Kako gledati TikTok bez naloga: jednostavni vodič

Kako Gledati Tiktok Bez Naloga

Kako Gledati Tiktok Bez Naloga

Ako ste zainteresirani za gledanje TikTok videozapisa, ali nemate vlastiti TikTok račun, nemojte očajavati! Postoji način da uživate u popularnoj platformi čak i bez otvaranja naloga. Ovaj jednostavni vodič će vam pokazati kako to možete učiniti, uživajući u raznim sadržajima koje pružaju TikTokeri širom svijeta.

Prvi korak je preuzeti aplikaciju TikTok na svoj mobilni uređaj. Aplikacija je besplatna i dostupna za preuzimanje na Google Play Storeu i App Storeu. Nakon što preuzmete aplikaciju, otvorite je i pritisnite gumb za pretragu smješten u donjem desnom kutu zaslona.

Kada se otvori sučelje za pretragu, možete unijeti razne pojmove ili hashtagove kako biste pronašli sadržaj koji vas zanima. Na primjer, ako vas zanima kuhanje, možete unijeti “kuhanje” ili “#kuhanje” kako biste pronašli videozapise na tu temu. TikTok će automatski prikazati videozapise koji odgovaraju vašoj pretrazi.

Ako pronađete videozapis koji želite pogledati, jednostavno ga pritisnite da biste ga reproducirali. Možete povući prstom dolje na zaslonu kako biste se kretali kroz sadržaj. Također možete pritisnuti srce ili gumb za dijeljenje ako želite izraziti svoje oduševljenje sadržajem ili ga podijeliti s drugima.

Također je moguće gledati TikTok videozapise putem web preglednika na vašem računalu. Jednostavno posjetite web stranicu TikToka, tiktok.com, i unesite pojmove koje želite pretražiti u gornje polje za pretragu. Rezultati će se prikazati i moći ćete reproducirati videozapise izravno putem web preglednika.

Ukratko, gledanje TikTok videozapisa bez naloga je vrlo jednostavno. Samo preuzmite aplikaciju na mobilni uređaj ili posjetite web stranicu na svom računalu i upišite ključne riječi koje vas zanimaju u polje za pretragu. TikTok će vam omogućiti da uživate u mnoštvu zanimljivog sadržaja i pratite najnovije trendove.

Kako gledati TikTok bez naloga

Ukoliko nemate nalog na TikTok platformi, postoje nekoliko načina da i dalje uživate u gledanju TikTok videa. Evo nekoliko načina:

Pristup TikTok-u putem pretraživača

Jedan od načina da gledate TikTok videa bez naloga je preko pretraživača poput Google Chrome-a ili Safari-ja. Samo otvorite pretraživač i unesite “TikTok.com” u adresnu traku. Moći ćete videti širok izbor TikTok videa koji su javno dostupni, bez potrebe za nalogom.

Korišćenje TikTok aplikacije bez prijavljivanja

Drugi način je da preuzmete TikTok aplikaciju na svoj pametni telefon ili tablet, ali da se ne prijavite ili ne napravite nalog. Nakon preuzimanja aplikacije, možete pretraživati i gledati TikTok videa kao gost. Međutim, imajte na umu da nećete moći koristiti dodatne funkcije kao što su lajkovanje, komentarisanje ili deljenje videa bez naloga.

Pristup TikTok-u preko drugih platformi za deljenje video sadržaja

TikTok videa često se deli i na drugim platformama za deljenje video sadržaja poput YouTube-a ili Instagrama. Možete pretražiti ove platforme koristeći ključne reči poput “TikTok kompilacije” ili “najbolji TikTok videa” kako biste pronašli kompilacije TikTok videa koje su dostupne za gledanje bez naloga.

You might be interested:  Kako Smanjiti Limfne Cvorove Na Vratu

Korišćenje nezvaničnih TikTok aplikacija

Na kraju, postoji nekoliko nezvaničnih TikTok aplikacija koje omogućavaju korisnicima da gledaju TikTok videa bez naloga. Ove aplikacije ne zahtevaju prijavljivanje, ali korisnici sebe izlažu riziku od neadekvatnog sadržaja ili loše funkcionalnosti, tako da je važno biti oprezan kad koristite ovu vrstu aplikacija.

Napomena: Iako vam nije potreban nalog da biste gledali TikTok videa na ovim načinima, da biste aktivno učestvovali – lajkovali, komentarisali, delili ili pravili sopstvene TikTok videa, moraćete da napravite nalog na TikTok platformi.

