Kako spojiti MAXtv To Go na Smart TV i gledati omiljene sadržaje?

Kako Spojiti Maxtv To Go Na Smart Tv

Kako Spojiti Maxtv To Go Na Smart Tv

MAXtv To Go je usluga koja vam omogućuje gledanje omiljenih filmova, serija i drugih sadržaja na vašem mobilnom uređaju. Ali što ako želite gledati te sadržaje na većem ekranu, poput Smart TV-a? Srećom, spojiti MAXtv To Go na Smart TV nije teško i omogućit će vam da uživate u svojim omiljenim sadržajima na većem ekranu.

Jedan od načina da spojite MAXtv To Go na Smart TV je putem HDMI kabela. Veoma je jednostavno – samo spojite jedan kraj HDMI kabla u HDMI port na vašem Smart TV-u, a drugi kraj u HDMI port na vašem mobilnom uređaju. Nakon što ste spojili kablove, odaberite HDMI ulaz na vašem Smart TV-u i moći ćete vidjeti sadržaj s MAXtv To Go aplikacije na svom televizoru.

Još jedan način da spojite MAXtv To Go na Smart TV je putem bežične veze, kao što je Chromecast ili Amazon Fire Stick. Ovi uređaji omogućuju vam da bežično prenosite sadržaj s vašeg mobilnog uređaja na Smart TV. Samo povežite Chromecast ili Fire Stick s Smart TV-om, a zatim slijedite upute za povezivanje s mobilnim uređajem. Nakon što ste uspostavili vezu, moći ćete prenositi sadržaj s MAXtv To Go aplikacije na Smart TV i gledati ga na većem ekranu.

Spajanje MAXtv To Go na Smart TV je odličan način da uživate u omiljenim filmovima, serijama i drugim sadržajima na većem ekranu. Bez obzira koristite li HDMI kabel ili bežične uređaje poput Chromecasta ili Fire Sticka, spojiti ćete MAXtv To Go na Smart TV u samo nekoliko koraka i bit ćete spremni uživati u najnovijem sadržaju.

Priprema za spajanje MAXtv To Go na Smart TV

Koraci koje trebate poduzeti prije spajanja MAXtv To Go na Smart TV:

 • Provjerite podržava li vaš Smart TV aplikaciju MAXtv To Go.
 • Provjerite jeste li pretplatnik MAXtv usluge i da imate pristup korisničkom računu.
 • Ukoliko nemate Smart TV, provjerite jeste li spojili neki uređaj s internetskom vezom, poput Chromecasta, koji vam omogućuje gledanje na televizoru.

Kako koristiti MAXtv To Go na Smart TV:

Kako koristiti MAXtv To Go na Smart TV:

 1. Koristite daljinski upravljač Smart TV-a da otvorite aplikaciju.
 2. Ako je potrebno, pritisnite “Search” tipku na daljinskom upravljaču i unesite “MAXtv To Go” za pronalaženje aplikacije.
 3. Kada pronađete aplikaciju, odaberite je i pritisnite “OK” ili “Enter”.
 4. Ako već imate korisnički račun, prijavite se koristeći svoje korisničko ime i lozinku.
 5. Ako ne posjedujete korisnički račun, odaberite opciju “Registracija” kako biste stvorili novi račun.
 6. Nakon što se prijavite ili registrirate, odaberite sadržaj koji želite gledati i uživajte u svojim omiljenim emisijama i filmovima.

Napomena:

U slučaju poteškoća ili tehničkih problema, provjerite je li vaš Smart TV ažuriran i ima li najnoviju verziju aplikacije MAXtv To Go. Također, provjerite internet vezu i brzinu kako biste osigurali stabilno i kvalitetno gledanje sadržaja.

Kontrolirajte svoj internet

U današnje vrijeme internet je postao neizostavan dio našeg svakodnevnog života. Koristimo ga za komunikaciju, istraživanje, zabavu, poslovanje i još mnogo toga. Međutim, važno je imati kontrolu nad korištenjem interneta kako bismo osigurali sigurnost i optimalnu brzinu.

Zaštita od neželjenih sadržaja

Prva stvar koju trebate učiniti kako biste kontrolirali svoj internet jest postavljanje filtera za neželjene sadržaje. Ovi filteri sprječavaju pristup web stranicama s neprikladnim ili opasnim sadržajem. Možete odabrati između različitih filtera, ovisno o tome što želite blokirati.

