja

Evo koraka za dobivanje detaljnog izvještaja o pozivima preko T Com:

 1. Prijava na korisnički račun
 2. Da biste mogli dobiti detaljan izvještaj, prvo se morate prijaviti na svoj T Com korisnički račun.

 3. Pronađite odjeljak s izvještajima
 4. Nakon što ste se prijavili, potražite odjeljak na korisničkom računu koji se odnosi na izvještaje poziva. Obično se nalazi u sekciji “Moj račun” ili “Usluge računa”.

 5. Odaberite “Detaljni izvještaj poziva”
 6. Kada pronađete odjeljak s izvještajima, potražite opciju “Detaljni izvještaj poziva” ili sličan naziv. Kliknite na tu opciju da biste pokrenuli postupak za dobivanje detaljnog izvještaja.

 7. Odaberite željeni razdoblje
 8. Kada otvorite izvještaj, bit će vam ponuđene opcije za odabir razdoblja za koje želite dobiti izvještaj o pozivima. Možete odabrati specificirati datume početka i završetka razdoblja ili odabrati jedan od ponuđenih vremenskih okvira, kao što su “Ovaj tjedan” ili “Ovaj mjesec”.

 9. Prikažite izvještaj
 10. Nakon što odaberete željeno razdoblje, kliknite na gumb “Prikaži izvještaj” ili sličan. Izvještaj će biti generiran i prikazan na zaslonu.

 11. Preuzmite izvještaj
 12. Ako želite zadržati kopiju izvještaja na svom računalu, možete ga preuzeti klikom na gumb “Preuzmi” ili slično označen. Izvještaj će se preuzeti u obliku datoteke koju možete spremiti na željeno mjesto.

You might be interested:  Kada Beba Smije Sjediti

Sada kada znate korake, možete lako dobiti detaljni izvještaj o pozivima preko T Com. Ove informacije mogu biti korisne za pregledavanje i praćenje vaših telefonskih aktivnosti.

Kako preuzeti ispis poziva

Kako biste preuzeli ispis poziva sa T-Com-a, slijedite ove korake:

 1. Prijavite se na svoj korisnički račun na T-Com portalu.
 2. Na početnoj stranici portala pronađite opciju “Moj račun” i kliknite na nju.
 3. Sada odaberite “Detaljni ispis poziva” iz padajućeg izbornika.
 4. Na novoj stranici odaberite željeni razdoblje za koje želite preuzeti ispis poziva. Možete odabrati predefinirane razdoblje ili postaviti vlastite datume.
 5. Nakon odabira razdoblja, kliknite na gumb “Preuzmi” ili sličnu opciju.
 6. Sustav će vam zatim generirati datoteku s detaljnim ispisom poziva koju možete spremiti na svoje računalo ili otvoriti izravno u pregledniku.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili problema, preporučujem da kontaktirate službu za korisnike T-Com-a putem telefona ili e-pošte.

Gdje pronaći detaljni izvještaj

Gdje pronaći detaljni izvještaj

Nakon što dobijete ispis poziva od T-Com-a, možete pronaći detaljni izvještaj o pozivima na računu ili putem online usluge T-Com-a.

Na računu

Detaljni izvještaj o pozivima možete pronaći na svojem mjesečnom računu koji dobijete od T-Com-a. Na računu će biti prikazani svi dolazni i odlazni pozivi, zajedno sa trajanjem, datom i vremenom, brojem poziva i cijenom.

Obično se detaljni izvještaj nalazi na posebnom dijelu računa, obično označenom kao “Detalji poziva” ili “Ispis poziva”. Ovisno o formatu računa, može biti prikazan u obliku tablice ili liste.

Online usluga T-Com-a

T-Com također nudi online uslugu putem koje možete pristupiti detaljnom izvještaju o pozivima. Da biste pristupili online usluzi, obično morate imati korisničko ime i lozinku za svoj račun kod T-Com-a.

 1. Prijavite se na svoj račun putem službene web stranice T-Com-a.
 2. Na početnoj stranici računa potražite opciju koja se odnosi na pregled ili ispis poziva.
 3. Kliknite na tu opciju da biste otvorili detaljni izvještaj o pozivima.
 4. Na prikazanom izvještaju možete pregledavati sve dolazne i odlazne pozive, zajedno sa svim potrebnim informacijama poput trajanja, datuma i vremena, broja poziva i cijene.

