Kako se registrirati na Nova Plus | Vodič za korisnike

Kako Se Registrirati Na Nova Plus

Kako Se Registrirati Na Nova Plus

Dobrodošli na Nova Plus – vaš izvor najnovijih vijesti, sporta, zabave i filmova! Da biste u potpunosti iskoristili sve mogućnosti koje Nova Plus nudi, prvo trebate napraviti račun. U ovom vodiču pokazat ćemo vam jednostavan korak-po-korak postupak kako se registrirati na Nova Plus i započeti s uživanjem u bogatom sadržaju.

Prvo, posjetite službenu web stranicu Nova Plus-a i kliknite na gumb “Registriraj se”. Zatim ćete biti preusmjereni na stranicu za registraciju, gdje ćete trebati unijeti svoje osobne podatke kao što su ime, prezime, e-mail adresa i željeno korisničko ime. Važno je napomenuti da su svi podaci koje pružate sigurni i privatni.

Nakon što ste unijeli svoje podatke, kliknite na gumb “Registriraj se” kako biste dovršili postupak registracije. Dobit ćete e-mail s potvrdom registracije na svoju navedenu e-mail adresu. Sada samo trebate kliknuti na poveznicu u e-mailu kako biste aktivirali svoj račun.

Napomena: Ako niste primili e-mail s potvrdom registracije, provjerite svoju mapu neželjene pošte ili pokušajte ponovno poslati e-mail za potvrdu.

Kada aktivirate svoj račun, možete se prijaviti na Nova Plus koristeći svoje korisničko ime i lozinku. Sada ste spremni pristupiti širokom izboru sadržaja na Nova Plus-u. Uživajte u gledanju filmova, čitanju vijesti iz cijelog svijeta, pratite najnovije sportske događaje i ostanite u toku s omiljenim zabavnim programima. Registracija na Nova Plus nikada nije bila lakša!

Contents

Kako se registrirati na Nova Plus

Korak 1: Posjetite web stranicu Nova Plus

Prvi korak za registraciju na Nova Plus je posjetiti njihovu web stranicu. Možete to učiniti tako da otvorite svoj internet preglednik i unesete adresu www.novaplus.hr.

Korak 2: Kliknite na gumb “Registracija”

Kada se nalazite na web stranici Nova Plus, tražite gumb “Registracija”. Ovaj gumb obično se nalazi na gornjem desnom dijelu web stranice. Kliknite na gumb “Registracija” kako biste započeli postupak registracije.

Korak 3: Popunite svoje podatke

Na stranici registracije bit će vam zatraženo da popunite određene osobne podatke. Ovi podaci mogu uključivati vaše ime, prezime, e-mail adresu i lozinku. Pažljivo unesite sve podatke kako biste osigurali ispravnu registraciju.

Korak 4: Prihvatite uvjete korištenja

Nakon što ste popunili svoje podatke, bit će vam zatraženo da prihvatite uvjete korištenja Nova Plus usluge. Ovi uvjeti obično se prikazuju na zasebnoj stranici i uključuju detaljne informacije o pravilima i obvezama korisnika. Pažljivo pročitajte uvjete i kliknite na odgovarajući gumb kako biste ih prihvatili.

Korak 5: Potvrdite svoju registraciju

Nakon što ste popunili svoje podatke i prihvatili uvjete korištenja, bit će vam poslan e-mail s daljnjim uputama za potvrdu registracije. Provjerite svoj e-mail i slijedite upute kako biste dovršili postupak registracije i aktivirali svoj račun.

Korak 6: Uživajte u streaming uslugama

Kada ste uspješno registrirani i potvrdili svoj račun, možete početi koristiti Nova Plus streaming usluge. Prijavite se na svoj račun korištenjem unesenih podataka i istražite različite sadržaje dostupne na platformi.

Registracija na Nova Plus je jednostavan postupak koji vam omogućuje pristup brojnim filmovima, serijama i drugim zabavnim sadržajima. Sada kada znate kako se registrirati, uživajte u svom omiljenom sadržaju na Nova Plus.

