Kako skinuti pjesmu sa YouTube: najbolji načini za preuzimanje glazbe

Kako Skinuti Pjesmu Sa Youtube

Kako Skinuti Pjesmu Sa Youtube

Ako volite slušati glazbu i želite preuzeti omiljene pjesme s YouTube-a, srećom postoji nekoliko jednostavnih načina da to učinite. Bez obzira jeste li na računalu, pametnom telefonu ili tabletu, postoji nekoliko popularnih alata i web stranica koji vam omogućuju preuzimanje glazbe s YouTube-a i spremanje na uređaj za offline slušanje.

Jedan od najjednostavnijih načina za preuzimanje pjesme sa YouTube-a je korištenje web stranica za pretvaranje videa u mp3 format. Ove web stranice rade tako što konvertiraju video zapis u zvučnu datoteku koju možete preuzeti. Sve što trebate je kopirati URL pjesme s YouTube-a, zalijepiti ga u polje na web stranici i odabrati format u kojem želite preuzeti pjesmu, u ovom slučaju mp3. Nakon toga kliknite na gumb za pretvaranje i preuzimanje.

Još jedan popularan način za preuzimanje pjesme sa YouTube-a je korištenje specijaliziranih aplikacija za preuzimanje glazbe. Postoji mnogo besplatnih i plaćenih aplikacija koje vam omogućuju preuzimanje glazbe s YouTube-a. Ove aplikacije obično imaju jednostavno sučelje i omogućuju vam da pretražujete i preuzimate pjesme izravno s YouTube-a. Jednostavno instalirajte aplikaciju na svoj uređaj, potražite pjesmu koju želite preuzeti i odaberite opciju za preuzimanje. Nakon toga, pjesma će se preuzeti na vaš uređaj i bit će dostupna za slušanje čak i kada nemate pristup internetu.

Najbolji načini za preuzimanje glazbe sa YouTube-a

Kada želite preuzeti glazbu sa YouTube-a i imati je na svom uređaju, postoje razni načini kako to možete učiniti. Ispod su neki od najboljih načina za preuzimanje glazbe sa YouTube-a.

1. Korištenje posebnih web stranica

Postoje brojne web stranice koje vam omogućuju da preuzmete glazbu sa YouTube-a. Ove web stranice obično rade tako da vam omogućuju da zalijepite URL pjesme ili videa sa YouTube-a, a zatim vam daju mogućnost preuzimanja pjesme u različitim formatima. Međutim, budite oprezni prilikom upotrebe ovih web stranica, jer neke od njih mogu biti nepouzdane ili ilegalne.

2. Korištenje desktop ili mobilnih aplikacija

Postoje i razne desktop i mobilne aplikacije koje vam omogućuju preuzimanje glazbe sa YouTube-a. Ove aplikacije rade na sličan način kao i web stranice, omogućujući vam da zalijepite URL pjesme ili videa sa YouTube-a i preuzmete ga na svoj uređaj. Prednost korištenja aplikacija je da su obično lakše za korištenje i pružaju više opcija za preuzimanje i konverziju formata.

3. Korištenje dodataka za preglednik

3. Korištenje dodataka za preglednik

Ako vam se ne sviđa ideja preuzimanja vanjskih web stranica ili aplikacija, možete koristiti dodatke za preglednik koji omogućuju preuzimanje glazbe sa YouTube-a. Ovi dodaci se obično instaliraju na vaš preglednik i dodat će gumbe ili opcije za preuzimanje pored svakog YouTube videa. Kada kliknete na gumbe, moći ćete preuzeti pjesmu u odabranom formatu.

Važno je napomenuti da preuzimanje glazbe sa YouTube-a može biti protivno pravilima i uvjetima korištenja YouTube-a i autorskih prava. Stoga uvijek provjerite zakonitost preuzimanja pjesama i poštujte pravila.

Kako preuzeti glazbu koristeći online servise

Kada želite preuzeti glazbu s YouTube-a, online servisi su praktičan način da to učinite bez dodatnog softvera ili instaliranja programa na svoje računalo. Evo nekoliko popularnih online servisa koje možete koristiti za preuzimanje glazbe:

You might be interested:  Koji Nespresso Aparat Kupiti

1. Flvto

Flvto je popularan online servis koji vam omogućuje da preuzmete glazbu s YouTube-a u mp3 formatu. Da biste koristili Flvto, jednostavno kopirajte YouTube URL pjesme koju želite preuzeti, zalijepite je u odgovarajuće polje na web stranici Flvto, odaberite format mp3 i kliknite na gumb za preuzimanje. Glazba će biti preuzeta na vaše računalo ili mobilni uređaj.

