Kako se plaća Netflix? | Upute i koraci za plaćanje Netflix-a

Kako Se Placa Netflix

Kako Se Placa Netflix

Netflix je popularna platforma za striming filmova i serija, koja nudi neograničen pristup raznovrsnom sadržaju. Međutim, da biste u potpunosti uživali u Netflixu, morate se pretplatiti i plaćati mjesečnu članarinu.

Postupak plaćanja Netflix-a vrlo je jednostavan i može se obaviti putem različitih načina plaćanja. Prvo, trebate se prijaviti na svoj Netflix račun. Ako već nemate račun, možete se registrirati na njihovoj web stranici ili putem aplikacije. Nakon što ste prijavljeni, idite na postavke računa kako biste pristupili opcijama plaćanja.

Netflix nudi različite načine plaćanja. Možete koristiti kreditnu ili debitnu karticu, PayPal račun ili Netflix poklon karticu. Ako želite koristiti kreditnu ili debitnu karticu, unesite podatke kartice, uključujući broj kartice, datum isteka i sigurnosni kod. Ako se odlučite za PayPal, prijavite se na svoj PayPal račun i potvrdite plaćanje.

Jednom kada ste unijeli sve potrebne podatke za plaćanje, Netflix će vas redovito naplaćivati ​​za članstvo. Ako želite promijeniti način plaćanja ili otkačiti članstvo, jednostavno idite na svoj račun i uređujte postavke plaćanja. Važno je napomenuti da će se članstvo automatski obnavljati svaki mjesec ako ne obavite otkazivanje.

Kako se plaća Netflix?

Netflix je popularna platforma za streaming filmova i serija koja omogućava korisnicima da gledaju različite sadržaje na zahtjev. Da biste pristupili Netflixu, morate se pretplatiti na jedan od njihovih paketa. Plaćanje pretplate je jednostavno i može se obaviti na nekoliko načina.

Plaćanje putem kreditne ili debitne kartice

Jedan od najčešćih načina plaćanja Netflix pretplate je putem kreditne ili debitne kartice. Prilikom registracije za pretplatu, morat ćete unijeti podatke sa svoje kartice, kao što su broj kartice, datum isticanja i sigurnosni kod. Nakon toga, Netflix će povlačiti mjesečnu pretplatu s vaše kartice sve dok ne odlučite otkazati pretplatu.

Poklon kartica

Ako ne želite koristiti kreditnu ili debitnu karticu, možete platiti pretplatu na Netflix pomoću poklon kartice. Poklon kartice za Netflix dostupne su u trgovinama i mogu se kupiti u različitim iznosima. Prilikom registracije za pretplatu, unesite kod sa poklon kartice kako biste aktivirali pretplatu. Vrijednost poklon kartice bit će odbijena od vašeg računa svaki mjesec sve dok ne odlučite otkazati pretplatu ili potrošiti sav iznos na kartici.

Prijenos s računa

Ako koristite određene bankovne usluge, možda ćete moći plaćati Netflix pretplatu direktno s vašeg bankovnog računa. To znači da će Netflix povlačiti mjesečnu pretplatu izravno s vašeg računa umjesto s kreditne ili debitne kartice.

Preko mobilnog operatera

U nekim slučajevima, ako ste korisnik određenog mobilnog operatera, možete dodati mjesečnu pretplatu na Netflix na vaš mobilni račun. To znači da će pretplatu plaćati zajedno s vašim računom za mobilne usluge.

You might be interested:  Što Znace Isti Brojevi Na Satu

Netflix nudi različite mogućnosti plaćanja kako bi zadovoljio potrebe različitih korisnika. Bez obzira na to koji način plaćanja odaberete, bitno je napomenuti da se Netflix pretplata obnavlja automatski svaki mjesec sve dok je ne otkažete.