Koristite pretraživač za pristup

Koristite pretraživač za pristup

Ako nemate TikTok nalog, možete koristiti pretraživač da biste pristupili TikTok sadržaju. TikTok sadržaj može biti dostupan preko pretraživača, što vam omogućava da pregledate popularne TikTok snimke i izazove bez potrebe za nalogom.

Da biste pristupili TikTok sadržaju preko pretraživača, jednostavno otvorite svoj omiljeni pretraživač i unesite ključne reči vezane za ono što želite da vidite na TikToku. Na primer, ako želite da vidite trendi izazove, možete pretražiti “trendi TikTok izazovi”.

Pretraživač će prikazati rezultate koji odgovaraju vašoj pretrazi, uključujući TikTok snimke i korisničke profile. Možete kliknuti na rezultate da biste ih otvorili i pregledali sadržaj.

Međutim, imajte na umu da pristup TikTok sadržaju putem pretraživača može biti ograničen. Nećete moći koristiti sve funkcije i interakcije koje su dostupne korisnicima sa nalogom. Na primer, nećete moći lajkovati, komentarisati ili deliti TikTok snimke direktno sa pretraživača.

Ipak, pretraživač može biti dobra opcija ako želite brzo pregledati trending sadržaj na TikToku ili proveriti popularne izazove bez potrebe za kreiranjem naloga.

Kako koristiti pretraživač za pristup TikTok sadržaju:

 1. Otvorite pretraživač.
 2. Unesite ključne reči vezane za ono što želite da vidite na TikToku.
 3. Prikazani rezultati će vam omogućiti da pregledate TikTok sadržaj i korisničke profile.
 4. Kliknite na rezultate da biste ih otvorili i pregledali sadržaj.

Pronađite popularne TikTok videe

Ako želite gledati popularne TikTok videe bez naloga, postoje nekoliko načina da pronađete sadržaj koji će vam se svidjeti. Evo nekoliko savjeta kako to možete učiniti:

1. Pretplaćivanje na popularne TikTok korisnike

TikTok ima mnogo popularnih korisnika čije se videe smatraju viralnim. Možete pronaći ove korisnike tako da pretražujete popularne hashtagove kao što su #fyp (For You Page) ili #viral. Također možete pretražiti popularne trendove i izazove na TikToku i pratiti korisnike koji sudjeluju u njima.

2. Pretraživanje hashtagova

Hashtagovi su važan dio TikTok zajednice i mogu vam pomoći da pronađete popularne videe. Pretražite hashtagove povezane s temom koja vas zanima i pregledajte videe koji koriste te hashtagove. Na taj način ćete pronaći novi sadržaj koji će vam se svidjeti.

3. Pregledavanje izbornika “Istraži”

Istraži izbornik na TikToku nudi personalizirane prijedloge videa koje biste mogli voljeti. Ovaj izbornik koristi algoritam TikToka koji analizira vaše preferencije i ponašanje kako bi vam prikazao relevantne videe. Možete pregledavati videe na Istraži izborniku i pronaći popularne sadržaje koje ne biste pronašli na drugim stranicama.

4. Povezivanje s drugim platformama

Ako imate druge omiljene društvene mreže, kao što su Instagram ili Twitter, možete pronaći popularne TikTok video zapise koji su dijeljeni na tim platformama. Mnogi korisnici dijele svoje omiljene TikTok videe na drugim mrežama, a kroz njih možete pronaći nove i zanimljive sadržaje.

Ove su metode samo neki od načina da pronađete popularne TikTok videe bez naloga. Isprobajte ih i otkrijte nevjerojatne sadržaje koje TikTok ima za ponuditi!

Pogledajte TikTok hashtagove

Kada gledate TikTok bez naloga, možete istražiti različite hashtagove kako biste pronašli sadržaj koji vas zanima. Hashtagovi su oznake koje korisnici dodaju svojim objavama kako bi ih kategorizirali. Evo kako možete gledati TikTok hashtagove:

 1. Otvorite TikTok aplikaciju na svom uređaju.
 2. U glavnom izborniku, dodirnite ikonu pretrage u donjem desnom kutu zaslona.
 3. U polje za pretragu uvrstite hashtag koji vas zanima.
 4. Prikazat će se rezultati pretrage hashtagova.
 5. Možete dodirnuti hashtag da biste vidjeli sve objave povezane s tim hashtagom.
You might be interested:  Koji Je Rok Za Predaju Putnog Naloga

Također možete pristupiti popularnim hashtagovima tako da pogledate trendove ili preporučene hashtagove na početnom zaslonu TikTok aplikacije. To će vam omogućiti da istražite različite teme i pronađete zanimljiv sadržaj čak i bez korisničkog naloga.