You might be interested:  Kako Se Riješiti Buha U Kući

Vodič za korisnike

Kreiranje računa

Da biste kreirali račun na Nova Plus platformi, slijedite sljedeće korake:

 1. Otvorite web stranicu Nova Plus
 2. Kliknite na opciju “Registrirajte se” koja se obično nalazi u gornjem desnom kutu stranice
 3. Ispunite tražene podatke kao što su korisničko ime, e-mail adresa, lozinka itd.
 4. Kliknite na gumb “Registriraj se” kako biste završili proces registracije

Prijavljivanje na račun

Nakon što ste uspješno kreirali račun, možete se prijaviti na platformu Nova Plus na sljedeći način:

 1. Otvorite web stranicu Nova Plus
 2. Kliknite na opciju “Prijavite se” koja se obično nalazi u gornjem desnom kutu stranice
 3. Unesite svoje korisničko ime i lozinku
 4. Kliknite na gumb “Prijavi se” kako biste pristupili svom računu

Pregledavanje sadržaja

Kada ste prijavljeni na platformu Nova Plus, možete pregledavati različite sadržaje koji su dostupni. Pregledavanje se obično odvija na sljedeći način:

 • Navigirajte do glavne stranice platforme
 • Pogledajte ponuđene kategorije sadržaja
 • Kliknite na željenu kategoriju kako biste vidjeli detalje o sadržaju
 • Prikazuje se popis dostupnih sadržaja unutar odabrane kategorije
 • Kliknite na naslov ili sliku sadržaja kako biste ga pokrenuli

Pretplata na sadržaj

Ako želite pristupiti određenom sadržaju na platformi Nova Plus, možda će vam biti potrebna pretplata. Evo kako pretplatiti se na sadržaj:

 1. Na stranici sadržaja koji želite gledati, pronađite opciju “Pretplati se” ili “Naruči”
 2. Kliknite na tu opciju
 3. Slijedite upute za uplatu pretplate
 4. Nakon uspješne uplate, dobit ćete pristup pretplaćenom sadržaju na platformi

Upravljanje računom

Ako želite promijeniti postavke svog računa ili upravljati svojim podacima na platformi Nova Plus, slijedite ove korake:

 1. Prijavite se na svoj račun
 2. Kliknite na opciju “Postavke računa” ili sličnu opciju koja se nalazi u izborniku
 3. Pregledajte dostupne opcije kao što su promjena lozinke, ažuriranje podataka, uređivanje preferencija itd.
 4. Ako želite izbrisati svoj račun, obično se nalazi opcija “Izbriši račun” u postavkama

Kratak pregled korisničkih radnji
Korisnička radnja Opis
Kreiranje računa Prijava na platformu Nova Plus
Prijavljivanje na račun Prijavljivanje na platformu Nova Plus
Pregledavanje sadržaja Pregled dostupnih sadržaja na platformi Nova Plus
Pretplata na sadržaj Uplate pretplate na određene sadržaje
Upravljanje računom Promjena postavki računa i upravljanje podacima

Kako otvoriti račun na Nova Plus

Korak 1: Posjetite službenu web stranicu

Prvi korak u otvaranju računa na Nova Plus je posjetiti njihovu službenu web stranicu. Možete to učiniti putem web preglednika na svojem računalu ili pametnom telefonu.

Korak 2: Odaberite opciju “Registracija”

Korak 2: Odaberite opciju

Nakon što posjetite web stranicu Nova Plus, u gornjem desnom uglu ćete pronaći gumb “Registracija”. Kliknite na taj gumb kako biste započeli postupak registracije.

Korak 3: Popunite registracijski obrazac

Sljedeći korak je popunjavanje registracijskog obrasca. Trebat ćete unijeti svoje osobne podatke kao što su puno ime, adresa e-pošte, telefonski broj itd. Osim toga, možda ćete morati odabrati i korisničko ime i lozinku za svoj račun.

Korak 4: Provjerite svoj e-mail

Nakon što popunite registracijski obrazac, Nova Plus će vam poslati e-mail s potvrdom. Otvorite e-mail i slijedite upute za dovršetak procesa registracije.

Korak 5: Ulogirajte se na svoj račun

Nakon što dovršite postupak registracije, možete se ulogirati na svoj račun putem početne stranice Nova Plus. Unesite svoje korisničko ime i lozinku kako biste pristupili svom računu.

Korak 6: Explorirajte sadržaj i koristite Nova Plus

Sada kada ste otvorili svoj račun na Nova Plus, možete početi istraživati ​​njihov sadržaj i koristiti sve značajke koje nude. Pogledajte dostupne filmove, serije, dokumentarce i drugi sadržaj koji predstavlja Nova Plus.

Kreiranje korisničkog profila

Da biste pristupili Novom Plus, morate kreirati korisnički profil. Postupak je jednostavan i brz.

Korak 1: Prijavite se na Nova Plus

Posjetite web stranicu Nova Plus i pronađite gumb “Prijavi se” na vrhu stranice. Kliknite na taj gumb kako biste otvorili prijavnu stranicu.