Odaberite željeni plan

Kada se prijavite na Netflix, imate mogućnost odabira različitih planova pretplate, ovisno o vašim potrebama i budžetu. Evo pregleda dostupnih planova:

Plan pretplate Cijena mjesečno Broj uređaja na kojima se može koristiti istovremeno
Osnovni 39,99 kn 1 uređaj
Standardni 49,99 kn 2 uređaja
Premium 69,99 kn 4 uređaja

Osnovni plan omogućuje streaming sadržaja na jednom uređaju u isto vrijeme. Ako želite dijeliti račun Netflix-a sa članovima obitelji ili prijateljima, preporučuje se odabir Standardnog ili Premium plana.

Standardni plan omogućuje streaming na dva uređaja u isto vrijeme, dok Premium plan omogućuje streaming na čak četiri uređaja u isto vrijeme. Ova opcija je idealna za obitelji ili korisnike koji žele gledati Netflix sadržaj na više uređaja istovremeno.

Nakon odabira željenog plana, pristupit ćete koraku plaćanja i unosu podataka za registraciju pretplate. Netflix pruža razne načine plaćanja, poput kreditnih kartica, PayPal-a i poklon kartica.

Kreirajte svoj Netflix račun

Za kreiranje svojeg Netflix računa, slijedite ove korake:

 1. Pristupite službenoj web stranici Netflix-a (www.netflix.com).
 2. Kliknite na gumb “Probajte besplatno 30 dana” za kreiranje novog računa.
 3. Unesite vašu email adresu i odaberite lozinku za račun.
 4. Pritisnite gumb “Nastavi” kako biste prešli na sljedeći korak.
 5. Odaberite vrstu Netflix članstva koju želite. Na raspolaganju su tri opcije: osnovna, standardna i premium.
 6. Pritisnite gumb “Nastavi” kako biste potvrdili svoj odabir.
 7. Unesite podatke o plaćanju. Netflix prihvaća različite načine plaćanja, uključujući kreditne kartice, debitne kartice i PayPal.
 8. Pritisnite gumb “Započnite svoje besplatno probno razdoblje” kako biste kreirali račun.
 9. Pratite daljnje upute koje će vam biti prikazane kako biste dovršili proces registracije.
 10. Kada završite sa registracijom, moći ćete pristupiti Netflix sadržaju i koristiti svoj račun na različitim uređajima.

Nakon što kreirate svoj Netflix račun, možete pristupiti širokom izboru filmova i TV emisija, koje možete gledati neograničeno tijekom članstva.

Prijavite se na svoj Netflix račun

Ako već imate Netflix račun, slijedite ove korake kako biste se prijavili:

 1. Otvorite internetski preglednik i posjetite www.netflix.com.
 2. Na vrhu desne strane stranice kliknite na gumb “Prijavi se”.
 3. Unesite svoj e-mail ili broj telefona u polje “Email ili broj telefona” i kliknite na gumb “Nastavi”.
 4. Unesite svoju lozinku u polje “Lozinka” i kliknite na gumb “Prijavi se”.
 5. Ako se prijavljujete s osobnog uređaja, možete odabrati opciju “Zapamti svoje podatke za prijavu” kako biste olakšali buduće prijave.

Kada se uspješno prijavite, bit ćete preusmjereni na svoj Netflix račun i moći ćete pristupiti svojim omiljenim filmovima i serijama.

Idite na svoj profil

Idite na svoj profil

 • Prijavite se na svoj Netflix račun koristeći svoje korisničko ime i lozinku.
 • Kliknite na profil ikonu koja se nalazi u gornjem desnom uglu zaslona.
 • Iz padajućeg izbornika odaberite opciju “Profil i postavke”.
 • Na stranici postavki profila, odaberite karticu “Profil” ako već nije odabrana.
 • Ovdje možete vidjeti sve dostupne profile na vašem računu.
You might be interested:  Zašto Nisam Dobio Povrat Poreza

Na ovoj stranici možete dodavati i brisati profile te uređivati postavke za svaki profil.

