Kako poslati crtež na Juhuhu: Korak po korak vodič

Kako Poslati Crtež Na Juhuhu

Kako Poslati Crtež Na Juhuhu

Da biste poslali svoj crtež na platformu Juhuhu, pratite ovaj korak po korak vodič koji će vam pomoći da podijelite svoje umjetničko djelo s drugima. Juhuhu je online zajednica koja okuplja ljude svih uzrasta i omogućava im da podijele svoje crteže s drugima. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni umjetnik, Juhuhu je savršeno mjesto za predstavljanje svojih crteža.

Prvo što trebate učiniti je stvoriti korisnički račun na Juhuhu platformi. Otvorite web stranicu Juhuhu i kliknite na opciju “Registrirajte se” ili “Napravite račun”. Unesite svoje osobne podatke kao što su ime, prezime, e-mail adresa i lozinka. Provjerite je li e-mail adresa točna jer ćete na tu adresu dobiti potvrdu o registraciji.

Nakon što ste se uspješno registrirali, prijavite se na stranicu koristeći svoje korisničko ime i lozinku. Na početnoj stranici Juhuhu platforme pronaći ćete opciju “Pošalji crtež”. Kliknite na tu opciju kako biste započeli proces slanja crteža. Bit će vam prikazan obrazac koji trebate popuniti sa svim relevantnim informacijama o crtežu.

Kada popunite obrazac, odaberite opciju da učitate svoj crtež. To može biti slika u JPEG ili PNG formatu. Također, možete dodati kratku poruku ili opis crteža kako bi drugi korisnici bolje razumjeli vaše umjetničko djelo. Kada ste sve spremni, kliknite na gumb “Pošalji” i vaš crtež će biti objavljen na Juhuhu platformi čime će postati vidljiv drugim korisnicima.

Kako poslati crtež na Juhuhu

Juhuhu je popularna platforma za dijeljenje dječjih crteža. Ako želite poslati crtež na Juhuhu, slijedite korake u ovom vodiču:

Korak 1: Priprema crteža

Prije nego što pošaljete crtež na Juhuhu, provjerite je li crtež spreman za dijeljenje. Ako želite, možete obojiti crtež bojicama ili ga ukrasiti drugim materijalima. Također, provjerite je li crtež čist i uredan.

Korak 2: Fotografirajte crtež

Za dijeljenje crteža na Juhuhu, morate ga prvo fotografirati. Stavite crtež na ravnu površinu i fotografirajte ga izravno odozgo. Pripazite da nema sjene ili neželjenih elemenata na fotografiji.

Korak 3: Prijavite se na Juhuhu

Ako već nemate korisnički račun na Juhuhu, trebate se prijaviti ili registrirati. Posjetite web mjesto Juhuhu i slijedite upute za prijavu ili registraciju.

Korak 4: Pokrenite postupak slanja crteža

Korak 4: Pokrenite postupak slanja crteža

Nakon što ste se prijavili na Juhuhu, pronađite opciju “Pošalji crtež” ili sličnu opciju na web mjestu. Kliknite na tu opciju kako biste pokrenuli postupak slanja crteža.

You might be interested:  Kako Izliječiti Iritabilni Kolon

Korak 5: Odaberite crtež i pošaljite ga

U postupku slanja crteža, bit će vam zatraženo da odaberete fotografiju crteža s vašeg uređaja. Pregledajte svoje fotografije i odaberite fotografiju crteža koji želite dijeliti. Nakon odabira, kliknite na gumb za slanje da biste poslali crtež na Juhuhu.

Korak 6: Pročitajte smjernice i oznake

Nakon što pošaljete crtež na Juhuhu, provjerite smjernice i oznake vezane za dijeljenje crteža. Provjerite ima li dodatnih koraka koje trebate slijediti ili bilo kojih posebnih smjernica koje biste trebali poštovati.

Poštarina! Vaš crtež je uspješno poslan na Juhuhu i sada će biti dostupan za pregled i komentiranje od strane drugih korisnika. Uživajte u dijeljenju svojih umjetničkih djela na Juhuhu!

Registracija na Juhuhu

Korak 1: Prijavite se na stranicu Juhuhu

Ako već nemate korisnički račun na stranici Juhuhu, prvo se morate registrirati. Posjetite web stranicu www.juhu.hu i kliknite na gumb “Registracija”.