2. YouTubeToMp3

YouTubeToMp3 je još jedan popularan online servis za preuzimanje glazbe s YouTube-a. Slično kao i Flvto, jednostavno kopirajte YouTube URL pjesme, zalijepite ga u YouTubeToMp3, odaberite željeni format (mp3, wav, etc.) i kliknite na gumb za preuzimanje. Možete odabrati i kvalitetu zvuka prije preuzimanja.

3. OnlineVideoConverter

3. OnlineVideoConverter

OnlineVideoConverter je sveobuhvatan online servis koji vam omogućuje preuzimanje glazbe, ali i konvertiranje video zapisa s YouTube-a u različite formate. Jednostavno kopirajte YouTube URL pjesme, zalijepite je u OnlineVideoConverter, odaberite format i kliknite na gumb Zaustavi. Nakon preuzimanja, možete konvertirati glazbu u razne formate kao što su mp3, aac, ogg, m4a itd.

4. YouTubeMP3

YouTubeMP3 je jednostavan i brz online servis za preuzimanje glazbe s YouTube-a. Jednostavno kopirajte YouTube URL pjesme, zalijepite je u YouTubeMP3 i kliknite na gumb za preuzimanje. Glazba će biti preuzeta u mp3 formatu. Možete odabrati i kvalitetu zvuka prije preuzimanja.

Kada koristite ove online servise za preuzimanje glazbe s YouTube-a, uvijek provjerite je li njihova uporaba u skladu s pravilima YouTube platforme i autorskim pravima glazbe koju preuzimate.

Kako preuzeti glazbu uz pomoć desktop aplikacija

Preuzimanje glazbe sa YouTube-a uz pomoć desktop aplikacija je još jedan popularan način kako doći do omiljenih pjesama. Ove aplikacije omogućuju jednostavan i brz pristup YouTube sadržaju, te omogućuju preuzimanje glazbe na vaše računalo.

1. 4K YouTube to MP3

4K YouTube to MP3 je besplatna desktop aplikacija koja omogućuje preuzimanje glazbe sa YouTube-a. Evo kako je koristiti:

 1. Preuzmite i instalirajte aplikaciju na svoje računalo.
 2. Kopirajte URL pjesme sa YouTube-a koju želite preuzeti.
 3. Otvorite 4K YouTube to MP3 i kliknite na gumb “Paste URL”.
 4. Aplikacija će obraditi URL i preuzeti audio datoteku na vaše računalo.

2. Free YouTube to MP3 Converter

Free YouTube to MP3 Converter je još jedna popularna desktop aplikacija za preuzimanje glazbe sa YouTube-a. Evo kako je koristiti:

 1. Preuzmite i instalirajte aplikaciju na svoje računalo.
 2. Kopirajte URL pjesme sa YouTube-a koju želite preuzeti.
 3. Otvorite Free YouTube to MP3 Converter i kliknite na gumb “Paste” da zalijepite URL.
 4. Odaberite željeni format i kvalitetu zvuka, te odredite mjesto na koje želite spremiti datoteku.
 5. Kliknite na gumb “Download” i program će preuzeti glazbu na vaše računalo.

3. YTD Video Downloader

YTD Video Downloader je još jedna popularna desktop aplikacija koja omogućuje preuzimanje glazbe sa YouTube-a. Evo kako je koristiti:

 1. Preuzmite i instalirajte aplikaciju na svoje računalo.
 2. Otvorite YouTube i kopirajte URL pjesme koju želite preuzeti.
 3. Otvorite YTD Video Downloader i zalijepite URL u odgovarajuće polje.
 4. Odaberite format i kvalitetu zvuka, te odredite mjesto na koje želite spremiti datoteku.
 5. Kliknite na gumb “Download” i aplikacija će preuzeti glazbu na vaše računalo.