Uđite u postavke računa

Kada želite pristupiti postavkama svog Netflix računa, slijedite ove korake:

 1. Prijavite se na Netflix web stranici sa svojim korisničkim podacima.
 2. Kliknite na svoj profil u gornjem desnom kutu ekrana.
 3. Odaberite “Račun” iz padajućeg izbornika koji se prikaže.
 4. Bit ćete preusmjereni na svoju stranicu s postavkama računa.

Na ovoj stranici možete izmijeniti različite aspekte svog računa, kao što su:

 • Upravljanje postavkama profila i preferencijama.
 • Upravljanje postavkama plaćanja i pretplate.
 • Pregledavanje i uređivanje povijesti plaćanja.
 • Promjena lozinke i sigurnosnih postavki.

Važno je napomenuti da će neke od ovih opcija možda biti dostupne samo vlasniku računa ili profilima s odgovarajućim ovlastima.

Jednom kada završite s promjenama, ne zaboravite kliknuti na “Spremi” kako biste sačuvali izmjene na svom računu.

Odlaskom u postavke računa možete lako prilagoditi Netflix iskustvo prema svojim potrebama i preferencijama.

Odaberite opciju za plaćanje

Netflix vam pruža nekoliko mogućnosti za plaćanje svog pretplatničkog plana. Evo nekoliko opcija koje možete odabrati:

 • Kreditna kartica: Možete upotrijebiti svoju kreditnu karticu kako biste platili svoju pretplatu na Netflix. Prihvataju se različite vrste kreditnih kartica, poput Visa, Mastercard i American Express.
 • Debitna kartica: Ako nemate kreditnu karticu, možete koristiti svoju debitnu karticu kako biste platili pretplatu. Debitne kartice koje su povezane s računom sredstava na kojem imate dovoljno novca.
 • PayPal: Netflix također prihvaća PayPal kao metodu plaćanja. Ako imate PayPal račun, možete ga povezati s Netflixom i koristiti ga za plaćanje svog pretplatničkog plana.
 • Prepaid kartica: Ako preferirate, možete kupiti Netflix prepaid karticu i unijeti kod s kartice kako biste aktivirali svoju pretplatu. Ove prepaid kartice obično su dostupne na različitim prodajnim mjestima.

Nakon što odaberete svoju preferiranu metodu plaćanja, možete slijediti korake na Netflixovoj web stranici kako biste unijeli potrebne podatke i dovršili postupak plaćanja. Imajte na umu da će vam Netflix naplaćivati pretplatu na temelju odabrane metode plaćanja svaki mjesec dok ne odlučite otkazati pretplatu.

Unesite podatke o plaćanju

Kada se prijavite na Netflix, trebat ćete unijeti podatke o plaćanju kako biste nastavili koristiti usluge. Sljedeći koraci objašnjavaju kako unijeti te podatke:

Korak 1: Odaberite plan pretplate

Nakon što se prijavite na Netflix, bit će vam prikazane različite opcije pretplate. Odaberite plan koji vam najviše odgovara, ovisno o broju korisnika i kvaliteti videozapisa koju želite gledati.

Korak 2: Odaberite način plaćanja

Netflix prihvaća različite načine plaćanja. Možete unijeti podatke o kreditnoj ili debitnoj kartici, PayPalu ili putem prepaid kartice. Odaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara.

Korak 3: Unesite podatke o plaćanju

Korak 3: Unesite podatke o plaćanju

Nakon odabira načina plaćanja, unesite podatke koji su potrebni za plaćanje. To uključuje broj kartice, datum isteka, sigurnosni kod i ime vlasnika kartice. Ako koristite PayPal, bit će vam zatraženo da se prijavite na svoj PayPal račun i potvrdite plaćanje.

You might be interested:  Kako Izbrisati Sve Mailove Odjednom

Korak 4: Potvrdite plaćanje

Nakon unosa podataka o plaćanju, kliknite na gumb “Potvrdi” ili sličan gumb kako biste potvrdili plaćanje. Netflix će provjeriti vaše podatke i, ako su ispravni, vaša će pretplata biti aktivirana.