Korak 2: Unesite svoje osobne podatke

Nakon što pritisnete gumb “Registracija”, otvorit će se obrazac za registraciju na stranici Juhuhu. Pravilno popunite sva polja na obrascu: ime, prezime, e-mail adresa i lozinka. Provjerite jesu li svi podaci točni prije nego što pritisnete gumb “Registracija”.

Korak 3: Potvrdite svoj račun

Nakon što se registrirate, na svoju e-mail adresu će vam biti poslan e-mail s informacijama za potvrdu računa. Otvorite e-mail i pratite upute za potvrdu računa. Ova potvrda je neophodna kako biste mogli koristiti sve funkcionalnosti stranice Juhuhu.

Korak 4: Prijavite se na Juhuhu

Nakon što potvrdite svoj račun, možete se prijaviti na stranicu Juhuhu s vašom e-mail adresom i lozinkom. Kliknite na gumb “Prijava” na početnoj stranici i unesite svoje podatke za prijavu.

Korak 5: Iskoristite sve funkcionalnosti stranice Juhuhu

Nakon što se prijavite na stranicu Juhuhu, možete početi koristiti sve funkcionalnosti koje su vam dostupne. Možete objavljivati i pregledavati crteže, komunicirati s drugim korisnicima i sudjelovati u raznim natjecanjima i aktivnostima stranice Juhuhu.

Povezane informacije
Kategorija Informacija
Pomoć i podrška Na stranici Juhuhu možete pronaći detaljne upute i često postavljana pitanja o registraciji i korištenju crteža.
Kontakt Ako imate dodatna pitanja ili trebate podršku, možete se obratiti timu za korisničku podršku putem e-mail adrese ili telefona.

Odabir crteža za slanje

Da biste poslali crtež na Juhuhu, prvo morate odabrati crtež koji želite poslati. Možete odabrati bilo koji crtež koji ste napravili, ili možete stvoriti novi crtež posebno za slanje.

Kada odabirete crtež, važno je uzeti u obzir sljedeće:

 • Kvaliteta crteža: Provjerite je li crtež čist, jasan i dovoljno detaljan da bi se mogao razumjeti. Ako crtež nije dovoljno kvalitetan, može biti teško prepoznati što je na crtežu.
 • Tema crteža: Važno je odabrati crtež koji je prikladan za slanje na Juhuhu. Crtež može biti bilo koje teme, ali trebao bi biti prikladan za Juhuhu i ne bi trebao biti uvredljiv ili neprikladan.
 • Format crteža: Prije slanja crteža provjerite je li u odgovarajućem formatu. Juhuhu podržava različite formate crteža, kao što su JPEG, PNG ili GIF. Ako je crtež u drugom formatu, možda će biti potrebna konverzija u prikladan format.

Odaberite crtež koji vam najbolje odgovara i pripremite ga za slanje na Juhuhu.

Priprema crteža za slanje

Priprema crteža za slanje

Za uspešno slanje crteža na Juhuhu vam je potrebno prvo pripremiti crtež kako bi bio pogodan za deljenje i pregledanje od strane korisnika.

1. Format

Prvo se uverite da je crtež spremljen u jednom od podržanih formata, kao što su JPG, PNG ili GIF. Preporučuje se da crtež bude u visokoj rezoluciji kako bi se pravilno prikazao na različitim uređajima.

2. Veličina

Pazite na veličinu fajla crteža. Preporučuje se da ne prelazi maksimalnu dozvoljenu veličinu koja je navedena na Juhuhu platformi. Ako je potrebno, možete smanjiti veličinu crteža kako bi bio lakši za slanje.

You might be interested:  Kako Spojiti Maxtv Bežično

3. Kvalitet

Proverite da je crtež jasno vidljiv i dovoljno oštar. Ako je potrebno, prilagodite svetlost, kontrast i druge parametre kako bi crtež bio što bolje prikazan i razumljiv korisnicima Juhuhu platforme.

4. Oznake i opis

Dodajte relevantne oznake i kratak opis crteža kako bi korisnici lakše mogli pronaći i razumeti vaš crtež. Oznake bi trebale biti jasne i opisati temu, stil ili tehniku koju ste koristili.

5. Provera

Pred slanje, obavezno pažljivo pregledajte crtež kako bi bili sigurni da nema grešaka, ispravite eventualne nedostatke ili dodajte finalne detalje ukoliko je potrebno.

