Kako vidjeti svoju lozinku na Facebooku na mobitelu - praktični vodič

Kako Vidjeti Svoju Lozinku Na Facebooku Na Mobitelu

Kako Vidjeti Svoju Lozinku Na Facebooku Na Mobitelu

Lozinka je ključan element za pristup svom računu na Facebooku. No, ako ste zaboravili lozinku ili niste sigurni koja je, postoji nekoliko načina da je vidite na svom mobitelu.

Najjednostavniji način je da koristite značajku “Zaboravljena lozinka” koja se nalazi na početnoj stranici prijavljivanja na Facebooku. Kliknite na ovu opciju i slijedite upute za resetiranje lozinke. Na vašu e-mail adresu ili broj telefona koji ste povezali s računom stići će vam upute kako resetirati lozinku i pristupiti svom računu.

Ako ste iz nekog razloga onemogućili funkciju “Zaboravljena lozinka” ili vam ne stižu upute na e-mail ili broj telefona, možete isprobati neke druge metode za vraćanje lozinke. Jedna od njih je da kontaktirate podršku Facebooka putem e-maila ili telefona i objasnite situaciju. Oni će vam pružiti dodatne upute kako obnoviti pristup računu.

Važno je napomenuti da je Facebook posebno osjetljiv na sigurnost računa i može tražiti dodatne informacije kako bi provjerio vaš identitet. U slučaju da se ne možete sjetiti lozinke ili druge informacije povezane s računom, trebat ćete možda proći dodatne provjere da biste obnovili pristup.

Korak 1: Otvorite aplikaciju Facebook na mobitelu

Prvi korak u pronalaženju svoje lozinke na Facebooku na mobitelu je da otvorite aplikaciju Facebook na svom mobitelu. Aplikaciju možete preuzeti s trgovine aplikacija svog mobitela, bilo da koristite Android ili iOS operativni sustav.

Nakon što preuzmete i instalirate aplikaciju, pronađite njezinu ikonu na početnom zaslonu ili u izborniku aplikacija svog mobitela i otvorite je.

Korak 2: Prijavite se na svoj Facebook račun

Za pregled svoje lozinke na Facebooku na mobitelu prvo se morate prijaviti na svoj račun. Evo kako to možete učiniti:

 1. Otvorite aplikaciju Facebook na svom mobilnom uređaju.
 2. Na početnom zaslonu aplikacije unesite svoje korisničko ime i lozinku.
 3. Kada unesete ispravne podatke, pritisnite “Prijavite se” ili odgovarajuću sličicu naprijed.
 4. Aplikacija će provjeriti vaše podatke i prikazati vam početni zaslon vašeg Facebook računa.
You might be interested:  Kako Se Riješiti Gljivica Na Nogama

Ukoliko ste unijeli ispravne podatke, bit ćete uspješno prijavljeni na svoj Facebook račun.

Važno je napomenuti da biste mogli pregledati svoju lozinku, morate biti prijavljeni na svoj račun. Ukoliko vam se ne prikazuje mogućnost pregleda lozinke, to znači da trenutno niste prijavljeni ili da aplikacija ne podržava tu opciju.

Korak 3: Pritisnite ikonu postavki u gornjem desnom kutu

Korak 3: Pritisnite ikonu postavki u gornjem desnom kutu

Nakon što ste se prijavili na svoj Facebook račun na svom mobilnom uređaju, sada je vrijeme za pritisak ikone postavki. Ova ikona se nalazi u gornjem desnom kutu vašeg zaslona i može se prepoznati po izgledu tri vodoravne linije.

Prilikom otvaranja padajućeg izbornika, možda ćete trebati malo pomicati prstom po zaslonu kako biste pronašli ikonu postavki. Budite sigurni da pritisnete tu ikonu, a ne neku drugu ikonu koja može biti sličnog izgleda.

Nakon što pritisnete ikonu postavki, otvorit će se novi izbornik s različitim opcijama. Ove opcije vam omogućuju pristup različitim postavkama vašeg Facebook računa, uključujući postavke privatnosti, sigurnost i još mnogo toga.

Za nastavak slijedite sljedeće korake u našem vodiču kako biste mogli vidjeti svoju lozinku.