Korak 2: Unesite svoje podatke

Na prijavnoj stranici unesite svoje korisničko ime i lozinku. Ako već nemate korisničko ime, kliknite na opciju “Registrirajte se” kako biste otvorili registracijski obrazac.

Korak 3: Ispunite registracijski obrazac

Na registracijskom obrascu unesite tražene podatke, kao što su vaše ime, prezime, email adresa i lozinka. Pazite da unesete ispravne podatke kako biste mogli pristupiti svom korisničkom profilu kasnije.

Korak 4: Provjerite vašu email adresu

Na email adresu koju ste unijeli prilikom registracije, dobit ćete poruku s potvrdom registracije. Molimo vas da provjerite svoj inbox i kliknete na link za potvrdu kako biste aktivirali svoj korisnički profil.

Korak 5: Prijavite se s vašim korisničkim imenom i lozinkom

Nakon potvrde registracije, vratite se na prijavnu stranicu Nova Plus i unesite svoje korisničko ime i lozinku kako biste se prijavili na svoj korisnički profil.

You might be interested:  Kako Otkriti Gdje Je Pukla Cijev Od Vode

Korak 6: Iskoristite sve pogodnosti Novog Plusa

Nakon prijave na svoj korisnički profil, imat ćete pristup svim dostupnim sadržajima i mogućnostima koje nudi Nova Plus. Proučite katalog i uživajte u svim pogodnostima koje vam Nova Plus pruža.

Koraci za unos podataka

 • Korak 1: Otvorite svoj web preglednik i idite na web stranicu Nova Plus.
 • Korak 2: Kliknite na opciju “Registracija” koja se obično nalazi na vrhu ili dnu početne stranice.
 • Korak 3: Na novoj stranici unesite svoje podatke kao što su ime, prezime, email adresa, korisničko ime i lozinka. Pazite da unesete tačne podatke kako biste mogli pristupiti svojem računu kasnije.
 • Korak 4: Odaberite svoj spol iz padajućeg izbornika ili označite odgovarajuću opciju.
 • Korak 5: Provjerite da li ste unijeli točne podatke i da li ste prihvatili uvjete korištenja. Ukoliko ste zadovoljni, kliknite na dugme “Registriraj se” ili sličnu opciju.
 • Korak 6: Nakon što ste se uspješno registrirali, možete pristupiti svojem računu i koristiti sve funkcionalnosti koje Nova Plus nudi.

Važno je napomenuti da će se koraci za unos podataka možda razlikovati ovisno o verziji web stranice i promjenama koje su napravljene u korisničkom sučelju.

Ukoliko imate bilo kakve poteškoće prilikom unosa podataka ili pristupa vašem računu, preporučuje se kontaktirati tehničku podršku Nova Puls putem njihovog kontakta na web stranici.

Registracija korisničkog imena

Kako biste se registrirali na Nova Plus, morate prvo kreirati korisničko ime. Registracija korisničkog imena je jednostavan proces, koji vam omogućuje pristup ekskluzivnom sadržaju i funkcionalnostima.

Evo koraka koje trebate slijediti za registraciju korisničkog imena:

 1. Posjetite web stranicu Nova Plus.
 2. Na početnoj stranici, pronađite opciju “Registracija” i kliknite na nju.
 3. Na stranici za registraciju, unesite svoje osobne podatke kao što su ime, prezime, e-mail adresa i datum rođenja.
 4. Kreirajte korisničko ime. Korisničko ime mora biti jedinstveno i sastoji se od kombinacije slova i brojeva.
 5. Unesite lozinku. Lozinka mora biti sigurna i sadržavati kombinaciju malih i velikih slova, brojeva i specijalnih znakova. Preporučljivo je koristiti lozinku koja ima barem 8 znakova.
 6. Potvrdite lozinku tako da je ponovno unesete u polje za potvrdu.
 7. Pročitajte i prihvatite uvjete korištenja i politiku privatnosti.
 8. Kliknite na gumb “Registriraj se” kako biste završili postupak registracije korisničkog imena.