Uz to, imajte na umu da će Netflix automatski obnavljati vašu pretplatu nakon isteka svakog mjesečnog ciklusa plaćanja. Vaša će kartica biti naplaćena za sljedeći mjesec, osim ako je otkazana prije toga.

Sada kada ste unijeli podatke o plaćanju, možete početi koristiti Netflix i uživati ​​u svojim omiljenim filmovima i serijama! Sretno gledanje!

Potvrdite plaćanje i uživajte u Netflixu!

Nakon odabira željenog Netflix plana i unosa podataka za plaćanje, potrebno je potvrditi plaćanje kako biste mogli uživati u Netflixu. U nastavku su navedeni koraci za potvrdu plaćanja:

 1. Provjerite unesene podatke za plaćanje – provjerite broj kreditne kartice ili podatke o PayPal računu kako biste bili sigurni da su točni.
 2. Kliknite na gumb “Potvrdi plaćanje” – nakon provjere podataka za plaćanje, kliknite na gumb “Potvrdi plaćanje” kako biste završili proces plaćanja.
 3. Provjerite status plaćanja – nakon potvrde plaćanja, provjerite status plaćanja na zaslonu. Ako je plaćanje uspješno, dobit ćete potvrdu o plaćanju, a vaš račun će biti aktiviran. Ako se dogodi pogreška, provjerite svoje podatke za plaćanje i pokušajte ponovno.
 4. Prijavite se na Netflix – nakon uspješnog plaćanja, prijavite se na svoj Netflix račun kako biste počeli gledati omiljene filmove i serije.

Uživajte u svojoj pretplati na Netflix i u neograničenom streamingu sadržaja! Ako imate bilo kakva pitanja ili probleme, obratite se korisničkoj podršci Netflix-a.

FAQ:

Kako mogu platiti Netflix?

Postoji nekoliko načina plaćanja Netflix pretplate. Možete platiti kreditnom karticom, PayPalom, putem mobilnog računa ili putem darovne kartice Netflix-a.

Kakva je procedura za plaćanje Netflix-a?

Da biste platili Netflix, prvo se morate registrirati na njihovoj web stranici i odabrati željeni plan. Zatim možete odabrati način plaćanja i unijeti potrebne podatke ili informacije o kartici. Nakon toga, Netflix će vam svaki mjesec automatski naplaćivati pretplatu.

Koje su dostupne opcije plaćanja na Netflix-u u Hrvatskoj?

U Hrvatskoj možete platiti Netflix kreditnom karticom, PayPalom ili putem mobilnog računa. Također imate mogućnost korištenja darovne kartice Netflix-a kao načina plaćanja.

Koje vrste kreditnih kartica Netflix prihvaća?

Netflix u Hrvatskoj prihvaća većinu uobičajenih vrsta kreditnih kartica, uključujući Visa, Mastercard i American Express.

Kako mogu promijeniti način plaćanja na Netflix-u?

Da biste promijenili način plaćanja na Netflix-u, morate otići na stranicu “Račun” na njihovoj web stranici. Tamo ćete pronaći opciju za uređivanje plaćanja i moći ćete dodati ili promijeniti način plaćanja prema svojim željama.

Koje su mogućnosti plaćanja Netflix-a?

Netflix nudi nekoliko mogućnosti plaćanja. Možete platiti svoj Netflix račun kreditnom karticom, debitnom karticom, PayPalom ili putem darovne kartice Netflix-a.

Kako mogu promijeniti način plaćanja na mom Netflix računu?

Da biste promijenili način plaćanja na svom Netflix računu, idite na stranicu “Račun” i kliknite na “Upravljanje plaćanjem”. Tada možete odabrati novi način plaćanja između dostupnih opcija i slijedite korake za postavljanje novog načina plaćanja.