Korak 4: Pomaknite se prema dolje i dodirnite opciju “Postavke i privatnost”

Nakon što ste se prijavili na Facebook aplikaciji na svom mobitelu, sada trebate pronaći opciju “Postavke i privatnost” kako biste nastavili sa pronalaženjem svoje lozinke.

 1. Otvorite Facebook aplikaciju na svom mobitelu.
 2. Potražite ikonu s tri vodoravne linije u gornjem desnom kutu zaslona i dodirnite je. To će otvoriti padajući izbornik.
 3. Pomaknite se prema dolje kroz izbornik i pronađite opciju “Postavke i privatnost”.
 4. Dodirnite opciju “Postavke i privatnost” da biste je otvorili.

Nakon što dodirnete tu opciju, doći ćete do daljnjih postavki i mogućnosti privatnosti na Facebooku. Sljedeći korak je pronaći opciju za prikaz lozinke.

Korak 5: Otvorite opciju “Postavke računa”

Nakon što ste se ulogirali na svoj Facebook račun putem svojeg mobilnog uređaja, sada trebate otvoriti opciju “Postavke računa”. Da biste to učinili, slijedite ove korake:

 1. Otvorite Facebook aplikaciju na svom mobilnom uređaju.
 2. Pronađite ikonu “Tri crte” ili “Hamburger ikonu” koja će se obično nalaziti u gornjem desnom kutu ili uglačkom donjem dijelu zaslona aplikacije.
 3. Kliknite na tu ikonu da biste otvorili izbornik.
 4. U izborniku, pomaknite se prema dolje dok ne pronađete opciju “Postavke i privatnost”.
 5. Kliknite na “Postavke i privatnost” da biste otvorili podizbornik.
 6. U podizborniku, pronađite i kliknite na “Postavke”.
You might be interested:  Kako Se Koristi Nim U Prahu

Nakon što kliknete na “Postavke”, bit ćete preusmjereni na stranicu sa svim postavkama i opcijama vašeg Facebook računa. Na toj stranici ćete moći pristupiti i uređivati različite dijelove svog računa, uključujući i svoju lozinku.

Korak 6: Odaberite opciju “Lozinke”

Korak 6: Odaberite opciju

Nakon što se prijavite na svoj Facebook račun na mobilnom uređaju, kliknite na ikonu izbornika u gornjem desnom kutu zaslona. To je ikona s tri vodoravne crte.

Zatim, pomaknite se prema dolje i pronađite opciju “Postavke i privatnost”. Kliknite na tu opciju.

Na sljedećem zaslonu, pomaknite se prema dolje do odjeljka “Postavke”. Kliknite na “Postavke”.

U postavkama, pomaknite se prema dolje do odjeljka “Sigurnost i prijava”. Kliknite na tu opciju.

Zatim ćete vidjeti opciju “Lozinke”. Kliknite na tu opciju kako biste otvorili postavke za upravljanje svojim lozinkama na Facebooku.

Korak 7: Unesite svoj trenutni Facebook račun password

Sada kada se nalazite na prijavljenom Facebook računu na svom mobilnom uređaju, vrijeme je da unesete trenutnu lozinku. Vaša lozinka osigurava pristup vašem Facebook računu i važno je da je osigurana i sigurna od neovlaštenog pristupa.

Evo kako možete unijeti svoju lozinku na Facebooku:

 1. Otvorite aplikaciju Facebook na svom mobilnom uređaju.
 2. Kada se prijavite, pojavit će vam se početna stranica s vašim vijestima i mrežom.
 3. Potražite ikonu profila koja se nalazi u donjem desnom kutu zaslona i dodirnite je kako biste otvorili svoj Facebook profil.
 4. Nakon otvaranja svog profila, dodirnite opciju “Postavke” koja se može nalaziti u gornjem desnom kutu zaslona. Izgled ikone može varirati ovisno o verziji aplikacije.
 5. Kada se otvori izbornik s postavkama, pomaknite se prema dolje i pronađite opciju “Račun” ili “Postavke računa”. Dodirnite tu opciju kako biste otvorili postavke vašeg Facebook računa.
 6. U postavkama računa potražite opciju “Lozinka” ili “Promijeni lozinku”. Dodirnite tu opciju kako biste otvorili stranicu za promjenu lozinke.
 7. Na stranici za promjenu lozinke bit će vam zatraženo da unesete svoju trenutnu lozinku kako biste potvrdili svoj identitet. Unesite točnu lozinku u polje označeno za to.
 8. Nakon što unesete svoju trenutnu lozinku, dodirnite opciju “Potvrdi” ili “U redu” kako biste potvrdili unos i nastavili s promjenom svoje lozinke.