Zaključak

Preuzimanje glazbe uz pomoć desktop aplikacija je brz i jednostavan način za preuzimanje omiljenih pjesama sa YouTube-a. Bilo da koristite 4K YouTube to MP3, Free YouTube to MP3 Converter ili YTD Video Downloader, ove aplikacije vam omogućuju da uživate u glazbi bez potrebe za internet vezom. Odaberite aplikaciju koja vam najviše odgovara i počnite preuzimati glazbu već danas!

Najbolji YouTube to MP3 konvertori

Kako bi preuzeli pjesmu s YouTubea i pretvorili je u MP3 format, postoje razni konvertori dostupni na internetu. U nastavku slijedi popis najpopularnijih i najboljih YouTube to MP3 konvertora:

 1. YTMP3.cc: Ovaj konvertor omogućuje jednostavno preuzimanje i pretvaranje videa s YouTubea u MP3 format. Jednostavno kopirajte URL videa, zalijepite ga na web stranicu YTMP3.cc i kliknite gumb za pretvaranje. Nakon toga ćete moći preuzeti MP3 datoteku na svoje računalo.

 2. Convert2MP3: Convert2MP3 je popularan konvertor koji podržava više formata, uključujući i MP3. Kako biste pretvorili video u MP3, jednostavno zalijepite URL videa na Convert2MP3 web stranicu i odaberite format koji želite preuzeti (MP3). Nakon toga, kliknite gumb “Pretvori” i preuzmite MP3 datoteku.

 3. OnlineVideoConverter: OnlineVideoConverter je popularan alat za pretvaranje videa u različite formate, uključujući i MP3. Jednostavno zalijepite URL YouTube videa, odaberite format (MP3) i kvalitetu zvuka koju želite te kliknite gumb “Start”. Nakon toga, moći ćete preuzeti MP3 datoteku na svoje računalo.

 4. YouTubeMP3: YouTubeMP3 je jednostavan konvertor koji omogućuje pretvaranje YouTube videa u MP3 format. Kopirajte URL videa, zalijepite ga na YouTubeMP3 web stranicu i kliknite gumb “Convert”. Nakon što je konverzija završena, preuzmite MP3 datoteku na svoje računalo.

You might be interested:  Kako Napraviti Preljev Za Kosu

Uvijek budite oprezni prilikom preuzimanja pjesama s Interneta i pobrinite se da imate prava za preuzimanje odgovarajućeg sadržaja.

Kako koristiti dodatke u pregledniku za preuzimanje glazbe

Ako želite preuzimati glazbu sa YouTube-a, možete koristiti razne dodatke u pregledniku kako biste to učinili. Evo nekoliko koraka kako koristiti ove dodatke:

 1. Instalacija dodatka: Prvo morate instalirati odgovarajući dodatak u svom pregledniku. Mnogi preglednici, poput Google Chrome-a ili Mozilla Firefox-a, imaju trgovinu dodataka iz koje možete preuzeti i instalirati različite dodatke za preuzimanje glazbe sa YouTube-a. Potražite dodatak koji ima dobre ocjene i recenzije, kako biste bili sigurni da je pouzdan i siguran za korištenje.
 2. Pronađite željenu pjesmu na YouTubeu: Nakon što ste instalirali dodatak, otvorite YouTube i pronađite pjesmu koju želite preuzeti. Kopirajte URL adresu pjesme iz adresne trake preglednika.
 3. Pokrenite dodatak: Otvorite dodatak za preuzimanje glazbe u svom pregledniku. Obično se to može učiniti klikom na ikonu dodatka koja se nalazi u gornjem desnom kutu preglednika.
 4. Nalijepite URL adresu: U dodatku za preuzimanje glazbe trebali biste vidjeti polje za unos URL adrese. Nalijepite prethodno kopiranu URL adresu pjesme u to polje.
 5. Odaberite format i kvalitetu: Nakon što ste zalijepili URL adresu, dodatak za preuzimanje glazbe trebao bi vam omogućiti odabir formata i kvalitete u kojoj želite preuzeti pjesmu. Neke dodatke možete konfigurirati tako da automatski preuzmu pjesmu u određenom formatu i kvaliteti.
 6. Počnite preuzimati: Nakon što ste odabrali format i kvalitetu, možete kliknuti na gumb “Preuzmi” ili sličan gumb kako biste započeli preuzimanje pjesme. Dodatak će zatim preuzeti pjesmu i spremiti je na vaše računalo.