Ukoliko ste ispravno unijeli sve potrebne informacije, dobit ćete obavijest o uspješnoj registraciji korisničkog imena. Nakon što ste registrirani, moći ćete se prijaviti na Nova Plus koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

Kako pristupiti uslugama Nova Plus

1. Registracija

Da biste pristupili uslugama Nova Plus, prvo morate se registrirati na njihovoj web stranici. Postupak registracije je jednostavan i sastoji se od sljedećih koraka:

 1. Otvorite web stranicu Nova Plus.
 2. Kliknite na gumb “Registracija” ili sličnu opciju koja vam omogućava stvaranje računa.
 3. Potrebno je unijeti svoje osobne podatke, kao što su ime, prezime, adresa e-pošte i lozinka. Ovi podaci su obavezni za uspješnu registraciju.
 4. Nakon što unesete tražene podatke, kliknite na gumb “Registriraj se” ili sličnu opciju koja potvrđuje vaš zahtjev za registraciju.
 5. Nakon uspješne registracije, dobit ćete potvrdu putem e-pošte s uputama kako aktivirati vaš račun.

2. Prijava

Kada ste se uspješno registrirali na Nova Plus, možete pristupiti njihovim uslugama prijavom na svoj račun. U nastavku je opisano kako se prijaviti:

 1. Posjetite web stranicu Nova Plus.
 2. Kliknite na gumb “Prijava” ili sličnu opciju koja vam omogućava prijavu na svoj račun.
 3. Unesite svoju adresu e-pošte i lozinku koju ste postavili prilikom registracije.
 4. Kliknite na gumb “Prijavi se” ili sličnu opciju koja će provjeriti vaše informacije i omogućiti vam pristup uslugama Nova Plus.

3. Pristup uslugama

Kada ste se uspješno prijavili na svoj račun Nova Plus, možete pristupiti njihovim uslugama. Ovisno o vrsti usluge koju koristite, možete imati sljedeće mogućnosti:

 • Gledanje filmova i TV emisija putem streaminga.
 • Pristup vlastitim postavkama računa, kao što su promjena lozinke ili adrese e-pošte.
 • Pregled i upravljanje svojim pretplatničkim paketima.
 • Kreiranje liste omiljenih sadržaja.

4. Odjava

Kada završite s korištenjem usluga Nova Plus, preporučljivo je odjaviti se s računa kako bi se osigurala sigurnost vaših podataka. Da biste se odjavili, slijedite ove korake:

 1. Kliknite na svoje korisničko ime ili sličnu opciju koja vam omogućava pristup vašem računu.
 2. Kliknite na gumb “Odjava” ili sličnu opciju koja će vas odjaviti s vašeg računa Nova Plus.

Sada kad znate kako pristupiti uslugama Nova Plus, možete uživati ​​u njihovom bogatom izboru sadržaja i pogodnostima koje vam pružaju.

Prijavljivanje na platformu

Prijavljivanje na platformu Nova Plus vrlo je jednostavno i brzo. Evo vodiča kako se prijaviti:

 1. Otvorite svoj internet preglednik i unesite adresu platforme Nova Plus.
 2. Kliknite na gumb “Prijava” u gornjem desnom kutu početne stranice.
 3. Unesite svoje korisničko ime i lozinku u odgovarajuća polja.
 4. Kliknite na gumb “Prijava” kako biste se prijavili na platformu.
You might be interested:  Kako Očistiti Kuhalo Za Vodu

Nakon uspješne prijave, bit ćete preusmjereni na svoj osobni korisnički račun i moći ćete pristupiti svim dostupnim značajkama platforme Nova Plus.

Ako ste zaboravili svoju lozinku, možete kliknuti na poveznicu “Zaboravljena lozinka” i slijediti upute za obnovu lozinke.

Napomena:

Da biste se uspješno prijavili na platformu Nova Plus, morate imati aktivan korisnički račun. Ako još niste registrirani korisnik, preporučuje se da se prvo registrirate prije prijave.

Registracija na platformi Nova Plus također je brza i jednostavna. Možete pročitati detaljan vodič o tome kako se registrirati na platformi Nova Plus u odjeljku “Registracija korisnika” našeg vodiča.

Kako nadograditi svoj račun

Kako nadograditi svoj račun

Ako želite nadograditi svoj račun na Nova Plus, slijedite ove korake:

 1. Pristupite web stranici Nova Plus i prijavite se na svoj postojeći račun.

 2. Nakon prijave, idite na svoj profil i kliknite na opciju “Nadogradnja računa”.

 3. Odaberite vrstu nadogradnje koju želite. Nova Plus nudi različite pakete za nadogradnju, kao što su premium paket, paket bez reklama ili paket s dodatnim sadržajem.

 4. Nakon što odaberete željeni paket, slijedite upute za plaćanje. Nova Plus podržava različite načine plaćanja, uključujući kreditne kartice, PayPal i druge online platne usluge.

