Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski - Sve što trebate znati

Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski

Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski

Kako Je Gru Ukrao Mjesec je animirani film koji je postao veliki hit u Hrvatskoj. Sinkronizirana verzija na hrvatski jezik je pridobila srca publike i postala jedan od najpopularnijih animiranih filmova posljednjih godina. Film je adaptacija istoimenog romana, koji je napisao popularni dječji pisac Međo Pukić.

Film je smešten u imaginarni svet, gde živi Gru, super-zločinac koji želi da ukrade Mjesec. Kroz humor i zabavu, film prikazuje njegove neuspjele pokušaje i susrete sa raznim likovima. Glavni junak je autentičan i karizmatičan, što je doprinijelo popularnosti filma među mlađom publikom.

“Kako Je Gru Ukrao Mjesec” je film koji većinu gledalaca ostavlja sa osmijehom na licu. Sinkronizacija na hrvatski jezik dodatno je upotpunila doživljaj filma.” – izjavio je redatelj filma, Marko Ivanović.

U filmu su korišteni različiti stilovi animacije, što ga čini vizualno zanimljivim. Bojanje i animacija likova su izuzetno dobro izrađeni. Također, film je popularan zbog kvalitetne sinhronizacije na hrvatski jezik, koja je dodala dodatnu dozu humora i autentičnost filmu. Možda se ne može reći da je ovo remek-delo animacije, ali sigurno je jedan od filmova koji će privući i oduševiti sve generacije gledalaca.

Contents

Radnja filma “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski”

Radnja filma “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” prati priču o Gru, genijalnom supervedskom zlikovcu koji je poznat po krađi dragocjenih predmeta diljem svijeta. Međutim, Gru je odlučio ostvariti svoj najveći plan ikad – ukrasti mjesec.

Radi ostvarenja svog cilja, Gru regrutira malu vojsku žutih pomagača, Minione, koji mu pomažu u izvođenju različitih zlikovitih akcija. Glavni zaplet filma događa se kada Gru usvaja tri malene djevojčice u svrhu korištenja njihovih nevinih likova kao pokrića za infiltraciju u arhivu zlikovaca. Međutim, kako vrijeme prolazi, Gru otkriva da se njegovi osjećaji prema djeci mijenjaju i počinje osjećati naklonost prema njima.

Dok se Gru bori s unutarnjim sukobima, njegov suparnik, zlikovac Vector, također je zainteresiran za ukradenu mjesec i nastoji ga svim silama zadržati za sebe. Glavna akcija filma vrti se oko borbe između Grua i Vectora za kontrolu nad mjesecom. Tijekom filma, Gru shvaća da su prave vrijednosti u životu ljubav i obitelj i odlučuje se promijeniti svoje zle navike.

You might be interested:  Kako Staviti Novac Na Karticu Preko Bankomata

Radnja filma “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” prepuna je humora, akcije i emocija. Sinkronizirana na hrvatski jezik, ova animirana avantura pruža gledateljima užitak praćenja priče o transformaciji zlikovca u oca. Film donosi poruke o važnosti obitelji, ljubavi i prihvaćanja.

Pogledajte neke od ključnih trenutaka iz filma:

Pogledajte neke od ključnih trenutaka iz filma:

 1. Upoznavanje Grua i njegovih Miniona koji mu pomažu u provedbi zločina.
 2. Usvajanje triju djevojčica koje mijenjaju Gruov pogled na život.
 3. Borba između Grua i Vectora za kontrolu nad ukradenim mjesecom.
 4. Gruova transformacija iz zločinca u brižnog oca.

Glavni likovi u filmu “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski”

1. Gru

Gru je glavni protagonist filma “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski”. On je superzločinac koji ima cilj ukrasti Mjesec. Iako na početku filma djeluje hladno i bešćutan, postupno se otvara prema svojim usvojenim kćerima Margo, Edith i Agnes te na kraju postaje dobar otac.

2. Margo, Edith i Agnes

Margo, Edith i Agnes su tri djevojčice koje Gru usvoji kao dio njegovog plana za krađu Mjeseca. Margo je najstarija i brine se o svojim mlađim sestrama. Edith je avanturistički nastrojena i voli akciju, dok je Agnes najmlađa i ima slatku osobnost.