You might be interested:  Prije Nego Što Se Kava Ohladi

Napomena: Uvijek provjeravajte postavke filtra kako biste bili sigurni da će ispravno funkcionirati i da neće blokirati web stranice koje želite posjetiti.

Praćenje korištenja interneta

Sljedeći korak koji možete poduzeti kako biste kontrolirali svoj internet jest praćenje korištenja. Mnogi pružatelji internet usluga omogućuju vam da pratite količinu prenesenih podataka, brzinu interneta i druge statistike. Ovo vam pomaže da razumijete koliko internet prometa koristite i da prilagodite svoje potrebe.

Roditeljska kontrola

Ako imate djecu koja koriste internet, važno je postaviti roditeljsku kontrolu kako biste ih zaštitili od neprimjerenih sadržaja. Roditeljska kontrola omogućuje vam blokiranje određenih web stranica, ograničavanje vremena provedenog na internetu i filtriranje sadržaja prema dobi djeteta.

Sigurnosni softver

Naposljetku, uvijek je važno imati instaliran sigurnosni softver na vašem uređaju kako biste zaštitili svoje podatke i smanjili rizik od hakiranja. Sigurnosni softver će skenirati vaše datoteke i web stranice kako bi otkrio i blokirao potencijalne prijetnje.

Slijedeći ove korake i kontrolirajući svoj internet, možete osigurati sigurnost, privatnost i optimalno iskustvo korištenja interneta.

Provjerite Smart TV kompatibilnost

Da biste mogli spojiti MAXtv To Go na Smart TV i gledati omiljene sadržaje, prvo morate provjeriti je li vaš Smart TV kompatibilan sa ovom uslugom.

Dostupnost MAXtv To Go ovisi o modelu vašeg Smart TV-a i dobavljaču usluga. Neki Smart TV modeli podržavaju aplikaciju MAXtv To Go, dok drugi ne. Evo kako možete provjeriti je li vaš Smart TV kompatibilan:

 1. Provjerite saznate li koji operativni sustav koristi vaš Smart TV. Najčešći operativni sustavi su Android TV, Tizen (Samsung Smart TV), WebOS (LG Smart TV) i Roku OS (Roku TV).
 2. Posjetite web stranicu vašeg dobavljača Smart TV-a i pronađite informacije o podržanim aplikacijama i uslugama.
 3. Potražite aplikaciju MAXtv To Go na popisu podržanih aplikacija. Ako je aplikacija prisutna, vaš Smart TV je kompatibilan s MAXtv To Go i možete nastaviti sa sljedećim koracima za spajanje.
 4. Ako aplikacija nije prisutna na popisu, to znači da vaš Smart TV nije podržan. U tom slučaju možete koristiti drugo rješenje kao što je povezivanje računala s TV-om putem HDMI kabela ili korištenje dodatnog uređaja poput Chromecasta ili Apple TV-a.

U svakom slučaju, važno je provjeriti kompatibilnost vašeg Smart TV-a prije nego što se pretplatite na MAXtv To Go uslugu kako biste bili sigurni da možete uživati u omiljenim sadržajima na velikom ekranu.

Spajanje MAXtv To Go na Smart TV

Ako želite gledati svoje omiljene sadržaje s MAXtv To Go na svom Smart TV-u, evo nekoliko koraka koje možete slijediti:

Korak 1: Provjerite podržava li vaš Smart TV aplikaciju MAXtv To Go

Prije nego započnete s postupkom spajanja, provjerite ima li vaš Smart TV aplikaciju MAXtv To Go. Možete provjeriti na web stranici proizvođača ili putem trgovine aplikacija na samom TV-u.

Korak 2: Preuzmite i instalirajte aplikaciju MAXtv To Go

Ako je vaš Smart TV podržava aplikaciju, preuzmite je s trgovine aplikacija i instalirajte na TV. Ako ne možete pronaći aplikaciju na trgovini, provjerite je li vaš Smart TV kompatibilan s aplikacijom MAXtv To Go.

Korak 3: Prijava na MAXtv To Go

Nakon što ste uspješno preuzeli i instalirali aplikaciju MAXtv To Go, otvorite je na svom Smart TV-u. Zatim se prijavite sa svojim korisničkim podacima. Ako već imate korisnički račun, jednostavno unesite svoje podatke za prijavu. Ako nemate MAXtv To Go račun, trebat ćete se registrirati i kreirati novi račun.