Važno je napomenuti da u načinu gledanja TikTok bez naloga, nećete moći komentirati ili sudjelovati u izazovima koje možete pronaći putem hashtagova. Međutim, i dalje ćete imati pristup gledanju i uživanju u videima koji su povezani s određenim hashtagom.

Isprobajte alternative za pregledavanje

 • Internet pretraživači: Umesto da koristite TikTok aplikaciju, možete posetiti TikTok veb sajt pomoću bilo kog internet pretraživača. Samo otvorite pretraživač, unesite “tiktok.com” i pristupite videosadržaju bez kreiranja naloga.
 • Socijalne mreže: TikTok videi često se delje na drugim socijalnim mrežama poput Instagrama, Facebooka ili Twittera. Možete pretraživati ove mreže, koristiti odgovarajuće heštegove i locirati TikTok videozapise bez pristupa TikTok nalogu.
 • YouTube: Popularni TikTok videi često se prenose na YouTube platformu. Možete posetiti YouTube, pretraživati po ključnim rečima ili se pretplatiti na kanale koji dele TikTok sadržaj kako biste bili u toku sa popularnim videima.
 • TikTok veb sajtovi: Postoje mnogi veb sajtovi koji pružaju mogućnost pregledanja TikTok sadržaja bez potrebe za nalogom. Ovi sajtovi prikazuju najpopularnije i viralne TikTok videozapise, tako da možete uživati ​​u popularnom sadržaju čak i bez prijavljivanja na TikTok platformu.
 • Bez aplikacija: Ako nemate TikTok nalog, možete pogledati TikTok videozapise putem pregledača na vašem mobilnom uređaju. Samo posetite TikTok veb sajt koristeći internet pretraživač na vašem telefonu i pregledajte videozapise bez aplikacije.

Napomena: Iako ove alternative omogućavaju pregledavanje TikTok sadržaja bez naloga, imajte na umu da nećete moći da koristite sve funkcije kao što su lajkovi, komentari ili mogućnost da pratite ili budete praćeni od strane drugih korisnika. Takođe, pristup nekim ekskluzivnim sadržajima može biti ograničen bez naloga.

Preuzmite aplikaciju

Ako želite gledati TikTok bez naloga, morate preuzeti aplikaciju na svoj mobilni uređaj. Evo kako možete preuzeti aplikaciju:

 1. Posjetite trgovinu aplikacija na svom mobilnom uređaju. Ako koristite iPhone, to će biti App Store, a ako koristite Android, to će biti Google Play Store.
 2. U trgovini aplikacija, pretražite TikTok.
 3. Kada pronađete aplikaciju, dodirnite na nju kako biste otvorili stranicu aplikacije.
 4. Kliknite na “Preuzmi” ili “Instaliraj” kako biste započeli preuzimanje i instalaciju aplikacije.
 5. Nakon što je preuzimanje i instalacija završena, aplikacija će se pojaviti na vašem početnom zaslonu ili u vašem izborniku aplikacija, ovisno o vrsti uređaja koji koristite.

Nakon što preuzmete aplikaciju, možete je otvoriti i istraživati popularne TikTok videozapise bez potrebe za kreiranjem ili prijavljivanjem na račun.

Gledajte TikTok videe na YouTube-u

Ako nemate nalog na TikToku, ali želite da gledate TikTok video snimke, možete da pronađete mnoge od njih na YouTube-u. TikTok korisnici često preuzimaju svoje video snimke sa TikToka i dele ih na svojim YouTube kanalima.

Da biste pronašli TikTok video snimke na YouTube-u, možete koristiti pretragu. U polje za pretragu na YouTube-u možete uneti ključne reči kao što su “TikTok”, “TikTok kompilacija” ili “TikTok trendovi” i dobićete rezultate koji su povezani sa TikTokom.

Postoje i kanali na YouTube-u koji su posvećeni isključivo deljenju TikTok video snimaka. Ovi kanali često prave kompilacije najpopularnijih i najzabavnijih TikTok videa. Možete pronaći ove kanale takođe koristeći polje za pretragu na YouTube-u i pretražujući fraze poput “TikTok kanali” ili “TikTok kompilacije”.

Kada pronađete TikTok video snimak koji želite da gledate, samo kliknite na video da biste ga pokrenuli. Možete koristiti i opcije za reprodukciju na YouTube-u kao što su zaustavljanje, prelazak na celoekran i podešavanje kvaliteta videa.