Napomena: Važno je napomenuti da je preuzimanje glazbe s YouTube-a putem dodataka u pregledniku legalno samo ako imate dopuštenje od vlasnika autorskih prava. Prije preuzimanja glazbe, uvijek provjerite ima li pjesma otvorenu Creative Commons licencu ili je javno dostupna za preuzimanje.

Kako koristiti mobilne aplikacije za preuzimanje glazbe sa YouTube-a

Ako želite preuzeti glazbu s YouTube-a na svoj mobilni uređaj, postoje mnoge mobilne aplikacije koje vam mogu pomoći. Ove aplikacije omogućuju vam da jednostavno preuzmete i pohranite glazbu s YouTube-a na svoj uređaj, tako da je možete slušati čak i kada nemate pristup internetu. Evo nekoliko koraka kako koristiti mobilne aplikacije za preuzimanje glazbe sa YouTube-a.

Korak 1: Preuzimanje i instalacija aplikacije

Prvi korak je preuzeti i instalirati aplikaciju za preuzimanje glazbe sa YouTube-a na svoj mobilni uređaj. Možete pronaći razne aplikacije u trgovinama aplikacija za svoj mobilni operativni sustav. Neke popularne aplikacije uključuju “TubeMate” za Android uređaje i “Documents by Readdle” za iOS uređaje.

Korak 2: Kopiranje URL-a pjesme s YouTube-a

Nakon što instalirate aplikaciju, otvorite YouTube aplikaciju ili web stranicu i pronađite pjesmu koju želite preuzeti. Zatim kopirajte URL pjesme tako da dodirnete gumb za dijeljenje i odaberete opciju “Kopiraj link” ili sličnu opciju.

Korak 3: Pokretanje aplikacije za preuzimanje glazbe

Nakon što kopirate URL pjesme, prebacite se na aplikaciju za preuzimanje glazbe sa YouTube-a. U aplikaciji ćete pronaći polje za pretraživanje ili gumb “Zalijepi URL”. Dodirnite to polje ili gumb kako biste zalijepili URL pjesme koju ste prethodno kopirali.

Korak 4: Preuzimanje i spremanje pjesme

Kada zalijepite URL pjesme, aplikacija će vam prikazati različite opcije preuzimanja i formate datoteka. Odaberite željeni format i kvalitetu datoteke za preuzimanje, a zatim dodirnite gumb za preuzimanje. Aplikacija će preuzeti pjesmu i spremiti je na vaš mobilni uređaj.

To su osnovni koraci za korištenje mobilnih aplikacija za preuzimanje glazbe s YouTube-a. Ove aplikacije često nude i dodatne značajke poput mogućnosti pretvorbe videozapisa u zvuk ili mogućnosti preuzimanja cijelih popisa za reprodukciju. Provjerite dostupne opcije u odabranoj aplikaciji i uživajte u svojoj glazbi bilo gdje i bilo kada!

Kako snimiti glazbu sa YouTube-a koristeći zvučnu karticu

Ako želite snimiti glazbu sa YouTube-a na svoje računalo ili mobilni uređaj, možete to učiniti koristeći zvučnu karticu. Ovaj način snimanja glazbe s YouTube-a je jednostavan i nije potrebno dodatno preuzimati softver.

You might be interested:  Što Sve Treba Znati Dijete Od 2 Godine

Koraci za snimanje glazbe sa YouTube-a koristeći zvučnu karticu:

 1. Otvorite YouTube i pronađite videozapis sa željenom glazbom.
 2. Pokrenite videozapis i podesite ga na željenu glasnoću.
 3. Pripremite program za snimanje zvuka na vašem računalu ili mobilnom uređaju. Opcije uključuju ugrađene alate za snimanje zvuka na vašem operativnom sustavu ili preuzimanje posebnih programa za snimanje zvuka.
 4. Povežite izlaz zvučne kartice sa ulazom zvučne kartice koristeći audio kabel. Provjerite jesu li priključci ispravno spojeni i osigurajte da je glasnoća postavljena na odgovarajuću vrijednost kako biste izbjegli iskrivljenja zvuka.
 5. Pokrenite snimanje zvuka na programu za snimanje koji koristite.
 6. Pokrenite reprodukciju videozapisa na YouTubeu. Zvuk koji se reproducira bit će snimljen putem zvučne kartice.
 7. Kada završite sa snimanjem, zaustavite snimanje na programu za snimanje.