Korak 4: Odabir željenog sadržaja

Korak 4: Odabir željenog sadržaja

Kada se uspješno prijavite, moći ćete pregledavati dostupni sadržaj na MAXtv To Go aplikaciji. Odaberite film, seriju ili emisiju koju želite gledati na svom Smart TV-u.

Korak 5: Uživanje u sadržaju

Nakon što odaberete željeni sadržaj, sjednite udobno i uživajte u svojim omiljenim filmovima i serijama na svom Smart TV-u. Možete koristiti daljinski upravljač za navigaciju i kontroliranje reprodukcije.

Uživajte u gledanju MAXtv To Go sadržaja na svom Smart TV-u!

Spojite Smart TV s internetom

Da biste gledali svoje omiljene sadržaje sa MAXtv To Go na svom Smart TV-u, trebate spojiti TV na internet. Evo nekoliko načina kako to možete učiniti:

1. Wi-Fi

Ako vaš Smart TV ima ugrađeni Wi-Fi, možete ga jednostavno povezati na svoju kućnu Wi-Fi mrežu. Pratite ove korake:

 1. Uključite Smart TV i idite na postavke mreže.
 2. Pronađite svoju kućnu Wi-Fi mrežu na popisu dostupnih mreža.
 3. Odaberite svoju mrežu i unesite lozinku Wi-Fi mreže.
 4. Spojite se na mrežu i provjerite internetsku povezanost.
You might be interested:  Kako Iskopati Kurje Oko

2. Ethernet kabel

Ako vaš Smart TV podržava Ethernet priključak, možete ga spojiti na router pomoću Ethernet kabla. Evo kako to možete učiniti:

 1. Uključite Smart TV i pronađite Ethernet priključak.
 2. Povežite Ethernet kabel između Smart TV-a i routera.
 3. Provjerite internetsku povezanost na Smart TV-u.

3. Mobilni hotspot

Ako nemate pristup kućnom Wi-Fi-u ili Ethernet priključku, možete koristiti svoj mobilni telefon kao hotspot. Slijedite ove korake:

 1. Uključite Wi-Fi hotspot na svom mobilnom telefonu. Ove postavke obično možete pronaći u postavkama mreže ili u brzim postavkama telefona.
 2. Na Smart TV-u pronađite opciju Wi-Fi i potražite dostupne mreže.
 3. Odaberite svoj mobilni hotspot s popisa dostupnih mreža.
 4. Unesite lozinku za hotspot, ako je potrebno.
 5. Spojite se na mrežu i provjerite internetsku povezanost.

Nakon što uspješno spojite Smart TV s internetom, možete preuzeti i koristiti aplikaciju MAXtv To Go kako biste gledali omiljene sadržaje na većem ekranu.

Preuzmite aplikaciju MAXtv To Go

Da biste gledali svoje omiljene sadržaje na Smart TV-u putem aplikacije MAXtv To Go, prvo ćete morati preuzeti aplikaciju na svoj uređaj. Evo kako to možete učiniti:

 1. Pritisnite gumb MENI na daljinskom upravljaču vašeg Smart TV-a kako biste otvorili izbornik.
 2. Pomaknite se prema dolje i odaberite Trgovina aplikacijama.
 3. U trgovini aplikacija, potražite MAXtv To Go.
 4. Kada pronađete aplikaciju, odaberite je i pritisnite gumb za preuzimanje.
 5. Nakon što se aplikacija preuzme i instalira na vaš Smart TV, vratite se na izbornik i otvorite aplikaciju MAXtv To Go.

Nakon što preuzmete aplikaciju i otvorite je, bit ćete upitani da se prijavite s korisničkim imenom i lozinkom za MAXtv uslugu. Unesite svoje podatke i pritisnite Prijavi se kako biste započeli gledati svoje omiljene sadržaje.

Vaš Smart TV će se sada povezivati s vašim MAXtv računom i moći ćete uživati u raznim kanalima, filmovima, serijama i drugim sadržajima na MAXtv To Go aplikaciji putem vašeg Smart TV-a.

Aktiviranje MAXtv To Go na Smart TV

MAXtv To Go je usluga koja vam omogućava gledanje omiljenih sadržaja na vašem Smart TV-u. Evo koraka koje trebate slijediti kako biste aktivirali MAXtv To Go na svom Smart TV-u:

 1. Korak 1: Preuzmite MAXtv To Go aplikaciju na Smart TV-u. Možete je pronaći u trgovini aplikacija vašeg Smart TV-a.

 2. Korak 2: Nakon što preuzmete aplikaciju, pokrenite je na svom Smart TV-u.

 3. Korak 3: Ako već imate korisnički račun, prijavite se na aplikaciju MAXtv To Go pomoću korisničkog imena i lozinke. Ako nemate korisnički račun, morat ćete se registrirati.