Detaljni izvještaj na online usluzi T-Com-a obično ima sličnu strukturu kao i izvještaj na računu.

Kako provjeriti ispis poziva

Kako provjeriti ispis poziva

Kada želite provjeriti ispis poziva, postoje nekoliko koraka koje možete slijediti:

 1. Otvorite telefonski uređaj i pritisnite tipku “Povijest poziva” ili sličnu tipku koja prikazuje popis poziva.
 2. Prikazat će vam se popis poziva koje ste primili, obavili ili propustili.
 3. Možete koristiti navigacijske tipke kako biste se kretali kroz ispis poziva.
 4. U nekim uređajima možete odabrati kontakt i dobiti detaljnije informacije o pozivu, poput vremena poziva i trajanja.
 5. Također možete provjeriti ispis poziva putem telefonskog računa. Otvorite račun i potražite odjeljak s detaljima poziva.
 6. U odjeljku s detaljima poziva trebali biste moći pronaći informacije poput datuma, vremena, broja telefona s kojeg ili na koji je poziv bio obavljen, kao i trajanje poziva.
 7. Ako imate pristup internetskom računu, možda ćete moći provjeriti ispis poziva putem interneta.

Imajte na umu da će koraci za provjeru ispis poziva ovisiti o vrsti telefonskog uređaja koji koristite i pružatelju telekomunikacijskih usluga.

Upute za pregled izvještaja

1. Prijavite se na svoj korisnički račun T-Coma

Da biste dobili pristup izvještaju o pozivima, prvo se trebate prijaviti na svoj korisnički račun T-Coma. Unesite svoje korisničko ime i lozinku na prijavnoj stranici.

2. Otvorite izvještaj o pozivima

Nakon prijave na svoj korisnički račun, navigirajte do odjeljka koji sadrži izvještaj o pozivima. Obično će se taj izvještaj nalaziti pod nazivom “Izvještaj o pozivima” ili sličnim nazivom.

You might be interested:  Kako Skinuti Smolu S Odjeće

3. Odaberite vremenski period

Kada otvorite izvještaj o pozivima, bit ćete prikazani s mogućnostima odabira vremenskog perioda za koji želite pregledati izvještaj. Možete odabrati određeni dan, tjedan, mjesec ili prilagoditi vremenski period prema svojim potrebama.

4. Pregledajte detalje poziva

Nakon odabira vremenskog perioda, bit će vam prikazani detalji svih poziva koje ste obavili ili primili tijekom tog razdoblja. Pogledajte popis poziva, uključujući broj poziva, datum i vrijeme poziva, trajanje poziva i trošak poziva.

5. Filtrirajte izvještaj

Ako želite specifičnije filtrirati izvještaj o pozivima, možete koristiti različite filtre. Na primjer, možete filtrirati pozive samo dolazne ili odlazne, filtrirati pozive prema broju ili vrsti poziva, ili primijeniti druge filtre koji su vam dostupni na vašem korisničkom računu.

6. Preuzmite izvještaj

Ako želite zadržati izvještaj o pozivima za buduću referencu ili ga podijeliti s drugima, možete preuzeti izvještaj u odabranom formatu (npr. PDF ili Excel). Jednostavno slijedite upute za preuzimanje izvještaja i spremite ga na svoje računalo ili uređaj.

7. Provjerite račun

Nakon što ste pregledali izvještaj o pozivima, provjerite svoj račun kako biste potvrdili da su svi podaci ispravno prikazani i da nema nepoznatih ili sumnjivih poziva. Ako primijetite neke nepravilnosti, odmah se obratite podršci T-Coma radi daljnje provjere.

8. Ponovno pregledajte izvještaj prema potrebi

U budućnosti možete ponovno pregledavati izvještaj o pozivima kako biste pratili svoju telefonsku aktivnost i troškove. Redovito pregledavanje izvještaja može vam pomoći u praćenju potrošnje i upravljanju svojim telefonskim računom.