Kada ste završili sa pripremom crteža, spreman je za slanje na Juhuhu platformu. Pratite korake iz našeg vodiča “Kako poslati crtež na Juhuhu” kako bi ga uspešno objavili i podelili sa drugima.

Formatiranje crteža

Tako da vaš crtež bude što bolje prikazan na Juhuhu, važno je pravilno formatirati sliku. Evo nekoliko savjeta za formatiranje crteža:

Veličina crteža

Preporučljivo je da crtež bude u veličini od 800×800 piksela ili manje. To će omogućiti brzo učitavanje i prikazivanje crteža na web stranici.

Format datoteke

Preporučljivo je koristiti formate datoteka poput JPG, PNG ili GIF za crteže. Ti formati su kompatibilni sa većinom preglednika i omogućuju dobru kvalitetu slike.

Ime datoteke

Kada spremate crtež, dajte mu opisno ime koje će ga jednostavno razlikovati od drugih datoteka. Na primjer, “moj_crtež.jpg” je dobro ime datoteke koje će vam pomoći pronaći crtež kasnije.

Napomena:

 • Pripazite da vam crtež ne sadrži oštre ili neprimjerene sadržaje. Važno je da izbjegnete bilo kakvu neprikladnu ili uvredljivu sliku.
 • Provjerite ima li vaš crtež jasne linije i dobar kontrast boja. To će omogućiti bolje prikazivanje i razumijevanje sadržaja crteža.

Odabir željenog prijevoznog sredstva

Prilikom slanja crteža na Juhuhu, imate nekoliko opcija za odabir željenog prijevoznog sredstva.

Poštanska pošiljka

Jedna od mogućnosti je slanje crteža kao obične poštanske pošiljke. Ovo je najjednostavnija opcija, ali može potrajati neko vrijeme da pošiljka stigne do odredišta.

Kurirska služba

Druga opcija je korištenje kurirske službe. Ove službe pružaju bržu dostavu i omogućavaju praćenje pošiljke u stvarnom vremenu. Međutim, ova opcija može biti nešto skuplja od obične poštanske pošiljke.

Osobna dostava

Ako ste u mogućnosti, možete se odlučiti i za osobnu dostavu crteža. Ovo je najbrža opcija jer možete odmah dostaviti crtež na Juhuhu. Osim toga, imate mogućnost da provjerite stanje crteža i razgovarate s osobljem Juhuhua uživo.

Online dostava

Zadnja opcija je slanje crteža putem interneta. Ova metoda omogućava da skenirate crtež i pošaljete ga putem e-pošte ili neke druge online platforme. Međutim, morate biti sigurni da je crtež dovoljno kvalitetan i da nije prevelik da bi se prenio putem interneta.

Izbor prijevoznog sredstva ovisi o vašim preferencijama, vrijednosti crteža i vašoj dostupnosti. Razmislite o svim opcijama i odaberite onu koja vam najbolje odgovara.

Upisivanje podataka o pošiljatelju i primatelju

Prije nego što pošaljete crtež na Juhuhu, morate upisati podatke o pošiljatelju i primatelju. Evo kako to možete učiniti:

Podaci o pošiljatelju

 1. Na vrhu obrasca za slanje crteža, unesite svoje ime i prezime u odgovarajuće polje.
 2. Zatim unesite svoju adresu i grad u sljedeća polja.
 3. Nakon toga, upišite svoj poštanski broj i državu.
 4. Ako želite, možete dodati i svoj telefonski broj i e-mail adresu.

Podaci o primatelju

 1. Ispod podataka o pošiljatelju, unesite ime i prezime primatelja u prikladno polje.
 2. Zatim unesite adresu i grad primatelja u sljedeća polja.
 3. Unesite poštanski broj i državu primatelja.
 4. Ako je potrebno, možete unijeti i telefonski broj i e-mail adresu primatelja.

Nakon što ste unijeli sve podatke o pošiljatelju i primatelju, provjerite jesu li ispravni i potpuni. Ovi podaci su važni za ispravno adresiranje i dostavu crteža.