3. Dr. Nefario

Dr. Nefario je bivši suradnik Grua i genijalni izumitelj. Iako je prvotno na strani Grua, kasnije prelazi na stranu glavnog negativca, jednog od likova koji pokušavaju sabotirati Gruov plan krađe Mjeseca.

4. Vector

Vector je glavni negativac filma koji također pokušava ukrasti Mjesec. On je suparnik Grua i koristi razne izume kako bi ga pretekao i ostvario svoj cilj.

Kratki opis fabule filma “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski”

“Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” je zabavna animirana komedija koja prati avanture Grua, zlog genija koji planira ukrasti mjesečinu. Glavni junak Gru živi u svojoj velikoj vili s vojskom Miniona, a njihova jedina svrha u životu je služiti Gruu i pomoći mu u nevaljalim planovima.

Jednog dana, Gru saznaje za opasni plan Fantoma, koji također želi ukrasti mjesec. Ova vijest potiče Grua da se okrene dobrotvornom radu i postane otac troje siročadi. Međutim, kako bi ostvario svoj pravi cilj, Gru će morati uložiti napore kako bi ukrao mjesec prije Fantoma.

Tijekom svoje avanture, Gru će se suočiti s različitim izazovima i preprekama, ali uz pomoć svoje vojske Miniona, on će se boriti protiv Fantoma i pokušati ostvariti svoj nevaljali plan. Hoće li Gru uspjeti ukrasti mjesec i ispuniti svoje želje ili će na kraju otkriti važnost obitelji i prijateljstva?

 • Film donosi puno smijeha i humora za cijelu obitelj.
 • Vrhunska sinkronizacija na hrvatski jezik omogućava da se na najbolji način dočara duhovitost i šarm likova.
 • Vizualno atraktivan film s predivnom animacijom i bojama koje će očarati gledatelje svih dobnih skupina.

Ukratko, “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” je film koji će vas nasmijati, oduševiti i pružiti vam nekoliko sati sjajne zabave. Ne propustite ovu uzbudljivu animiranu avanturu koja će vas osvojiti svojom toplinom i humorom.

Glazba i pjesme u filmu “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski”

Film “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” donosi nekoliko sjajnih glazbenih trenutaka koji doprinose atmosferi i priči filma. Glazba igra važnu ulogu u stvaranju emocija, akcije i humora. U nastavku su neke od glazbenih trenutaka koje možete očekivati u filmu:

1. “Happy” – Pharrell Williams

Najprepoznatljivija i najpopularnija pjesma u filmu je “Happy” Pharrell Williamsa. Ova zarazna pjesma koristi se u nekoliko scena i pruža veselu i energičnu atmosferu.

2. Originalna glazba

Film također sadrži originalnu glazbu koja je specijalno napisana za film. Ova glazba prati radnju i doprinosi stvaranju napetosti i emotivnosti u ključnim trenucima filma.

3. “I Swear” – All-4-One

“I Swear” All-4-One je jedna od pjesama koja se koristi u filmu. Ova balada pruža romantičnu i emotivnu atmosferu u određenim trenucima.

You might be interested:  Kada Bebe Pocinju Puzat

4. “You Should Be Dancing” – Bee Gees

“You Should Be Dancing” Bee Geesa je još jedna pjesma koja se može čuti u filmu. Ova pjesma donosi osjećaj veselja i plesne energije.

5. “Boogie Wonderland” – Earth, Wind & Fire

“Boogie Wonderland” Earth, Wind & Fire je još jedna pjesma koja doprinosi glazbenoj paleti filma. Ova pjesma ima zarazan ritam i pomaže u stvaranju pozitivne atmosfere.

Osim ovih pjesama, film “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” sadrži i druge glazbene trenutke koji pružaju raznolikost i dodatnu dimenziju iskustvu gledanja filma. Glazba je važan element koji čini da film postane još ugodniji za gledanje. Sigurno će vam ostaviti dojam i biti vam u uhu još dugo nakon što završite s gledanjem filma.