 4. Korak 4: Nakon što se prijavite ili registrirate, slijedite upute na zaslonu kako biste aktivirali MAXtv To Go na svom Smart TV-u. To obično podrazumijeva unos aktivacijskog koda koji ćete dobiti putem e-pošte ili SMS-a.

 5. Korak 5: Kada unesete aktivacijski kod, aplikacija će provjeriti vaše pretplate i omogućiti vam pristup vašim omiljenim sadržajima.

Nakon što uspješno aktivirate MAXtv To Go na svom Smart TV-u, moći ćete uživati ​​u gledanju TV kanala, filmova i serija iz udobnosti svog doma.

Unesite svoje korisničke podatke

 • Korak 1: Otvorite aplikaciju MAXtv To Go na svom Smart TV-u.

 • Korak 2: Na početnom zaslonu prikazat će vam se opcija “Prijava”. Odaberite tu opciju.

 • Korak 3: Nakon odabira “Prijava”, pojavit će se polje za unos korisničkog imena i lozinke. Unesite svoje korisničke podatke.

 • Korak 4: Nakon što unesete korisničko ime i lozinku, pritisnite gumb “Prijava” ili odaberite odgovarajuću opciju za prijavu.

 • Korak 5: Aplikacija će provjeriti vaše korisničke podatke i, ukoliko su ispravni, omogućiti vam pristup sadržajima.

 • Korak 6: Nakon uspješne prijave, bit ćete preusmjereni na početni zaslon aplikacije MAXtv To Go na svom Smart TV-u.

Za daljnje korištenje aplikacije, koristite tipke i sučelje vašeg Smart TV-a kako biste pregledali dostupne sadržaje, odabrali željeni sadržaj i započeli reprodukciju željenog programa ili filma.

Povežite uređaje

Da biste gledali svoje omiljene sadržaje putem MAXtv To Go na Smart TV-u, morate spojiti nekoliko uređaja. Evo koraka:

 • Korak 1: Provjerite jesu li vaš Smart TV i mobilni uređaj (pametni telefon ili tablet) povezani na istu Wi-Fi mrežu.
 • Korak 2: Preuzmite i instalirajte MAXtv To Go aplikaciju na svoj mobilni uređaj. Ova aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje i možete je preuzeti s odgovarajućeg trgovine aplikacija.
 • Korak 3: Pokrenite MAXtv To Go aplikaciju na svom mobilnom uređaju i prijavite se sa svojim korisničkim podacima.
 • Korak 4: Na svojem Smart TV-u otvorite internetski preglednik.
 • Korak 5: Unesite URL adresu koja se prikazuje na vašem mobilnom uređaju u internetski preglednik Smart TV-a.
 • Korak 6: Na mobilnom uređaju odaberite željenu televizijsku emisiju, film ili drugi sadržaj koji želite gledati na Smart TV-u.
 • Korak 7: Sadržaj će se sada reproducirati na vašem Smart TV-u, a na mobilnom uređaju možete kontrolirati reprodukciju (pauzirati, premotavati, itd.).
You might be interested:  Kako Skinuti Smolu S Odjeće

Držite se ovih koraka i uživajte u gledanju MAXtv To Go sadržaja na svojem Smart TV-u!

Gledanje omiljenih sadržaja na Smart TV

Smart TV omogućava gledanje omiljenih sadržaja direktno sa interneta na velikom ekranu vašeg televizora. Evo nekoliko načina kako spojiti Smart TV sa internetom i početi gledati omiljene sadržaje:

1. WiFi povezivanje

Većina Smart TV uređaja podržava bežično povezivanje putem WiFi mreže. Da biste spojili Smart TV na WiFi mrežu, pratite uputstva u korisničkom priručniku uređaja. Obično je proces povezivanja jednostavan i uključuje odabir WiFi mreže, unošenje lozinke i potvrdu povezivanja.

2. Povezivanje putem Ethernet kabla

Ako vaš Smart TV ima Ethernet port, možete ga povezati izravno na rutera putem Ethernet kabla. Ovo omogućava stabilniju i bržu vezu za streaming omiljenih sadržaja. Jednostavno priključite Ethernet kabel u Smart TV i rutera, i TV bi trebao automatski detektirati vezu.