Slanje crteža

Da biste poslali crtež na Juhuhu, slijedite ove korake:

 1. Pripremite crtež: Prije slanja crteža na Juhuhu, trebat ćete ga pripremiti u digitalnom formatu. Ako ste crtež napravili na papiru, možete ga skenirati ili fotografirati i prenijeti na računalo. Također, provjerite jesu li sve boje, linije i detalji jasni i dobro vidljivi.
 2. Otvorite web stranicu Juhuhu: Posjetite web stranicu Juhuhu na svom internet pregledniku. Možete pronaći link za slanje crteža na glavnoj stranici ili na stranici za slanje.
 3. Odaberite “Pošalji crtež”: Kada se nalazite na stranici za slanje crteža, pronaći ćete gumb ili link označen kao “Pošalji crtež” ili sličan naziv. Kliknite na njega kako biste otvorili obrazac za slanje.
 4. Ispunite obrazac: U obrascu za slanje crteža bit će vam zatražene određene informacije. Ove informacije mogu uključivati vaše ime, e-mail adresu, naslov crteža, opis ili poruku koju želite poslati uz crtež itd. Pažljivo ispuni obrazac sa svim potrebnim informacijama.
 5. Prenesite crtež: Jednom kada ste popunili obrazac za slanje crteža, bit ćete upućeni da odaberete datoteku crteža s vašeg računala. Kliknite na gumb za pretraživanje i pronađite datoteku crteža koju ste pripremili. Kliknite na “Otvori” kako biste prenijeli datoteku na Juhuhu.
 6. Pregledajte i pošaljite: Nakon što prenesete crtež, pregledajte još jednom sve unesene informacije i osigurajte da je sve ispravno. Kliknite na gumb “Pošalji” ili “Potvrdi” kako biste završili proces slanja.
You might be interested:  Kako Ispuniti Zahtjev Za Dječji Doplatak Primjer

Napomena: Ovisno o platformi Juhuhu, postoji mogućnost da ćete morati koristiti različite postupke ili korake kako biste poslali crtež. Stoga, svakako slijedite upute koje će biti pružene tijekom procesa slanja crteža.

Sada kada znate kako poslati crtež na Juhuhu, možete podijeliti svoje umjetničke talente s drugima i pokazati svoje kreativne radove!

Praćenje statusa crteža

Nakon slanja crteža na Juhuhu, možete pratiti njegov status koristeći nekoliko metoda.

E-pošta obavijest

Juhuhu će vam poslati e-poštu s potvrdom primitka vašeg crteža. U tom e-poštom će biti prikazan jedinstveni broj vašeg crteža, koji ćete koristiti za daljnje praćenje statusa.

Online status

Možete provjeriti status vašeg crteža na stranici Juhuhu. Na dnu glavne stranice nalazi se opcija “Provjeri status crteža”. Kliknite na tu opciju i unesite svoj broj crteža kako biste saznali trenutni status.

Kontakt s korisničkom podrškom

Ako imate pitanja o statusu vašeg crteža, možete se obratiti korisničkoj podršci Juhuhu. Pošaljite e-poštu na adresu [email protected] i pružite im broj svog crteža. Korisnička podrška će vam rado pomoći i pružiti informacije o statusu crteža.

Praćenje statusa crteža je važno kako biste bili u toku s tijekom rada na vašem projektu. Budite sigurni da ćete redovito provjeravati status crteža kako biste mogli planirati daljnje korake u procesu.

FAQ:

Kako mogu poslati crtež na Juhuhu?

Da biste poslali crtež na Juhuhu, prvo se morate registrirati na njihovoj web stranici. Nakon što se registrirate, prijavite se na svoj korisnički račun i idite na odjeljak “Pošalji crtež”. Tamo ćete pronaći upute o tome kako poslati crtež putem njihove platforme.

Da li mogu poslati više od jednog crteža?

Da, možete poslati više od jednog crteža na Juhuhu. Nakon što se prijavite na svoj korisnički račun, jednostavno pratite upute za slanje crteža i ponovite postupak za svaki crtež koji želite poslati.

Trebam li platiti nešto kako bih poslao crtež na Juhuhu?

Ne, slanje crteža na Juhuhu je besplatno. Nema dodatnih troškova ili naknada koje morate platiti kako biste poslali svoje crteže putem njihove platforme.

Koliko dugo traje da moj crtež bude objavljen na Juhuhu?

Vrijeme objave crteža na Juhuhu može varirati, ovisno o broju crteža koji su poslani prije vašeg. Uobičajeno vrijeme čekanja je nekoliko dana. Međutim, oni se trude objaviti crteže što je brže moguće.