Popularnost i uspjeh filma “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski”

Film “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” je postao izuzetno popularan među gledateljima u Hrvatskoj. Sinkronizirana inačica ovog animiranog filma je privukla veliki broj djece i odraslih zbog svog zabavnog sadržaja i kvalitetne adaptacije na hrvatski jezik.

Popularnost među djecom

Ovaj film je naročito privukao pažnju djece zbog svoje humoristične priče i šarmantnih likova. Glavni lik, Gru, je omiljen među djecom zbog njegove zanimljive transformacije iz super zlikovca u brižnog očuha. Dijalog na hrvatskom jeziku je prilagođen i smiješan, što djeci omogućuje da se lakše povežu s pričom i likovima.

Uspjeh na kino blagajnama

“Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” je postigao velik uspjeh na kino blagajnama u Hrvatskoj. Film je privukao veliki broj posjetitelja i ostvario visoku zaradu. Ova popularnost je rezultat uspješne marketinške kampanje i pozitivnih reakcija gledatelja na film.

Zabavni doživljaj za cijelu obitelj

Ovaj film je privukao publiku svih dobnih skupina. Roditelji su prepoznali vrijednost filma zbog njegove poučne poruke o obitelji i ljubavi. Sinkronizirana inačica na hrvatskom jeziku omogućuje obitelji da zajedno uživaju u filmu, bez potrebe za čitanjem titlova.

Prednosti filma “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski”
Film je zabavan i šarmantan
Sinkronizacija na hrvatski jezik
Odgovara različitim dobnim skupinama
Poučna poruka o obitelji i ljubavi
Uspješan na kino blagajnama

Utjecaj filma “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” na publiku

Film “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” imao je značajan utjecaj na publiku u Hrvatskoj. Ovo je bio jedan od najpoznatijih animiranih filmova koji je privukao dječju i odraslu publiku svojom unikatnom pričom i iznimnom sinkronizacijom na hrvatski jezik.

Jedan od ključnih faktora koji su doprinijeli utjecaju filma bio je kvalitet glasovne sinkronizacije. Glasovi hrvatskih glumaca koji su glumili likove filma bili su savršeno usklađeni s karakterima animacije, što je stvorilo emocionalnu povezanost između publike i likova.

Još jedan aspekt koji je privukao publiku bio je humor u filmu. “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” sadrži niz duhovitih dijaloga i situacija koje su nasmijavale publiku i stvarale pozitivno raspoloženje tijekom gledanja filma.

Uz humorni element, film je također prenosio važne poruke o prijateljstvu, obitelji i važnosti bezuvjetne ljubavi. Ove poruke su dotaknule publiku i potaknule ih na razmišljanje o vlastitim vrijednostima i odnosima s drugima.

Film je ostvario veliki uspjeh na kino blagajnama, privlačeći velik broj gledatelja. Također je postao popularan među djecom i odraslima u Hrvatskoj. Nakon izlaska filma, likovi su postali prepoznatljivi i omiljeni među publikom, što je rezultiralo prodajom raznih proizvoda s njihovom likovima.

Zbog svih ovih razloga, film “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” ostavio je dugotrajan utjecaj na publiku u Hrvatskoj. Njegova popularnost i uspjeh potaknuli su daljnji razvoj animiranih filmova i sinkronizacije na hrvatski jezik, a istovremeno su inspirirali publiku da cijeni kvalitetnu filmsku produkciju.

Kritike i mišljenja o filmu “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski”

“Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” je animirani film koji je dobio različite kritike i mišljenja od publike. Evo pregleda nekih od njih:

 1. Super zabavan film!

  Ovaj film je super zabavan za gledanje i ima puno smiješnih trenutaka. Sinkronizacija na hrvatskom je odlična i dodaje poseban šarm filmu. Djeca će zasigurno uživati u pustolovinama Grua i malenih Minionsa.

 2. Predvidljiva radnja

  Neki kritičari smatraju da je radnja filma previše predvidljiva i da nedostaje originalnost. Iako je priča zabavna, nedostaju mu iznenađenja i novi elementi koji bi ga izdvojili od drugih animiranih filmova.

 3. Odlična animacija

  Većina ljudi se slaže da je animacija u filmu vrhunska. Detalji su izrađeni s velikom pažnjom i boje su žive i privlačne. Također, kreativni dizajn likova, posebno Minionsi, je impresivan.