9. Vodite evidenciju o potrošnji

Ako želite imati detaljniji uvid u svoju potrošnju telefonskih poziva, možete voditi vlastitu evidenciju o pozivima. Bilježite važne podatke o svojim pozivima, kao što su broj telefona, datum i vrijeme poziva, trajanje i trošak. To će vam pomoći u praćenju troškova i analizi vaše telefonske aktivnosti.

10. Kontaktirajte korisničku podršku T-Coma

Ako imate pitanja ili trebate dodatne informacije o izvještaju o pozivima ili svojem telefonskom računu, slobodno kontaktirajte korisničku podršku T-Coma. Oni će vam biti na raspolaganju za pomoć i pružanje potrebnih informacija.

Kako pretraživati izvještaj

Nakon što ste preuzeli svoj detaljni izvještaj poziva od T Com-a, možete pretraživati podatke kako biste pronašli određene informacije. Evo nekoliko korisnih načina za pretraživanje izvještaja:

1. Pretraživanje po datumu

Jedan od načina za pretraživanje izvještaja je filtriranje podataka prema određenom datumu ili vremenskom razdoblju. Možete pretraživati izvještaj po datumu početka i datumu kraja kako biste dobili samo one pozive koji su se dogodili unutar odabranog razdoblja.

2. Pretraživanje po broju poziva

Ako imate specifičan broj telefona ili broj poziva za koji želite pronaći informacije, možete pretraživati izvještaj koristeći tu vrijednost. To će vam pomoći da pronađete sve pozive povezane s tim određenim brojem.

3. Pretraživanje po vremenu poziva

Osim pretraživanja po datumu, možete pretraživati izvještaj i po vremenu poziva. Na primjer, možete tražiti sve pozive koji su se dogodili u određeno vrijeme ili unutar određenog vremenskog raspona.

4. Pretraživanje po trajanju poziva

Ako želite pronaći pozive koji su trajali određeno vrijeme, možete pretraživati izvještaj po trajanju poziva. Na taj način možete pronaći sve pozive koji su trajali dulje od određenog vremenskog razdoblja.

5. Pretraživanje po vrsti poziva

U izvještaju poziva možete pronaći informacije o raznim vrstama poziva, kao što su pozivi prema fiksnim telefonima, mobilnim telefonima, međunarodni pozivi, SMS poruke i sl. Možete pretraživati izvještaj po određenoj vrsti poziva kako biste dobili samo one informacije koje su vam potrebne.

Kombinacijom ovih načina pretraživanja možete lako pronaći željene informacije u svom izvještaju o pozivima T Com-a. U slučaju da imate dodatnih pitanja ili trebate pomoć, svakako se obratite korisničkoj podršci T Com-a.

Kako filtrirati izvještaj

Za filtriranje izvještaja o pozivima u usluzi T Com, slijedite ove korake:

 1. Prijavite se na svoj korisnički račun na T Com web stranici.
 2. Dodirnite ili kliknite na odjeljak “Moj račun” ili “Moj profil”.
 3. Odaberite opciju “Ispis poziva” ili “Detaljni izvještaj o pozivima”.
 4. Na ovoj stranici možete odabrati vrstu izvještaja koju želite generirati. Na primjer, možete filtrirati prema datumu, vremenskom razdoblju, tipu poziva ili određenom broju.
 5. Odaberite željene filtre i kliknite na gumb “Generiraj izvještaj”.
You might be interested:  Kako Očistiti Kuhalo Za Vodu

Kada kliknete na gumb “Generiraj izvještaj”, T Com će vas preusmjeriti na stranicu s detaljnim izvještajem koji odgovara vašim odabranim filtrima.

Na ovoj stranici možete vidjeti detalje o svakom pozivu, kao što su broj poziva, datum i vrijeme poziva, trajanje razgovora i troškovi. Također možete sortirati izvještaj po bilo kojem od tih kriterija kako biste lakše pratili svoje pozive i troškove.

Uvijek provjerite je li vaš izvještaj ispravno filtriran prije nego što ga preuzmete ili ispišete kako biste dobili točne informacije o svojim pozivima u usluzi T Com.

Tips & Tricks za dobivanje željenih podataka

Ovdje su neki korisni savjeti i trikovi koji će vam pomoći da dobijete željene podatke prilikom traženja ispis poziva iz T Com-a.