Nakon unosa svoje trenutne lozinke, bit ćete spremni za unesete novu lozinku želite je promijeniti. Također je preporučljivo redovito mijenjati svoju lozinku i odabrati sigurnu kombinaciju koju je teško pogoditi ili pretpostaviti.

Korak 8: Kliknite na “Prikaži lozinku” i slijedite daljnje upute

Kada ste se uspješno prijavili na svoj Facebook račun na vašem mobilnom uređaju, doći ćete do početne stranice Facebooka gdje možete vidjeti vašu vlastitu stranicu i vaše aktivnosti. Da biste pristupili svojoj lozinki, slijedite ove daljnje korake:

 1. Pomaknite se prema dolje po početnoj stranici i pronađite ikonu postavki, koja obično izgleda kao tri vodoravne linije u gornjem desnom kutu zaslona. Kliknite na tu ikonu da biste otvorili izbornik postavki.
 2. U izborniku postavki, pomaknite se prema dolje i potražite opciju “Postavke i privatnost”. Kliknite na tu opciju da biste otvorili dodatne postavke.
 3. U dodatnim postavkama, pronađite i kliknite na “Sigurnost” ili sličnu opciju koja vam omogućuje pristup postavkama sigurnosti računa.
 4. Unutar postavki sigurnosti, potražite opciju “Lozinke” ili “Upravljanje lozinkama”. Kliknite na tu opciju da biste otvorili stranicu sa svojim spremljenim lozinkama.
You might be interested:  Što Nakon Dobitka Na Lotu

Kada se otvori stranica s vašim spremljenim lozinkama, možete pronaći svoju Facebook lozinku. Da biste je vidjeli, kliknite na opciju “Prikaži lozinku”. Ovisno o postavkama sigurnosti računa, možda će vam biti potrebno dodatno potvrditi svoj identitet prije nego što dobijete pristup lozinki.

Nakon što kliknete na “Prikaži lozinku” i potvrdite svoj identitet, trebali biste moći vidjeti svoju Facebook lozinku. Budite sigurni da pažljivo pratite sve upute i smjernice kako biste osigurali sigurnost svoje lozinke.

FAQ:

Kako mogu vidjeti svoju lozinku na Facebooku na mobitelu?

Nažalost, nije moguće vidjeti svoju lozinku na Facebooku na mobitelu. Facebook štiti privatnost svojih korisnika tako da lozinke nisu prikazane nigdje na platformi.

Kako mogu pronaći svoju lozinku na Facebooku ako sam je zaboravio?

Ako ste zaboravili svoju lozinku na Facebooku, možete je resetirati putem opcije “Zaboravljena lozinka” na prijavnoj stranici. Slijedite upute za resetiranje lozinke i postupak će vam biti poslan putem e-pošte ili SMS-a.

Mogu li vidjeti svoju lozinku na Facebooku ako sam već prijavljen na mobilnu aplikaciju?

Nažalost, ne možete vidjeti svoju lozinku na Facebooku čak i ako ste prijavljeni na mobilnu aplikaciju. Facebook čuva lozinke privatnima kako bi zaštitio korisničke račune od neovlaštenog pristupa.

Je li moguće vidjeti svoju lozinku na Facebooku putem postavki privatnosti?

Ne, Facebook ne nudi mogućnost da korisnici vide svoje lozinke putem postavki privatnosti. Još jednom, ova mjera je poduzeta kako bi se osigurala sigurnost korisničkih računa i spriječio neovlašten pristup.

Imam li opciju traženja svoje lozinke na mobilnoj verziji Facebooka?

Ne, na mobilnoj verziji Facebooka nema mogućnosti traženja svoje lozinke. Ako ste zaboravili svoju lozinku, morat ćete slijediti postupak resetiranja lozinke putem opcije “Zaboravljena lozinka” na prijavnoj stranici.