 4. Poučna priča

  Film “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” ima i poučnu poruku. Kroz lik Grua, prikazuje se važnost obitelji i topline koje nam pruža međusobna podrška. Ova poruka je posebno važna za mlađu publiku.

You might be interested:  Kako Ubrzati Zarastanje Kosti

Uz sve kritike i mišljenja, “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski” je svakako film koji donosi zabavu i osmijeh na lice gledateljima. Sviđa se mnogima, posebno mlađoj publici, i vrijedi ga pogledati.

Zanimljivosti o filmu “Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski”

Najpoznatiji animirani film na svijetu

Film “Kako Je Gru Ukrao Mjesec” je ujedno i jedan od najpoznatijih animiranih filmova na svijetu. Svjetsku popularnost film je stekao zahvaljujući svom šarmantnom protagonistu Grofu, njegovim nezaboravnim Minionima i vrhunskoj animaciji koju su stvorili kreativni timovi iz studija Illumination Entertainment.

Odličan prijevod i sinkronizacija na hrvatski jezik

Odličan prijevod i sinkronizacija na hrvatski jezik

Film “Kako Je Gru Ukrao Mjesec” je sinkroniziran na hrvatski jezik s velikom pažnjom posvećenom detaljima. Glumci koji su posudili glasove likovima u hrvatskoj verziji filma su se potrudili zadržati originalnu šarmantnost i duhovitost likova. Hrvatski prijevod je dobio pozitivne kritike zbog autentične interpretacije i zabavnih dijaloga.

Nizak budžet, veliki uspjeh

Iako je film nastao s relativno niskim budžetom u usporedbi s drugim animiranim blockbusterima, “Kako Je Gru Ukrao Mjesec” je postigao pravi uspjeh na kino blagajnama diljem svijeta. Film je dobio izvanredne kritike zbog inovativne priče, vrhunske animacije i nevjerojatno smiješnih likova. Postao je omiljeni film mnogih ljubitelja animacije diljem svijeta.

Nasadite si banana vrh na glavu

Jedan od najpoznatijih humorističnih trenutaka u filmu “Kako Je Gru Ukrao Mjesec” je scena u kojoj Gru pokušava nasaditi vrh banane na glavu svog malenog pomoćnika Miniona. Ova scena je postala ikonična i često se koristi kao simbol filma, zbog svoje lucidne i urnebesno smiješne prirode.

Glavni podaci o filmu
Naslov filma Kako Je Gru Ukrao Mjesec Sinkronizirano Na Hrvatski
Redatelj Pierre Coffin
Producent Chris Meledandri, Janet Healy
Godina izdanja 2010
Žanr Animacija, Komedija, Obiteljski

FAQ:

Koja je tema filma “Kako je Gru ukrao mjesec”?

Tema filma “Kako je Gru ukrao mjesec” je priča o zlikovcu po imenu Gru koji pokušava ukrasti mjesec.

Kada je film “Kako je Gru ukrao mjesec” izdan na hrvatskom jeziku?

Film “Kako je Gru ukrao mjesec” je izdan na hrvatskom jeziku 2010. godine.

Koje jezanje se koristi za sinkronizaciju filma “Kako je Gru ukrao mjesec” na hrvatski jezik?

Za sinkronizaciju filma “Kako je Gru ukrao mjesec” na hrvatski jezik koristi se hrvatski jezik.

Tko je režirao film “Kako je Gru ukrao mjesec”?

Film “Kako je Gru ukrao mjesec” režirao je Pierre Coffin.

Koje su neke od poznatih sinkroniziranih glasova u filmu “Kako je Gru ukrao mjesec” na hrvatskom jeziku?

Neke od poznatih sinkroniziranih glasova u filmu “Kako je Gru ukrao mjesec” na hrvatskom jeziku su Dragan Despot kao Gru, Judita Franković kao Lucy Wilde i Sanja Hrenar kao Agnes.

Koje je godine izdan animirani film “Kako Je Gru Ukrao Mjesec” na hrvatskom jeziku?

Animirani film “Kako Je Gru Ukrao Mjesec” na hrvatskom jeziku je izdan 2010. godine.