You might be interested:  Kada Vaditi Ca 125

Imajte na umu da gledanje TikTok video snimaka na YouTube-u može značiti da nećete imati sve funkcionalnosti koje su dostupne na samom TikToku. Na primer, nećete moći da lajkujete ili komentarišete video snimke na YouTube-u kao što to možete na TikToku.

Pitajte prijatelje da vam pokažu

Ukoliko nemate svoj TikTok nalog, jedan od najjednostavnijih načina da gledate TikTok sadržaj je da zamolite svoje prijatelje da vam pokažu zabavne i zanimljive klipove. Većina TikToker-a često deli svoje omiljene TikTokove sa prijateljima, pa tako možete iskoristiti njihove naloge da uživate u sadržaju.

Možete ih pitati da vam pokažu svoje omiljene TikToker-e, trendove, izazove i smešne klipove. Takođe, možete ih zamoliti da vam pretraže određene ključne reči ili da vam prave posebne plejliste sa interesantnim sadržajem.

Ukoliko imate više prijatelja koji koriste TikTok, možete dobiti različite perspektive i stilove sadržaja, što će vam omogućiti raznovrsno iskustvo. Zatražite od njih da vam povremeno šalju nove klipove ili da vam daju savete za pronalaženje zanimljivog sadržaja.

Pitajte svoje prijatelje da vam pokažu TikTokove koje smatraju najzabavnijim, najinspirativnijim ili najinformativnijim. Možda otkrijete nove omiljene TikTokere ili teme o kojima ranije niste znali.

Koristite aplikaciju bez prijave

TikTok je globalna platforma za kratke videozapise koja omogućava korisnicima da snimaju, uređuju i dijele svoje videe s drugim korisnicima. Iako je preporučljivo prijaviti se na TikTok kako biste imali pristup svim funkcijama i prilagođenim sadržajima, možete koristiti aplikaciju i bez prijave.

Evo kako koristiti TikTok bez prijave:

 1. Preuzmite TikTok aplikaciju iz trgovine aplikacija na svom mobilnom uređaju.
 2. Otvorite aplikaciju i pregledajte početni zaslon, gdje možete vidjeti popularne videe i trendove.
 3. Možete istraživati i pregledavati različite kategorije pomoću navigacijskog trake na dnu zaslona.
 4. Sve što trebate učiniti je dodirnuti video koji želite pogledati i on će se automatski reproducirati.
 5. Kada jedan video završi, automatski će se prikazati sljedeći sličan video, što vam omogućuje beskonačno gledanje.
 6. U gornjem desnom kutu možete pritisnuti gumb za pretragu ako želite pronaći određeni sadržaj.

Imajte na umu da, ako koristite aplikaciju bez prijave, nećete moći koristiti funkcionalnosti kao što su lajkovi, komentari, dijeljenje i slično. Također, nećete moći prilagođavati svoj sadržaj ni pratiti korisnike.

TikTok je zanimljiva i zabavna platforma koja nudi širok spektar sadržaja. Ako vam je cilj samo pregledavanje videa bez potrebe za prijavom, možete uživati u iskustvu gledanja TikToka bez stvaranja računa.

FAQ:

Što je TikTok?

TikTok je društvena medijska platforma koja omogućuje korisnicima stvaranje i dijeljenje kratkih videozapisa.

Trebam li imati račun kako bih gledao TikTok videa?

Ne, ne trebate imati račun da biste gledali TikTok videa. Možete pretraživati i gledati javno dostupne TikTok videa bez prijave.

Kako mogu pristupiti TikToku bez prijave?

Da biste pristupili TikToku bez prijave, koristite aplikaciju ili web stranicu TikToka te pretražujte ili pregledavajte videozapise koji su javno dostupni.

Jesu li svi TikTok videozapisi javno dostupni bez prijave?

Ne, ne svi TikTok videozapisi su javno dostupni. Korisnici mogu postaviti pojedinačne videozapise kao privatne i vidljive samo svojim pratiteljima. Međutim, većina videozapisa je javno dostupna i može se pregledavati bez prijave.

Mogu li ostavljati komentare na TikTok videima ako nemam račun?

Ne, ako nemate račun na TikToku, ne možete ostavljati komentare na videima. Da biste ostavili komentar, morate se prijaviti ili stvoriti račun.

Je li moguće gledati TikTok bez otvaranja računa?

Da, moguće je gledati TikTok bez otvaranja računa. Jednostavno preuzmite aplikaciju i pregledavajte sadržaj bez prijave ili stvaranja računa.