Nakon što završite sa snimanjem zvuka s YouTube-a, možete ga spremiti na svoje računalo ili mobilni uređaj i uživati u glazbi offline.

Važno je napomenuti da prilikom snimanja zvuka s YouTube-a uz pomoć zvučne kartice, kvaliteta snimljenog zvuka ovisit će o kvaliteti zvučne kartice i postavkama snimanja. Preporučljivo je provjeriti i prilagoditi postavke zvučne kartice kako biste postigli najbolje rezultate.

Imajte na umu da je preuzimanje glazbe s YouTube-a za bilo koju drugu upotrebu osim privatne zabave kršenje autorskih prava. Budite sigurni da imate prava za snimanje i korištenje glazbe s YouTube-a prije nego što to učinite.

Preporuke za preuzimanje glazbe sa YouTube-a

 • Koristite online konvertore: Postoji mnogo online alata koji vam omogućavaju preuzimanje glazbe sa YouTube-a. Većina ovih alata radi slično – samo trebate zalijepiti URL pjesme ili videa sa YouTube-a i odabrati željeni audio format za preuzimanje. Među popularnim online konverterima za preuzimanje glazbe s YouTube-a mogu se spomenuti YouTube to MP3, Online Audio Converter ili Convert2MP3.
 • Koristite desktop aplikacije: Ako često preuzimate glazbu sa YouTube-a, možete razmisliti o korištenju desktop aplikacija koje vam omogućavaju jednostavnije preuzimanje glazbe. Neke od popularnih desktop aplikacija za preuzimanje glazbe sa YouTube-a su 4K YouTube to MP3, Free YouTube to MP3 Converter ili YTD Video Downloader.
 • Koristite dodatke preglednika: Ako želite brzo preuzimati glazbu sa YouTube-a bez dodatnog softvera, možete razmisliti o korištenju dodataka preglednika. Postoje razni dodaci za preglednike kao što su YouTube Video Downloader, Easy YouTube Video Downloader Express ili Video DownloadHelper koji vam omogućavaju preuzimanje glazbe sa YouTube-a jednostavnim klikom.

Pri odabiru metode preuzimanja glazbe s YouTube-a, uvijek je važno provjeriti jesu li te metode legalne i da li krše autorska prava. Preuzimanje glazbe bez dozvole autora ili vlasnika autorskih prava može biti ilegalno u mnogim zemljama. Stoga, uvijek budite pažljivi i poštujte autorska prava prilikom preuzimanja glazbe sa YouTube-a.

FAQ:

Jesu li ovi načini preuzimanja glazbe s YouTubea sigurni?

Da, ovi načini preuzimanja glazbe s YouTubea su sigurni. Možete koristiti online pretvarače ili aplikacije za preuzimanje glazbe sa YouTubea bez straha od virusa ili malwarea. Samo trebate biti oprezni prilikom preuzimanja datoteka i provjeriti jesu li izvor i platforma pouzdani.

Koje su najbolje aplikacije za preuzimanje glazbe s YouTubea?

Postoji nekoliko popularnih aplikacija za preuzimanje glazbe s YouTubea, kao što su “4K Video Downloader”, “Snaptube” i “YTD Video Downloader”. Svaka od ovih aplikacija ima svoje prednosti i jednostavan je za korištenje. Možete ih preuzeti s njihovih službenih web stranica ili iz trgovina aplikacija.

Treba li mi poseban softver za preuzimanje glazbe s YouTubea?

Da, za preuzimanje glazbe s YouTubea trebate koristiti specijalizirani softver ili aplikaciju. Postoje online pretvarači koji vam omogućuju da preuzmete glazbu s YouTubea bez potrebe za preuzimanjem softvera, ali aplikacije poput “4K Video Downloader” ili “Snaptube” pružaju jednostavniji i brži način za preuzimanje videa i glazbe s YouTubea.

Koje su prednosti i mane preuzimanja glazbe s YouTubea?

Prednosti preuzimanja glazbe s YouTubea uključuju mogućnost slušanja glazbe bez internetske veze, mogućnost prenošenja glazbe na uređaje i praktičnost slušanja glazbe u pokretu. Međutim, morate biti svjesni da preuzimanje glazbe s YouTubea može biti ilegalno ako nemate prava na tu glazbu. Trebali biste biti oprezni da ne kršite autorska prava prilikom preuzimanja glazbe s YouTubea.