 5. Nakon što uspješno završite plaćanje, vaš će se račun automatski nadograditi na odabrani paket.

 6. Sada možete uživati u svim dodatnim značajkama i sadržaju koje nudi Nova Plus nadogradni paket.

Ako imate bilo kakve probleme ili pitanja tijekom postupka nadogradnje računa, obratite se korisničkoj podršci Nova Plus za daljnju pomoć.

Pretplata na Premium pakete

Ukoliko želite koristiti dodatne funkcije i sadržaje dostupne na Nova Plus platformi, možete se pretplatiti na Premium pakete. Pratite korake u nastavku kako biste izvršili pretplatu.

Korak 1: Prijavite se na svoj korisnički račun

Da biste započeli proces pretplate, morate biti prijavljeni na svoj korisnički račun na Nova Plus platformi. Ako već nemate korisnički račun, možete ga registrirati prateći korake opisane u sekciji “Kako se registrirati na Nova Plus”.

Korak 2: Odaberite željeni Premium paket

Nakon prijave na svoj korisnički račun, pronađite navigacijski meni s opcijama u gornjem dijelu platforme. Kliknite na “Pretplata” ili “Premium paketi” kako biste vidjeli dostupne pakete.

Korak 3: Pregledajte dostupne pakete

Pregledajte dostupne Premium pakete i informacije o njihovim funkcijama, cijenama i trajanju pretplate. Ovisno o vašim potrebama, odaberite paket koji najbolje odgovara vama.

Korak 4: Odaberite trajanje pretplate

Za svaki Premium paket možete odabrati trajanje pretplate. Obično se nude različite opcije poput mjesečne, tromjesečne ili godišnje pretplate. Pripazite na ponuđene cijene za svako trajanje pretplate.

Korak 5: Dodajte paket u košaricu

Kada odaberete željeni Premium paket i trajanje pretplate, kliknite na “Dodaj u košaricu” ili sličan gumb kako biste dodali paket u svoju košaricu.

Korak 6: Završite proces plaćanja

Nakon što dodate paket u košaricu, bit ćete preusmjereni na stranicu za završetak procesa plaćanja. Slijedite upute na ekranu kako biste unijeli potrebne informacije i izvršili plaćanje za pretplatu.

Korak 7: Potvrdite pretplatu

Nakon uspješno izvršene uplate, primit ćete potvrdu o pretplati na vašu registriranu e-mail adresu. Otvorite e-mail i slijedite upute za aktiviranje pretplate na Premium paket.

Nakon aktiviranja pretplate, moći ćete uživati u svim dodatnim funkcijama i sadržajima dostupnim na Nova Plus platformi koje nudi vaš odabrani Premium paket.

FAQ:

Koje su koristi od registracije na Nova Plus?

Registracija na Nova Plus omogućuje korisnicima pristup svim sadržajima platforme, uključujući i ekskluzivne serije, filmove, sportske prijenose i ostale video sadržaje. Također, registrirani korisnici mogu kreirati personalizirane liste za gledanje, ocjenjivati sadržaj i imaju mogućnost nastavka gledanja na različitim uređajima.

Koje su korake potrebno poduzeti za registraciju na Nova Plus?

Za registraciju na Nova Plus potrebno je posjetiti službenu web stranicu platforme i odabrati opciju “Registriraj se”. Zatim je potrebno unijeti svoje osobne podatke, kao što su ime, prezime, e-mail adresa i lozinka. Nakon unosa traženih podataka, treba se složiti s uvjetima korištenja i kliknuti na gumb “Registriraj se”. Registracija će biti završena nakon potvrde putem e-mail poruke.

Mogu li se registrirati na Nova Plus putem mobilne aplikacije?

Da, registracija na Nova Plus je moguća i putem mobilne aplikacije. Korisnici mogu preuzeti aplikaciju s App Storea (za iOS korisnike) ili Google Play Storea (za Android korisnike). Nakon preuzimanja aplikacije, korisnici mogu slijediti isti proces registracije kao i putem web stranice, unoseći svoje osobne podatke i potvrđujući ih putem e-mail poruke.

Je li registracija na Nova Plus besplatna?

Da, registracija na Nova Plus je besplatna. Međutim, platforma nudi i pretplatnički model koji korisnicima omogućuje pristup premium sadržajima. Pretplata se plaća mjesečno ili godišnje, ovisno o preferencijama korisnika. Registracija i pristup osnovnim sadržajima ostaju besplatni, dok se premium sadržaj može otključati putem pretplate.