3. HDMI kabel

Ako nemate mogućnost povezivanja Smart TV na internet, još uvijek možete koristiti HDMI kabel za gledanje omiljenih sadržaja sa drugih uređaja. Jednostavno priključite HDMI kabel između Smart TV-a i uređaja poput laptopa, računara ili tableta. Zatim odaberite odgovarajući HDMI ulaz na vašem TV-u i pokrenite reprodukciju sadržaja na povezanom uređaju.

4. Smart TV aplikacije

Većina Smart TV uređaja dolazi sa preinstaliranim aplikacijama poput YouTube, Netflix, Amazon Prime i drugih. Jednostavno otvorite aplikaciju, prijavite se sa svojim korisničkim podacima i počnite pretraživati i gledati omiljene sadržaje direktno na Smart TV-u.

5. Casting

Ako imate pametni telefon ili tablet, možete koristiti funkciju castanja (casting) da biste gledali omiljene sadržaje na Smart TV-u. Da biste to učinili, provjerite da su vaš pametni telefon ili tablet i Smart TV povezani na istu WiFi mrežu. Zatim otvorite aplikaciju ili sadržaj koji želite castati na vašem mobilnom uređaju i odaberite opciju castanja (cаst). Sada biste trebali vidjeti opciju da castate sadržaj na Smart TV-u i slijedite upute za povezivanje.

6. MAXtv To Go aplikacija

Ako imate pretplatu na MAXtv To Go, možete preuzeti odgovarajuću aplikaciju na vaš Smart TV i gledati omiljene sadržaje direktno na velikom ekranu. Preuzimanje aplikacije i prijava sa svojim korisničkim podacima omogućit će vam pristup širokom izboru TV kanala, na zahtjev sadržaja i ostalim značajkama usluge MAXtv To Go.

Spojiti MAXtv To Go na Smart TV i gledati omiljene sadržaje je jednostavan proces koji vam omogućava uživanje u vašem omiljenom sadržaju na velikom ekranu. Isprobajte neke od navedenih metoda i uživajte u svojim omiljenim programima, filmovima i serijama na Smart TV-u.

FAQ:

Kako mogu spojiti MAXtv To Go na Smart TV?

Da biste spojili MAXtv To Go na Smart TV, prvo ćete trebati ispravne Smart TV postavke. Nakon što se povežete na internet putem Smart TV-a, preuzmite MAXtv To Go aplikaciju iz trgovine aplikacija. Nakon što je aplikacija instalirana, otvorite je i prijavite se pomoću svojih MAXtv To Go podataka. Sada ćete moći gledati omiljene sadržaje MAXtv To Go na svom Smart TV-u.

Da li je moguće spojiti MAXtv To Go na Smart TV putem Bluetootha?

Nažalost, nije moguće spojiti MAXtv To Go na Smart TV putem Bluetootha. Moraćete se povezati na internet putem Wi-Fi mreže na Smart TV-u kako biste preuzeli i koristili MAXtv To Go aplikaciju.

Da li će moje MAXtv To Go podatke moći koristiti više korisnika na Smart TV-u?

Da, više korisnika može koristiti MAXtv To Go na istom Smart TV-u. Svaki korisnik će se morati prijaviti pomoću svojih MAXtv To Go podataka kako bi pristupio svojim omiljenim sadržajima. Na taj način će svaki korisnik imati pristup svojim osobnim postavkama i sadržajima.

Da li moram imati pretplatu na MAXtv da bih koristio MAXtv To Go na Smart TV-u?

Da, da biste koristili MAXtv To Go na Smart TV-u, morate imati aktivnu pretplatu na MAXtv. Bez pretplate nećete moći pristupiti MAXtv To Go aplikaciji i gledati omiljene sadržaje.

Mogu li preuzeti MAXtv To Go aplikaciju na bilo koji Smart TV?

Ne, ne možete preuzeti MAXtv To Go aplikaciju na bilo koji Smart TV. Aplikacija je dostupna samo na određenim Smart TV platformama. Prije nego što kupite Smart TV, provjerite je li kompatibilan s MAXtv To Go aplikacijom.

Kakvo je tržište pametnih televizora u Hrvatskoj?

Tržište pametnih televizora u Hrvatskoj je vrlo razvijeno i raste iz godine u godinu. Prema istraživanjima, veliki broj kućanstava u Hrvatskoj posjeduje pametne televizore i koristi ih za gledanje omiljenih sadržaja putem interneta.