 1. Provjera dostupnih opcija: Prije nego što krenete u postupak dobivanja ispis poziva, provjerite dostupne opcije koje vam pruža T Com. Oni mogu pružiti različite mogućnosti za dobivanje detaljnog izvještaja o pozivima, kao što su pregled putem korisničkog računa na njihovoj web stranici, slanje zahtjeva putem e-maila ili pozivanje njihove službe za korisnike.
 2. Podaci koje trebate pripremiti: Prije nego što kontaktirate T Com ili koristite njihovu online platformu, pripremite sve potrebne podatke za potvrdu identiteta i pregled ispis poziva. To može uključivati ​​vaš korisnički broj, osobne podatke poput imena, adrese, broja telefona i sl. Također, budite spremni navesti razdoblje za koje želite dobiti ispis poziva.
 3. Kontaktirajte T Com putem telefona: Ako ne želite koristiti online platformu ili imate bilo kakve poteškoće s pristupom računu putem interneta, možete direkt kontaktirati T Com putem telefona. Njihova služba za korisnike će vam pružiti upute o tome kako možete dobiti ispis poziva putem telefonskog poziva.
 4. Upotreba online platforme: Ako ste spremni koristiti online platformu, posjetite T Com-ovu web stranicu i prijavite se na svoj korisnički račun. Tamo ćete pronaći opciju za pregled ispis poziva. Slijedite upute na stranici kako biste pristupili svojim detaljnim podacima o pozivima. Budite sigurni da unesete pravilne podatke kako biste potvrdili svoj identitet.
 5. Provjerite račun: Nakon što dobijete ispis poziva, detaljno pregledajte sve podatke kako biste bili sigurni da su točni. Ako primijetite bilo kakve sumnjive ili nepravilne pozive, odmah obavijestite T Com kako bi poduzeli potrebne mjere.

Uz pomoć ovih savjeta i trikova, bit ćete opremljeni s informacijama koje su vam potrebne kako biste dobili željene podatke o pozivima iz T Com-a. Budite sigurni da pratite upute i provjerite svaku mogućnost koju pružaju kako biste se osigurali da dobijete najtočnije i najdetaljnije informacije moguće.

FAQ:

Kako mogu dobiti ispis poziva od T Coma?

Da biste dobili ispis poziva od T Coma, trebate slijediti nekoliko jednostavnih koraka. Prvo, posjetite službenu web stranicu T Coma i prijavite se na svoj korisnički račun. Zatim pronađite opciju za dohvat ispisa poziva i odaberite željeno razdoblje za koje želite dobiti izvještaj. Nakon što ste odabrali razdoblje, kliknite na gumb za generiranje izvještaja i ispis poziva bit će vam prikazan u elektroničkom obliku.

Mogu li dobiti detaljni izvještaj o svakom pozivu?

Da, moguće je dobiti detaljni izvještaj o svakom pozivu od T Coma. U izvještaju će biti prikazani podaci o pozivima kao što su broj poziva, trajanje poziva, vrijeme poziva, trošak poziva i slično. Detaljni izvještaj omogućuje vam da imate transparentan uvid u sve pozive koje ste obavili i pruža vam detaljne informacije o svakom od njih.

Koliko dugo traje proces dobivanja ispisa poziva od T Coma?

Proces dobivanja ispisa poziva od T Coma vrlo je jednostavan i brz. Nakon što se prijavite na svoj korisnički račun, trebat će vam samo nekoliko minuta da odaberete željeno razdoblje i generirate izvještaj. Nakon što kliknete na gumb za generiranje, ispis poziva bit će vam prikazan gotovo trenutačno. Cijeli proces traje vrlo kratko i omogućuje vam brz pristup željenim informacijama.

Da li je dobivanje ispisa poziva od T Coma besplatno?

Da, dobivanje ispisa poziva od T Coma u većini slučajeva besplatno je za korisnike. Međutim, uvjeti mogu varirati ovisno o vašem tarifnom paketu i dodatnim uslugama koje imate. Prije nego što zatražite ispis poziva, preporučuje se provjeriti uvjete i uvjete pružatelja usluga kako biste bili sigurni da nema dodatnih troškova. U većini slučajeva, osnovni ispis poziva trebao bi biti besplatan za korisnike T Coma.